NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
345
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
176
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Na remélem Larsonnak összejön a mesterhármas. Gragsonre is ráférne egy Top 10 helyezés a hazai pályáján.Let's go racin'!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jövőre sajnos szerintem 2019 újratoltve lesz. GPre gondolok.Szétadnám ha visszatérne Rossi megha MM is nyer.
esanders10
több mint 1 éve
Jövőre sajnos szerintem 2019 újratoltve lesz. GPre gondolok.
több mint 1 éve
Szerintem azért ne intézzük el ennyivel, hogy “van ilyen”. Van ilyen. Tíz évente egyszer.Van ilyen, a Ducatit is bszott nehéz volt megülni a kétezres évek közepén, aztán jött Stoner, és csinált egy első meg egy második helyet, mert érezte a gépet.Az biztos hogy nem lehet kérdés, hogy a motoros vagy a gép e a nagyobb zseni. Nézzük meg a többi BMW-és hol van.Rozoga világbajnok.Ha van ember aki megérdemelte, akkor Toprak az.
Összeségében nem volt ez kérdés kb. a szezon negyedétől. Gratula a töröknek!
Cowboykarcsi90
Csapat és márkaváltás után, első szezonja egy olyan technikán ami eddig nem volt versenyképes, és szétdominálta a mezőnyt. Ráadásul nagyon szórakoztató nézni, ahogy motorozik.
Jan
Az látszik, hogy Toprak stílusának amúgy is fekszik a bömbi, de ez nem von le semmit a sikerei értékéből. A többiek fele ennyit is csak alkalmanként hoznak ki a motorjukból. Rossi 2004-es Yamahára váltására hajaz teljesen.
Cowboykarcsi90
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
A csajok azért nem csináltak egy rossz szezonzárót.
több mint 1 éve
Van ilyen, a Ducatit is bszott nehéz volt megülni a kétezres évek közepén, aztán jött Stoner, és csinált egy első meg egy második helyet, mert érezte a gépet.Az biztos hogy nem lehet kérdés, hogy a motoros vagy a gép e a nagyobb zseni. Nézzük meg a többi BMW-és hol van.Rozoga világbajnok.Ha van ember aki megérdemelte, akkor Toprak az.
Cowboykarcsi90
Csapat és márkaváltás után, első szezonja egy olyan technikán ami eddig nem volt versenyképes, és szétdominálta a mezőnyt. Ráadásul nagyon szórakoztató nézni, ahogy motorozik.
Jan
Az látszik, hogy Toprak stílusának amúgy is fekszik a bömbi, de ez nem von le semmit a sikerei értékéből. A többiek fele ennyit is csak alkalmanként hoznak ki a motorjukból. Rossi 2004-es Yamahára váltására hajaz teljesen.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Azt meg nem igazán láttam jönni, hogy A.J. Allmendinger lesz az, aki elsőként megy champo4-ba Xfinityben
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hajnalban hazafelé menet még megnéztem a Moto3-at, többi a college pótlás után lesz.Eszeveszett jó volt.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az biztos hogy nem lehet kérdés, hogy a motoros vagy a gép e a nagyobb zseni. Nézzük meg a többi BMW-és hol van.Rozoga világbajnok.Ha van ember aki megérdemelte, akkor Toprak az.
Cowboykarcsi90
Jan
több mint 1 éve
MM és Martin tönkre verik a mezőnyt..És MM egy piszok szar rajt után.
Óriási csata
több mint 1 éve
Piastri időmérői továbbra is gyengék, ezzel már 16-3 idén Norris-nak (csak Max és Albon veri jobban az aktuális csapattársát).
több mint 1 éve
Hát Maxnak nagyon komoly köre lehetett volna ha Russell nem parkol bele a falba. Érdekes lesz a holnap, a Ferrariknak ilyen versenytempóval nagyon jó a második sor. Négyesélyes.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hát azért nálam a Leclerces eset emellé eléggé fura. Főleg hogy még így kis üthette volna magát.Persze a Sainzos esetnél elfékezte, azt akartam írni is, hogy bár hibázott, de jól járt, mert kétségem sincs afelől, hogy Sainz ekkora tempóelőnynél vagy így-vagy úgy megpróbálta volna. És láttuk Russell és Leclerc ellen, hogy a támadásaiba minden belefért (szerintem mindkettő szabálytalan volt amúgy).Norris szerintem jól járt, hogy Sainz megelőzte, elnézve a spanyolt ma és a verseny végi tempó külőnbséget ebből Norrisnak úgyse lett volna második hely, de cserébe Sainz legalább annyira kiterelte volna, hogy még Leclerc is megelőzze (ha nem ütköznek össze).Hát azért az elfékezés, aztán a brakecheck Leclercen amit vizsgálnak. Pont ilyeneket nem kéne csinálni ha bajnok akar lenni. Ebben benne volt ő is
Viszont Max 19. körös leggyorsabb köre nem nézett ki a legjobban a többiek szempontjából, a Red Bull a 4 hét alatt úgy néz ki talált valamit.
