Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Ezt a mondást még ilyen szövegkörnyezetben se értem 😀@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀Off:
Hanni
Gyanús, hogy 8/10 ember ezt rosszul használja. Én sem tudtam. 😀
Olyan, mint a "kivétel erősíti a szabályt". Azt is használják mindenre, miközben arra igaz, ahol pl kint van egy 50-es tábla, de valaki hajt 130-cal és emiatt balesetezik.
dugo93
több mint 1 éve
dugo93
4 234
@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀Off:
Hanni
Gyanús, hogy 8/10 ember ezt rosszul használja. Én sem tudtam. 😀
Olyan, mint a "kivétel erősíti a szabályt". Azt is használják mindenre, miközben arra igaz, ahol pl kint van egy 50-es tábla, de valaki hajt 130-cal és emiatt balesetezik.
több mint 1 éve
Nyilván elfogult vagyok, de bármikor szavaznék egy Ferrarira hosszútávon, mint egy félszezonwonder Astonra. Aztán majd az év végére meglátjuk, ráadásul ki tudja, hogy mit hoz az elkövetkező 2-3 év.Ezért nem értem az ilyen Leclerc out konteókat, csávó megmondta, hogy nyerni akar. Menjen el az Astonba nyerni? C'mon... 😀Mer ki a tökön nem nyerni akar itt? 😀 Vagy ha Ő megmondja akkor jobban akar?
Perez helyén meg nem mindegy, hogy kinek a karrierjét teszi tönkre az RB? Tsunodáért nem fogok krokodil könnyeket ejteni az fix.
Hanni
Btw ha az Aston tud megint nagyot lépni - totál nem biztos, és látva az évközi megrekedést nagyobb is az esélye, hogy nem, de idén jobb autó konkrétan a Ferrari-nál, szóval warum biztos hogy jövőre a Ferrari lesz a jobb?
Eazzy
@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀
több mint 1 éve
Pont ilyesmit akartam írni, hogy előre lehet tudni kié lesz jó autó? Mivan ha a mekik mostantól 2. erők lesznek és Norris szárnyalni fog? De lehet az Aston lesz a nyerő, mert jövőre mégjobbak lesznek. Merci sem fog ülni a babérjain, lehet oda kéne menni. Én ezért sajnálom ezeket az Alpha Tauris/Williamses/Alfa Romeos srácokat, mert szar autóban nagyon nehéz jól menni. Ezt a kirúgást sem értettem, ilyen alapon még 5-6 versenyzőt is ki lehetne rúgni most, köztük Perezt is! Annak ellenére, hogy 2.Ezért nem értem az ilyen Leclerc out konteókat, csávó megmondta, hogy nyerni akar. Menjen el az Astonba nyerni? C'mon... 😀Mer ki a tökön nem nyerni akar itt? 😀 Vagy ha Ő megmondja akkor jobban akar?
Perez helyén meg nem mindegy, hogy kinek a karrierjét teszi tönkre az RB? Tsunodáért nem fogok krokodil könnyeket ejteni az fix.
Hanni
Btw ha az Aston tud megint nagyot lépni - totál nem biztos, és látva az évközi megrekedést nagyobb is az esélye, hogy nem, de idén jobb autó konkrétan a Ferrari-nál, szóval warum biztos hogy jövőre a Ferrari lesz a jobb?
Sainz-ot miért rakná ki a Ferrari egyébként?
Eazzy
több mint 1 éve
Ezért nem értem az ilyen Leclerc out konteókat, csávó megmondta, hogy nyerni akar. Menjen el az Astonba nyerni? C'mon... 😀Mer ki a tökön nem nyerni akar itt? 😀 Vagy ha Ő megmondja akkor jobban akar?
