NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Madden NFL

26 feliratkozó

több mint 14 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
Amíg nem alakul ki a köv. szezon egy barátságos miniliga? 😊Rataxes
oksa

stip-stop Bengals. 😀Amadeus91
Estig várom a további jelentkezőket (választott csapattal együtt) a barátságos miniligához. Terv szerint egy igen rövid kis kupáról van szó, így ha esetlegesen lemarad valaki nem veszít sokat, lesz még ilyen 😊 Ha sok a jelentkező akkor kieséses rendszerű lenne a cucc, tényleg rövidre szeretném, jó lenne ha pár nap alatt, akár a hétvégén lezajlana, így lehetőleg csak az jelentkezzen aki rá is ér a következő napokban.

Eddigi résztvevők:
Rataxes - ?
Amadeus91 - Bengals

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
Ha felturbózom az 1.0-s játékomat 4.0-ra, akkor a korábbi mentéseim elvesznek, vagy használhatóak utána is?
Nem szívesen hagynám félbe a megkezdett szezont 😊Bálesz
megmaradnak. 😊 De, ha gondolod, csinálj egy biztonsági mentést a dokumentumokban lévő mappáról.
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 113 — Illegális gyakorló
Ha felturbózom az 1.0-s játékomat 4.0-ra, akkor a korábbi mentéseim elvesznek, vagy használhatóak utána is?
Nem szívesen hagynám félbe a megkezdett szezont 😊

több mint 14 éve
Amíg nem alakul ki a köv. szezon egy barátságos miniliga? 😊Rataxes
oksa

stip-stop Bengals. 😀
több mint 14 éve
J.Jaguars 36
Az lenne a kérdésem, hogy a "Cut Day" az mit takar? Kerestem magyarul leírást, de nem találtam. Több játékosom is elment a csapattól a Pre Season alatt és most a Free Agent-ben vannak, de nem tudom őket visszavenni, mert azt írja, hogy a csapatom fullon van. Elmagyarázná nekem valaki? Köszi előre is!

Üdv.J.Jaguars
53nál nem lehet több embered. basszál ki 1-2 szar embert és hozd vissza a helyükre a jókat. de figyelj oda hogy posztonként legyen meg a minimum.eaglesmcnabb
Amúgy nem a jó játékosok mentek el a csapattól, hanem a gyengébbek szóval nem vészes. A.Bigby ment el, de ő meg csak 76-os SS és volt előtte két 77-es SS. Szóval a gyengébbek mentek el a csapattól és így meg is van az 53 legjobb játékos minden posztra.

több mint 14 éve
J.Jaguars 36
Akik már jártasabbak nálam a 12-vel kapcsolatban feléjük lenne egy-két kérdésem. Hol találom a statisztikáimat? Tehát hol tudom megnézni, hogy amióta játszom mennyi meccset nyertem, veszítettem stb. Illetve hol tudom megnézni, hogy minden posztra megvan-e a minimum játékosszám ( Franchise mode ). Köszi! És nyugodt éjszakát!

több mint 14 éve
Amíg nem alakul ki a köv. szezon egy barátságos miniliga? 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Az lenne a kérdésem, hogy a "Cut Day" az mit takar? Kerestem magyarul leírást, de nem találtam. Több játékosom is elment a csapattól a Pre Season alatt és most a Free Agent-ben vannak, de nem tudom őket visszavenni, mert azt írja, hogy a csapatom fullon van. Elmagyarázná nekem valaki? Köszi előre is!

Üdv.J.Jaguars
53nál nem lehet több embered. basszál ki 1-2 szar embert és hozd vissza a helyükre a jókat. de figyelj oda hogy posztonként legyen meg a minimum.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
J.Jaguars 36

Üdv.

több mint 14 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
jó lett ez a logó is 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Kicsit átszabtam a blog kinézetét, mit szóltok hozzá?
http://bowlhumadden.blog.hu/

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
J.Jaguars 36
Az lenne a kérdésem a 12-vel kapcsolatban, hogy Franchise módban kezdtem el játszani és a beállításoknál OFF-ra állítottam a Salary Cap-et próbaképpen. És ha a Cap-em "mínuszban" van akkor annak van valami jelentősége a jövőre nézve? Mert ugye a beállításokban kikapcsoltam a Salary Cap-et. Köszi!J.Jaguars
Amúgy kipróbáltam a játékot és nagyon tetszik. Jó lett nagyon. Átvezető animációk is nagyon jók. Illetve amikor a meccs elején bemutatják a védelmet illetve a támadókat. Plusz az is nagyon jó amikor bevonulnak a csapatok. Ütközések is nagyon jól meg lettek csinálva. Fizika is sokkal jobb. Egyszóval nagyon bejön a 12.

több mint 14 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Engem igazából az zavart legjobban, hogy sokak ellen játszhatatlanul laggolt a játék, és amikor párszor rákérdeztem, akkor kiderült hogy az ellenfélnél tök simán fut, így kb esélytelen is voltam azokon a meccseken. Pedig 25/1,5 megás nettel nem hiszem, hogy azzal lenne a gond, és torrent se ment mellette meg semmi, sokszor még msn-ből is kiléptem, hiába.

