NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Skichallenge 2012
több mint 13 éve
Na az egyiket már be tudom venni valahogy, bár csak 2x sikerült eltalálni, mikortól kell fordulni... de legalább 2:20 alá kerültem.
több mint 13 éve
Ja, pont az a 3-4 duplakanyar szivatós, de ha már vágjuk a pályát szvsz. nem lesz gond velük...Nekem tetszik a pálya, kicsit Need for speed fílingje van 😀 Eddig elég szarul állok idővel (főleg a szopató részek miatt), de szerintem gyorsan be lehet tanulni azt a pár kanyart...RataccessLementem énis párat, kb. négy nehéz kanyart látok, de abból kettőt még nem tudtam bevenni egyáltalán kisodródás nélkül.Rajna
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nekem tetszik a pálya, kicsit Need for speed fílingje van 😀 Eddig elég szarul állok idővel (főleg a szopató részek miatt), de szerintem gyorsan be lehet tanulni azt a pár kanyart...RataccessLementem énis párat, kb. négy nehéz kanyart látok, de abból kettőt még nem tudtam bevenni egyáltalán kisodródás nélkül.
több mint 13 éve
Nekem tetszik a pálya, kicsit Need for speed fílingje van 😀 Eddig elég szarul állok idővel (főleg a szopató részek miatt), de szerintem gyorsan be lehet tanulni azt a pár kanyart...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
egyelőre nagy az előny mindenki ellen de nem lesz gondolom így sokáigCsak, hogy ne légy annyira magányos. 😊
egy olyan 2:12őt érzek reálisnak elérni. Persze ehhez kell hogy RUDInál legyenek rendes beállítások. egyelőre nincsenekharomt
több mint 13 éve
Bazzeg ez a pálya 😀 2:21em van.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
egyelőre nagy az előny mindenki ellen de nem lesz gondolom így sokáigegy olyan 2:12őt érzek reálisnak elérni. Persze ehhez kell hogy RUDInál legyenek rendes beállítások. egyelőre nincsenek
több mint 13 éve
retek ez a pálya, látszik hogy olasz 😛sose tudom merre kell kanyarodni, jobbra húzok domb után balos, ha balra jobbos 😀 lehetetlen megjegyezni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
mondom csak vmi gyokerseg amit nem jegyeztem megMi csak 100%al tudunk menni, csak neked megy a 110% 😀
ti mivel toljatok ? nalam speed-grip-curve 10 45 55Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondom csak vmi gyokerseg amit nem jegyeztem megti mivel toljatok ? nalam speed-grip-curve 10 45 55
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
te fake aggyá má usernevet mert nem vagy a groupban 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jo ez a palya bar vannak benne nyilegyenes reszek valobanAzok vannak, csak élvezhető kevés. Egyébként nálam behalt a rudis oldalad, pedig most kíváncsi lennék rá.F.SchleckHuhh, de furcsa elsőre ez a pálya. Úgyis mondhatnám, hogy nagyon szar. Ha ezt nem unjuk meg egy héten belül, akkor semmit.F.Schleckde csak egy hét van a versenyig. Utána egyből jön Bormio 😊
Én bírom ezt. Vannak geci részei.haromt
a vegen meg a ket 3as ugratos kombinacio azert egyenlore meg necces 😊
enis probaltam rudit nezni egybol de sztem epp levan rohadva a 6 millio latogato miatt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nálam is behalt. Majd nézek valamit. egyelőre messze vagyok az ideálistól. De egyébként jó kis ritmustalan, igazi natural lesikló pálya. Csak a superG után furcsa és tűnik unalmasnak.
több mint 13 éve
Azok vannak, csak élvezhető kevés. Egyébként nálam behalt a rudis oldalad, pedig most kíváncsi lennék rá.Huhh, de furcsa elsőre ez a pálya. Úgyis mondhatnám, hogy nagyon szar. Ha ezt nem unjuk meg egy héten belül, akkor semmit.F.Schleckde csak egy hét van a versenyig. Utána egyből jön Bormio 😊
Én bírom ezt. Vannak geci részei.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Huhh, de furcsa elsőre ez a pálya. Úgyis mondhatnám, hogy nagyon szar. Ha ezt nem unjuk meg egy héten belül, akkor semmit.F.Schleckde csak egy hét van a versenyig. Utána egyből jön Bormio 😊
Én bírom ezt. Vannak geci részei.
