Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 535
Ez az amiről mindenki beszél, hogy a McLarenek a gyorsaság érdekében olyan autót raktak össze, aminek nagyon gyorsan elmegy a hátulja. Mind a 4 lágy körös gumin el is ment a két versenyzőnek.

Ez ugye a Red Bull irány, ami miatt úgy néz ki Maxen kívül más nem is tudja vezetni azt az autót. 😀
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 836 — "Montoya por favor!"
Ez ennyi!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 637
Norris 🤣🤣🤣 pedig ez a Mclaren messze a legjobb verda.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 826 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
🧐🧐
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 910 — Kinek mit intézett a kormánya
A tavalyi analógiát folytatva, Lawson xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 637 — Cowboys fan
 racingline.hu/forma-1/meghalt-eddie-jordan-a-jordan-istallo-alapitoja-es-egykori-csapatfonoke/2025/03/20/
zacknorb
Did he?

szerk: he did, indeed. nyugodjék.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 938 — Így remélem megfelelek nektek.....
 racingline.hu/forma-1/meghalt-eddie-jordan-a-jordan-istallo-alapitoja-es-egykori-csapatfonoke/2025/03/20/
zacknorb
Rip az egyik utolsó F1 "rocksztár"
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 910 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 591
A napok óta pletykált főszponzor is megvan Hamlinnek, 18 versenyen lesz ilyen szép kék a 11-es Camry. Ezzel hat verseny maradt hivatalosan bejelentett szponzor nélkül, de azt a Sport Clips és a Yahoo! leosztja egymás között.
Végre ez is megvan, jöhetnek a győzelmek!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 980 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
 www.eurosport.hu/wec-le-mans/sebring-12h-2025-eredmeny-beszamolo-porsche-penske-motorsport_sto21925559/story.shtml

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 285
A kis Marquez mitől lett ilyen jó? Gondolom motor.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Így. Ez a GP ebben a formában nálam kapufa. F1-el ellentétben itt nem a legjobbak vannak a legjobb motoron(MM-et leszámítva). Not cool..
esanders10
A gyári Ducati nagyon kilóg felfelé, de MM lenyomja eddig Pecco-t, mert neki nincs ritmusa.
A Gresini továbbfejlődött tavalyhoz képest, simán második erő.
A VR46 nagyot fejlődött, Morbidelli kellemes meglepetés, de ő sztem a szezon második felére visszaesik, Diggia konzisztensebb.
A Honda lépeget előre, Zarco ott tud lenni top6-ban, ez jó.
A Yahama és az Aprilia baromi nagy csalódás a tesztekhez képest eddig.
A KTM meg hát csődhatáron, ott sztem Binder és Acosta zsenije miatt vannak csak eredmények.

A szoros versenyhez kellene, h Bagnaia kapja össze magát, a VR46 legyen közelebb a Gresinihez, a Honda maradjon szezonszinten ezen a helyen és legyenek jó Apriliák. Aztán ezekből lehet, h semmi nem lesz.
Willie Parker
Hűha, GP témában ritkán látok olyan hsz-t, hogy a 80%-át máshogy gondolom 😀

Gresini ott van ahol tavaly, csak előlük eltűnt a Pramac, ezért lettek második erő.
VR46 is ugyanaz mint tavaly, a leggyengébb Ducatis csapat. Egyik sem lépett előre érdemben.

Az LRC Honda jó lett, a gyári HRC csapat is jobb mint a tavalyi tökutolsó hely, de ők olyan top 10 környéke, tehát középmezőny.

Aprilianál a legjobb versenyzőjük egyelőre nincs ott, így nehéz belőni hogy pontosan hol tartanak. Valszeg Martinnal be fognak nézegetni top5-be, Bez és/vagy Ogura is oda fog érni top10-be rendszeresen.

Yamaha valóban nettó csalódás- eddig. De mivel egyrészt a legnagyobb költségvetésű GP csapat, másrészt lett nekik a Pramac, az idő nekik dolgozik, Ha ők nem lesznek a szezon végére stabil középcsapat, akkor onnan ki kell rugdalni mindenkit.

KTM, hát ott lefőtt a kávé, ne is beszéljünk róla.
A Suzukinak mennyivel több esze volt, full versenyképes motorjuk volt, de amikor látták hogy nem lesz jó a matek, simán kiszálltak a GP-ből.

