NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Atlétika
12 feliratkozó
több mint 1 éve
50 éves korában, hosszas betegeskedés után elhunyt a korábbi fedett pályás világbajnok német rúdugró, Tim Lobinger. RIP
több mint 1 éve
Lamecha Girma, a francia lievini atlétikai versenyen fedett pályás világcsúcsot futott 3000 akadályon 7:23:81el. Tokyo ezüstérmese egy 25 éves, még Budapesten futott Daniel Komen WR-t döntött meg. A második helyen beérő, európacsúcsot futó spanyol Mohamed Katir is a régi WR alatt futott.
több mint 1 éve
dugo93
4 224
Én beértem a 100-as döntővel és csak arra a sávra vettem 2 jegyet. Kb 1 hónapja volt, de már akkor is alig lehetett normális helyre venni.Megvettem a bérleteket. Hát, nem volt túl hatalmas a helyválaszték 😀Délelőttönként is? Eladtak/kiosztották 80%-nyi bérletet szponzornak? Nyilván van valamennyi, de nem hiszem el, hogy ekkora hányada szponzori...Hát, megnéztem a jegyeket is.... vicc h a stadion 80-90%-a szürke.Nem hiszem hogy a rendszer szar ennyi szponzori / haveri jegy van.
Ráadásul úgy látom nem különbözteti meg a napokat, minden délelőtt/este csak ugyanazokra a helyekre lehet foglalni. Ezt a rendszert is nagyon szarul kódolta be valaki...
Igor
Toca
Akkor teljesen üres lesz a stadion délelőttönként, hétköznap esténként meg szintén bőven lesz üres hely - ami gigantikus égés lesz.
szerk: megnéztem a bérleteket is (hátha az ülések egy bizonyos részét csak bérletként árulják) - ott sincs több szék, ugyanaz a néhány szektor elérhető kb ott is...
Igor
Kb a stadion 90%-a szürke. Aztán hogy valójában mennyien lesznek kint, arra azért kiváncsi leszek. Sebaj, ha kevesen, legalább lehet át tudunk menni jobb helyre 😀
Mindenesetre ha valaki ki akar menni, annak szerintem érdemes mihamarabb megvenni a jegyet, amíg még van egyáltalán bármi.
warr_b
több mint 1 éve
Megvettem a bérleteket. Hát, nem volt túl hatalmas a helyválaszték 😀Délelőttönként is? Eladtak/kiosztották 80%-nyi bérletet szponzornak? Nyilván van valamennyi, de nem hiszem el, hogy ekkora hányada szponzori...Hát, megnéztem a jegyeket is.... vicc h a stadion 80-90%-a szürke.Nem hiszem hogy a rendszer szar ennyi szponzori / haveri jegy van.
Ráadásul úgy látom nem különbözteti meg a napokat, minden délelőtt/este csak ugyanazokra a helyekre lehet foglalni. Ezt a rendszert is nagyon szarul kódolta be valaki...
Igor
Toca
Akkor teljesen üres lesz a stadion délelőttönként, hétköznap esténként meg szintén bőven lesz üres hely - ami gigantikus égés lesz.
szerk: megnéztem a bérleteket is (hátha az ülések egy bizonyos részét csak bérletként árulják) - ott sincs több szék, ugyanaz a néhány szektor elérhető kb ott is...
Igor
Kb a stadion 90%-a szürke. Aztán hogy valójában mennyien lesznek kint, arra azért kiváncsi leszek. Sebaj, ha kevesen, legalább lehet át tudunk menni jobb helyre 😀
Mindenesetre ha valaki ki akar menni, annak szerintem érdemes mihamarabb megvenni a jegyet, amíg még van egyáltalán bármi.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
index.hu/sport/atletika/2022/12/21/megfosztottak-olimpiai-aranyermetol-az-orosz-atletat/Lassan a londoni olimpiának is meg lesz a végeredménye. Következő 1,5 évben Sochi érmesei lehetnek veszélyben. Ez van. Hosszú idő 10 év.
warr_b
több mint 1 éve
Azok pl. az IAAF jegyek, nem?Hát, megnéztem a jegyeket is.... vicc h a stadion 80-90%-a szürke.Nem hiszem hogy a rendszer szar ennyi szponzori / haveri jegy van.
Igor
Toca
Meg hozzátartozók, nemzeti szövetségek, külföldi szurkolók, stb.
Nem tudom itt pontosan miként van, de minden nagyobb sportrendezvénynél első körben a rendező ország csak a jegyek értékesítésének X százalékára jogosult.
több mint 1 éve
Délelőttönként is? Eladtak/kiosztották 80%-nyi bérletet szponzornak? Nyilván van valamennyi, de nem hiszem el, hogy ekkora hányada szponzori...Hát, megnéztem a jegyeket is.... vicc h a stadion 80-90%-a szürke.Nem hiszem hogy a rendszer szar ennyi szponzori / haveri jegy van.
Igor
Toca
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Hát, megnéztem a jegyeket is.... vicc h a stadion 80-90%-a szürke.Nem hiszem hogy a rendszer szar ennyi szponzori / haveri jegy van.
