NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 962 — nabege2@yahoo.com
ahogy az amifociban kiírják az időkéréseket, ma jó lenne kiírni a figyelmeztetések számát is 😊
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 913 — Csodabogár
hogy a Haas miért nem hagyja ott a picsába a Ferrarit nem is értem. egy kompetens motorral top5 lenne.
petey
nem csak a motor
mindent tőlük vesznek amit lehet, ezért nagyon szar a gumikopásuk is
zacknorb
tudom, úgy értem ha nem Ferrari alkatrészek lennének és másik motor.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 952 — Kinek mit intézett a kormánya
hogy a Haas miért nem hagyja ott a picsába a Ferrarit nem is értem. egy kompetens motorral top5 lenne.
petey
nem csak a motor
mindent tőlük vesznek amit lehet, ezért nagyon szar a gumikopásuk is
több mint 1 éve
Ferka megint kimatekozta 😀

több mint 1 éve

több mint 1 éve
miért kellett SC???
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 952 — Kinek mit intézett a kormánya

A mai Xfinity folytatás viccesnek és kaotikusnak ígérkezik
Vagy épp dögunalmas vonatozásnak, ha mindenki csak biztonságit megy, vagy nonstop benn van a pace car
több mint 1 éve
több mint 1 éve

Mondjuk ezt adom, amennyire nem tetszett a pálya az elején, annyira jön be az utóbbi 7-8 évben
több mint 1 éve
Vicces hogy az elmúlt néhány évben bármilyen új versenyhelyszín van, az első versenyt tönkreteszi, de legalábbis félbeszakítja az eső. Helyi idő szerint ma délelőtt 10-től fejezik be az Xfinity versenyt Chicagóban. Ráadásként a Cup versenyt is előrébb hozták egy órával a várható eső miatt. Csodás.
Mikey
Mondjuk utóbbinak örülök, így viszonylag emberibb időben kezdenek
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)
Hat most nem azért, de Perez jobb szezonokat tol mint előtte bárki Max mellett…én értem hogy nagy a kontraszt, de én nem látom katasztrófának a csávót, közel sem annyira mint sokan sipákolnak…
Eazzy
Ezzel nem értek egyet, a Red Bull jobb és így jobbnak tűnik az ő teljesítménye is, de pl. Bottas sokkal jobb szárnysegéd volt Hamilton mellett, mint Perez.

A 21-es szezonja Pereznek katasztrófa volt és bár a 22-es szezonja egész jó volt, de az idei megint a 21-es szintet közelíti.
Jughead
Nekem nem rémlik Bottastól olyan defense soha, mint Pereztől törökben vagy abu dhabiban, vagy pl olyan come back sem, mint 20-ban Bahrein-ben az első win.

Arról pedig továbbra se vagyok meggyőzve hogy ennél a csapatnál ne szabotálnának másodpilótát ha közel van. Ugyanazok, mint akik levették a vb első Webbertől az uj szárnyat, mert a kedvenc letörte a sajátját…feladták volna a vbt is csak Vettel nyerjen ne Webber.

Itt szarozni Perezt…kurvára nem az.
Eazzy
a redbullnál ugyanolyan a berendezkedés mint annó a ferrarinal schumacher idején. van az első számú versenyző meg a másik...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 752 — No one likes us, cause no one like us
Hat most nem azért, de Perez jobb szezonokat tol mint előtte bárki Max mellett…én értem hogy nagy a kontraszt, de én nem látom katasztrófának a csávót, közel sem annyira mint sokan sipákolnak…
Eazzy
Ezzel nem értek egyet, a Red Bull jobb és így jobbnak tűnik az ő teljesítménye is, de pl. Bottas sokkal jobb szárnysegéd volt Hamilton mellett, mint Perez.

A 21-es szezonja Pereznek katasztrófa volt és bár a 22-es szezonja egész jó volt, de az idei megint a 21-es szintet közelíti.
Jughead
Nekem nem rémlik Bottastól olyan defense soha, mint Pereztől törökben vagy abu dhabiban, vagy pl olyan come back sem, mint 20-ban Bahrein-ben az első win.

