Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
az is fura, hogy Stroll pirosat okozott, de bejött 10.neknálam ez valami bünti lenne
több mint 1 éve
Hát ez mint a tej 🥹Rosszul öregedő mondatainkat hallották.Hogy kicsit haza beszéljek, azért ha valahova ide kell reakció idö, meg skill, és a tegnapi 18-19. Hely alapján az Aston már rég nem fejleszt…erre Q2-ben ALO 2….kibaszott jó az az ember, top topSzép jinx. 😀
Eazzy
Mr.Breaker
vpi
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Amúgy nem lennék meglepődve, ha ebből 15. hely lenne Maxnek, mert Sainz és Alonso kocsija is alaposan tört.Strollé nem tűnt olyan gáznak.
több mint 1 éve
egyébként esőben simán tolnék egy olyan, hogy mindenkinek van egy gyors köre, aztán utána az első 10 tol mégegyet, mert full lutri kinél van piros meg sárga
több mint 1 éve
Rosszul öregedő mondatainkat hallották.Hogy kicsit haza beszéljek, azért ha valahova ide kell reakció idö, meg skill, és a tegnapi 18-19. Hely alapján az Aston már rég nem fejleszt…erre Q2-ben ALO 2….kibaszott jó az az ember, top topSzép jinx. 😀
Eazzy
Mr.Breaker
több mint 1 éve
Most egyből piros....apátok faszát
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 934
Hogy kicsit haza beszéljek, azért ha valahova ide kell reakció idö, meg skill, és a tegnapi 18-19. Hely alapján az Aston már rég nem fejleszt…erre Q2-ben ALO 2….kibaszott jó az az ember, top topSzép jinx. 😀
Eazzy
több mint 1 éve
Lehet csak köröznek majd és töredék pont osztás leszMost ha nem lesz balfasz Norris 25 pontot tud hozni Maxon10 percet nem tudnak végig menni úgy hogy vlki ne rakja a falba, a futamon elvileg ennél még rosszabb körülmények lesznek. Innen még a 17. helyről is van esélye Verstappennek győzni, ha meg van a tempója hozzá.
ThundersNFL a Paraszt
Mr.Breaker
Draft

több mint 1 éve
Nem mondom,hogy az RB nem baszta el....de lesz erről még szó az biztosAhogy a sárga felvillant Leclerc kiütötte Verstappent, egyből nem szoktak pirosat beinteni.Jó ez az összeesküvéselmélet, de a sárga előtt is továbbjutó volt már Norris, Verstappen meg már akkor is 11. helyen állt. Akit beszivattak ezzel az Bottas volt leginkább.Norris 7-dik volt, Verstappen 10 és egyből piros kellett volna nem sárga pont akkor jött piros amikor már Max nem tudott javítani....érdekes
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Nem kellett volna 10. helyen állnia, övék a felelősség.
Jughead
Draft

