Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Mondjuk így, hogy többen mentek utána, lehet nem büntetik.
több mint 1 éve
Na ott is van, nem a csapat mondta nekiÉn nem zárnám azért még ki, hogy Norris hibázott.McLaren mint csapat ennyire faszok?Aligha magától indult el…Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
Mondjuk egész évben totál amatőrök voltak....
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
több mint 1 éve
Na az még egy szinttel lejebbiAmerikaiTeljesen az van ezzel a csapattal, hogy mezőny végéről mindegy nem kell izgulni, mostmár hogy elől vannak, összefosták magukat. Nekem Zak Brown tipikus angol segghülye, semmi kommon szenszei…McLaren mint csapat ennyire faszok?Aligha magától indult el…Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
JéBé
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
AmerikaiTeljesen az van ezzel a csapattal, hogy mezőny végéről mindegy nem kell izgulni, mostmár hogy elől vannak, összefosták magukat. Nekem Zak Brown tipikus angol segghülye, semmi kommon szenszei…McLaren mint csapat ennyire faszok?Aligha magától indult el…Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
több mint 1 éve
Teljesen az van ezzel a csapattal, hogy mezőny végéről mindegy nem kell izgulni, mostmár hogy elől vannak, összefosták magukat. Nekem Zak Brown tipikus angol segghülye, semmi kommon szenszei…McLaren mint csapat ennyire faszok?Aligha magától indult el…Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A fel mezony is ment vele nyugi.Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Én nem zárnám azért még ki, hogy Norris hibázott.McLaren mint csapat ennyire faszok?Aligha magától indult el…Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Elindul a futam, mire kezdődnek a 7 órás meccsek/Martinsvilleben felbőgnek a motorok? Lassan kezdek kételkedni ebben.
több mint 1 éve
McLaren mint csapat ennyire faszok?Aligha magától indult el…Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Biztosan nem magától indul el ilyenkor, azt se tudja mi van, hiszen nem látta Strollt.Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Aligha magától indult el…Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
ez ilyenkor szerintem nem a pilóta hibája. a verseny mérnököt kell térdepeltetni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.Ne már....ennyire hülye nem lehet....
Mr.Breaker
Draft

több mint 1 éve
Elindult felvezető körre pedig csak sárga villogás volt nem zöld…Norris bünti…Mit csinált?
Eazzy
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 933
Norris önhatalmúlag elment még egy felvezető körre. 😅 Kabaré eddig.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 1 éve
Norris bünti…Mit csinált?
Eazzy
Draft

több mint 1 éve
Nyugi Norrist úgysem fogják megbüntetni, kell a szoros vb
több mint 1 éve
Most megvárjuk az esőt hogy Max nak kedvezzenek már MEGINT
több mint 1 éve
Na a McLaren megint ügyes volt? 😀 Gondolom Norris nem magától indul el ilyenkor.
több mint 1 éve
Na és most jön az, hogy Norris elbaszta a rajtot, kapni fog büntit, de nem lesz rajt 😀 Ezen fognak most 2 órát agyalni.
több mint 1 éve
Az apja miatt van még a Forma 1-ben....ha nem volna apuci már rég kibaszták volna mint a macskát szokásHa lett volna minimális verseny, annak most betett a milliomos ficsúr.Nem láttuk mi volt, simán lehet hogy oda is csak becsúszottÉs úgy megijedt hogy berohant a homokba…Igen ez eleg fura volt.Stroll édesistenemMondjuk az ahogy kitört alatta az autó védhetetlen volt
vpi
Tarsi
JéBé
vpi
Tarsi
Védheted, de mindig vele történnek a “furcsaságok”
vpi
Draft

több mint 1 éve
Most miert varjuk meg a monszunt?
több mint 1 éve
Dorris
több mint 1 éve
Buszon kifagyott a net Strollnál és erre tért vissza.Mi a rák?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Norris bünti…