Hanni
Sainz-ot miért rakná ki a Ferrari egyébként?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Off. Nem akarok nyelvészkedni, de pont, hogy krokodilkönnyeket fogsz ejteni. Hisz nem valódi a bánatod, ha jól értem. Sorry.Ezért nem értem az ilyen Leclerc out konteókat, csávó megmondta, hogy nyerni akar. Menjen el az Astonba nyerni? C'mon... 😀Jah, bár sokkal jobb vas, ahol lesz szabad ülés az max Perez helye.Lec inkább a frusztráció miatt léphet, akár önszántából is.Számítok egy pilóta keringőre jövőre, ha pl Stroll és Perez is kuka. Lecler -> Aston? Albon -> Ferrari? Ric -> RB?Szerintem Sainz előbb repül a Ferrariból, mint Leclerc, de lehet egyik se éri meg a következő szezont se, ahogy az idei év halad...
Eazzy
StormST
dugo93
empty taxi
Hanni
több mint 1 éve
Ezért nem értem az ilyen Leclerc out konteókat, csávó megmondta, hogy nyerni akar. Menjen el az Astonba nyerni? C'mon... 😀Jah, bár sokkal jobb vas, ahol lesz szabad ülés az max Perez helye.Lec inkább a frusztráció miatt léphet, akár önszántából is.Számítok egy pilóta keringőre jövőre, ha pl Stroll és Perez is kuka. Lecler -> Aston? Albon -> Ferrari? Ric -> RB?Szerintem Sainz előbb repül a Ferrariból, mint Leclerc, de lehet egyik se éri meg a következő szezont se, ahogy az idei év halad...
Eazzy
StormST
dugo93
empty taxi
több mint 1 éve
Jah, bár sokkal jobb vas, ahol lesz szabad ülés az max Perez helye.Lec inkább a frusztráció miatt léphet, akár önszántából is.Számítok egy pilóta keringőre jövőre, ha pl Stroll és Perez is kuka. Lecler -> Aston? Albon -> Ferrari? Ric -> RB?Szerintem Sainz előbb repül a Ferrariból, mint Leclerc, de lehet egyik se éri meg a következő szezont se, ahogy az idei év halad...
Eazzy
StormST
dugo93
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
dugo93
4 234
Lec inkább a frusztráció miatt léphet, akár önszántából is.Számítok egy pilóta keringőre jövőre, ha pl Stroll és Perez is kuka. Lecler -> Aston? Albon -> Ferrari? Ric -> RB?Szerintem Sainz előbb repül a Ferrariból, mint Leclerc, de lehet egyik se éri meg a következő szezont se, ahogy az idei év halad...
Eazzy
StormST
több mint 1 éve
Tarsi
1 247
28 évesen egy utolsó utáni lehetőséget kapott a tavalyi sikeres beugrása után, nem tudott élni vele. KB 8 évvel öregebb mint az átlag újoncok, nem fognak arra várni hátha majd belejön.Hat kívülről tényleg nem néz ki jól, mert tempóban elég messze van Cunodatol, de szerintem 1,5 nap teli teszt és 10 futam után kirúgni valakit nem túl korrekt, meg Ric szurkolóként sem tetszik annyira.Ric nagyon jó tempót mehet a teszten, mert elvileg már a magyar nagydijtol ő lesz de Vries helyen, akit azonnali hatállyal kiraktak.Kicsit felületesen követem az idei évet, de tényleg ennyire tragikus volt de Vries?
roberto23
dugo93
De valami lehet a háttérben, mert ami fura, h a nyari szünetet sem várják meg. Nem tudom miért volt ennyire sürgős, miért nem ért rá 2 futam múlva.
roberto23
Ricre pedig kíváncsiak, hogy van-e még benne tempó, erre most van fél éve bemutatni. Ha nincs akkor neki is vége.
több mint 1 éve
Számítok egy pilóta keringőre jövőre, ha pl Stroll és Perez is kuka. Lecler -> Aston? Albon -> Ferrari? Ric -> RB?Szerintem Sainz előbb repül a Ferrariból, mint Leclerc, de lehet egyik se éri meg a következő szezont se, ahogy az idei év halad...
