Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez 🍼
több mint 1 éve
És Verstappen baszik rá.De mi a faszért várt a kretén FIA ezzel eddig?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Esőben minden más....esnek kelnek
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Amúgy igen.Norris mekkora mákerHogy lehet ezt máknak mondani? Mi volt a szerencséje? Hogy mások rosszabbat mentek nála? Ha ő kiesik, akkor meg balszerencséje volt?
NB2
Jughead
Ez IS benne van.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Norris mekkora mákerHogy lehet ezt máknak mondani? Mi volt a szerencséje? Hogy mások rosszabbat mentek nála? Ha ő kiesik, akkor meg balszerencséje volt?
NB2
több mint 1 éve
Norris mekkora mákerMegérdemelte volna
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Norris mekkora máker
több mint 1 éve
Mármint mivel? 😀 Azzal, hogyha így lesz akkor nagyot mákol? Hát igen, ezzel valóban meg kell várni, hogy így lesz-e.Elvileg kevés az esély arra, hogy teljes futam legyen, ha így lesz, akkor Max nagyot mákol azért.azért várjuk meg a futamot, mert egy ilyen helyzet full lutri
(Igazából már így is szerencsés a körülményekkel)
Jughead
NB2
több mint 1 éve
Elvileg kevés az esély arra, hogy teljes futam legyen, ha így lesz, akkor Max nagyot mákol azért.azért várjuk meg a futamot, mert egy ilyen helyzet full lutri
(Igazából már így is szerencsés a körülményekkel)
Jughead
több mint 1 éve
remélem a holland nem szívja meg, hogy ilyen későn jött ki
több mint 1 éve
Na, a pilóták kinn, valami csak lesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Martin hova erőlteti ennyire ??Ezt én se értettem. És igazából ez az egyetlen hangyafasznyi esélye maradt Bagnaianak. Hogy Martin nem bír a vérével és bele megy majd a kakaskodásba Barcelonában is és ott meg belehibázik.
Pep71
Dehát gondolom, az egész csapattól meg a családjától, a médiából, pont ezt fogja az egész hétvégén hallani. Hogy 0 kockázat vállalás kell, kétszer guruljon be valahol a top5-ben és világbajnok.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Hát akkor nincs más hátra mint előre. Barcelonában sem lesz bonyolult a stratégia Pecco számára. Azért ha a szezon előtt valaki azt mondja az olasznak, hogy az utolsó előtti hétvégén a 11.-ik győzelmét szerzi meg, mégis csak matematikai esélye marad a szezonzáróra, vajon mennyire tartaná ezt hihetőnek? Egészen elképesztő…
Tavaly Bagnaia 21 pont előnnyel érkezett Valenciaba, akkor az azt jelentette hogy két ötödik hellyel VB.
Martinnal most 24 pontos előnye van.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Ezek megbolondultak 😁😁"Fiatalság, bolondság!" 🤣
Pep71

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Fiatalodtam! A régi idők versenyeit idézte!! Imádtam ezt most!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Micsoda meccs volt.
több mint 1 éve
Nagyon komoly eddig
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ezek megbolondultak 😁😁
több mint 1 éve
Martin hova erőlteti ennyire ??
több mint 1 éve
Ott sétál, egyenlőre jó ezt látni! A további vizsgálatoknál se lesz baj remélhetőleg
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Most kapcsoltam be, nem is mutatják már… mentővel mennek most. Remélhetőleg jól lesz Miller
több mint 1 éve
Ajjaj, ez nagyon durván nézett ki..Igen. Egy releváns visszajátszás volt, az nem nézett ki jól.
Reméljük Miller jól lesz!!
Pep71