Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Az Aston egesz szezonban lassú egyebesben, de ez most kritikán aluli hogy nem bír Perezzel Alonso…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
jönni kellett volna a hollandnak egy sárgáért 😕
NB2
szerintem azt számolom, hogy ezzel az SC-vel a redbull nagyobbat bukott, mintha nem lett volna semmi az egész futam alatt, ha így marad, lehet a hollandnak még a 10 is necces leszSzerintem sárgán ha felteszik és tud menni akkor a hullakopott keményeken lehet visszaelőzi a fél mezőnyt
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
szerintem azt számolom, hogy ezzel az SC-vel a redbull nagyobbat bukott, mintha nem lett volna semmi az egész futam alatt, ha így marad, lehet a hollandnak még a 10 is necces leszMessze még a vége, de nagyon egybe a mezőny.
NB2
több mint 1 éve
szerintem azt számolom, hogy ezzel az SC-vel a redbull nagyobbat bukott, mintha nem lett volna semmi az egész futam alatt, ha így marad, lehet a hollandnak még a 10 is necces lesz
több mint 1 éve
Azóta se mutatták hogy mi volt ottkiderült?Azt még nem tudjuk hogy visszaadatták vagy nem.Hamilton okosan csinálta hogy így szóltak is neki hogy adja vissza, így nem koccolt a kettő Merci, de Norris ellen nem bukott pozíciót akit már megelőzöttaztán mégis
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
jönni kellett volna a hollandnak egy sárgáért 😕
több mint 1 éve
Ha te mondod oké.Szép-szép ez az 1-2, de fordítva kéne!Neked. IQ nulla jolvan ott.
steelwolf
Eazzy
több mint 1 éve
Leclerc mire vart a boxban? Bukott 4 pozit, ott állt vagy 3 mp-et. Senki nem jött…jah most mutatják
több mint 1 éve
a hollandnak kellett volna a p1
több mint 1 éve
Szép-szép ez az 1-2, de fordítva kéne!Neked. IQ nulla jolvan ott.
steelwolf
több mint 1 éve
ez az Alo-Ocon páros szúrja el a holland versenyét, mert ahhoz annyira gyorsak, hogy ne lehessen őket megelőzni, de lassúak, mert maradnak le az élmezőnyről
több mint 1 éve
Szép-szép ez az 1-2, de fordítva kéne!
több mint 1 éve
kiderült?Azt még nem tudjuk hogy visszaadatták vagy nem.Hamilton okosan csinálta hogy így szóltak is neki hogy adja vissza, így nem koccolt a kettő Merci, de Norris ellen nem bukott pozíciót akit már megelőzöttaztán mégis
Heisman nádor
zacknorb
Heisman nádor
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Azt még nem tudjuk hogy visszaadatták vagy nem.Hamilton okosan csinálta hogy így szóltak is neki hogy adja vissza, így nem koccolt a kettő Merci, de Norris ellen nem bukott pozíciót akit már megelőzöttaztán mégis
Heisman nádor
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Hamilton okosan csinálta hogy így szóltak is neki hogy adja vissza, így nem koccolt a kettő Merci, de Norris ellen nem bukott pozíciót akit már megelőzöttaztán mégis
Heisman nádor
több mint 1 éve
Hamilton okosan csinálta hogy így szóltak is neki hogy adja vissza, így nem koccolt a kettő Merci, de Norris ellen nem bukott pozíciót akit már megelőzött
több mint 1 éve
Megnéztem a versenyt. Hocevar P11. És nem taktika miatt, nem caution miatt, hanem erőből. Azta.Ami erről eszembe jutott, hogy Hocevar az elmúlt hetekben beárazta Gragsont, mint versenyzőt. És hogy előbbi sokkal inkább Cup versenyző, mint utóbbi
Mikey
több mint 1 éve
Stroll nem indul ma.
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Megnéztem a versenyt. Hocevar P11. És nem taktika miatt, nem caution miatt, hanem erőből. Azta.
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Akik versenyben maradtak még a bajnoki címért.Szerintem nem sokan gondolták, hogy Logano és Harvick is ki fog esni az első körben. Na nem mintha a saját hibájukon múlt volna bármi is.
iktriad
Jelenleg nálam Hamlin és Larson a két legnagyobb favorit. Elfogultsággal és anélkül is.
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Nem gondoltam volna, hogy ilyen szinten a maga javára fogja tudni fordítani ezt az össznépi utálatot. Nagyon büszke vagyok rá. Hatalmas trollkodás lenne, ha pont idén jönne össze neki a bajnokság. All-time top kedvenc sportsikerem lenne kedvenc sportolómtól.„I beat your favorite driver. All of them.“Így kell valahogy kiállni magadért.
Imádom. 😂😂😂😂😂
Mikey
iktriad
több mint 1 éve
Akik versenyben maradtak még a bajnoki címért.„I beat your favorite driver. All of them.“Így kell valahogy kiállni magadért.
Imádom. 😂😂😂😂😂
Mikey
He's not bothered one bit. @dennyhamlin pic.twitter.com/lZOi1hu6XL
— NASCAR (@NASCAR) September 17, 2023
több mint 1 éve
Úgy tűnik a címvédő kiesik.Joey Logano INVOLVED!
— NASCAR on NBC (@NASCARonNBC) September 17, 2023
The defending NASCAR champ is in danger of not making it out of the first round. #NASCARPlayoffs pic.twitter.com/rnVoG9pJ9u
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Jövőre a harmadik charterrel biztosított Spire autóval versenyez kölcsönben Zane, aztán '25-től a tervek szerint három autóra bővít a Trackhouse és "hazamegy" majd. Hát ez így valóra vált álom.