NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Miért? Védekezett Rosberg ellen ?nem jött be, amit az utolsó körben csinált és nem is az első ilyen húzása karrierje során.Amadeus91De ettől még miért lesz gyökér valaki?Bostonha már mindenképpen kvalitás kell a jelenlegi mezőnyből, akkor Alonso. de ez magánvélemény.Amadeus91gyökér HamiltonAmadeus91korrekt vélemény |8 sok jó pilóta van a mezőnyben és többnyire az autó dönt közöttük. Viszont kevés versenyző. Aki ezt szimpátiától függően elvitatja Hamiltontól az szűk látókörű. Nem neki szurkolok, de rendkívül csalódott lennék, ha év végén egy nála gyengébb kvalitású társa lenne a világbajnok.clbass
Merci Rosberggel ott baszta el hogy elhitték hogy Hami majd elengedi őket ha 2-3 körrel hamarabb kihívja simán nyer.
több mint 11 éve
nem jött be, amit az utolsó körben csinált és nem is az első ilyen húzása karrierje során.De ettől még miért lesz gyökér valaki?Bostonha már mindenképpen kvalitás kell a jelenlegi mezőnyből, akkor Alonso. de ez magánvélemény.Amadeus91gyökér HamiltonAmadeus91korrekt vélemény |8 sok jó pilóta van a mezőnyben és többnyire az autó dönt közöttük. Viszont kevés versenyző. Aki ezt szimpátiától függően elvitatja Hamiltontól az szűk látókörű. Nem neki szurkolok, de rendkívül csalódott lennék, ha év végén egy nála gyengébb kvalitású társa lenne a világbajnok.clbass
több mint 11 éve
De ettől még miért lesz gyökér valaki?ha már mindenképpen kvalitás kell a jelenlegi mezőnyből, akkor Alonso. de ez magánvélemény.Amadeus91gyökér HamiltonAmadeus91korrekt vélemény |8 sok jó pilóta van a mezőnyben és többnyire az autó dönt közöttük. Viszont kevés versenyző. Aki ezt szimpátiától függően elvitatja Hamiltontól az szűk látókörű. Nem neki szurkolok, de rendkívül csalódott lennék, ha év végén egy nála gyengébb kvalitású társa lenne a világbajnok.clbass
Do your job
több mint 11 éve
ha már mindenképpen kvalitás kell a jelenlegi mezőnyből, akkor Alonso. de ez magánvélemény.gyökér HamiltonAmadeus91korrekt vélemény |8 sok jó pilóta van a mezőnyben és többnyire az autó dönt közöttük. Viszont kevés versenyző. Aki ezt szimpátiától függően elvitatja Hamiltontól az szűk látókörű. Nem neki szurkolok, de rendkívül csalódott lennék, ha év végén egy nála gyengébb kvalitású társa lenne a világbajnok.clbass
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Hamilton és Alonso is jó versenyt futott. Hamilton harcol a VB címért, még szép, hogy nem engedi át fütyörészve a pozíciót a legfőbb riválisának. Ennyi belefér a párharcba...
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
gyökér HamiltonAmadeus91korrekt vélemény |8 sok jó pilóta van a mezőnyben és többnyire az autó dönt közöttük. Viszont kevés versenyző. Aki ezt szimpátiától függően elvitatja Hamiltontól az szűk látókörű. Nem neki szurkolok, de rendkívül csalódott lennék, ha év végén egy nála gyengébb kvalitású társa lenne a világbajnok.
több mint 11 éve
Áj de sajnálom Alonsot, amit azzal a fostrágya lassú piros traktorszerűséggel művelt megérdemelte volna.Rosszul jött ki nekik az SC, az első4 eljött a box mellett, itt f1-ben engedik, hogy kiállj, ha nem lehetne kiállni, maradnak elől. De utána mit összeművelt Rozi Vergne mögött??? Tök gyors autóval meg sem bírta előzni, pedig a végén már tök száraz volt a pálya. Utána nem értem mit hisztizett, nem is volt Hami mögött.
