NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
MM kisegítette Peccot, azzal h ameddig tudta tartotta Bestiát. Holnap megint esélyes lesz Ennea a győzelemre.
Martin 4 DNF , Pecco 7 DNF idén és MM 3 DNF , de persze Marquez esik mindig 😁😁
Martin tényleg kegyetlen buta , múltkor írta valaki , de teljesen egyetértek vele..mekkora előnye lehetne már.
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
Martin vazze ilyenek nem férnek bele, simán lehetett volna egy nyugodt különbsége, erre eldobja 😕
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Lawsonnal terveznek full-time, de még nem hivatalos jövőre. Ergo meg kell még mutatnia idén mit tud, különben jön Hadjar

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
A Ricciardo-Lawson csere hivatalos.

Ha tippelnem kéne Piastri berobbanása adta meg a kegyelemdöfést.
Jughead
Nem az, hogy muszáj 6 versenyt mennie Lawsonnak, különben FA lett volna, és terveznek vele 25-ben full time?
zacknorb
Van ilyen pletyka, de én Ricciardo karrierjére gondolok. Onnantól, hogy nem ő Ausztrália arca, sőt egy fiatalabb és nála jelenleg jobb ausztrál versenyző is van, elveszett a marketing értéke.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Jughead
Nem az, hogy muszáj 6 versenyt mennie Lawsonnak, különben FA lett volna, és terveznek vele 25-ben full time?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
BREAKING NEWS: Ed Carpenter Racing announces its driver lineup for the 2025 season with Alexander Rossi joining the team on a multiyear deal to pilot the No. 20 and Christian Rasmussen Racing moving full-time to the No. 21.
zacknorb
Na, van Kalmthout végre kikerült a 21-esből, el sem hiszem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
BREAKING NEWS: Ed Carpenter Racing announces its driver lineup for the 2025 season with Alexander Rossi joining the team on a multiyear deal to pilot the No. 20 and Christian Rasmussen Racing moving full-time to the No. 21.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Azta rohadt...

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
 www.usaracing.hu/2024/09/23/sosem-latott-uj-era-kezdodik-az-indycarban-itt-vannak-a-reszletek/?fbclid=IwY2xjawFepHxleHRuA2FlbQIxMQABHbWWMKUxzRd_ALWk3AOdoyJg546LlRZ9_NNFjlvTZkqT27m84WHxlFf1vw_aem_ALIzvPpt6-EjqwzW1n9JGA

Indycar charterek here we go

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Csak most volt időm megnézni a csütörtöki NCTS versenyt Bristolból. Kib*szottul örülök hogy Riggs nyert ismét, és végre jönnek a jó eredmények neki. Ilyen az ha egyszer egy üzlet beindul.

