Autó- és motorsportok
Ma végre újra NCS autók a versenypályán, edzés és három heat race a Bowman Gray Stadiumben.Na megnéztem a négy kvali versenyt, mondanom sem kell, Gragson csinálta a legnagyobb műsort. 😛 Az a three-wide előzés külső íven nagyon komoly volt.
Mondjuk jó későn, mert magyar idő szerint éjféltől, de erre szerintem megpróbálok fent maradni, nagyon hiányzik már az egész.
Mikey
Mondjuk a 200 kör a main eventre baromi sok lesz, szerintem 100 bőven elég lett volna.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Mondjuk jó későn, mert magyar idő szerint éjféltől, de erre szerintem megpróbálok fent maradni, nagyon hiányzik már az egész.
www.eurosport.hu/wec-le-mans/ford-visszateres-bejelentes-ferrari-ford-csata-ujratoltve_sto20076714/story.shtml?fbclid=IwY2xjawIJb3tleHRuA2FlbQIxMQABHX8o8bS5UjwDJzeNOKbElx7n4B9z0FtdbcuifLI6m8hsDCatfbXY0L4Lsg_aem_MtTf8vZV4HMkUsp5gjRlnwÜdvözlöm a döntést és jobban kedvelem a Ford-okat mint a Ferrari-kat, még ha tömeggyártó is; viszont:
zacknorb
Viccesnek találom, hogy a Ford 1965-ös Le Mans indulását és csúfos leszereplését mintha teljesen ki akarnák törölni a motorsport történelemből. Hat autóval indultak többféle kasztnival és többféle motorral, mind elvérzett. Bár abban az időben ez nem volt ritka. Porsche hasonlóan járt és Ferrari is indult vagy 10, hogy meglegyen valakinek a győzelem.
Előtte még délután Sports Sedans Series!
Egy kis ízelítő:
www.sportssedansnational.com.au/gallery
Mókás lesz ismét na.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Közben Jimmie Johnson többségi tulajdonos lett a Legacy MC-nél, miután a Knighthead Capital Management bevásárolta magát, és az eddigi többségi tulajdonos Maury Gallagher a háttérbe vonul.Elkezdek gyűjteni a '43' charterre.
Corey LaJoie pedig indul az 500-on, az RWR #01-es Fordjával, a tervek szerint utána is el fog indulni néhány versenyen velük.
Ezzel 45-re emelkedett az indulók létszáma (pedzegetik hogy lehet még egy 46. is, de nem biztos), azt hiszem nagyon jó lesz a két Duel verseny, régen volt már ennyi induló.
A hétvégén végre kezdődik a szezon, igaz "csak" a Clash lesz még, de a legendás Bowman Gray Stadiumban, szóval a téli szünet után várós ez is.
Mikey
Corey LaJoie pedig indul az 500-on, az RWR #01-es Fordjával, a tervek szerint utána is el fog indulni néhány versenyen velük.
Ezzel 45-re emelkedett az indulók létszáma (pedzegetik hogy lehet még egy 46. is, de nem biztos), azt hiszem nagyon jó lesz a két Duel verseny, régen volt már ennyi induló.
A hétvégén végre kezdődik a szezon, igaz "csak" a Clash lesz még, de a legendás Bowman Gray Stadiumban, szóval a téli szünet után várós ez is.
Kíváncsi lennék rájuk a WEC-benHajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:A két Penske Porsche dominálta a versenyt. Még bizonyos fokig csalódás is lehet hogy a másik autó 3. lett, mert végig 1-2-ben mentek, az utolsó pár percben jött be közéjük a Honda. (Acura, persze)
- 2 Indy 500 győzelem (2023, 2024)🏆
- Coca-Cola 600 győzelem (2023)🏆
- Battle on the Bricks győzelem (2023)🏆
- WEC Hypercar bajnoki cím - egyéni (2024) 🏆
- IMSA GTP bajnoki cím - egyéni és csapat (2024) 🏆
- IMSA GTP Michelin Endurance Cup bajnoki cím (2024) 🏆
- 2 NASCAR Cup Series bajnoki cím (2023, 2024) 🏆
- És most már 2 Daytona 24 győzelem (2023, 2024)
zacknorb
De összességében is jó verseny volt, 3 perccel a vége előtt minden kategóriában 2mp-en belül volt az első három, azért az durva.
