NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
345
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
176
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
McLaren már csak a VSC/SC-ban bízhatnak.Norris simán előzi a hollandot
steelwolf
több mint 1 éve
McLaren már csak a VSC/SC-ban bízhatnak.
több mint 1 éve
És Elliot és Reddick off mára
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 933
Wéber a cseh2-öt nézi megint? Ha a közepesekkel el tudnak féltávig menni, a keményekkel röhögve teljesítik a maradék távot. 😀
több mint 1 éve
Elnézve Maxot csak Norris érdekli....senki más....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Eddig álomfutam.🙂Ez sima Lec ha nem balfaszkodják el a taktikával
Sanizban.Ez a Leclerc tempó eléggé megmagyarázhatatlan.Olyan szezon eleji Verstappennes....de ez a tempó tegnap hol volt?
Jughead
ThundersNFL a Paraszt
steelwolf
Draft

több mint 1 éve
Eddig álomfutam.🙂Sanizban.Ez a Leclerc tempó eléggé megmagyarázhatatlan.Olyan szezon eleji Verstappennes....de ez a tempó tegnap hol volt?
Jughead
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
És akkor Rust megbüntetették 😊De konkrétan ez sokkal kevésbé volt leszorítás volt, mint tegnap Sainz előzései vagy Max mai rajtja.
NB2
Vicc ez így.
több mint 1 éve
Norris meg gumikopásra játszik,hogy így lemarad?Tegnap is 3. erőnek tűnt a McLaren.
Faszom sem érti már ezt az F1-et
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Norris meg gumikopásra játszik,hogy így lemarad?Faszom sem érti már ezt az F1-et
Draft

több mint 1 éve
Ez a Leclerc tempó eléggé megmagyarázhatatlan.Olyan szezon eleji Verstappennes....de ez a tempó tegnap hol volt?
Jughead
Draft

több mint 1 éve
többek között ezt is rühellem a modern f1-ben. van egy vonalvezetés+ áfa. se a hibákat se az ilyen manővereket nem bünteti a pálya. gyakorlatilag büntetlenül lehet hibázni...most az miért szabályos, hogy max olyan féktávot vesz, hogy be sem tud fordulni de legalább norrist is kitereli a pályáról?Az egész hétvégén érthetetlen, amit a versenybírók csinálnak. Tegnap Sainzot kétszer kellett volna büntetni.
peach
Jughead
bezzeg annó a jó kis sóderágyak. azok elkérték az árát az ilyesminek...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ez a Leclerc tempó eléggé megmagyarázhatatlan.
több mint 1 éve
O hogy kapnád be a rézfán fütyülő rézfaszú bagoly rézfaszát 😁😁😁Most ez a vonatozás lesz végig?Hát ilyen ez az autóverseny, kocsik mennek egymás után.
ThundersNFL a Paraszt
Jughead
Draft

több mint 1 éve
Most ez a vonatozás lesz végig?Hát ilyen ez az autóverseny, kocsik mennek egymás után.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Biztos Nascar bírók vannak 😊
több mint 1 éve
Most ez a vonatozás lesz végig?
Draft

több mint 1 éve
Mind a 4 kerék kívül volt a kék vonalon.most az miért szabályos, hogy max olyan féktávot vesz, hogy be sem tud fordulni de legalább norrist is kitereli a pályáról?be tudott fordulni, bőven a vonalon belül fordult el. Rajtnál mindenhol elnézik az ilyeneket, de ezen a hétvégén eleve elnézőbbek az ilyen manőverekkel.
peach
Tarsi
több mint 1 éve
most az miért szabályos, hogy max olyan féktávot vesz, hogy be sem tud fordulni de legalább norrist is kitereli a pályáról?be tudott fordulni, bőven a vonalon belül fordult el. Rajtnál mindenhol elnézik az ilyeneket, de ezen a hétvégén eleve elnézőbbek az ilyen manőverekkel.
peach
több mint 1 éve
most az miért szabályos, hogy max olyan féktávot vesz, hogy be sem tud fordulni de legalább norrist is kitereli a pályáról?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Merci szombat és vasárnap gatya
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát én értem, hogy rajtnál mások a szabályok, de Max el se tudott fordulni a pályán.