Már csak tényleg Creednek kéne valahogy megszereznie az elsőt, és akkor (Larson végső helyezésétől függően) ez egy hibátlan szezon lenne számomra, mert a legfontosabb, hogy Gragson jól teljesít és fejlődik, az teljesült.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 726
Tekintve hogy egy kezdo gokart szezon is van vagy 10 ezer euro, egy F3 meg millio+ nem annyira kell ezen meglepodni hogy gazdagok. De mondjuk ettol meg nem feltetlen faszok. Sztem Norris sem az, most kicsit nyomja a bajnoksag terhe de ez ilyen. Weber meselte egyszer egy podcastben hogy Rosberghez orak utan sem lehetett hozzaszolni mikor kilapott Hamiltontol az idomeron. Azota meg kb 100x tobb a social megjelenesuk, nem is tudok igy hirtelen semmilyen sportot ahol ennyit basztatnak a sportolokat minden hulyeseggel.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Full egyértelmű a Norris hate. Top csapat top pilótája. Ennyi.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 399 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Norris nyer 4 tizeddel qualyn utana 20 seccel versenyen = tul jo az auto es fortuna is megmenti😀
JéBé
Kétszer is hibázott nem kicsit....mindkétszer megúszta a defektet.....mert ha nem úszta volna meg akkor kb pontot sem szerez....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 600
Norris nyer 4 tizeddel qualyn utana 20 seccel versenyen = tul jo az auto es fortuna is megmenti😀
JéBé
Kiváncsi lennék, hogy ha egy Perez kaliber lenne a csapattársa és az látszódna, mint az RB-nél az elmúlt időben, akkor milyen lenne a megítélése.
dugo93
Az az igazán vicces az egész számomra felfoghatatlan Norris hate-ben, hogy eközben Piastri agyon van hypeolva aztán eddig 11-6 a versenyeken Norris-nak és 15-3 az időmérőkön.
Jughead
Nagyon egyszerűen megmagyarázható a Norris hate. Csak nézzél föl bármelyik közösségi médiába ahol a csapból is a divat Norris szurkolók ódája zeng, hogy a világ legjobbja miután egy top autóval nagy nehezen sikerült 3 győzelmet szereznie. Minősíthetetlen stílusban szidják a csapatot, Piastrit mindenkit, mert mindenki hibás csak Norris nem, lásd itt is pár oldalal visszább.
Mindemellett számomra rendkívül visszataszító az az újgazdag, elkényeztetett attitűd ami süt róla.
Tarsi
Ha jól fizetett F1 pilóta lennél, nagy valószínűséggel te sem Adios cipőben mennél a következő GP-re a Ryanair-rel.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 610 — a new hope (again)
JéBé
Kiváncsi lennék, hogy ha egy Perez kaliber lenne a csapattársa és az látszódna, mint az RB-nél az elmúlt időben, akkor milyen lenne a megítélése.
dugo93
Az az igazán vicces az egész számomra felfoghatatlan Norris hate-ben, hogy eközben Piastri agyon van hypeolva aztán eddig 11-6 a versenyeken Norris-nak és 15-3 az időmérőkön.
Jughead
Nagyon egyszerűen megmagyarázható a Norris hate. Csak nézzél föl bármelyik közösségi médiába ahol a csapból is a divat Norris szurkolók ódája zeng, hogy a világ legjobbja miután egy top autóval nagy nehezen sikerült 3 győzelmet szereznie. Minősíthetetlen stílusban szidják a csapatot, Piastrit mindenkit, mert mindenki hibás csak Norris nem, lásd itt is pár oldalal visszább.
Mindemellett számomra rendkívül visszataszító az az újgazdag, elkényeztetett attitűd ami süt róla.
Tarsi
Az utolsó bekezdést értem, bár nekem sose jött le ilyennek, pedig évek óta a kedvencem, szóval követem egy ideje.

A másik része igazából az ellenszenved kivetülése, minden versenyző szurkolói ilyenek, csak akik szimpatikusak Neked ott nem érdekelnek ezek a vélemények (az meg hogy a McLaren statégiai részlege elbukta neki a VB címet nagyjából tény).
Jughead
meg az is, hogy a pilóták 90%-a újgazdag fasz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
JéBé
dugo93
Jughead
Tarsi
Az utolsó bekezdést értem, bár nekem sose jött le ilyennek, pedig évek óta a kedvencem, szóval követem egy ideje.

A másik része igazából az ellenszenved kivetülése, minden versenyző szurkolói ilyenek, csak akik szimpatikusak Neked ott nem érdekelnek ezek a vélemények (az meg hogy a McLaren statégiai részlege elbukta neki a VB címet nagyjából tény).

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
JéBé
dugo93
Jughead
több mint 1 éve
JéBé
dugo93
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Tegnap Quartararonak kifogyott a benzine az utolsó kanyarban, azért esett vissza 2 helyet 😊
NB2
Nagyon örültem én is a franciának, meg persze a Yamahának, hogy van valami fény az alagút végén. Reméljük nem csak egy vonat volt.

Az is megérdemel egy említést szerintem, hogy a SBKban meg Petrucci hozott egy tökéletes hétvégét, mindhárom futamot megnyerve.

Az egyetlen motorversenyző így a motorsportok történetében, aki nyert MotoGP, WSBK, MotoAmerica futamot és megnyerte a a Dakart is. Még egy Suzuka 8 órásra most már rámehetne akkor 😀😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 463 — nabege2@yahoo.com
Tegnap Quartararonak kifogyott a benzine az utolsó kanyarban, azért esett vissza 2 helyet 😊
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Én biztos vagyok benne, hogy legalább az egyikük fog nullázni a hátralévő futamokon.
Tarsi
Mondjuk itt inkább Norrisra fogadnék.
JéBé

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 726
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
Hát a Fortuna 2* is megmentette Norris seggét a futamon....
Szerintem Maxnak legalább 2* valahogy előznie kell Norrist,hogy VB címet védjen
ThundersNFL a Paraszt
29 pontot hozott rajta az előző 6 versenyen. 52 az előnye a maradék 6-ra.
Toca
Én biztos vagyok benne, hogy legalább az egyikük fog nullázni a hátralévő futamokon.