NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
108
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
40
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
mondjuk a redbull jól csinálta, hiába volt gyorsabb a mclaren, pont a hátsó egyenes előtti gyors kanyarod részre volt állítva a redbull így esélye se volt norrisnak, hogy elég közel maradjon. kb ez volt a max amit abból a szakaszból kihozhatott.Norris meg jóval jobb autóval és DRS-sel előzze meg már tisztán, ahogy pl Leclercnemtudom, nekem nem élvezetes, hogy van egy egyenlőbb az egyenlők között.Yep, ezért nagyon nehéz megelőzni igazi zseni.Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Hamilton is tudna erről mesélni.
Jughead
peach
A büntetéssel nem értek egyet, de ez ilyen 21-es szezon Brazília/COTA/Jeddah szint volt megint. Élmény nézni mikor ezt csinálja. Ha pontelőnyben van, akkor meg aztán még szabadabban csinálhatja.
Jughead
peach
Willie Parker
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Mikor csinált ilyet Leclerc? 😀Norris meg jóval jobb autóval és DRS-sel előzze meg már tisztán, ahogy pl Leclercnemtudom, nekem nem élvezetes, hogy van egy egyenlőbb az egyenlők között.Yep, ezért nagyon nehéz megelőzni igazi zseni.Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Jughead
peach
A büntetéssel nem értek egyet, de ez ilyen 21-es szezon Brazília/COTA/Jeddah szint volt megint. Élmény nézni mikor ezt csinálja. Ha pontelőnyben van, akkor meg aztán még szabadabban csinálhatja.
Jughead
peach
Willie Parker
több mint 1 éve
inkább tartsa ott és hagyja, hogy amaz neki menjen?meg amúgy az a szabály, hogy egy autó helyet hagyni kell ha egymás mellett vannak. kivéve verstappent, rá ez nem vonatkozik.Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb voltHogy erezne ezt barki ott eloben.
Willie Parker
JéBé
peach
És nem hagyhatod el a pályát
Willie Parker
peach
Na, pont ezért nem v befejezett az előzés, vagyis rosszul választott Lando
több mint 1 éve
Miben egyenlőbb, mint a többiek? Mert ma kedvező döntést kapott?nemtudom, nekem nem élvezetes, hogy van egy egyenlőbb az egyenlők között.Yep, ezért nagyon nehéz megelőzni igazi zseni.Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Jughead
peach
Jughead
peach
több mint 1 éve
Norris meg jóval jobb autóval és DRS-sel előzze meg már tisztán, ahogy pl Leclercnemtudom, nekem nem élvezetes, hogy van egy egyenlőbb az egyenlők között.Yep, ezért nagyon nehéz megelőzni igazi zseni.Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Jughead
peach
Jughead
peach
több mint 1 éve
inkább tartsa ott és hagyja, hogy amaz neki menjen?meg amúgy az a szabály, hogy egy autó helyet hagyni kell ha egymás mellett vannak. kivéve verstappent, rá ez nem vonatkozik.Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb voltHogy erezne ezt barki ott eloben.
Willie Parker
JéBé
peach
Willie Parker
több mint 1 éve
Innentől mondjuk simán Maxé a cím. Jövőre nem kell ennyit bfszkodni és akkor van esély.
több mint 1 éve
nemtudom, nekem nem élvezetes, hogy van egy egyenlőbb az egyenlők között.Yep, ezért nagyon nehéz megelőzni igazi zseni.Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Jughead
peach
Jughead
több mint 1 éve
meg amúgy az a szabály, hogy egy autó helyet hagyni kell ha egymás mellett vannak. kivéve verstappent, rá ez nem vonatkozik.Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb voltHogy erezne ezt barki ott eloben.
Willie Parker
JéBé
peach
több mint 1 éve
Perez evett út közben?
több mint 1 éve
Mondjuk a tükörből láthatta, h nincs teljesen mögötte Ver, hiszen kellett néznie a tükröt a kanyar miattJó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb voltHogy erezne ezt barki ott eloben. Centik. Csapat is megerositette. Az inkabb hiba volt.
Willie Parker
JéBé
több mint 1 éve
Yep, ezért nagyon nehéz megelőzni igazi zseni.Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Jughead
peach
több mint 1 éve
meg amúgy az a szabály, hogy egy autó helyet hagyni kell ha egymás mellett vannak. kivéve verstappent, rá ez nem vonatkozik.Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb voltHogy erezne ezt barki ott eloben.
Willie Parker
JéBé
több mint 1 éve
Sztem adhato az 5sec Landonak. Inkább az a vicc, hogy tok random osztogattak a buntiket. Pl Sainz tegnap meguszott kettot, a rajtnál meg Max egy kivezetest pl.
több mint 1 éve
Ferka 1-2 megint Maxnek jött jól
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb voltBántóan lassuak voltak
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Perez meg világ bohóca
Draft

több mint 1 éve
Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb volt
több mint 1 éve
Igen de pl régen sóder volt nem aszfalt. Sztem az tisztább volt. Akkor Lando sem előzNem ezt vitatom, hanem magát a szabály létjogosultságát, aki ezt kitalálta soha nem autóversenyzett....Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
Amúgy pont kicsesztek vele. Ha egyből cisszaadatjak vele akkor még megelőzte volna
csebi
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
JajaEz a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
Amúgy pont kicsesztek vele. Ha egyből cisszaadatjak vele akkor még megelőzte volna
csebi
Draft

több mint 1 éve
Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Jughead
több mint 1 éve
Ő lenne az új Hamilton?Ez mi a retek?Maxika javára döntöttek a bírák. Things as usual.
Jughead
vpi
több mint 1 éve
És most tenyleg végül a pályaelhagyás miatt lett megbüntetve... 😀 azt nem értem, hogy mi a faszt kell ezen köröket agyalni. Egyből mondják meg, hogy tesó ez szabálytalan, add vissza és akkor van még három kör megcsinálni.
több mint 1 éve
Nem ezt vitatom, hanem magát a szabály létjogosultságát, aki ezt kitalálta soha nem autóversenyzett....Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
csebi