Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

1 napja
Mikey Cincinnati Bengals 22 048
Larsoné az első szakasz, végre valami.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 napja
Toca Minnesota Vikings 20 938 — Vikings fan
Akik tavaly bőszen ekézték Norrist és elhordták mindenféle szarnak, azok idén remélem megkövetik magukat. Idén amit tol az top tier és most már ez az eredményekben is megmutatkozik.
ervinator
Én speciel nem láttam jönni amit tol.
Nem értettem, hogy lett VB - azóta se értem!
Viszont tényleg zseniális amit idén tol!
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 234 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Nagyon nevettem volna, ha Trumpnak kéne bajnokká avatni a Latino Kinget, vagy ha O'Ward nyerne, de Kirkwood napolja a bajnokavatást (meg a fal amit Palou telibevert)
1 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 137
Akik tavaly bőszen ekézték Norrist és elhordták mindenféle szarnak, azok idén remélem megkövetik magukat. Idén amit tol az top tier és most már ez az eredményekben is megmutatkozik.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 234 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
SVG vajon lekörözi a mezőny nagy részét az első szakasz végére? 😀
iktriad
Nem, mert competition caution
1 napja
SvG nagyon vezet. 😮
Mikey
Konkrétan a számára lehető legjobb ovál Loudon, 1.5 éve azt mondtam hogy itt lehet jó.
1 napja
Palou odaveri!
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 677 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
SVG vajon lekörözi a mezőny nagy részét az első szakasz végére? 😀
1 napja
SvG nagyon vezet. 😮

1 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 067 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Rossi marad a BMW-nél viszont egyelőre nem kap hypercar lehetőséget.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Jughead Dallas Cowboys 6 955
Amúgy vicces, hogy Leclerc bosszús azért, hogy a második kiállásnál nem hagyták neki, hogy nagyobb gumielőnyt autózzon ki Russell-lel szemben, holott erről csak ő tehetett, hiszen ha elengedi Hamiltont akkor nem hívták volna ki.

Így viszont több mint 2 másodpercet elvett Hamiltontól, ő meg nem tudott kiautózni egy olyan gumielőnyt, mint Norris (az így összehozott 3 körös gumielőny is elég volt arra, hogy az Ocon féle VSC-ig 10 kör alatt hozott Russellen 5.5 másodpercet…).

Ha ott elengedi Hamiltont akkor végül jó eséllyel ő a 3., Hamilton pedig a 4., de hát Leclerc nem a taktikai érzékéről híres.
1 napja
Vizes pályán indulnak Loudonban, yeah.
Mikey
Na jó, még nem.

1 napja
Vizes pályán indulnak Loudonban, yeah.

1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 979
Az émelyítően ostoba arckifejezéssel zöld zászlót lengető Trump miatt már megérte bekapcsolni a washingtoni Indycar versenyt.
1 napja
Antonelli padlósérülése miatt várjuk meg a holnapi időmérőt, de úgy néz ki, hogy a Spa-i fejlesztés bevált a McLarennél.
Jughead
Megvártuk, tényleg bejött. Elképesztően tudnak fejleszteni és jövőre már a Mercinek a motorral kapcsolatos előnye sem lesz ekkora (ugye idén szándékosan nem adták át időben a végleges csomagot, amiből volt is kisebb vita).

Ha a szezon elején nem állt volna meg Norris alatt a kocsi majd minden hétvégén (Ausztráliában kihagyta az FP-1-et és az FP2 nagyrészét, Kínában el se tudott indulni, Japánban mind a 3 szabadedzésen kihagyta az etapok felét, Kanadában és Monacóban a versenyen állt meg alatta a kocsi, míg Spa-ban már ezek miatt kapott egy 10 helyes büntetést), akkor még akár látótávolságban is lehetne (persze Kimi is is nullázott kétszer).

Szerkesztette: Jughead
1 napja
Basszus nem mutatják a pezsgőzést?????
Uj m4 faszom
vpi
Gondolom a majd 35 perces piros zászlós megszakítás miatt nem fért bele.
1 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 737 — Patriot
Basszus nem mutatják a pezsgőzést?????
Uj m4 faszom

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 206 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Norris 👏
Alonsonál ott a pontocska.
Hatalmas makk volt ez Russellnek hogy amikor a legközelebb volt hozzá kihozták a VSC-t.
Heisman nádor
Ocon féle VSC nélkül ott se lehetett volna.
1 napja
JéBé Green Bay Packers 8 234
Norris bomba. Imadtam a nyari szunetben keszult videoit, csatton a yachton, valami ujabb szupermodell csaj mellett feliratott meg a nevere 3 ugyanolyat VIP-be. Felszabadult na es neki ez jol all.

Ferraritol meg varom miert hoztak ki Leclerct.

Szerkesztette: JéBé
1 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 390 — "Montoya por favor!"
Hatalmas makk volt ez Russellnek hogy amikor a legközelebb volt hozzá kihozták a VSC-t.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 napja
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 737 — Patriot
xdd, várom a Hamit bántsa az FIA kommenteket
zacknorb
Igazad van, jobb ez igy.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 napja
Mi volt ez a VSC baszdki, körök óta ott volt a törmelék, erre konkrétan beintik egy előzés közben.
1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 677 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mergák kiütik egymást?
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Russell meglepően korrekt volt.
1 napja
xdd, várom a Hamit bántsa az FIA kommenteket
1 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 19 990 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Mergák kiütik egymást?
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ő nem...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018