több mint 13 éve
Huhh, de furcsa elsőre ez a pálya. Úgyis mondhatnám, hogy nagyon szar. Ha ezt nem unjuk meg egy héten belül, akkor semmit.szerk: Amúgy persze, hogy változik valamit tavaly óta. Igaz, hogy nem egy szlalom, de a természetes adottságokon belül itt is változtatják a tűzést évről évre.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na ez már nem Super-G 😀Aki eddig nem tanulta meg használni a space-t itt rákénysuzzerül 😀
Bár szerintem valami változott rajta tavaly óta. De továbbra is elég geci.
Az tuti hogy holnap este 8-kor verseny 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van már val Gardena 😊Broncos előtt tesztelgetem kicsit
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Húú.. ezt nem akartam pedig elárulni 😊 az az egyetlen hely, ahol igazából időt tudtam nyerni rajtatok 😕 de akkor elmondommellesleg bárki megnézheti a menetedet 😛 nem tudom mit titkolózol 😛
- 93-94 km-mel sikerült a kanyart venni (mások ált. 88-90-nel fordulnak)
- és ott használom egyedül az ugratót (lerövidíti az 50 méteres ugrást 38-40-re)
Sztem mindkettő kb. 1-1.5 tizedet hoz a konyháraIgor
de tényleg én már val gardenara készülök. ez idegesít.
több mint 13 éve
Húú.. ezt nem akartam pedig elárulni 😊 az az egyetlen hely, ahol igazából időt tudtam nyerni rajtatok 😕 de akkor elmondom- 93-94 km-mel sikerült a kanyart venni (mások ált. 88-90-nel fordulnak)
- és ott használom egyedül az ugratót (lerövidíti az 50 méteres ugrást 38-40-re)
Sztem mindkettő kb. 1-1.5 tizedet hoz a konyhára
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Találtam még egy trükkös helyet a pályán, ahol sztem nyerek 1-1.5 tizedet: a nagy balkanyar előtti balos ugratónál érdemes szélesebb ívben menni, és akkor nem ugrat, hanem végig a földön megy -> jobban felgyorsulsz, volt már hogy sikerült 124-gyel átmenni a hosszú balkanyaron (bár ált 122-vel szoktam)IgorAzt a helyet már "felfedeztem" én is, valóban lehet rajta sokat hozni. És ott a nagy balkanyarba érdemes bátran, hamar kanyarodva belemenni, mert úgy szép magasan lehet maradni úgy is, hogy a felfele gomb nincs elengedve, és szerintem ez is hoz valamennyit. Amit nem értek, hogy a végén, a legutolsó aránylag egyszerű szertorban mit csinálsz. Jöttem egy egész korrektet az előbb, de ott 4 tizedet kaptam tőled.
Ez ugyanolyan mint haromt-nál az első szektor, ott sem nagyon tudok 3 tizednél közelebb kerülni hozzá.
több mint 13 éve
Megcsaptam Igort egy ezreddel 😀 01:48,485 az utolsó kanyart elfékezve... :/shawnkaEzzel felbosszantottál.. 😊 - odaraktam én is egy korrekt időt: 1:47:889
Találtam még egy trükkös helyet a pályán, ahol sztem nyerek 1-1.5 tizedet: a nagy balkanyar előtti balos ugratónál érdemes szélesebb ívben menni, és akkor nem ugrat, hanem végig a földön megy -> jobban felgyorsulsz, volt már hogy sikerült 124-gyel átmenni a hosszú balkanyaron (bár ált 122-vel szoktam)
Viszont az ugratást továbbra sem értem, hogy tudják mások elnyomni ilyen jól az ugratókat.. :S
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igor 47:889. pfej...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én most már kurvára unom ezt a pályát. nem is tudok többet kihozni.igaz volt most egy menetem ami minden pontnál jobb volt mint a mostani rekordom, de a végén a mérő után beleszáltam a kapuba...
több mint 13 éve
máshogy kell megugranom az ugratót,mert hát látva TTT-jét az enyém fos....meg persze az utolsó szakaszlegalább az 1.-ben király vagyok 29.8-29.9 (volt alkalmam gyakorolni 😛)