Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Egyébként pedig: let's go Monday Cup racing boys!!
több mint 1 éve
Palou szerintem el fogja hagyni az orrát 😊
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem hagyta, és végül 2. lett! 117 pont az előnye a bajnokságban.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 941 — Kinek mit intézett a kormánya
Brad Pittékhez is elért Hollywood strikeja, leáll az F1 film forgatása
több mint 1 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 643 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Palou szerintem el fogja hagyni az orrát 😊

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 941 — Kinek mit intézett a kormánya
Ezt valszeg Lungaard behúzza.
Se tőle, se az RLL Racingtől, se ettől a tetszetős neonzöld autótól nem sajnálom ezt a remek hétvégét és a győzelmet.
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 206 — Deion Sanders for president!
Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.
Mikey
Ez kezd nevetséges lenni! Hagyományok meg minden de 2023 van pancser banda.
🤘 gaben 🤘
????
Szeretnéd ha élet-halál harcot nézhetnél? Túlzottan sok sportértéke nem lenne.
shawnka
Mitől lenne az? Nagyából bármilyen gumit le tudnak gyártani, csak akarni kell.
A Martinville-hez hasonló körözéseknek amúgy mekkora a sportértéke?
🤘 gaben 🤘
Nem a gumival van gond, hanem a látási viszonyokkal. Egy mérföldnyi vízfüggönyt látnál folyamatosan, a versenyzők meg semmit.
shawnka
Sokan most is vakon vannak, mi lenne a különbség? 😀
Én sem monszun alatti versenyt várok, hanem esőset.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Újabb NASCAR versenyt halasztanak eső miatt, helyi idő szerint hétfő délben indul a verseny New Hampshire-ben.
Mikey
🤘 gaben 🤘
????
shawnka
🤘 gaben 🤘
Nem a gumival van gond, hanem a látási viszonyokkal. Egy mérföldnyi vízfüggönyt látnál folyamatosan, a versenyzők meg semmit.
több mint 1 éve
Mikey
🤘 gaben 🤘
????
shawnka

több mint 1 éve
Egyből sárga zászló a rajt után a torontói IndyCar versenyen, jól kezdődik. 🤔
Mikey
Harvey, Pedersen és Blomqvist be is fejezte. Sokáig nem tartott a Pagenaud-t helyettesítő Blomqvist debütálása.
több mint 1 éve
Egyből sárga zászló a rajt után a torontói IndyCar versenyen, jól kezdődik. 🤔
több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 301 — Tyrone Creek
Mikey
🤘 gaben 🤘
????
több mint 1 éve
Mikey

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Hihi. Természetesen ez a verseny is le lett rövidítve eső miatt.
több mint 1 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 837 — Big Dick Nick
@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀
Hanni
Off:
Gyanús, hogy 8/10 ember ezt rosszul használja. Én sem tudtam. 😀

Olyan, mint a "kivétel erősíti a szabályt". Azt is használják mindenre, miközben arra igaz, ahol pl kint van egy 50-es tábla, de valaki hajt 130-cal és emiatt balesetezik.
dugo93
Ezt a mondást még ilyen szövegkörnyezetben se értem 😀
Toca
Szabály: max 50-nel mehetsz.
Te: mész 130-cal, emiatt kisodródsz egy kanyarban és meghalsz.
Szóval te voltál a kivétel, ami erősíti a szabályt, mert ha 50-nel mentél volna, akkor még most is élnél. 😀
dugo93
 www.keszichannel.hu/index.php/hirek/minden-ami-fontos/3073-a-kivetel-erositi-a-szabalyt-tortenete-es-valodi-jelentese
empty taxi
Hát nem csodálom, hogy a köznyelvben nem így használjuk. 😀 Nem vagyok szabadbölcsész, így agyfaszt kaptam mire cikk végére értem.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
Ezért nem értem az ilyen Leclerc out konteókat, csávó megmondta, hogy nyerni akar. Menjen el az Astonba nyerni? C'mon... 😀

Perez helyén meg nem mindegy, hogy kinek a karrierjét teszi tönkre az RB? Tsunodáért nem fogok krokodil könnyeket ejteni az fix.
Hanni
Mer ki a tökön nem nyerni akar itt? 😀 Vagy ha Ő megmondja akkor jobban akar?
Btw ha az Aston tud megint nagyot lépni - totál nem biztos, és látva az évközi megrekedést nagyobb is az esélye, hogy nem, de idén jobb autó konkrétan a Ferrari-nál, szóval warum biztos hogy jövőre a Ferrari lesz a jobb?
Eazzy
Nyilván elfogult vagyok, de bármikor szavaznék egy Ferrarira hosszútávon, mint egy félszezonwonder Astonra. Aztán majd az év végére meglátjuk, ráadásul ki tudja, hogy mit hoz az elkövetkező 2-3 év.

