NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 583
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Az a gond ha valaki emiatt szív a Ferka mindig benne van...Ferrari bazdmeg...JayBNem volt szerencséjük, nem kell ennek most itt tulajdonítani semmit. Megjegyzem ilyenkor nem kéne a sárga zászló miatt megnyújtani az edzést? (ld Monaco)
A vége eléggé meglepett, 2,5 mp-ket faragtak le az utsó 3-4 kanyarban!NB2
több mint 11 éve
Ferrari bazdmeg...JayBNem volt szerencséjük, nem kell ennek most itt tulajdonítani semmit. Megjegyzem ilyenkor nem kéne a sárga zászló miatt megnyújtani az edzést? (ld Monaco)
A vége eléggé meglepett, 2,5 mp-ket faragtak le az utsó 3-4 kanyarban!
több mint 11 éve
Ferrari bazdmeg...
több mint 11 éve
tegnap előtt volt Kesjár Csaba halálának 26. évfordulója... ._. nol.hu/sport/amerre-jart-mosolyogtak-az-emberek-1469505
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem volt egy emlékezetes futam,de maga a pálya nagyon hangulatos, van karaktere. Remélem, hogy lesznek majd jó versenyek rajta.Ferrari hozta a szokásos formáját. Alonso kihozta a max-ot, Kimi meg...
Egyforma autójuk van? 😊
több mint 11 éve
Konkrétan nem tudom értelmezni h az 1es és 2es kanyar közötti egyenes miért nem volt drs zóna...peachén is akartam kérdezni, 2 tök rövid egyenesen volt drs és sajna a futam is dögunalom volt
szép-szép, de nekem ez egy gokartpálya hosszúságával ért fel...
több mint 11 éve
Konkrétan nem tudom értelmezni h az 1es és 2es kanyar közötti egyenes miért nem volt drs zóna...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Érdekes verseny lehetett volna, de nagy előzések nem nagyon lehettek ezen a pályán. Viszont a Ferrari még még mindig reménytelen, hogy akár dobogós legyen.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Elsiklottam/tunk az elmúlt napokban afelett, hogy 2015-ben WTCC verseny a Zöld Pokolban!gdavidÉs egy verseny nem ez a szétszedett bohóckodás.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Vettel versenye sokáig tartott...
több mint 11 éve
Elsiklottam/tunk az elmúlt napokban afelett, hogy 2015-ben WTCC verseny a Zöld Pokolban!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Albi-pénz szerencsésen megúszta pár napja, nem? Tedd fel most xDMassa nagyon remélem hogy innen behúzza!!!gamerkrmaradjunk a realitás talaján, én már egy dobogónak is örülnék 😊
a legjobban rajtol a mezőnyben, a gatyámat rá merném rakni hogy most be fog ragadni 😀eaglesmcnabb
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Egy körön a mai napig nem rossz, ő a versenyeket nem tudja soha megcsinálni. Szurkolok hogy holnap ne így legyen.
több mint 11 éve
Massa nagyon remélem hogy innen behúzza!!!gamerkrmaradjunk a realitás talaján, én már egy dobogónak is örülnék 😊
a legjobban rajtol a mezőnyben, a gatyámat rá merném rakni hogy most be fog ragadni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Massa nagyon remélem hogy innen behúzza!!!
több mint 11 éve
Massa előbb szerez polet mint Alonso, derossz 😀
több mint 11 éve
Hoppá, hoppá!A 2 meki elszórakozta!
Mondjuk eddig a 2 Williams mindig elszúrta a futamát.
több mint 11 éve
Hahaha Massa Bottas 1-2. Hamilton meg szétesett kicsit?
több mint 11 éve
A kutyaütő Massa. Mit keres még a forma 1-ben!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Szerintem ezzel már kicsit elkéstek!
több mint 11 éve
sportgeza.hu/forma1/2014/06/20/f1_allorajt_biztonsagi_autos_szakasz_f1_allorajt_biztonsagi_autos_szakasz_utan_es_mestersegesen_szikrazo_kocsik/Lesz majd itt lángcsóva, konfettieső meg minden amitől a másik nem lát 😊 Szóval akkor ebből a cikkből az derül ki, hogy több karambolt akarnak csak azt azért mégse lehet mondani?
Mesterséges szikrázás, megafaszom, attól majd biztosan izgalmas futamok lesznek és nőni fog a nézettség...somoskovig

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
sportgeza.hu/forma1/2014/06/20/f1_allorajt_biztonsagi_autos_szakasz_f1_allorajt_biztonsagi_autos_szakasz_utan_es_mestersegesen_szikrazo_kocsik/Mesterséges szikrázás, megafaszom, attól majd biztosan izgalmas futamok lesznek és nőni fog a nézettség...
több mint 11 éve
Köszi, de megnézem majd a teljes futamot felvételről ha hazaértem. Addig nem követem az ezzel kapcsolatos híradàsokat. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
De hogy nyaralni megyek és nem làtom a futamot. 😕Az élet néha kegyetlen!😊
Bàr jobb is így Gordon szempontjàból.danyly
A Digi weblapjára fel szokták tenni az aktuális futam utolsó 10-15 percét.
Ha mást nem, ezt meg tudod majd nézni.