NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 14 éve
Van gameplan erre is ne izgulj, Shawnka már emlegette is a nevét 😊ellenem próbálkozhattok, halál vár minden futni akaró irányítóra. 😀 (de azokra is akik a zsebben maradnak)Amadeus91Hát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Desert Eagle .5oRodzsersz is csak egyszer fut ki Freeney vagy Mathis irányába... 😀Farky
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 14 éve
ellenem próbálkozhattok, halál vár minden futni akaró irányítóra. 😀 (de azokra is akik a zsebben maradnak)Rodzsersz is csak egyszer fut ki Freeney vagy Mathis irányába... 😀FarkyEzért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀FarkyHát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Desert Eagle .5o
több mint 14 éve
Rodzsersz is csak egyszer fut ki Freeney vagy Mathis irányába... 😀Hát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Desert Eagle .5oNagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Ezért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀Farky
for a big steal, i pick....tatatatatatattaatatatatatatatáááááááááááááááá...the Indianapolis Colts 😀
Na jó csak szivatlak Farky, hivatalosan a választott csapatom: Green Bay PackersDesert Eagle .5o
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
On the Clock: Vadkender - Deadline 2011/10/26 22:46lesz-e itt meglepetés? 😀
több mint 14 éve
Hát ha egészséges lesz, mire eljutottok endzone közelébe...Clayt már képzem is a mészárlásra 😀 ó i luv late hit 😛Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Ezért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀Farky
for a big steal, i pick....tatatatatatattaatatatatatatatáááááááááááááááá...the Indianapolis Colts 😀
Na jó csak szivatlak Farky, hivatalosan a választott csapatom: Green Bay PackersDesert Eagle .5o
több mint 14 éve
Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Ezért úgy megalázlak, h futok ellened egy TD-t PM-mel, ha kiszopok akkor is 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Kár, hogy nem lehet még FB-t is beküldeni olyankor...
több mint 14 éve
On the Clock: Farky - Deadline 2011/10/26 22:28shawnkaSuck4Luck: ℧ Indianapolis Colts
több mint 14 éve
már látom lelki szemeimmel a 3 TE + 2RB felállásokat 😀Hardcore futójáték mi? 😀Amadeus91Elárulom, hogy 95-5 % lesz a playhívások aránya, de azt nem mondom el melyik irányban 😂 (igen, Rodgers-el fogok folyamatosan futni hihi)Desert Eagle .5o
több mint 14 éve
Hardcore futójáték mi? 😀Amadeus91Elárulom, hogy 95-5 % lesz a playhívások aránya, de azt nem mondom el melyik irányban 😂 (igen, Rodgers-el fogok folyamatosan futni hihi)
Shawnka! Nem lesznek 1 yardos szituációk 😀 vagy egyből first, vagy semmi.
több mint 14 éve
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHN 😀 legalább az 1 yardos szituációk biztosak 😛Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Hardcore futójáték mi? 😀Amadeus91
több mint 14 éve
Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊Hardcore futójáték mi? 😀
több mint 14 éve
On the Clock: Farky - Deadline 2011/10/26 22:28
több mint 14 éve
Nagyszerű, négy csapatból amit akartam hármat kihúztak 😊for a big steal, i pick....tatatatatatattaatatatatatatatáááááááááááááááá...the Indianapolis Colts 😀
Na jó csak szivatlak Farky, hivatalosan a választott csapatom: Green Bay Packers
több mint 14 éve
On the Clock: Desert Eagle - Deadline 2011/10/26 21:46
több mint 14 éve
On the Clock: Bálesz - Deadline 2011/10/26 21:22shawnkaNem alázom meg az Indy-t a "tudásommal", úgyhogy marad Flacco és a hollók 😊
Szóval: Baltimore Ravens

több mint 14 éve
Végül Fetomyval játszottunk egyet, úgyhogy mindegy is lett 😊Valaki most egy gyors edzőmeccs? Olyan kilencig nincs semmi dolgom...Denyén benne lennék de nem jó a hamachim.eaglesmcnabb
több mint 14 éve
On the Clock: Bálesz - Deadline 2011/10/26 21:22
több mint 14 éve
With the 5th Pick of the 2011 Madden NFL Draft, the Amadeus select Cincinnati Bengals,AFC North
több mint 14 éve
sztem ez elég egyértelmű lesz 😊
több mint 14 éve
On the Clock: Amadeus91 - Deadline 2011/10/26 20:23
több mint 14 éve
Valaki most egy gyors edzőmeccs? Olyan kilencig nincs semmi dolgom...Denyén benne lennék de nem jó a hamachim.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Jólvan, sajnos nem tudtam dönteni a Steelers és a Raiders között, úgyhogyChicago Bears
több mint 14 éve
Valaki most egy gyors edzőmeccs? Olyan kilencig nincs semmi dolgom...
több mint 14 éve
alig várom már a megrökönyödéseteket, a kiválasztott csapatommal kapcsolatban 😀eaglesmcnabbMiami? 😀