@vpi Hát örülök, hogy valaki rávilágított, hogy évtizedek óta rosszul használok egy kifejezést. 😀
Hanni
Ez az 5. szezonja az Astonnak/Racing Pointnak a Stroll érában és már másodjára jobbak, mint a Ferrari. Hiba lenne őket félszezonos csodaként kezelni, pláne, hogy 2026-tól kvázi gyári csapat lesznek.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 752 — No one likes us, cause no one like us
Nyilván elfogult vagyok, de bármikor szavaznék egy Ferrarira hosszútávon, mint egy félszezonwonder Astonra. Aztán majd az év végére meglátjuk, ráadásul ki tudja, hogy mit hoz az elkövetkező 2-3 év.
Hanni
Nyilván egy konstansabb top közeli csapat, illetve sok jó érája volt, hosszú távon én is rájuk tennék, csak az a kérdés, hogy 5 éve van ott Leclerc, mennyi még az a hosszú táv mondjuk neki?

Nem vágom honnan ered ez a rettenet taktikázás amin rengeteget buknak folyamat, ez a Todt, Brown éra után 15+ éve megoldatlan és nevetség tárgyává tesz egy ilyen csapatot...

De tényleg sok minden változik, jött Toyota infinite pénzből nullára, jött Merci történelmi érára....nem a márka itt a meghatározó, és ha a pénzügyi sapka bejön, akkor főleg.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
Én ezért sajnálom ezeket az Alpha Tauris/Williamses/Alfa Romeos srácokat, mert szar autóban nagyon nehéz jól menni.
NB2
Azért az utóbbi években Verstappen, Leclerc, Russell, Albon vagy Gasly azért megmutatta, hogy ha jó vagy akkor ezekben a kocsikban is kijön.
több mint 1 éve
Sheldon Creed is debütál a Cup Seriesben, ő Kansasben fogja vezetni a #78-as Live Fast Motorsports Chevyt! Ami amúgy nyilván az RCR által felkészített autó lesz. YESSSSS!!

Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Brodie Kostecki, aki szintén az ausztrál Supercars bajnokságban versenyzik egészen jól, szintén debütálni fog a Cup Seriesben, mégpedig az Indy road course-on. A jól értesültek szerint az RCR #33-as Chevyjében.

Nagyon tetszik, hogy az "ausztrálok" ennyire érdeklődnek az NCS után. 😊
Mikey
Azért senki se várjon tőle SVG-t (és Kamui Kobayasitól se)
zacknorb
SvG-től sem vártunk SvG-t, ebben az a jó! 😊
több mint 1 éve
Brodie Kostecki, aki szintén az ausztrál Supercars bajnokságban versenyzik egészen jól, szintén debütálni fog a Cup Seriesben, mégpedig az Indy road course-on. A jól értesültek szerint az RCR #33-as Chevyjében.

Mikey
Azért senki se várjon tőle SVG-t (és Kamui Kobayasitól se)
több mint 1 éve

több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
amúgy mit láttok yukiban? az első két éve gyalázatos volt, az idei szódával elmegy. én többet vártam tőle, számomra bust erre meg redbull van vele kapcsolatban emlegetve...
peach
Egy nagy Honda logót gondolom

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Hanni
Off:

Olyan, mint a "kivétel erősíti a szabályt". Azt is használják mindenre, miközben arra igaz, ahol pl kint van egy 50-es tábla, de valaki hajt 130-cal és emiatt balesetezik.
dugo93
Toca
Szóval te voltál a kivétel, ami erősíti a szabályt, mert ha 50-nel mentél volna, akkor még most is élnél. 😀
dugo93
 www.keszichannel.hu/index.php/hirek/minden-ami-fontos/3073-a-kivetel-erositi-a-szabalyt-tortenete-es-valodi-jelentese

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 234
Hanni
Off:

dugo93
Toca