Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Kyffin Simpson az INDYNXT-ből full-time Chip Ganassis lesz 5. autóban 😮
több mint 1 éve
Mikey
18 756
ok, my bad.Biztos mondtam már, de amúgy semmi bajom Elliottal, sőt. Csak a nyamvadt hype és a szurkolóinak a megnyilvánulásai nem tetszenek.
slowmotion
több mint 1 éve
Mikey
18 756
hogy Let's go Brandon.Ne politizáljunk! 😂 Csóri Brown, végre nyert egy versenyt, aztán a hülye picsa riporter miatt, meg mert elmenedzselte magát szponzorilag, két éven belül eltűnt a süllyesztőben. Tanulságos történet az övé.
Eazzy
több mint 1 éve
a fiam kedvence 😊Most nézem a NASCAR beginners guide-ot...remélem szarnak fogom megélni és a kevés időmből nem fogok újabb sportnak áldozni 😀😀youtu.be/v3hBPzmre2s?t=95
A kedvencemnek én azt választanám aki sling-shot-olta magát a falról tavaly...ha tudnám kiaz
Illetve még ennyit tudok, hogy Let's go Brandon.
Eazzy
Chastain volt
NB2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Most nézem a NASCAR beginners guide-ot...remélem szarnak fogom megélni és a kevés időmből nem fogok újabb sportnak áldozni 😀😀youtu.be/v3hBPzmre2s?t=95
A kedvencemnek én azt választanám aki sling-shot-olta magát a falról tavaly...ha tudnám kiaz
Eazzy
Chastain volt
több mint 1 éve
Most nézem a NASCAR beginners guide-ot...remélem szarnak fogom megélni és a kevés időmből nem fogok újabb sportnak áldozni 😀😀 A kedvencemnek én azt választanám aki sling-shot-olta magát a falról tavaly...ha tudnám kiaz
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
ok, my bad.
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Már Xfinityben is kiskedvenceztem Elliottot. 😊Az. De azóta kiskedvencezed Elliottot, amióta összeakaszkodtak Hamlinnel. Gondoltam ha szarkazmus itt, akkor legyen szarkazmus ott is.Írtam én ilyet? Az esetet magát nem véleményeztem, csak azt írtam hogy amiatt sokaknak lett végleg ellenszenves. Hogy ki ütött vissza elsőnek, meg ilyenek, az ebből a szempontból teljesen lényegtelen.Mert az mindig úgy kezdődik, hogy visszaütnek neki...Igazából azért mert mindig is elég agresszíven versenyzett, és JGR valamint Toyota versenyző, sokaknak ennyi elég. Ez a toyotás indok a legviccesebb, mert a Toyota amcsi részlege csinálja az egész projektet, annak is a versenysportért felelős része, a japánoknak semmi közük hozzá, De a lokálpatriotizmus nem az észérvekről szól. Aki Gibbs versenyző azt is alapból utálják.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Már csak egy kedvenc kéne, először úgy voltam vele, hogy mivel Kansasben köteleztem el magam a NASCAR mellett, így aki ott nyer az lesz, jó ideig úgy nézett ki, hogy Hamlin lesz, aztán jött a vége és Reddick behúzta, gondoltam sebaj a két 23XI amúgy is szimpatikus volt Jordan miatt, ráadásul egy NASCAR szinten fiatal versenyző, szóval oké. Aztán tegnap Hamlin a verseny végi interjújával elbizonytalanított. 😀
Egyébként Hamlin miért ekkora “kedvenc” az USA-ban?
Jughead
Ami ellenszenves lehet Hamlin kapcsán hogy ő szinte mindig tévedhetetlennek gondolja magát, és ennek sokszor hangot is ad.
Ja meg talán 3 éve volt egy komolyabb adok kapokja a NASCAR kiskedvence és a legnépszerűbb versenyzője ellen, igazából ezzel vágta el nagyon sokaknál magát.
Nagyvonalakban ennyi az oka.
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Az. De azóta kiskedvencezed Elliottot, amióta összeakaszkodtak Hamlinnel. Gondoltam ha szarkazmus itt, akkor legyen szarkazmus ott is.Írtam én ilyet? Az esetet magát nem véleményeztem, csak azt írtam hogy amiatt sokaknak lett végleg ellenszenves. Hogy ki ütött vissza elsőnek, meg ilyenek, az ebből a szempontból teljesen lényegtelen.Mert az mindig úgy kezdődik, hogy visszaütnek neki...Igazából azért mert mindig is elég agresszíven versenyzett, és JGR valamint Toyota versenyző, sokaknak ennyi elég. Ez a toyotás indok a legviccesebb, mert a Toyota amcsi részlege csinálja az egész projektet, annak is a versenysportért felelős része, a japánoknak semmi közük hozzá, De a lokálpatriotizmus nem az észérvekről szól. Aki Gibbs versenyző azt is alapból utálják.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Már csak egy kedvenc kéne, először úgy voltam vele, hogy mivel Kansasben köteleztem el magam a NASCAR mellett, így aki ott nyer az lesz, jó ideig úgy nézett ki, hogy Hamlin lesz, aztán jött a vége és Reddick behúzta, gondoltam sebaj a két 23XI amúgy is szimpatikus volt Jordan miatt, ráadásul egy NASCAR szinten fiatal versenyző, szóval oké. Aztán tegnap Hamlin a verseny végi interjújával elbizonytalanított. 😀
Jughead
Ami ellenszenves lehet Hamlin kapcsán hogy ő szinte mindig tévedhetetlennek gondolja magát, és ennek sokszor hangot is ad.
