NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 834 — Deion Sanders for president!
Látta valaki a tegnapi SGP futamot.
Hatalmas hangulat, nagyszerű verseny és piszok jó kis döntő volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Állatul néz ki 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
Már a hendikep rendszert se értem, de az kispályás az forma1-ben alkalmazott technikákhoz 😀
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ebben sosem értettem a rációt. Engedélyeznek egy új megoldást, majd amikor kiderül, hogy működik, akkor betiltják. Immáron csak azt nem értem, hogy miafaszért nem mondják meg, hogy ki lehet a győztes, vagy miért nem sorsolják ki!? Akkor legalább nem kerülne egy rahedli pénzbe az a bohóckodás, amit évről-évre művelnek.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
 www.f1-live.hu/f1-hirek/az-fia-veget-vet-a-mercedes-dominanciajanak-a-nemet-nagydijtol-rossz-idok-varhatnak-hamilton-es-rosbergre/

feltenném a FIA-nak a klasszikus; "nem vagy te egy kicsit kabdbeafaszom?" c. kérdést.
több mint 11 éve
V8 SuperCars
Lement a szezon fele, és ismét jött egy AMG dobogó!
 motorsport.servebeer.com:17992/index.tmpl?date=1

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Hát ezt az idényt nagyon elbaszták. Ha okosak már a jövő évire készülnek. Toca
Az a baj, hogy szinte minden évben ez van.dugo1993
ja, pont mint az Újpest 😊 😉
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Hát ezt az idényt nagyon elbaszták. Ha okosak már a jövő évire készülnek. Toca
Az a baj, hogy szinte minden évben ez van.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 125 — Vikings fan
lemaradtam, mi ez a red flag?Amadeus91
Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.iktriad
azért vicc, ami a ferrariból lett.Amadeus91
Ez amúgy igaz, de ez most bármelyik autóval előfordulhatott volna........... Ha lemész a pályáról és visszafelé szintkülönbség van, ott már csak utas vagy.csi77
én erre egész szezonra gondolok (a tavalyi is komolytalan volt már). Én csak anekdotákat hallottam a 90-s évek eleji ferrarikról (pre-Schumi korszak), de kb. ilyenek voltak az elbeszélések.Amadeus91
Hát ezt az idényt nagyon elbaszták. Ha okosak már a jövő évire készülnek. Év elejére gyakorlatilag nem tudnak egy épkézláb csomagot összerakni. Sose egetrengetően lassú akkor a kocsi, de nincs kiemelkedő erénye, mindent toldozni foldozni meg nehéz. Főleg ha a motor se gyors, az aerodinamika egy kupac szar, gumikat is rágják. Eddig legalább versenytempójuk volt, most már az se.
Én nem tudom az új vezetés rendbe tudja-e szedni a mérnöki gárdát és tényleg megtalálja azokat a hibás fogaskerekeket ami miatt még fejlesztésben is folyamatosan maradnak le. Nem csak az RBR/Merci hanem a többi csapattól is. Nekem idénre elvették már az F1től a kedvem, remélem jövőre visszahozzák addig hajrá Bottas 😀
több mint 11 éve
Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.iktriad
Ez amúgy igaz, de ez most bármelyik autóval előfordulhatott volna........... Ha lemész a pályáról és visszafelé szintkülönbség van, ott már csak utas vagy.csi77
én erre egész szezonra gondolok (a tavalyi is komolytalan volt már). Én csak anekdotákat hallottam a 90-s évek eleji ferrarikról (pre-Schumi korszak), de kb. ilyenek voltak az elbeszélések.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Ez amúgy igaz, de ez most bármelyik autóval előfordulhatott volna........... Ha lemész a pályáról és visszafelé szintkülönbség van, ott már csak utas vagy.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 155 — No one likes us, cause no one like us
Bazdmeg oldalra nézek a friss híreknél, hogy Alonso kiesett...na mondom, wtf, aztán csak leesett 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 729
Baromi szórakoztatóak 😀
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
"and another one", én kifejezetten élvezem xD

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Mit össze nem rinyálnak egymásra a versenyzők, tiszta dedó. Irónikusan: "Mondjátok meg Charlie bácsinak, hogy szélesen versenyez...", "a csúnya Fernandókával majdnem ütköztem, mert bejött elém...", " A rossz Vettelke nem tartja be a pálya határait" pfff kész szánalom.
több mint 11 éve
Rosberg elég elkeseredetten nyomja a restartot.
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Egyszer tennének már Alonso feneke alá egy versenyképes autót....

Do your job
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Hát most tuti nem fog Kimivel utána játszani (rendszeresen tollasoznak), pedig most vette ezt Angliában és a parti is le volt szervezve.
(Ennek ellenére sem a kedvencem Seb, bezzeg Kimi)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
azért vicc, ami a ferrariból lett.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kimi rommá törte (remélhetőleg csak) az autóját. A Ferrarinak nem jó ómen Silverstone.
több mint 11 éve
lemaradtam, mi ez a red flag?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
hihetetlen hogy massa minden 2. futamon kiesik önhibáján kívül...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Huh, szegény Kiminek mekkora balesete volt. 😕
több mint 11 éve
Háttérzajnak megy a GT Open, és ezek a Vette hangok öcsém.
Meg az az SLS. Na erre össze is törték.
Remélem jövőre valaki beújít egy Viper-t is, akkor ki is megyek megsasolni őket.

több mint 11 éve
Goodwood 2014