Eazzy
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Számítok egy pilóta keringőre jövőre, ha pl Stroll és Perez is kuka. Lecler -> Aston? Albon -> Ferrari? Ric -> RB?stroll miért lenne kuka? apuka a big boss
Eazzy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Számítok egy pilóta keringőre jövőre, ha pl Stroll és Perez is kuka. Lecler -> Aston? Albon -> Ferrari? Ric -> RB?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
dugo93
4 234
amúgy mit láttok yukiban? az első két éve gyalázatos volt, az idei szódával elmegy. én többet vártam tőle, számomra bust erre meg redbull van vele kapcsolatban emlegetve...Végre valaki 😀
peach
több mint 1 éve
.@simonpagenaud will not participate in the Honda Indy Toronto.
— NTT INDYCAR SERIES (@IndyCar) July 11, 2023
#INDYCAR medical staff did not clear Pagenaud to compete this weekend as he continues recovery following his incident at Mid-Ohio.
Tom Blomqvist will pilot the No. 60 for the #IndyTO. pic.twitter.com/A4Tdk4mo7X
több mint 1 éve
amúgy mit láttok yukiban? az első két éve gyalázatos volt, az idei szódával elmegy. én többet vártam tőle, számomra bust erre meg redbull van vele kapcsolatban emlegetve...Vicces gyerek
peach
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
amúgy mit láttok yukiban? az első két éve gyalázatos volt, az idei szódával elmegy. én többet vártam tőle, számomra bust erre meg redbull van vele kapcsolatban emlegetve...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Jó eséllyel egyébként ez amiatt is történik a szezon közben, hogy Ricciardo McLarenes szenvedése után megnézzék, hogy van-e még benne annyi, hogy Perez helyére is ülhessen a következő szezonban. Ha Yuki elveri, akkor pedig egyértelműen nincs.jaja, délelőtt ezt is felvetettük
Jughead
vagy ha Tsunoda beárazza, akkor a japót viszik fel egy szezonra (10 futamra)
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Jó eséllyel egyébként ez amiatt is történik a szezon közben, hogy Ricciardo McLarenes szenvedése után megnézzék, hogy van-e még benne annyi, hogy Perez helyére is ülhessen a következő szezonban. Ha Yuki elveri, akkor pedig egyértelműen nincs.
több mint 1 éve
ervinator
1 703
És most már hivatalos is a De Vries - Ric cseretwitter.com/F1/status/1678776048513847297
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Hivatalos, hogy az Anheuser-Busch lesz jövőre Chastain főszponzora. Harvick után Chastain, nem rossz. A Stewart-Haas Racingnek ez bizony fájni fog.
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Elvileg Helmut Marko és Tost sem akarta, csak Horner erőltette, így a gyenge teljesítmény után repülhetett is, mert Horner támogatását is elveszítette.Ric nagyon jó tempót mehet a teszten, mert elvileg már a magyar nagydijtol ő lesz de Vries helyen, akit azonnali hatállyal kiraktak.Kicsit felületesen követem az idei évet, de tényleg ennyire tragikus volt de Vries?
roberto23
dugo93
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Hat kívülről tényleg nem néz ki jól, mert tempóban elég messze van Cunodatol, de szerintem 1,5 nap teli teszt és 10 futam után kirúgni valakit nem túl korrekt, meg Ric szurkolóként sem tetszik annyira.Ric nagyon jó tempót mehet a teszten, mert elvileg már a magyar nagydijtol ő lesz de Vries helyen, akit azonnali hatállyal kiraktak.Kicsit felületesen követem az idei évet, de tényleg ennyire tragikus volt de Vries?
roberto23
dugo93
De valami lehet a háttérben, mert ami fura, h a nyari szünetet sem várják meg. Nem tudom miért volt ennyire sürgős, miért nem ért rá 2 futam múlva.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Holland oldalak úgy tudják hogy De Vriesnek adios
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
dugo93
4 234
Ric nagyon jó tempót mehet a teszten, mert elvileg már a magyar nagydijtol ő lesz de Vries helyen, akit azonnali hatállyal kiraktak.Kicsit felületesen követem az idei évet, de tényleg ennyire tragikus volt de Vries?
roberto23