Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Hogy hogy mit kellett volna csinálnia? Felmérnie, hogy dupla nullázásnál az is jobb, ha pozíciót veszít, de ő inkább rábízta a szerencsére a dolgot. Végülis bejött, mondhatjuk, hogy igaza lett.O volt a belso iven mit kellett volna csinalnia? Nem veletlenul nem vizsgaltak.A csapattársnak neki menni sehol se magyarázható. 😀 De hát ez Leclerc, nem az eszéért és taktikai érzékéért ül ott, múlt héten is csak Hamiltonon múlt, hogy ne így kezdjenek Ausztráliában.Ez sztem full versenybaleset volt, foleg rajtnal. Amugy ketlem hogy ezzel tenylegesen gyorsult volna. Ez csak amolyan Ferrari joke volt, nem lehet idealis egy ilyen szarny.Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Leclerc szokás szerint hülye volt, majdnem nullázott miatta a Ferrari, erre ettől lett ő a gyorsabb.
JéBé
Jughead
JéBé
Jughead
JéBé
több mint 1 éve
Persze Monzában is ez történt.A csapattársnak neki menni sehol se magyarázható. 😀 De hát ez Leclerc, nem az eszéért és taktikai érzékéért ül ott, múlt héten is csak Hamiltonon múlt, hogy ne így kezdjenek Ausztráliában.Ez sztem full versenybaleset volt, foleg rajtnal. Amugy ketlem hogy ezzel tenylegesen gyorsult volna. Ez csak amolyan Ferrari joke volt, nem lehet idealis egy ilyen szarny.Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Leclerc szokás szerint hülye volt, majdnem nullázott miatta a Ferrari, erre ettől lett ő a gyorsabb.
JéBé
Jughead
JéBé
Jughead
Mindenre van példa és ellenpélda.
Bearman se lesz sokáig a Haasban, ha így megy ott is. Jó pilóta.Ciao 😉
iktriad
több mint 1 éve
sztem be kellett volna vállalni, lehet pont az a plusz leszorítóerő kellene hogy gyorsabb legyen és megfogja Russelt.Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Leclerc szokás szerint hülye volt, majdnem nullázott miatta a Ferrari, erre ettől lett ő a gyorsabb.
JéBé
Jughead
több mint 1 éve
O volt a belso iven mit kellett volna csinalnia? Nem veletlenul nem vizsgaltak.A csapattársnak neki menni sehol se magyarázható. 😀 De hát ez Leclerc, nem az eszéért és taktikai érzékéért ül ott, múlt héten is csak Hamiltonon múlt, hogy ne így kezdjenek Ausztráliában.Ez sztem full versenybaleset volt, foleg rajtnal. Amugy ketlem hogy ezzel tenylegesen gyorsult volna. Ez csak amolyan Ferrari joke volt, nem lehet idealis egy ilyen szarny.Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Leclerc szokás szerint hülye volt, majdnem nullázott miatta a Ferrari, erre ettől lett ő a gyorsabb.
JéBé
Jughead
JéBé
Jughead
több mint 1 éve
Ott az ujabb VisaRB masterclass strategy 😀 nagyobb bohocok, mint a Ferrarinal
több mint 1 éve
A csapattársnak neki menni sehol se magyarázható. 😀 De hát ez Leclerc, nem az eszéért és taktikai érzékéért ül ott, múlt héten is csak Hamiltonon múlt, hogy ne így kezdjenek Ausztráliában.Ez sztem full versenybaleset volt, foleg rajtnal. Amugy ketlem hogy ezzel tenylegesen gyorsult volna. Ez csak amolyan Ferrari joke volt, nem lehet idealis egy ilyen szarny.Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Leclerc szokás szerint hülye volt, majdnem nullázott miatta a Ferrari, erre ettől lett ő a gyorsabb.
JéBé
Jughead
JéBé
több mint 1 éve
Bearman se lesz sokáig a Haasban, ha így megy ott is. Jó pilóta.
több mint 1 éve
Ez sztem full versenybaleset volt, foleg rajtnal. Amugy ketlem hogy ezzel tenylegesen gyorsult volna. Ez csak amolyan Ferrari joke volt, nem lehet idealis egy ilyen szarny.Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Leclerc szokás szerint hülye volt, majdnem nullázott miatta a Ferrari, erre ettől lett ő a gyorsabb.
JéBé
Jughead
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
Leclerc theme songja mára.Broken wing?Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Beírták a cheat code-ot. 😀
JéBé
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Broken wing?Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Beírták a cheat code-ot. 😀
JéBé
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Leclerc szokás szerint hülye volt, majdnem nullázott miatta a Ferrari, erre ettől lett ő a gyorsabb.
JéBé
több mint 1 éve
Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀Beírták a cheat code-ot. 😀
JéBé
több mint 1 éve
Ez az RB egy rakás kaka....Max nem túlzott tényleg a negyedik erő most....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ez annyira Ferrari hogy torott szarnnyal jobb az auto😀
több mint 1 éve
Albononak remélem bejön a 1 stop strategySzürreális volt egy Williamst látni az ÉLEN! 😀
zacknorb
több mint 1 éve
Albononak remélem bejön a 1 stop strategy
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Larson es ez által én is likeolnám.Amúgy adnám ha tényleg visszajönne a bajnoki finálé Homestead-Miamibe.Nekem is a kedvenc pályám.
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Amúgy adnám ha tényleg visszajönne a bajnoki finálé Homestead-Miamibe.Nekem is a kedvenc pályám.
zacknorb
több mint 1 éve
Amúgy adnám ha tényleg visszajönne a bajnoki finálé Homestead-Miamibe.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sammy Smith, Kyle Sieg, Ryan Sieg az első három az első szakasz végén. Hát jó. 😀Persze, a négy új gumi ennyit jelentett öt kör alatt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
26. kör: Larson vezet.
több mint 1 éve
Larson 10 kör alatt a 17. helyről a 4. helyre jött fel. Okéé.
több mint 1 éve
Gragson P3 a kvalin Homesteadben. Na ebből vajon kinek a hibájából lesz a versenyen 20+ helyezés?
több mint 1 éve
Kíváncsi vagyok Norris megint képes lesz e elszórakozni a pole-t..Én bírom a srácot de nem bajnok matéria, kb egy Rosberg szint, aki ha minden összeáll nyerhet a végén. Ennyit egyik top pilóta sem hibázik mint ő
3-4 tized előny a mekinél.
Pep71