NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
317
23
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
194
20
RedZone week 15
105
12
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
55
13
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
23
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
16
10
ARENA4
24 feliratkozó
több mint 5 éve
Gondolom akiknek már van tv az úgyis azon nézi majd (ezért fizettek rá elő, ezért sírtunk hónapok óta hogy ott legyen), akinek meg még nincs az legalább tudná ott is addig, ahogy eddig. Meg mondom, ez elvileg nem egy extra plusz feladat, beruházás volt nekik, mert amúgy is lenne majd online felület tartalmakkal, legalábbis is ez be lett hirdetve a kezdetektől, választható meccsekkel, kommentorsávokkal.Mert kontraproduktív, és kétharmadnyi ember nézhetné tv helyett online, aminek egy tv szempontjából semmi értelme nincs.Ez így elég piszok dolog a lakosság egyharmadával kb., hogy jó akkor innentől nincsen nektek ez sem már ki tudja meddig. Amúgy is komoly online felület is be volt ígérve tv adás mellett, abból sincs semmi eddig. Miért nem lehet ezt meghagyni addig is, ha már úgyis lesz ilyen feature is amúgy is?többé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Épp időbe sikerült beköttetni 😛 nem kevésbé együttérezve azokkal, akiknek még nincs...
r.baggio
dande
zavi27
Sobri Jóska
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
Mert kontraproduktív, és kétharmadnyi ember nézhetné tv helyett online, aminek egy tv szempontjából semmi értelme nincs.Ez így elég piszok dolog a lakosság egyharmadával kb., hogy jó akkor innentől nincsen nektek ez sem már ki tudja meddig. Amúgy is komoly online felület is be volt ígérve tv adás mellett, abból sincs semmi eddig. Miért nem lehet ezt meghagyni addig is, ha már úgyis lesz ilyen feature is amúgy is?többé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Épp időbe sikerült beköttetni 😛 nem kevésbé együttérezve azokkal, akiknek még nincs...
r.baggio
dande
zavi27
több mint 5 éve
Ez így elég piszok dolog a lakosság egyharmadával kb., hogy jó akkor innentől nincsen nektek ez sem már ki tudja meddig. Amúgy is komoly online felület is be volt ígérve tv adás mellett, abból sincs semmi eddig. Miért nem lehet ezt meghagyni addig is, ha már úgyis lesz ilyen feature is amúgy is?többé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Épp időbe sikerült beköttetni 😛 nem kevésbé együttérezve azokkal, akiknek még nincs...
r.baggio
dande
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
többé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Épp időbe sikerült beköttetni 😛 nem kevésbé együttérezve azokkal, akiknek még nincs...
r.baggio
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
meg a redzoneról volt szó h csak online, nem?mindezt annak jegyében, hogy már a tv-s előfizetők több mint kétharmadánál elérhető az arena4, így érdekes is lenne maguk ellen dolgoznitöbbé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Mindezt természetesen az innovatív közvetítések érdekében...
r.baggio
jr79
az nfl-nél volt olyan beígérve, hogy adnak majd streamen általuk nem közvetített meccset, ez az ami egyelőre nem valósult meg
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
mindezt annak jegyében, hogy már a tv-s előfizetők több mint kétharmadánál elérhető az arena4, így érdekes is lenne maguk ellen dolgoznitöbbé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Mindezt természetesen az innovatív közvetítések érdekében...
r.baggio
jr79
az nfl-nél volt olyan beígérve, hogy adnak majd streamen általuk nem közvetített meccset, ez az ami egyelőre nem valósult meg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
vagy inkább mert mondjuk a telekom szerződés nem támogatja?többé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Mindezt természetesen az innovatív közvetítések érdekében...
r.baggio
jr79
több mint 5 éve
többé nincs online közvetítés, kivétel az az ncaa-s, ami csak ott megy (pl most szombaton az iowa state vs texas tech)Mindezt természetesen az innovatív közvetítések érdekében...
r.baggio
több mint 5 éve
de csak a tányéros upc-nél nincs, a vezetékes upcnél van
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ne forgasd ki a szavaimat basszusDe az nem voda.Nincs JózsiNa egy információTéged becsaptak.
Nincs a vodanal arena 4
Vagy is ez úgy pontos hogy a UPC-nél nincsen ,most beszéltem a a Vodaval vagy is ott közölték hogy hívjam 1214 mert nekik a UPC lefedettségére nincsen rálátásuk.Na ott meg mondták egyelőre az ő kínálatukba nem szerepel az arena 4 vagy is egyelőre folynak a tárgyalások😃
Mert igaz hogy a cég már mint a UPC már a vodáé de csak a cég azonkívül nekik más szerződéseik vannak és nem azonos a kinálatuk.
Rózsa Sándor (betyár)
Az első pillanattól kezdve volt és van is.
Azt nézem.
Sobri Jóska
2 fajta UPC van
Ahol én lakom ott az antenna megoldás van csak és abba nincs arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
A vodánál van.