Jughead
Heisman nádor
Jughead
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Persze a Sainzos esetnél elfékezte, azt akartam írni is, hogy bár hibázott, de jól járt, mert kétségem sincs afelől, hogy Sainz ekkora tempóelőnynél vagy így-vagy úgy megpróbálta volna. És láttuk Russell és Leclerc ellen, hogy a támadásaiba minden belefért (szerintem mindkettő szabálytalan volt amúgy).Norris szerintem jól járt, hogy Sainz megelőzte, elnézve a spanyolt ma és a verseny végi tempó külőnbséget ebből Norrisnak úgyse lett volna második hely, de cserébe Sainz legalább annyira kiterelte volna, hogy még Leclerc is megelőzze (ha nem ütköznek össze).Hát azért az elfékezés, aztán a brakecheck Leclercen amit vizsgálnak. Pont ilyeneket nem kéne csinálni ha bajnok akar lenni. Ebben benne volt ő is
Viszont Max 19. körös leggyorsabb köre nem nézett ki a legjobban a többiek szempontjából, a Red Bull a 4 hét alatt úgy néz ki talált valamit.
Jughead
Heisman nádor
több mint 1 éve
Norris szerintem jól járt, hogy Sainz megelőzte, elnézve a spanyolt ma és a verseny végi tempó külőnbséget ebből Norrisnak úgyse lett volna második hely, de cserébe Sainz legalább annyira kiterelte volna, hogy még Leclerc is megelőzze (ha nem ütköznek össze).Hát azért az elfékezés, aztán a brakecheck Leclercen amit vizsgálnak. Pont ilyeneket nem kéne csinálni ha bajnok akar lenni. Ebben benne volt ő is
Jughead
több mint 1 éve
Norris szerintem jól járt, hogy Sainz megelőzte, elnézve a spanyolt ma és a verseny végi tempó külőnbséget ebből Norrisnak úgyse lett volna második hely, de cserébe Sainz legalább annyira kiterelte volna, hogy még Leclerc is megelőzze (ha nem ütköznek össze).Viszont Max 19. körös leggyorsabb köre nem nézett ki a legjobban a többiek szempontjából, a Red Bull a 4 hét alatt úgy néz ki talált valamit.
több mint 1 éve
Komoly kis sprint volt ez
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Az a Honda, aki lassan dobbant?Most a Honda *joined the chat* és nyomják hogy kapja meg az esélytTsunoda megint kiüti Perezt. Bár a japán cigánykerekezhetne vezetés közben és akkor se vinnék fel.Marko elvileg ot akarja, Horner viszont nem, merthogy tul temperamentumos.
Heisman nádor
Meg szerencse h Max a higgadtsag jelkepe.
Duff
Heisman nádor
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most a Honda *joined the chat* és nyomják hogy kapja meg az esélytTsunoda megint kiüti Perezt. Bár a japán cigánykerekezhetne vezetés közben és akkor se vinnék fel.Marko elvileg ot akarja, Horner viszont nem, merthogy tul temperamentumos.
Heisman nádor
Duff
több mint 1 éve
Tsunoda megint kiüti Perezt. Bár a japán cigánykerekezhetne vezetés közben és akkor se vinnék fel.Marko elvileg ot akarja, Horner viszont nem, merthogy tul temperamentumos.
Heisman nádor
több mint 1 éve
Rozoga világbajnok.Ha van ember aki megérdemelte, akkor Toprak az.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Imádom, mikor az off topicokba is van okom ncaa-t becsempészni"The Toronto Telebtubbies"@jess_sims quizzed some F1 drivers on college mascots on @CollegeGameDay 😭 @ESPNF1 pic.twitter.com/xCwgMNSrHz
— ESPN (@espn) October 19, 2024

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Rozoga világbajnok. Összeségében nem volt ez kérdés kb. a szezon negyedétől. Gratula a töröknek!
több mint 1 éve
Nem sok esély volt sajna. Amikor Marquez jött felfele Pecco mögött, nekem rögtön megfordult a fejemben - nyilván Bagnaianak nem - hogy el kellene engedje a spanyolt. Az már akkor látszott hogy neki nincs esélye megfogni Martint, Marquez viszont akkor nagyon jó lendületben volt. Aztán persze lement két kör mire MM megelőzte, de addigra már valami 3 másodperc volt a hátrány 5 körrel hátra… Nyilván innen kintről könyebb ezt megítélni de talán ez ma egy stratégia hiba volt, egy taktikai cél elérésének az erőltetése miatt. Bezzecchi hogy mit csinált nem tudom. Nálam ez bünti. Visszanézve a lassításokat, megkövetem Bezz-t. Ez megint egy az aero csomag miatti ráfutásos balesetnek tűnik inkább. Nagyon nem az első az utóbbi két évben. Egyre inkább én is azon vagyok, hogy nem visszább szorítani kéne az aero csomagot - ahogy ugye tervben van ‘27től - hanem egy az egyben betíltani.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Azért a Max féle sprint dominancia jól rámutat arra, hogy milyen kurva gyorsan érez rá az autóra egy szabadedzés után.