NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
65
10
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Tsunoda megint kiüti Perezt. Bár a japán cigánykerekezhetne vezetés közben és akkor se vinnék fel.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Azért nagy mák, hogy Norris-nak és Maxnek megint ott lesz a csapattárs, ha segíteni kell. 😀
több mint 1 éve
Most láttam én is. Jó kis verseny lesz remélem.
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ebből egyszer rohadt nagy baj lesz...Az nice😀 Végülis Iannone is vett már le itt fejidommal verseny elején a sűrű mezőnyben egy sirályt..
x.com/MotoGP/status/1847154707040440601
x.com/MotoGP/status/1847114251929821480
x.com/MotoGP/status/1847115234789527890
x.com/MotoGP/status/1847130032390414613
NB2
több mint 1 éve
Ebből egyszer rohadt nagy baj lesz...x.com/MotoGP/status/1847154707040440601
x.com/MotoGP/status/1847114251929821480
x.com/MotoGP/status/1847115234789527890
x.com/MotoGP/status/1847130032390414613
több mint 1 éve
2025-től nem jár extra pont a leggyorsabb körért újra az F1-ben. Szerintem kár érte, bár ha egyik csapat 4 autóval nyomja kettő helyett az rohadtul nem fair.Egyébként is előny szerintem. Amennyit baszogatják a Ducatit a gpben, hogy 8 motorral könnyű, annyira nem lehet ezt hallani az f1ben. Pedig itt azért szorosabb a kötelék, mint ha csak motort szállítana az rb.
Heisman nádor
több mint 1 éve
2025-től nem jár extra pont a leggyorsabb körért újra az F1-ben. Szerintem kár érte, bár ha egyik csapat 4 autóval nyomja kettő helyett az rohadtul nem fair.Egy buta szabály volt, ami sokszor a szerencsén múlt.
Heisman nádor
Hiányozni nem fog, de egyébként lehetett volna ezt okosabban is, pl. hogy a leggyorsabb pontszerző és nem lehet a futam utolsó X%-ában futni, így egyrészt a másodszámú pilótát nem lehetett volna ezért beáldozni, másrészt nem az lett volna, hogy aki épp kiautózott a verseny végére egy ingyen kiállást az jön ki friss gumikért, így összehasonlíthatatlanul jobb körülmények között próbálkozva, mint a többiek.
Mondjuk én helyette inkább a pole-ért adnék 1 pontot, az közelebb is állna az eredeti célhoz, hiszen valójában az a leggyorsabb kör azon a hétvégén (nyilván esős hétvégén nem feltétlen).
több mint 1 éve
2025-től nem jár extra pont a leggyorsabb körért újra az F1-ben. Szerintem kár érte, bár ha egyik csapat 4 autóval nyomja kettő helyett az rohadtul nem fair.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kis érdekesseg: a Brembo megvásárolta az Öhlinst.Érdekes fejlesztések lesznek a motorsportokban is.
több mint 1 éve
Jó sok lóvét le lehet nyúlni, úgyhogy valószínű.24.hu/belfold/2024/10/15/motogp-balaton-park-circuit-koltsegek/| bíztató jel, hogy talán akkor tényleg meg is lesz tartva |
4,4 milliárd forintot fizet a magyar állam a 2025-ös balatoni MotoGP- és Superbike-futamokért
ozibozi
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/10/15/motogp-balaton-park-circuit-koltsegek/| bíztató jel, hogy talán akkor tényleg meg is lesz tartva |
4,4 milliárd forintot fizet a magyar állam a 2025-ös balatoni MotoGP- és Superbike-futamokért
ozibozi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
24.hu/belfold/2024/10/15/motogp-balaton-park-circuit-koltsegek/4,4 milliárd forintot fizet a magyar állam a 2025-ös balatoni MotoGP- és Superbike-futamokért
Szerkesztette: ozibozi
több mint 1 éve
Még én se követem de BSB fináléja eléggé odabaszós lett, a bajnoki cím egy utolsó körös manőveren dőlt el. Kyle Ryde - ilyen névvel nem lehet más az ember mint motorversenyző 😀 - javára.Ha más nem, a futam highlightját érdemes megtekinteni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Egyébként viccen kívül az igazán szakmai nascar berkekben a futamgyőzelmek száma, ami igazán számít, nem?Nem véletlen, hogy a playoff rendszer, de különösen a jelenlegi formátum bevezetése óta többen tartják fontosabbnak a győzelmeket, és esetleg a Championship 4-ba kerülést, mint a bajnoki címeket. Az már sokaknak csak extra.