Rosberg versenyét jól elkúrták az első SCnél, utána meg ő...Toca
Amúgy Ric, Alo mázlista volt a 2 SC-vel, éltek a lehetőséggel.
Közben kiderült fékhibája volt, ezért volt gyanúsan lassabb. Akkor most ő nem volt szerencsés.
több mint 11 éve
Alonso hihetetlen volt, le a kalappal, végre jó verseny a Ferraritól!Azért Hamilton megmutatta hogyan előz egy világbajnok (Vergne ellen); Rosbergből ugyanez hiányzik szerintem.
több mint 11 éve
"hogy a viharba érzed magad?"WTF xD vissza Pozsgai Józsefet!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Év F1es versenye volt ez, vagy csak Top 3as?
több mint 11 éve
Áj de sajnálom Alonsot, amit azzal a fostrágya lassú piros traktorszerűséggel művelt megérdemelte volna. Rosberg versenyét jól elkúrták az első SCnél, utána meg ő...
több mint 11 éve
gyökér Hamilton
több mint 11 éve
Ricciardo nem volt semmi. Megérdemelné, hogy megnyerje.
több mint 11 éve
Meccs lehet az első 3 helyért, 3 különböző csapat pilótája között. Na ez nagyon ritka manapság a Forma 1-ben.
több mint 11 éve
Nem is vágta oda a kocsot.Pereznek a célegyenesben sikerült odacsapni a kocsit. Na ilyet se láttam a Hungaroringen.iktriadItt az ismétlés. Ja nem ez Vettel volt 😊Matthew99
Kíváncsi vagyok, lesz-e még eső a futam alatt. Már csak az hiányzik. Meg még 2 safety caros fázis.
több mint 11 éve
Pereznek a célegyenesben sikerült odacsapni a kocsit. Na ilyet se láttam a Hungaroringen.iktriadItt az ismétlés. Ja nem ez Vettel volt 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Pereznek a célegyenesben sikerült odacsapni a kocsit. Na ilyet se láttam a Hungaroringen.
több mint 11 éve
Senki ne lepődjön meg, ha ma Hamilton dobogón lesz. Annyival jobb még mindig a 2 Merci!NB2Ígérem nem fogunk 😊 Bár a boxból nehezebb lesz.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Senki ne lepődjön meg, ha ma Hamilton dobogón lesz. Annyival jobb még mindig a 2 Merci!
több mint 11 éve
Hamilton interjúból:Nem akarom azt mondani, hogy Alonso jobb, mint Rosberg, szóval annyit mondok, hogy Alonso jobb 😀
"Alonsóval 2007-ben csapattársként hasonlóan szoros csatát vívott, mint most Rosberggel. Melyikük a keményebb belső ellenfél?
Úgy fogalmaznék, hogy nagyon különbözőek. Nem akarom azt mondani, egyik jobb, mint a másik, de az biztos, hogy Fernando a legnagyobb isten adta tehetség, aki ellen versenyeztem."
Ennyi.Boston
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Tony
885
Korábban nem csíptem Alonsot, de amióta látom, hogy mit ki nem hoz a Ferrariból, azóta tisztelem a munkásságát és a tehetségét.
885
Ha már interjúk, néztem ma a két szabadedzést és baromira nem vágom, hogy mi tököm értelme van mindegyik szerencsétlentől megkérdezni, hogy hogy tetszik nekik Budapest és a pálya, mit gondolnak róla és hogy érzik magukat?! Minek mindtől ezt kérdezni, amikor biztos, hogy dicsér és tuti nem mondja azt "a város egy ótvar lepratelep, a pályát meg kibaszottul rühellem..."?!
több mint 11 éve
Hamilton interjúból:"Alonsóval 2007-ben csapattársként hasonlóan szoros csatát vívott, mint most Rosberggel. Melyikük a keményebb belső ellenfél?
Úgy fogalmaznék, hogy nagyon különbözőek. Nem akarom azt mondani, egyik jobb, mint a másik, de az biztos, hogy Fernando a legnagyobb isten adta tehetség, aki ellen versenyeztem."
Ennyi.
Do your job
több mint 11 éve
Érik az újabb Dodge bajnoki cím.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "