Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 8 éve
gamerkr Green Bay Packers 12 121 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Forma1: senki nem nézte? Jó kis crash volt az elején, azért néha Vettel fejére lehetne koppintani, hogy ne vezetgesse már ki az embereket a pályáról, mert itt bizony ő miatta volt a crash. Viszont az általam agyon ismételt secondoryk közti különbség megint kiütközött. Haminak kellett Bottas és ő megcsinálta. Rajkó labdába se rúgott, ott ahol Vettel pole-t csinált és feljött a 4. helyre a 19.ről!
NB2
Kiminek mit kellett volna tennie ebben az esetben, illetve mit tett igazából Bottas?

Persze nem volt álomteljesítmény Kimitől, hogy "csak" 3. lett, de nem nagyon látom, hogy "secondaryként" miben vallott kudarcot ezen a versenyen. Elrontotta a rajtját, ez tény, de verseny közben, ebben a helyzetben, sokat nem tehetett, ahogy Bottas se tett igazából, hiszen az első körtől a végéig ott csücsült az ölébe hullott 2. helyen, Kimi visszajött a helyére, aztán csak kocsikáztak kvázi légüres térben és ennyi, várták, hogy mit csinál a két fontos hátul, de végül egyikükre se volt szükség...
StormST
abban bízom hogy felszabadultabb utolsó két futam lesz. Bottas behúzza vajon a második helyet az összetettben?

több mint 8 éve
StormST Denver Broncos 13 297 — SB 50 Champion @ Grund
Forma1: senki nem nézte? Jó kis crash volt az elején, azért néha Vettel fejére lehetne koppintani, hogy ne vezetgesse már ki az embereket a pályáról, mert itt bizony ő miatta volt a crash. Viszont az általam agyon ismételt secondoryk közti különbség megint kiütközött. Haminak kellett Bottas és ő megcsinálta. Rajkó labdába se rúgott, ott ahol Vettel pole-t csinált és feljött a 4. helyre a 19.ről!
NB2
Kiminek mit kellett volna tennie ebben az esetben, illetve mit tett igazából Bottas?

Persze nem volt álomteljesítmény Kimitől, hogy "csak" 3. lett, de nem nagyon látom, hogy "secondaryként" miben vallott kudarcot ezen a versenyen. Elrontotta a rajtját, ez tény, de verseny közben, ebben a helyzetben, sokat nem tehetett, ahogy Bottas se tett igazából, hiszen az első körtől a végéig ott csücsült az ölébe hullott 2. helyen, Kimi visszajött a helyére, aztán csak kocsikáztak kvázi légüres térben és ennyi, várták, hogy mit csinál a két fontos hátul, de végül egyikükre se volt szükség...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 081 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
sosem kedveltem Kyle-t, mostantól kifejezetten utálom.
Mikey
Üdv a klubban. Ahogy ez a gokartpálya is nevetséges.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 081 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Motogp: amúgy baromira nem értem a spílereseket😊 Brno itt van egy köpésre, Spielber sincs tőle messzebb. A német nagydíj sem egy leküzdhetetlen távolság. Mégis hova mennek ki élőben közvetíteni? Japánba és Malajziába😊

NB2
Ennyit tesz a feneketlen állami csecs. Anno Wéberék is eljátszották, mikor visszatért az f1 az m1-re. Azóta inkább ésszerűen próbálnak 2-3 európai gp-re kimenni.
dawyd728
Mert te nem oda mennél, ha "ingyér" lenne??

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 814
Norbi nem adta még fel. Ha innen megnyerné az hatalmas szó lenne.

több mint 8 éve
dawyd728 4 346
Motogp: amúgy baromira nem értem a spílereseket😊 Brno itt van egy köpésre, Spielber sincs tőle messzebb. A német nagydíj sem egy leküzdhetetlen távolság. Mégis hova mennek ki élőben közvetíteni? Japánba és Malajziába😊

NB2
Ennyit tesz a feneketlen állami csecs. Anno Wéberék is eljátszották, mikor visszatért az f1 az m1-re. Azóta inkább ésszerűen próbálnak 2-3 európai gp-re kimenni.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 225
Mikey
vagy inkább easy come, easy go, beotch!
slowmotion
hamar visszaadta az élet. 😉

Érdekes lesz nézni Texasban, ahogy a no.2 kedvencem próbálja majd kilökni a no.1 kedvencemet.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 693 — Cowboys fan
Mikey
vagy inkább easy come, easy go, beotch!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
és Denny kirakta Chase-t. örülök is meg nem is.
Mikey
nem mondom, hogy Homestead-ben ennek meglesz a böjtje, de még ez is előfordulhat
több mint 8 éve
és Denny kirakta Chase-t. örülök is meg nem is.
több mint 8 éve
Logano ezt most szépen megkapta Buschtól. 😃

Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Elliott vezet, tehát ha a 435. körig nem előzik meg, akkor valaki odacsapja az autót, és a restartnál megy el az egyenes út Homestead-be.
több mint 8 éve
under the lights at the Paperclip. 😊 #NASCAR
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 29 878 — nabege2@yahoo.com

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 639 — …not me…Im in my prime!
Dovinak így is csak a matek a reménye már, 21 pont azért baromi sok. Óriási fordulat lenne még ebben az évben is, ha ekkora hátrányról csak behúzná Valenciában. Persze sohasem tudhatjuk 😊
Ráadásul, Marquez amúgy se szokott híbázni az ilyen kiélezett helyzetekben, meg ekkora előnnyel elég lesz megint, nagyjábol az ami ma, egy biztonsági motorozás a top5 környékén.
Ujoncként, ha jol emlékszem jóval kevesebb pontos előnnyel érkezett Valenciába, a veterán többszörös VB Lorenzo ellen. Ha akkor nem hibázott most se nagyon fog.
Meglátuk na! 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Csókolom!
Lorenzo úgy lett második, hogy szerintem team ordering volt, szóval nem vagyok benne biztos, hogy nem nyert volna. MM egyértelműen a tutira ment. Egyszer majdnem elesett, de inkább egy tuti 4. hely mint 0. Így is elég nagy az előnye a "hazaira".
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
Dovi hatalmasat ment, végre Marc nem került fel a dobogóra, Lorenzo képtelen ezzel a Ducatival megbízhatóan menni, a KTM-ek az idény végére megérkeztek a MotoGP-be, Van Der Mark első futamán szerintem jól ment, Zarco dobogó, Rossi még fél, nagyjából így ennyi. Két hét múlva Valencia.
több mint 8 éve
????????????????????????????????????????

index.hu/sport/motorsport/2017/10/28/wtcc_kina_honda_kizaras_michelisz/
dande
FIA a szankcionáló testület itt is, nem? akkor nincs kérdés.
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 21 023 — Vikings fan

dande
Hát akkor a Volvo és Björk köszöni szépen a VB címet
több mint 8 éve
Jó lesz ez! 😊
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 123 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 639 — …not me…Im in my prime!
“Moto2 team boss(Kiefer Racing) Stefan Kiefer died in Malaysia.”
...Isten Nyugosztalja.
Coolearie
Holtan találták a hotel szobájában

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
“Moto2 team boss(Kiefer Racing) Stefan Kiefer died in Malaysia.”
...Isten Nyugosztalja.

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Közben azért a WTCC-re is jobban oda kell figyelni. Norbi közel van a célhoz 😊
dugo93
Főleg, hogy Monteiro a következő futamot is kihagyja...