Ja meg talán 3 éve volt egy komolyabb adok kapokja a NASCAR kiskedvence és a legnépszerűbb versenyzője ellen, igazából ezzel vágta el nagyon sokaknál magát.
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 756
én nemecsekNa ő is aztán egy érdekes személyiség.ernőnekjohn hunternek szurkolok 😊
am mekkora az ugrás az xfinity és a cup között?
peach
Mire gondolsz? Mióta a NextGen autó van, azóta nagyon nagy váltás, mert már semmiben sem hasonlítanak az autók. Egyébként egyénfüggő. Látod Gragson tavaly dominált Xfinityben, aztán sehol nem volt a Cupban (persze neki lejjebb is kellett két szezon mire beletanult), Hocevar pedig Truck szinten sem kiemelkedő (jó, de nem kiemelkedő), de a Cupban egyből top 10-ben megy egy szar autóval. Mondjuk róla évek óta mondják hogy neki jobban fekszik majd a Cup Series, mint akármelyik, nem véletlen fogja átugrani az Xfinityt is...
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Írtam én ilyet? Az esetet magát nem véleményeztem, csak azt írtam hogy amiatt sokaknak lett végleg ellenszenves. Hogy ki ütött vissza elsőnek, meg ilyenek, az ebből a szempontból teljesen lényegtelen.Mert az mindig úgy kezdődik, hogy visszaütnek neki...Igazából azért mert mindig is elég agresszíven versenyzett, és JGR valamint Toyota versenyző, sokaknak ennyi elég. Ez a toyotás indok a legviccesebb, mert a Toyota amcsi részlege csinálja az egész projektet, annak is a versenysportért felelős része, a japánoknak semmi közük hozzá, De a lokálpatriotizmus nem az észérvekről szól. Aki Gibbs versenyző azt is alapból utálják.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Jughead
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
én nemecsek am mekkora az ugrás az xfinity és a cup között?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Mert az mindig úgy kezdődik, hogy visszaütnek neki...Igazából azért mert mindig is elég agresszíven versenyzett, és JGR valamint Toyota versenyző, sokaknak ennyi elég. Ez a toyotás indok a legviccesebb, mert a Toyota amcsi részlege csinálja az egész projektet, annak is a versenysportért felelős része, a japánoknak semmi közük hozzá, De a lokálpatriotizmus nem az észérvekről szól. Aki Gibbs versenyző azt is alapból utálják.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Jughead
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Ja egyébként nekem Hamlin 2015 óta, mióta követem a bajnokságot, nagy-nagy kedvencem, szóval véletlenül sem akarlak meggyőzni semmiről! 😁 Persze Reddick is benne van a top 5-ben, ő is jó választás, nagyszerű versenyző már most!Igazából azért mert mindig is elég agresszíven versenyzett, és JGR valamint Toyota versenyző, sokaknak ennyi elég. Ez a toyotás indok a legviccesebb, mert a Toyota amcsi részlege csinálja az egész projektet, annak is a versenysportért felelős része, a japánoknak semmi közük hozzá, De a lokálpatriotizmus nem az észérvekről szól. Aki Gibbs versenyző azt is alapból utálják.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Jughead
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Igazából azért mert mindig is elég agresszíven versenyzett, és JGR valamint Toyota versenyző, sokaknak ennyi elég. Ez a toyotás indok a legviccesebb, mert a Toyota amcsi részlege csinálja az egész projektet, annak is a versenysportért felelős része, a japánoknak semmi közük hozzá, De a lokálpatriotizmus nem az észérvekről szól. Aki Gibbs versenyző azt is alapból utálják.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Jughead
több mint 1 éve
@MikeyMikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Jughead
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Jughead
5 230
MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Ez a mai Forma-1 megint bebizonyította, hogy milyen fasza szezon lenne ez a Red Bullok nélkül. Csak hát ugye, ha tegnap Max nem ront, akkor a tempó alapján ezt ma megint megnyerte volna akkor is, ha egykörön nem ők voltak a legerősebbek.Egyébként ha már itt szóba jött Leclerc azért jó kérdés, hogy Sainz-e az aki alábecsült vagy Leclerc-e az aki túlértékelt, mert előbbi a max második számú pilóták között van nyilván tartva, míg utóbbi a legjobbak között, ehhez képest 3 éve csapattársak és bár összességében Leclerc kicsit jobb, de egyáltalán nem meggyőző, pláne ahhoz képest, hogy ő az elsőszámú, illetve a kvalifikációk miatt (amiben talán a legjobb) alapból is ő a kedvezményezett. A statjaik a 3 közös év alatt:
- Időmérők: Leclerc: 36 - Sainz: 23
- Versenyek: Leclerc: 33 - Sainz: 25
- Pontok: Leclerc: 590 - Sainz: 552,5
- Dobogók: Leclerc: 15 - Sainz: 15
- Első helyek: Leclerc: 3 - Sainz: 2
Btw Lawson elavultatta RicciardotSzerintem Tsunoda és főleg De Vryes lett beárazva Lawson és Ricciardo által.