MM vs Pecco témába mélyebben még nem érdemes belemenni. MM van teljesítmény kényszerben: sokszoros bajnok a legjobb motoron. Ha nem nyeri meg, neki egyértelmű kudarc.
Jan
A Gresini szerintem stabilabb lett erre az évre, nem pattog annyira a motor a versenyzők alatt, most is látszott Alex haladásán. Ez valószínűleg a 24-es Duci konstrukciónak köszönhető, de egyértelműen tovább gyorsultak, különben nem tudnának időlegesen sem a gyári csapat előtt lenni, akár egykörös tempóban.

A VR 46-nál én a kanyarsebességet látom jobbnak, az egyenesekben még van azért nyomatékhiány a pirosakhoz-kékekhez képest. Meglátjuk, hogy odaérnek-e a negyedik csapaterőnek, én sem bízom bennük, főleg Franco miatt.

Az Apriliánál Martin persze sokat fog jelenteni, de én azt gondoltam, hogy Martin majd versenyképes lesz a Lenovokhoz képest, Bezzecchi meg legalább a top5-ért megy. Hát ehhez képest nagyon karcsú a teljesítménye az olasznak.

A Pramac sztem feljebb fog jönni a gyári fejlesztések miatt, külön vicces, hogy stabilabbnak néznek ki, mint a gyári Yamaha, a top 10-ig azért illene mind Quarta-nak, mind Millernek eljutnia. A 8-6-5-2 pont baromi gyenge tőlük, főleg a Hondákhoz képest.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 514 — nabege2@yahoo.com
Ogura dsq
több mint 1 éve
Elvileg ugye 16 versenyző jut be a playoffba, és aki versenyt nyer az alapszakaszban, az már biztosan ott lesz.
De mi van, ha mondjuk a 26 alapszakaszversenyt 26 különböző sofőr nyeri?
Kampman
Az alapszakasz nyertese, és a (másik) 15 legtöbb pontot gyűjtő futamgyőztes megy playoffba.
zacknorb
Akkor ez a Berry még nem jutott be automatikusan, annak ellenére, hogy a kommentátorok már bejelentették?
Kampman
Sose volt még olyan szezon, hogy egy szabályos, teljes menetrendes győztes ne menjen PO-ba
Dillont tavaly nem engedték, SVG nem volt full timer, Kurt Buschnak sajna offolni kellett a szezon második felét.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Elvileg ugye 16 versenyző jut be a playoffba, és aki versenyt nyer az alapszakaszban, az már biztosan ott lesz.
Kampman
Az alapszakasz nyertese, és a (másik) 15 legtöbb pontot gyűjtő futamgyőztes megy playoffba.
zacknorb
Akkor ez a Berry még nem jutott be automatikusan, annak ellenére, hogy a kommentátorok már bejelentették?
Kampman
Hivatalosan még nem jutott be.

több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 685 — Tyrone Creek
Kampman
zacknorb
Kampman
Ezt ki merjük jelenteni, mert olyan még nem volt, hogy 16nál többen nyertek volna az első 26on, akik rájátszás kompatibilisek voltak.

Szerkesztette: shawnka
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kampman
zacknorb
Kampman
99%, hogy ott van, mert nagyon ritka még a 13-14 különböző győztes is.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 129
Kampman
zacknorb

több mint 1 éve
Kampman

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 129

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 353 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
JOSH BERRY WINS AT LAS VEGAS!!!

Mikey
101. Harrison Burtoné volt a 100. tavaly Daytonában. 😀
több mint 1 éve
JOSH BERRY WINS AT LAS VEGAS!!!

Szerkesztette: Mikey

több mint 1 éve
Ez az utolsó újrarajt után tanári volt Berrytől

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Szép volt Josh Berry!!!
több mint 1 éve
Bell bal első kerekét Briscoe szerelője teszi helyre, Aztán most Busch autójáról leesik a jobb hátsó. Mi van Las Vegasban?!
Mikey
Sok -sok kaszinó, meg szerencsejátékos (utóbbiból van elég a pályán is). Ja meg a Backstreet Boys.
iktriad
Jaja Hamlin is nyert a héten 128 ezret a kaszinóban. 😃😃😃