Jan
Ha már a pályát rég kinőtte a mezőny, legalább voltak igzalmak
Hajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:A két Penske Porsche dominálta a versenyt. Még bizonyos fokig csalódás is lehet hogy a másik autó 3. lett, mert végig 1-2-ben mentek, az utolsó pár percben jött be közéjük a Honda. (Acura, persze)
zacknorb
De összességében is jó verseny volt, 3 perccel a vége előtt minden kategóriában 2mp-en belül volt az első három, azért az durva.
Hajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:Az IndyCar bajnoki címeket miért hagytad le? 😛
zacknorb
Hajoljunk meg virtuálisan Roger Penske előtt, akinek így nézett ki az elmúlt két éve:Nick Tandy-nek pedig bejött egy grand slam: Le Mans, Nürburgring, Spa és Daytona 24 órás győzelem képében
zacknorb
Poloska vagyok.
Poloska vagyok.
www.youtube.com/watch?v=58CZxDrMniI
Poloska vagyok.
Az anyám, mi van itt kérem szépen?! A következő az lesz hogy minden nyilatkozat ellenére Carl Edwards is beugrik egy versenyre?!
Szerencsére egyből kibaszták a debil tavalyi pontozást, idén normálisabb van. A vasárnapi napra, és a powestagere jár pluszpont. Mondjuk a vasárnapra sem kellene, nyugodtan vissza lehetne térni a 2023-ashoz.
Poloska vagyok.
"A csúcskategóriában, az LMDh-ban a #24-es BMW zsebelte be a rajtelsőséget Dries Vanthoort 1:33,895-ös köre révén: ebben az egységben szerepel az F1-ből az előző évad végén távozott Kevin Magnussen is Philipp Eng és Raffaele Marciello mellett. A második helyen a Meyer Shank Racing #93-as Acurája, a harmadikon a #7-es Porsche végzett (utóbbiban is ül egy ex-F1-es Felipe Nasr révén, míg előbbiben a háromszoros IndyCar-bajnok Alex Palou a legismertebb név). A változatos márkafelhozatalt a negyedik pozíciót megkaparintó #31-es Action Racing Cadillac folytatja."
Az IMSA honlapján élőben lehet követni.
NEWS: Welcome to The House, @RedBull!
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) January 23, 2025
Our official energy drink will serve as @shanevg97's primary partner for 5️⃣ races and for @ConnorZilisch's Cup Series debut at COTA.
DETAILS: https://t.co/6VZWK3Cwzi pic.twitter.com/YDmBU5vayI
I was once asked very early on what my dreams for this company in NASCAR were on the business side and right near the top of the list was bringing Red Bull back.
— Justin Marks (@JustinMarksTH) January 23, 2025
Going to be an amazing journey.@redbull @TeamTrackhouse pic.twitter.com/X3b45IkLRp
I never thought I’d get the opportunity to race in the @NASCAR Cup Series, let alone debut at 18 years old. I’m so fortunate to be surrounded by great companies like @redbull and @TeamTrackhouse. COTA is only 38 days away, let’s go!👊🏼 pic.twitter.com/CDeihIJIG8
— Connor Zilisch (@ConnorZilisch) January 23, 2025
Remélem sikerül kvalifikálnia a 66-ost az 500-ra.
🚨 @CSmith_Racing has signed with Garage 66 to drive the #66 Quick Tie Ford for Speedweeks and shoot to make his first Daytona 500!#NASCAR #Daytona500 pic.twitter.com/3Eew0vJxAi
— Garage 66 & MBM Motorsports (@MBMMotorsports) January 22, 2025
Meg a határ melletti horvát is
Cardiff kakukk
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.