NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
345
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
176
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez mi a retek?Maxika javára döntöttek a bírák. Things as usual.
Jughead
több mint 1 éve
Ez az #16!!Ferrari 1-2.
több mint 1 éve
Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
Amúgy pont kicsesztek vele. Ha egyből cisszaadatjak vele akkor még megelőzte volna
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ez mi a retek?
több mint 1 éve
Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........
több mint 1 éve
Perez is egy vicc
több mint 1 éve
És megadta
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Persze ot igen. De Lando nem fog kapni sztemAnno ilyenért szerintem már büntették Maxet....Hamilton ellen....Nem hiszem h vusszaadatjakNa, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
csebi
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Anno ilyenért szerintem már büntették Maxet....Hamilton ellen....Nem hiszem h vusszaadatjakNa, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
csebi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Piastrit miert nem hozzak pluszegypontert?
több mint 1 éve
Nem hiszem h vusszaadatjakNa, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Na, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
Draft

több mint 1 éve
Na, lesz bünti Landonak?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben. Hamilton is tudna erről mesélni.
több mint 1 éve
8/5 PO pilóta minimum 1 kör hátrányban.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Utolag latszik, hogy az 1 kiallas volt a legjobb strategia, kemenyen startolva. Russell, Lawson es Colapinto pont ok jottek elore sokat.Jo kerdes, hogy a Pirelli hogy kepes ilyenkor M-M-H vagy M-H-M strategiat josolni.
több mint 1 éve
És Kyle Larson is bajban!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Norris elkapja Maxot....Lassan Sainz is Leclert 🧐
ThundersNFL a Paraszt
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Norris elkapja Maxot....
Draft

több mint 1 éve
Sauber/Audi helyében nem gondolkodnék másban mint Kulipintyó.Kulapinto hogy lett 8? Alonso meg 14 bazki, ez a lz Aston kuka, ezek mar 2026-ra gyúrnak mi?Még vár rá egy box, de akkor is előtte lesz.
Eazzy
NB2
több mint 1 éve
Kulapinto hogy lett 8? Alonso meg 14 bazki, ez a lz Aston kuka, ezek mar 2026-ra gyúrnak mi?Még vár rá egy box, de akkor is előtte lesz.
Eazzy
több mint 1 éve
Kulapinto hogy lett 8? Alonso meg 14 bazki, ez a lz Aston kuka, ezek mar 2026-ra gyúrnak mi?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
RB-n nem nagyon működik a kemény gumik.McLaren már csak a VSC/SC-ban bízhatnak.Norris simán előzi a hollandot
steelwolf
NB2
De sztem nem megy el simán, ha elmegy..
Ugyanitt Perez nagyon ócska ma is!!