Eazzy
több mint 1 éve
Still on the start-finish line after the Bristol race: a cucumber someone threw at @dennyhamlin after his win #NASCAR #NASCARPlayoffs #BassProNightRace pic.twitter.com/seQjVWUTn8
— Adam Cheek (@adamncheek) September 17, 2023
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Az alapjan Alonso is ostobanak tunhet. Nem gondolom hogy ezekbol meglehet itelni valakinek az iq-jat. Nekem ami lejon hogy egy ritka jo gyerek lehet civilben, nem egy professzor tipusu versenyzo azt alairom de meg mindig elobb epitenek ra csapatot mint Sainzra.Pl a Grill the grid epizódol is elegek ahhoz hogy látszódjon, mennyire szöke.Milyen videojat?Ja semmi extra, mi az h epehányás? Kicsit jobban is védekezhetett volna, és jobban bírom Sainz-ot. Ráadásul azon kívül hogy gyors, nulla verseny iq. Az életben se több ha megnézed egy-két videóját 😀Leclerc bazmeg jo kurva sokaig birtad…Neked elszerette Leclerc a csajodat, vagy mi ez a nonstop indokolatlan epehányás? 😀
Eazzy
Hanni
Eazzy
JéBé
Eazzy
Szerkesztette: JéBé
több mint 1 éve
ervinator
1 703
Nekem csak az a bajom ezzel, hogy már előre balfaszozunk valakit, amikor egy ilyen szituációban nincs egyértelmű jó vagy rossz döntés, ahogy azt a futam most meg is mutatta.Iktriadtól tanultam 😁😁😁hogy tetszik mondani?Leclerc bazmeg jo kurva sokaig birtad…Ilyen kopott szarokon kihozzák sima Ferrari w így viszont odaatták a W a Mercinek BALFAAASZ FERRARI
Eazzy
ThundersNFL a Jobbágy
ervinator
ThundersNFL a Jobbágy
Ha a Ferrarit kihozzák, akkor is ugyanúgy lehetett volna balfaszozni, hiszen egy olyan pályán akarták volna ezt a stratégiát végigvinni, ahol alig lehet előzni, mindezt úgy, hogy előtte maga Sainz fogta vissza a tempót, hogy gumit spóroljon, és simán fennakadhatott volna a Russell - Hamilton féle DRS vonaton, ahogy ez most fordítva történt.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Btw Lawson elavultatta Ricciardot
több mint 1 éve
Pl a Grill the grid epizódol is elegek ahhoz hogy látszódjon, mennyire szöke.Milyen videojat?Ja semmi extra, mi az h epehányás? Kicsit jobban is védekezhetett volna, és jobban bírom Sainz-ot. Ráadásul azon kívül hogy gyors, nulla verseny iq. Az életben se több ha megnézed egy-két videóját 😀Leclerc bazmeg jo kurva sokaig birtad…Neked elszerette Leclerc a csajodat, vagy mi ez a nonstop indokolatlan epehányás? 😀
Eazzy
Hanni
Eazzy
JéBé
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Milyen videojat?Ja semmi extra, mi az h epehányás? Kicsit jobban is védekezhetett volna, és jobban bírom Sainz-ot. Ráadásul azon kívül hogy gyors, nulla verseny iq. Az életben se több ha megnézed egy-két videóját 😀Leclerc bazmeg jo kurva sokaig birtad…Neked elszerette Leclerc a csajodat, vagy mi ez a nonstop indokolatlan epehányás? 😀
Eazzy
Hanni
Eazzy
több mint 1 éve
A ferka box most persze úgy érzi, hogy milyen jól csinálták, pedig nem rajtuk múlt 😊Az sem biztos....azon 7 ezreden ment el amin Max kikapott Lawsontól....a Q2-ben....
RUS az előzésekben elhasználta a gumiját, kár érte, mert ez sima győzelem volt, de Sainz iszonyat okos volt!
És a redbull utólag verheti a fejét a keményért, lehettek volna ők a mercik, de a dobogó szinte tuti lett volna.
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018