(de ettől függetlenül lejátszottam az összes meccsemet, mielőtt félreértené valaki)
több mint 14 éve
higuaín20 9
Én is benne lennék egy ligába 😊 Ha lehet akkor a Bucsal..és ha időm engedi akkor tudok segíteni a honlap készítésben meg ilyenekben már ha akartok majd egy pl mlapos kis oldalt össze hozni.
több mint 14 éve
J.Jaguars 36
Az lenne a kérdésem a 12-vel kapcsolatban, hogy Franchise módban kezdtem el játszani és a beállításoknál OFF-ra állítottam a Salary Cap-et próbaképpen. És ha a Cap-em "mínuszban" van akkor annak van valami jelentősége a jövőre nézve? Mert ugye a beállításokban kikapcsoltam a Salary Cap-et. Köszi!

több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
PS3 as liga nincs? 😀
több mint 14 éve
Benne lennék a Madden kupában. Ha lehet Bengals 😊 , de bármelyik csapat jöhet.
több mint 14 éve
Blognak majd csinálok valami új pofát 😊

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
érdekes hogy éppen Desert Eagle .5o sürgeti az új szezont aki már az előző szezonban sem volt hajlandó lejátszani a meccseit. Sebaj. 😉

én is benne lennék az új szezonban.
szigorítani kéne a szabályokat, aki hosszabb ideig nem ér rá annak 0-10 a meccse és kész.eaglesmcnabb
lejátszotta volna ő, csak későn vette észre, hogy szóltam neki. ha jól emlékszem 😀
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
érdekes hogy éppen Desert Eagle .5o sürgeti az új szezont aki már az előző szezonban sem volt hajlandó lejátszani a meccseit. Sebaj. 😉

én is benne lennék az új szezonban.
szigorítani kéne a szabályokat, aki hosszabb ideig nem ér rá annak 0-10 a meccse és kész.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
ha beleegyeztek, akkor vállalom ismét a lebonyolítást, ahogy tavaly. eredménykövetőben csekkolhatjátok, hogy gondosan vezetgettem az eseményeket, blog is újraéleszthető lenne a statok miatt. csak tényleg ne legyen az, hogy a vége előtt becsődöl a projekt, mert úgy elkezdeni sincs értelme.
több mint 14 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
beszállnék én is.

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
Őő, jahh, heti 1-2 óra, csak ma meg én vagyok úgy tűnik meghülyülve 😊
A csapatválasztást meg majd kitaláljuk, gondolom lesz valami "draftszerűség" vagy ilyesmi...

Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Beszállnék majd én is, ha elmondjátok, mi kéne hozzá és heti mennyi idő kell rá 😀Deny
Madden 08 PC verziója(igen, lehet "kölcsönzött" is), internethozzáférés, nagyjából ennyi. A Maddent fel kell updatelni + a rostert fel kell tenni (csak egyező rosterek mellett lehet egymás ellen online játszani)... Hamachi kellhet még hozzá ha router mögül játszol.
Szerintem heti 1-2 meccsnél (5 perces negyedekkel toltuk eddig) nem kell többre számítani, úgyhogy napi 1-2 óra 😊Rataxes
Akkor király, bár napi 1-2 óra nem, de ez legyen elírás, heti 1-2 órát akartál gondolom 😀

Ja, és akik jönnek stoppolják csapatukat vagy hogyan?
több mint 14 éve
Beszállnék majd én is, ha elmondjátok, mi kéne hozzá és heti mennyi idő kell rá 😀Deny
Madden 08 PC verziója(igen, lehet "kölcsönzött" is), internethozzáférés, nagyjából ennyi. A Maddent fel kell updatelni + a rostert fel kell tenni (csak egyező rosterek mellett lehet egymás ellen online játszani)... Hamachi kellhet még hozzá ha router mögül játszol.
Szerintem heti 1-2 meccsnél (5 perces negyedekkel toltuk eddig) nem kell többre számítani, úgyhogy napi 1-2 óra 😊

Ex-Rataxes