Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
2 meki összemehetne 😄
több mint 1 éve
Wéber milyen buta...azt mondja Norris fél mp-en belül van Piastrihoz..amikor ki van h 1.5 mp ..azt hiszi h az verstappenhez van..Most esett le neki 3 kör után.. mikor évek óta F1-'et kozvetit ..🤣🤣
több mint 1 éve
Ha Spaban is DRS-vonat van csak, az elég nagy baj....
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Layne Riggs simán nyert, Corey Day második lett, soha rosszabb NCTS versenyt. 😊
több mint 1 éve
Uh Piastri rendesen odabaszott igaz ez még csak sprint kvali
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
JGR announces that Denny Hamlin has signed a multiyear contract extension to remain with the team. @NASCARONFOX
— Bob Pockrass (@bobpockrass) July 25, 2025
több mint 1 éve
Russellnek is az SQ2 a vége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Lajos és Kimi is jól elbaszta 😕
több mint 1 éve
NASCAR 25 Launch Day Announcement
— NASCAR 25 Game (@Nascar25Game) July 24, 2025
The virtual engines fire on October 14th, 2025! pic.twitter.com/Cn7zWfGXjn
több mint 1 éve
Ennél amerikaibb dolgot elképzelni nem tudok.Project: Race the Base.
— NASCAR (@NASCAR) July 23, 2025
We're bringing a different kind of speed to @USNavy Base Coronado in 2026. pic.twitter.com/A3mRh2x8bN
több mint 1 éve
2026 június 19-21 San Diego NASCAR
több mint 1 éve
Ideiglenesen biztosan elvesztette a chartereit a 23XI Racing és a Front Row Motorsports. De a NASCAR gyorsan szabályt módosított, így biztosan ott lesz minden autójuk a versenyeken a szezon hátralévő részében.Nagyon sok mindent lehetne ezzel kapcsolatban írni, de egyrészt felesleges, másrészt... felesleges.
Kíváncsian várom mindenesetre, rövid- és hosszútávon hogyan befolyásolja ez a per a két csapat jövőjét.
több mint 1 éve
Valamiért a pankráció-boksz párhuzam, ugrott be amikor megnéztem a Nascar összefoglalótButton pedig jövőre ki is száll a WEC-ből
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Gragson beforgásánál a Mikey kibassza a TV-t.gif ment a fejemben.Áh, már teljesen immunis vagyok. Remélem jövőre visszamegy az Xfinitybe.
zacknorb
több mint 1 éve
Az komoly. A hétvégi magyar Superbike lesz az 1000. Superbike hétvége.
több mint 1 éve
A pirostól kezdve csak most reggel néztem vissza, de remek kis verseny volt, Hamlin előtt lekalap.Gragson beforgásánál a Mikey kibassza a TV-t.gif ment a fejemben.
több mint 1 éve
És összejött!!!!Akkor nem lehet olyan jókat írni a döntőre vagy a győztesre, hogy It's a Ty!Előre a Ty Dillon vs Ty Gibbs In-Season Challenge fináléért!Furán írod a Tyler Reddicket
iktriad
zacknorb
iktriad
Ez volt kemény megjósolni, nem a March Madness-t!
több mint 1 éve
egyébként nekem ez a magyar pálya rohadtul nem tetszik, szűk és lassú 😕Superbike csapatok voltak ismerkedni, de nem hivatalos tesztnap volt, nem mehettek a versenygépekkel, hanem némileg felokositott utcai motorokkal voltak. Razgatlioglu ment 1.42- es időt, mindenki más 1.43 -fölött.
NB2
Ők nem panaszkodtak. Az a vélekedés hogy technikás pálya lesz, ahol a versenyzői képességek jobban fognak számítani mint máshol.
Majd kiderül.
több mint 1 éve
egyébként nekem ez a magyar pálya rohadtul nem tetszik, szűk és lassú 😕a legtöbb pilóta is ezt mondta, erre számítanak, de Pol Espargaro (aki amúgy szintén nagyon jófej, közvetlen, láthatóan imádta az egész hétvégét) már volt tesztelni, ő egy fokkal optimistább.
NB2
nekem nagyobb problémának tűnik a logisztika, a szervezés, a bejutás – aki csak teheti, az szerintem biciklizzen. 😊
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 1 éve
egyébként nekem ez a magyar pálya rohadtul nem tetszik, szűk és lassú 😕
több mint 1 éve
fantasztikus ez a brnói pálya, mindenképp helye van a MotoGP-naptárban.életem első helyszíni versenyhétvégéjét jó nagy csalással csináltam végig, a media pass azért olyan közelségbe tudott vinni, ami mezei szurkolóként biztosan nem jött volna össze - így derült ki, hogy Bezzecchi élőben is kurvajófej srác, de Tardozzival is örök élmény volt találkozni.
a motorok nagyon hangosak. vrumm-vrumm
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 1 éve
Here are the top 8 drivers by team right now with 80 laps to go in Stage 2:Hendrick
Gibbs
Gibbs
Hendrick
Hendrick
Gibbs
Gibbs
Hendrick