Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Búcsú az F1ben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ahhoz képest,hogy majdnem kiesett....most P1.... Ha sok víz van a pályan el van veszve...Egyszerűen nem világbajnok matéria jelenleg. Mióta nézem az F1-et, talán Villeneuve volt a leggyengebb világbajnok, de Nóri nála is kevesebb jelenleg. Nem hittem volna, de a körülmények elérték, hogy Maxika címének örüljek.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Cuki Cunoda 😁
több mint 1 éve
Kb 3 óra alatt kell az összetört kocsikat újjáépíteni....hát necces
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ahhoz képest,hogy majdnem kiesett....most P1.... Ha sok víz van a pályan el van veszve...
Draft

több mint 1 éve
és most emlékezzünk arra, hogy Norris majdnem kiesett a p1-benha Hamika gyorsabb egy picit...
több mint 1 éve
Horner már szólt is, hogy a Tsunoda vagy Lawson bassza ki Norrist a rajtnál.
több mint 1 éve
Foximaxi most a f@sz rosszabbik oldalán van. Ezt is el kell viselni, ami nem igazán megy neki.Én eléggé nem bírom Maxot a vezetési stílusa miatt, de most pont nem értem mire gondolsz. Nem különösebben hisztizik.
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Foximaxi most a f@sz rosszabbik oldalán van. Ezt is el kell viselni, ami nem igazán megy neki.A f@sz jobb oldalán is folyamatosan rage-elt ilyen a természete. 😀
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Foximaxi most a f@sz rosszabbik oldalán van. Ezt is el kell viselni, ami nem igazán megy neki.
több mint 1 éve
És Max most mondott egy másik fontosat, mivel a RedBullé az első box, ő csak a sor végébe tud beállni.Ez nem kifogás, ettől még lehet menni jó kört elsőre is, a többiek megtették.
zacknorb
több mint 1 éve
Colapinto ilyenkor átadhatja a kocsiját?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
És Max most mondott egy másik fontosat, mivel a RedBullé az első box, ő csak a sor végébe tud beállni.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mondjuk a Williams priorizálhat, hogy először Albon kocsija legyen meg, mert az egy jó starthely.Aztán Franco úgy jár, mint Sargeant Ausztráliában.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csóró Albon, kurva előlről indulhatott volna, ebből szerintem nem lesz neki rajtebből tuti nem lesz rajt neki
zacknorb
több mint 1 éve
Újabb hely Max-nek.Hát ha mázlija van akkor vagy 5 autó kikerül előle
Jughead
Draft

több mint 1 éve
Albonnak ez minimum boxutcarajt, ha egyáltalán össze tudják rakni addig.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Újabb hely Max-nek.
több mint 1 éve
sajnos ez Norris P1 lesz, innen már nehéz lesz felmelegíteni és nem hibázni
több mint 1 éve
Nem lennék Aston szerelő, most biztos kell a gépi kávé,meg 🚬Williams sem 😀
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Csóró Albon, kurva előlről indulhatott volna, ebből szerintem nem lesz neki rajt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem lennék Aston szerelő, most biztos kell a gépi kávé,meg 🚬
több mint 1 éve
Akkor gondolkodjunk el azon a mondaton hogy "mindig a Patsnek csalnak", ugye milyen jó ezt olvasni 😏😉