több mint 1 éve
Hogy kicsit haza beszéljek, azért ha valahova ide kell reakció idö, meg skill, és a tegnapi 18-19. Hely alapján az Aston már rég nem fejleszt…erre Q2-ben ALO 2….kibaszott jó az az ember, top top
több mint 1 éve
Max most adott interjút, nem boldog hogy 40secbe tartott a piros zászló. Ugyanakkor azt fejtegetik a közvetítésben, hogy aki Stroll előtt volt azt engedték hogy befejezze a körét, aki meg Stroll mögött volt, mint Max ők a sárga miatt nem javíthattak volna.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 934
Most ha nem lesz balfasz Norris 25 pontot tud hozni Maxon10 percet nem tudnak végig menni úgy hogy vlki ne rakja a falba, a futamon elvileg ennél még rosszabb körülmények lesznek. Innen még a 17. helyről is van esélye Verstappennek győzni, ha meg van a tempója hozzá.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ahogy a sárga felvillant Leclerc kiütötte Verstappent, egyből nem szoktak pirosat beinteni.Jó ez az összeesküvéselmélet, de a sárga előtt is továbbjutó volt már Norris, Verstappen meg már akkor is 11. helyen állt. Akit beszivattak ezzel az Bottas volt leginkább.Norris 7-dik volt, Verstappen 10 és egyből piros kellett volna nem sárga pont akkor jött piros amikor már Max nem tudott javítani....érdekes
Mr.Breaker
ThundersNFL a Paraszt
Nem kellett volna 10. helyen állnia, övék a felelősség.
több mint 1 éve
egyébként pont fogalmaztam, hogy értem mit mondasz, mert a holland jó esőben, de mivel egy lutri simán benne van, hogy a holland a verseny elején koccol vagy ki tudja hogy lesz a verseny állásaJó hát nyilván arra nem gondoltam, hogy pont Max fog hibázni.ezzel 😕Mármint mivel? 😀 Azzal, hogyha így lesz akkor nagyot mákol? Hát igen, ezzel valóban meg kell várni, hogy így lesz-e.Elvileg kevés az esély arra, hogy teljes futam legyen, ha így lesz, akkor Max nagyot mákol azért.azért várjuk meg a futamot, mert egy ilyen helyzet full lutri
(Igazából már így is szerencsés a körülményekkel)
Jughead
NB2
Jughead
17. hely Verstappen és Norris meg...
NB2
Jughead
több mint 1 éve
Jó hát nyilván arra nem gondoltam, hogy pont Max fog hibázni.ezzel 😕Mármint mivel? 😀 Azzal, hogyha így lesz akkor nagyot mákol? Hát igen, ezzel valóban meg kell várni, hogy így lesz-e.Elvileg kevés az esély arra, hogy teljes futam legyen, ha így lesz, akkor Max nagyot mákol azért.azért várjuk meg a futamot, mert egy ilyen helyzet full lutri
(Igazából már így is szerencsés a körülményekkel)
Jughead
NB2
Jughead
17. hely Verstappen és Norris meg...
NB2
több mint 1 éve
Vagy az pontosan.Mi garantálja, hogy Lando nem bassza el?Most ha nem lesz balfasz Norris 25 pontot tud hozni MaxonMi garantálja hogy Max nem megy át a mezőnyön? Főleg ha esik simán tolhat egy Alonso 2006 Hungaroringet…
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
zacknorb
több mint 1 éve
Jó ez az összeesküvéselmélet, de a sárga előtt is továbbjutó volt már Norris, Verstappen meg már akkor is 11. helyen állt. Akit beszivattak ezzel az Bottas volt leginkább.Norris 7-dik volt, Verstappen 10 és egyből piros kellett volna nem sárga pont akkor jött piros amikor már Max nem tudott javítani....érdekes
Mr.Breaker
Draft

több mint 1 éve
Mi garantálja, hogy Lando nem bassza el?Most ha nem lesz balfasz Norris 25 pontot tud hozni MaxonMi garantálja hogy Max nem megy át a mezőnyön? Főleg ha esik simán tolhat egy Alonso 2006 Hungaroringet…
ThundersNFL a Paraszt
Eazzy
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gratula, amikor mki tudta, h benne van a sansz, h vki eldobja és piros 😀 okosak..Én az angol közvetítést nézem, ott mondták hogy Verstappenék mentek egy bemelegítő kört az új interekkel.Verstappen már kieső helyen állt mikor Stroll kicsúszott.Pontosan...ki kellett volna jönni a sor elején....
Ezt Max cseszte el és a Red Bull. Norrisék kétszer javítottak amíg Verstappen még egyszer sem.
Jughead
ThundersNFL a Paraszt
ervinator
több mint 1 éve
Most ha nem lesz balfasz Norris 25 pontot tud hozni MaxonMi garantálja hogy Max nem megy át a mezőnyön? Főleg ha esik simán tolhat egy Alonso 2006 Hungaroringet…
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 934
Jó ez az összeesküvéselmélet, de a sárga előtt is továbbjutó volt már Norris, Verstappen meg már akkor is 11. helyen állt. Akit beszivattak ezzel az Bottas volt leginkább.
több mint 1 éve
Ez a második kedvenc teóriám a héten.Áh, igen, el is felejtettem, hogy ismét a gyíkemberek irányítanak a háttérből mindent.szopatja a FIA rendesen VER-tNem volt piros amíg Norris át nem ért utánna lett piros....
NB2
ThundersNFL a Paraszt
shawnka
Az első, hogy a Network4 komcsi, mert mindig piros mezes angol csapatot adnak xdd.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én az angol közvetítést nézem, ott mondták hogy Verstappenék mentek egy bemelegítő kört az új interekkel.Verstappen már kieső helyen állt mikor Stroll kicsúszott.Pontosan...ki kellett volna jönni a sor elején....
Ezt Max cseszte el és a Red Bull. Norrisék kétszer javítottak amíg Verstappen még egyszer sem.
Jughead
ThundersNFL a Paraszt
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
Hagyjátok már Norris mèg a baleset előtt már az előző körèvel bent volt nem ezen múlott....szopatja a FIA rendesen VER-tNem volt piros amíg Norris át nem ért utánna lett piros....
NB2
ThundersNFL a Paraszt