Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
🤔 érdekes..
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Ez a truck szinvonal ma sem túl acélos 😅Miután felszáradt a pálya, nem volt rossz. Zane Smith nagyot ment, 36. helyről 2. Összejöhetne már egy nyamvadt győzelem neki!
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Piastri buta volt, a csapatért feláldozhatta volna magát...
több mint 1 éve
Jó lenne ha versenyben is hozná megint magát a McLaren.
több mint 1 éve
Ez a truck szinvonal ma sem túl acélos 😅
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
😁Tavalyi Silverston wint pl…Btw ha tempoban nem is jobb Sainz, azért fejben sokkal jobban toppon van taktikában mint Lecler…nekem full sügérnek jön le ez a monakói, csak gyors...és azzal mit is ér el?
Eazzy
steelwolf
Eazzy
Ott a csapat hagyta szarban Leclercet.
Úgy voltak vele h 1 kint marad, 1 bejön, miközben dupla pit stop is belefért volna.
De ezek a zsenik úgy gondolták h jó lesz az úgy. Jó is lett, Sainz egyetlen győzelméhez.
több mint 1 éve
Aston fejlesztések nem jöttek be, a többieknek meg igen.Max egy állat…egy szektor alatt…óriási a csávó
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
meki 2-3, mi van itt???Hazai pálya?
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
JéBé
7 035
Aston ennyi volt?
több mint 1 éve
meki 2-3, mi van itt???
több mint 1 éve
Idén a kvalik izgibbek mint a racsék
több mint 1 éve
Tavalyi Silverston wint pl…Btw ha tempoban nem is jobb Sainz, azért fejben sokkal jobban toppon van taktikában mint Lecler…nekem full sügérnek jön le ez a monakói, csak gyors...és azzal mit is ér el?
Eazzy
steelwolf
több mint 1 éve
Btw ha tempoban nem is jobb Sainz, azért fejben sokkal jobban toppon van taktikában mint Lecler…nekem full sügérnek jön le ez a monakói, csak gyors...és azzal mit is ér el?
Eazzy
több mint 1 éve
Btw ha tempoban nem is jobb Sainz, azért fejben sokkal jobban toppon van taktikában mint Lecler…nekem full sügérnek jön le ez a monakói, csak gyors.
több mint 1 éve
Ez azért…használt gumikon is de sok az a 0,5mp Verstappen ujhoz képest nem?
több mint 1 éve
Perez istenem...Ezzel a kocsival egy majom is világbajnok lenne - ja nem.
NB2
több mint 1 éve
Egészen bámulatos mélységekben Perez.
több mint 1 éve
Nem tudsz kiesni a Q2-ben, ha be se jutsz
több mint 1 éve
Perez istenem...
több mint 1 éve
Justin Marks helyében már fel is venném a kapcsolatot Suarez kvázi sógorával, hogy nem-e akar-e a 91-es kocsiban versenyezni. Hátha ő is nyom egy Shane van Gisbergen-t. 😀 SAME, @Max33Verstappen. SAME. https://t.co/iiFvKh4otr
— PROJECT91 (@THProject91) July 6, 2023
Nekem totál mai hír ez a Brad Pitt-es F1 film. Ugye nem egy új Felpörgetve lesz? 😀Reméljük nem.
Hanni
több mint 1 éve
Nekem totál mai hír ez a Brad Pitt-es F1 film. Ugye nem egy új Felpörgetve lesz? 😀
több mint 1 éve
Up-close and personal with APXGP 👀#F1 pic.twitter.com/o5AvJHykoM
— Formula 1 (@F1) July 6, 2023
több mint 1 éve
Ez a pálya azért erősen hajazott néhány V8-as pályára, meg Shane is tehetséges. Alig várom Scott haverját is, lenyomna mindenkit.amúgy ez nem árazza be egy picit a többit? 😊Szerintem nem.
értem, hogy kaotikus futam lehetett, de azért nah...
NB2
Egyrészt saját meglátásom alapján elég sokan nem vették komolyan, főleg özönvíz után, csak hozzuk be a vasat azt jól van.
Másrészt ilyesmi városi versenyzés SVG-nek van a leginkább most az izommemóriában .
Harmadrészt használta a kuplungot, míg mindenki más nem, tehát ezzel sokkal inkább egyéni, személyre szabott volt a setupja.
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Első két hétvége csütörtök-szombat (meg Las Vegas is, de az már idén, bár magyar idő szerint reggel 7 lesz az időmérő meg a verseny) Télen kezdünk télen végzünk
Eléggé bevadulnak
több mint 1 éve