Sobri Jóska
Vagy olvass vissza
"Na egy információ
Nincs a vodanal arena 4
Vagy is ez úgy pontos hogy a UPC-nél nincsen ,most beszéltem a a Vodaval vagy is ott közölték hogy hívjam 1214 mert nekik a UPC lefedettségére nincsen rálátásuk.Na ott meg mondták egyelőre az ő kínálatukba nem szerepel az arena 4 vagy is egyelőre folynak a tárgyalások😃
Mert igaz hogy a cég már mint a UPC már a vodáé de csak a cég azonkívül nekik más szerződéseik vannak és nem azonos a kinálatuk.
több mint 5 éve
De az nem voda.Nincs JózsiNa egy információTéged becsaptak.
Nincs a vodanal arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
Azt nézem.
Sobri Jóska
2 fajta UPC van
Rózsa Sándor (betyár)
A vodánál van.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nincs JózsiNa egy információTéged becsaptak.
Nincs a vodanal arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
Azt nézem.
Sobri Jóska
2 fajta UPC van
több mint 5 éve
Nekem is szept 1-et mondott a csajNálam sem érhető el a Telekomon.mert nem 2020 január 1 utáni a szerződésed, ergo hiába van megfelelő csomagod, nem is lesz Arena 4-ed, amíg újra nem kötöd
Eddig AZ ÉV ÜZLETE, melegen gratulálok az aréna profi csapatának!
Charlie Firpo
mert 2020 január 1 után kötötted, azért nem kellett csinálnod semmit semNézem, hogy amire váltani lehet abba nincs benne az arena4 a telekomnál.fyi én nem voltam a telekomnál, nem hívogattam őket és a chatbottal se beszélgettem. nem módosíttattam semmit és nem kell többet fizetnem 140 forinttal se.
IPTV Szuper Családi Mozi-m van már most is de egyenlőre nincs Arena-m.
alatriste
ennek ellenére ott van az 50-es csatornahelyen hádéban.
shawnka
rva
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 389
nem-nem. most mar a telekom is a hunyo.Nálam sem érhető el a Telekomon.mert nem 2020 január 1 utáni a szerződésed, ergo hiába van megfelelő csomagod, nem is lesz Arena 4-ed, amíg újra nem kötöd
Charlie Firpo
mert 2020 január 1 után kötötted, azért nem kellett csinálnod semmit semNézem, hogy amire váltani lehet abba nincs benne az arena4 a telekomnál.fyi én nem voltam a telekomnál, nem hívogattam őket és a chatbottal se beszélgettem. nem módosíttattam semmit és nem kell többet fizetnem 140 forinttal se.
alatriste
shawnka
rva
szeptember 1 utani kotes kell. enyem aprilisi es jott a kodosites, hogy masik portfolio kell, ujkotes, a husegido onnan indulna,ja es kotber is lehetseges.
csaladi szuper hd csomag. A csatorna ma jott be, de kodolva, hivjam a 1414-et. Engem mar fingattak meg nem olyan reg es leveleztem veluk egy jot no meg a fogyasztovedelemmel, termeszetesen levelben kijott toluk is , hogy ja hat ok voltak a balfaszok.
en pl hagyom is a fenebe.
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 5 éve
Nálam sem érhető el a Telekomon.mert nem 2020 január 1 utáni a szerződésed, ergo hiába van megfelelő csomagod, nem is lesz Arena 4-ed, amíg újra nem kötöd
Charlie Firpo
alatriste
shawnka
több mint 5 éve
Upc directen nincs jelenleg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
meghát az osztrák hölgy nem is biztos hogy értette mit akar a kapitányVagy lehet, hogy már ott elakadtak, hogy Sanya a neveit sorolta.simán lehet hogy a upc-s akivel beszélt hülyeNa egy információTéged becsaptak.
Nincs a vodanal arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
Azt nézem.
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Vagy lehet, hogy már ott elakadtak, hogy Sanya a neveit sorolta.simán lehet hogy a upc-s akivel beszélt hülyeNa egy információTéged becsaptak.
Nincs a vodanal arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
Azt nézem.
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
simán lehet hogy a upc-s akivel beszélt hülyeNa egy információTéged becsaptak.
Nincs a vodanal arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
Azt nézem.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na egy információTéged becsaptak.
Nincs a vodanal arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
Azt nézem.
több mint 5 éve
Na egy információmárpedig itt van
Nincs a vodanal arena 4
Rózsa Sándor (betyár)
www.upc.hu/otthoni-szolgaltatasok/csatornakiosztas/
nézd meg a sport blokkot
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Na egy információ Nincs a vodanal arena 4
több mint 5 éve
Én voltam az egyik Aréna4 fikázók közül, de most azért őszintén ismerjük el, hogy kezdenek valamit visszahozni. Nekem tegnap a telekom chaten kb 15 perc volt elintézni a csomagok frissítését és ezt követően másfél órával már nézhettem is az Aréna4-et. Nem érinti a hűségvállalást sem.Most nem teljesen értem, a Telecom-ot dicséred vagy az Aréna 4-et? 😊
Már csak két dolog kell a teljes boldogságomhoz:
-red zone ingyen a rendes közvetítésbe integrálva
-amint lejár Ricsi kizárólagos szerződése, akkor azonnal áthozni, mert még mindig MAGASAN ő a legjobb NFL kommentátor és nélküle olyan a közvetítés, mint Korda Gyuri nélkül a póker.
Ellenben a trash talk szerű talk show és Árpa Attila kicsit sem hiányzik.....
Riverske
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png