Ahogy alpesi síben sem a vb és olimpiai cím az etalon, hanem a összetett vk és a vk versenyek győzelmeinek száma. Én kívülállóként egy bemákolt bajnoki címmel valakit sosem tartanék annyira, mint egy soha bajnokságot nem nyerő, de 20-30%-al több futamgyőzelmmel álló pilótát.
dawyd728
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Egyébként viccen kívül az igazán szakmai nascar berkekben a futamgyőzelmek száma, ami igazán számít, nem?De nyilván kell a lelküknek a serleg
Ahogy alpesi síben sem a vb és olimpiai cím az etalon, hanem a összetett vk és a vk versenyek győzelmeinek száma. Én kívülállóként egy bemákolt bajnoki címmel valakit sosem tartanék annyira, mint egy soha bajnokságot nem nyerő, de 20-30%-al több futamgyőzelmmel álló pilótát.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
4 036
Egyébként viccen kívül az igazán szakmai nascar berkekben a futamgyőzelmek száma, ami igazán számít, nem?Ahogy alpesi síben sem a vb és olimpiai cím az etalon, hanem a összetett vk és a vk versenyek győzelmeinek száma. Én kívülállóként egy bemákolt bajnoki címmel valakit sosem tartanék annyira, mint egy soha bajnokságot nem nyerő, de 20-30%-al több futamgyőzelmmel álló pilótát.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
Érdekességként a vezetett körök száma.Jaja. Mint amikor megnyerte pár éve. Meg amikor MTJ nyert. Annyira dominálták azt az évet, hogy óriási igazságtalansag lett volna, ha más nyer.
1 613 Larson 918 Hamlin 844 Bell 498 Truex Jr. 491 Reddick 472 Blaney 394 Gibbs 311 Chastain 301 Logano
Csak egy kicsit emelkedik ki Larson. 😀
Mikey
több mint 1 éve
Érdekességként a vezetett körök száma.Azért ez csalóka statisztika, mert egy oválon sokszor lemegy úgy egy első etap, hogy az élen nem változik a helyzet a jó autó, a jó beállítások miatt, és az előzgetések, a kockázatvállalás az utolsó szakaszon van, mivel ott lehet megnyerni a futamot. És az tagadhatatlan, hogy Larsonnak jó az autója, a csapata.
1 613 Larson 918 Hamlin 844 Bell 498 Truex Jr. 491 Reddick 472 Blaney 394 Gibbs 311 Chastain 301 Logano
Mikey
Ettől függetlenül idén én is őt várom bajnoknak, ő érdemelné meg leginkább, de ennek a fura rendszernek köszönhetően ha az utolsó verseny utolsó körében ütközik vagy kilökik vagy elpukkan valami az autójában, akkor simán lehet, hogy dobogón se lesz.
több mint 1 éve
Érdekességként a vezetett körök száma.| 1 613 | Larson |
| 918 | Hamlin |
| 844 | Bell |
| 498 | Truex Jr. |
| 491 | Reddick |
| 472 | Blaney |
| 394 | Gibbs |
| 311 | Chastain |
| 301 | Logano |
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ha Larson nem hagyta volna ki a Coca-Cola 600-at az Indy500 miatt, akkor minimum 38 pontos előnnyel kezdene.Bowman kocsiját elmeszelte a Nascar, Logano survivesAz állás
Heisman nádor
iktriad
Nem tartozik a kedvenceim közé, de ezt idén nagyon megérdemelné.
több mint 1 éve
nem érte el a súlyhatárt a kocsijaBowman kocsiját elmeszelte a Nascar, Logano survivesNemááár, most szurkoltam végig a futamot, erre sztornó?! Mi volt a baj Bowmannel?
Heisman nádor
zavi27
több mint 1 éve
Bowman kocsiját elmeszelte a Nascar, Logano survivesNemááár, most szurkoltam végig a futamot, erre sztornó?! Mi volt a baj Bowmannel?
Heisman nádor
több mint 1 éve
Bowman kocsiját elmeszelte a Nascar, Logano survivesAz állás
Heisman nádor
több mint 1 éve
😀Csajokkal nem vitatkozokNekem is bejött. 😀 szerintem teljesen jól néztek ki.szörnyűek ezek a rózsaszín hálókBasszus, én csak most látom. Kurvajók.
🤘 gaben 🤘
zacknorb
rob3r7o
🤘 gaben 🤘
Mondjuk ha akarnál se tudnál, a kommentjeid értelmi szintjéből kiindulva.
„History is a set of lies agreed upon.”