Arról pedig továbbra se vagyok meggyőzve hogy ennél a csapatnál ne szabotálnának másodpilótát ha közel van. Ugyanazok, mint akik levették a vb első Webbertől az uj szárnyat, mert a kedvenc letörte a sajátját…feladták volna a vbt is csak Vettel nyerjen ne Webber.

Itt szarozni Perezt…kurvára nem az.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
Vicces hogy az elmúlt néhány évben bármilyen új versenyhelyszín van, az első versenyt tönkreteszi, de legalábbis félbeszakítja az eső. Helyi idő szerint ma délelőtt 10-től fejezik be az Xfinity versenyt Chicagóban. Ráadásként a Cup versenyt is előrébb hozták egy órával a várható eső miatt. Csodás.
több mint 1 éve
HAMLIN POLE CHICAGÓBAN! YAHOO!

Szar poén, figyelembe véve a szponzorát. 😀
több mint 1 éve
Hamiln-Reddick-SVG a top3
több mint 1 éve
Button továbbment a Cup quali második szakaszába
Ezzel esélyes nálam egy fantasy helyre
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 231
Eazzy

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 752 — No one likes us, cause no one like us

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Hmm, van Gisbergen, Button, Hamlin az első három az edzés végén. Vicces lenne ha az új-zélandi vagy a brit szerezné meg a pole-t a kvalin.

Gragson P11, hihetetlen hogy már ennek is örülök.
több mint 1 éve
Nagyon szürreális ezeket a NextGen autókat utcai pályán látni! Mintegy 20 perc edzés után van Gisbergen rendelkezik a legjobb idővel!
több mint 1 éve
Creed csak megtörte a kvali legvégén a Chevyt, ennyit a 2. rajthelyről és a jó versenyről. Nem hiszem el.
több mint 1 éve
Halálos baleset 😕
 youtu.be/lpOa8Luqz60
több mint 1 éve
csipkelli 4 008
Hát nem lepne meg, ha a nyári szünetben Perez távozását bejelentenék (akár szezon közben is).
Jughead
Ezt már máshol is felvetették, én személy szerint kizártnak tartom, hogy ne tolják végig az évet így
Ha valahol váltás lesz, az De Vries
zacknorb
Igazából az hagyján, hogy Verstappen megint adott neki 20 mp-t 24 kör alatt, mert már megszoktuk, hogy esőben Max egy állat, de amit már 3. éve összeszenved az kritikán aluli és akkor ehhez vedd hozzá, hogy ma teli gáznál letolja a vizes fűre a csapattársát.

Engem nem lepne meg, ha megköszönnék neki a munkát így szezon közben, mert ezt a szezont Max úgyis hozza magában kb konstruktőri szinten is , aki váltja az meg legalább elkezdhet hozzászokni. A Red Bulltól meg nem áll messze a szezonközbeni pilótacsere.
Jughead
Azért kukázni szezon közben az összetett másodikat erős lenne. De ha 4. helyre csúszik, akkor is. Kizárt.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 231
Hát nem lepne meg, ha a nyári szünetben Perez távozását bejelentenék (akár szezon közben is).
Jughead
Ezt már máshol is felvetették, én személy szerint kizártnak tartom, hogy ne tolják végig az évet így
Ha valahol váltás lesz, az De Vries
zacknorb
Igazából az hagyján, hogy Verstappen megint adott neki 20 mp-t 24 kör alatt, mert már megszoktuk, hogy esőben Max egy állat, de amit már 3. éve összeszenved az kritikán aluli és akkor ehhez vedd hozzá, hogy ma teli gáznál letolja a vizes fűre a csapattársát.

Engem nem lepne meg, ha megköszönnék neki a munkát így szezon közben, mert ezt a szezont Max úgyis hozza magában kb konstruktőri szinten is , aki váltja az meg legalább elkezdhet hozzászokni. A Red Bulltól meg nem áll messze a szezonközbeni pilótacsere.
több mint 1 éve
NASCAR edzés utcai pályán. Sporttörténelem!