Igor
több mint 1 éve
Hát, megnéztem a jegyeket is.... vicc h a stadion 80-90%-a szürke.Ráadásul úgy látom nem különbözteti meg a napokat, minden délelőtt/este csak ugyanazokra a helyekre lehet foglalni. Ezt a rendszert is nagyon szarul kódolta be valaki...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 1 éve
Itt a programassets.aws.worldathletics.org/document/63087dd9c5235363651fbbe3.pdf
Sajnos a férfi magast elég szar napra rakták be 😕 aug 23/24 nem néz ki rossz napnak, szerintem ezek a relatíve erős napok, meg nyilván az aug 20, amit telepakoltak. Az utolsó hétvége sem annyira erős mint vártam.
több mint 1 éve
Persze mert annyi idom van 😀Jelentkezzetek önkèntesnek akkor közelről nèzhetitek ☺️ Egyèbkènt szerintem annyira nem vèszes.Jó kis jegyárak lesznek a vb-re 😬😱Eddig gondolkoztam hogy kimenjek kosz 😊
Persze a legjobb helyek mind szürkék, gondolom lefoglalták a sleppnek...
tickets.wabudapest23.com/hu/
warr_b
Toca
dande2
Egysbkent nem irdatlanul sok amúgy de ennyit egy atlétika nekem nem ér. Mégha lenne valaki aki nagyon megfog pl egy Bolt akkor még ki is mennék.
több mint 1 éve
Jelentkezzetek önkèntesnek akkor közelről nèzhetitek ☺️ Egyèbkènt szerintem annyira nem vèszes.Jó kis jegyárak lesznek a vb-re 😬😱Eddig gondolkoztam hogy kimenjek kosz 😊
warr_b
Toca
több mint 1 éve
Jó kis jegyárak lesznek a vb-re 😬😱Eddig gondolkoztam hogy kimenjek kosz 😊
warr_b
több mint 1 éve
Jó kis jegyárak lesznek a vb-re 😬😱Persze a legjobb helyek mind szürkék, gondolom lefoglalták a sleppnek...
több mint 1 éve
index.hu/sport/atletika/2022/12/21/megfosztottak-olimpiai-aranyermetol-az-orosz-atletat/
több mint 1 éve
Ezt írtam.Tok mindegy meg így is többen fogjak nézni M4-en mint ESen.Attól hogy adják a Eurosporton, még az M4 is adhatja, nem?Jo de ki a fasz fogja ott nezni azok kozul aki barmit is konyit az atletikahoz
El bírjátok képzelni, hogy egy hazai rendezésű VB-t ne adjon a közmédia?
warr_b
gabokocka
Toca
Akit erdekrl az atletika az nezi az ES-en, a kocanezo majd az m4en, nyilvan utobbibol van tobb.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Tok mindegy meg így is többen fogjak nézni M4-en mint ESen.Attól hogy adják a Eurosporton, még az M4 is adhatja, nem?Jo de ki a fasz fogja ott nezni azok kozul aki barmit is konyit az atletikahoz
warr_b
gabokocka
több mint 1 éve
Székelyék az ES-től jöttek, de azóta sok víz lefolyt a DunánAttól hogy adják a Eurosporton, még az M4 is adhatja, nem?Jo de ki a fasz fogja ott nezni azok kozul aki barmit is konyit az atletikahoz
warr_b
gabokocka
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Vizes vbt is adta 17-ben mindkettő.www.eurosport.hu/atletika/budapest-2023-atletika-vilagbajnoksag-elo-kozvetites-eurosport_sto9248304/story.shtmlMi lesz velünk az “egy perc és nyersz” szünetkitöltő mesedelutanok nélkül???
YoungZeeZee
somoskovig
több mint 1 éve
Nyilván senki ☺️Attól hogy adják a Eurosporton, még az M4 is adhatja, nem?Jo de ki a fasz fogja ott nezni azok kozul aki barmit is konyit az atletikahoz
warr_b
gabokocka
Mondjuk én eleve úgy tervezem, hogy kimegyek majd és élőben nézem...
több mint 1 éve
Attól hogy adják a Eurosporton, még az M4 is adhatja, nem?Jo de ki a fasz fogja ott nezni azok kozul aki barmit is konyit az atletikahoz
warr_b
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Attól hogy adják a Eurosporton, még az M4 is adhatja, nem?Nyilván lesz az M4-en is.
warr_b
Nemzetközi szervezetek által szervezett eseménynél sosincs csatornaexkluzivitás globálisan, de még lokálisan se. Pl. most volt a teqball-vb Nürnbergben rengeteg magyar éremmel, az is egyszerre ment a Eurosporton és az M4-en.
több mint 1 éve
Attól hogy adják a Eurosporton, még az M4 is adhatja, nem?El bírjátok képzelni, hogy egy hazai rendezésű VB-t ne adjon a közmédia?
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/atletika/budapest-2023-atletika-vilagbajnoksag-elo-kozvetites-eurosport_sto9248304/story.shtmlMi lesz velünk az “egy perc és nyersz” szünetkitöltő mesedelutanok nélkül???
YoungZeeZee