NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Hát nem lepne meg, ha a nyári szünetben Perez távozását bejelentenék (akár szezon közben is).Ezt már máshol is felvetették, én személy szerint kizártnak tartom, hogy ne tolják végig az évet így
Jughead
Ha valahol váltás lesz, az De Vries
több mint 1 éve
Jughead
5 231
Hát nem lepne meg, ha a nyári szünetben Perez távozását bejelentenék (akár szezon közben is).Norris meg jól megszívta a Red Bullos háborút. :/
több mint 1 éve
Tarsi
1 247
Jah Hulk nagyot ment, az utolsó körbe 6 másodpercet hozott Alonson. 2-3 kanyarral több lett volna akkor lehet meg is fogja.vicces, hogy kb senki nem nyert semmit a kerékcserével 😊Pont Hulk és Russel nyertek vele
Hülki is pontokat bukik úgy néz ki, de legalább élvezetes volt
NB2
zacknorb
több mint 1 éve
vicces, hogy kb senki nem nyert semmit a kerékcserével 😊Pont Hulk és Russel nyertek vele
NB2
több mint 1 éve
vicces, hogy kb senki nem nyert semmit a kerékcserével 😊Hülki ha nem megy ki akkor szerintem pontot sem szerez
NB2
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
vicces, hogy kb senki nem nyert semmit a kerékcserével 😊Hülki is pontokat bukik úgy néz ki, de legalább élvezetes volt
több mint 1 éve
Kibírja az intermedaite vagy sem
Draft
több mint 1 éve
Hulk első dobogója egy sprintdobogó lesz?Á nem
zacknorb
Olyan nem létezik
több mint 1 éve
Talán egy Mercedes szezon volt ahol ilyen volt a dominancia, legalább egy-egy futamokon a Ferrari vagy az RB labdába tudott rúgni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Yukit azert hagtak meg barcelonaban, amit most max csinalt perezzel.Előtte Perez sem volt szent
Duff
Draft
több mint 1 éve
Jughead
5 231
Perez nem normális már megint, esőben egyenesben a csapattársat leküldi a fűbe…
több mint 1 éve
Duff
3 133
Yukit azert hagtak meg barcelonaban, amit most max csinalt perezzel.
több mint 1 éve
Hulk első dobogója egy sprintdobogó lesz?
több mint 1 éve
Botlas tökös
Draft
több mint 1 éve
Mikey
18 758
twitter.com/hickey93/status/1675142409838026753?s=46&t=k90IQcYM7L4IfYmIG5qHOgPagenaud szó szerint elszállt a mid-ohiói edzésen. Neki nem lett semmi baja.
több mint 1 éve
Jughead
5 231
3 kört elqrniIgazából már az első szezonja után el kellett volna küldeni, nem Red Bull szint. Ha kellene Maxnek segítség a csapattárstól (jelenleg nincs rá szüksége), akkor megint magában lenne, mint 21-ben, amikor majdnem el is ment ezen a bajnoki cím.
Perez vesszőfutása folytatódik
zacknorb
De a lényeg: McLaren életjelek.
több mint 1 éve
Megunta ezt a Redbull életet úgy tűnik.
több mint 1 éve
3 kört elqrniPerez vesszőfutása folytatódik
több mint 1 éve
Bravó Perez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Szerintem jó lesz, már csak a változatosság miatt isViszont a pályára áttérve, láttam róla iRacing-es gyakorlásokat, hát, ez megtippelhetetlen őrületnek néz ki. És már-már annyira, hogy nem is várós, mert nem lesz jelentős sportértéke. Jövőre jöhet vissza Chicagoland.Nekem nem tetszik a pálya, de azért adok neki egy esélyt. Nem igazán látom hogy hol lehetne biztosan előzni, a derékszögű kanyarok azért nem tutik. És hát egyből betonfal van, még csak SAFER sincs, nagy sárga zászló parádéra számítok. A kvali kurva fontos lesz.
zacknorb
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Viszont a pályára áttérve, láttam róla iRacing-es gyakorlásokat, hát, ez megtippelhetetlen őrületnek néz ki. És már-már annyira, hogy nem is várós, mert nem lesz jelentős sportértéke. Jövőre jöhet vissza Chicagoland.Nekem nem tetszik a pálya, de azért adok neki egy esélyt. Nem igazán látom hogy hol lehetne biztosan előzni, a derékszögű kanyarok azért nem tutik. És hát egyből betonfal van, még csak SAFER sincs, nagy sárga zászló parádéra számítok. A kvali kurva fontos lesz.
zacknorb
több mint 1 éve
Mikey
18 758
Erről nem írtak semmit még tegnap, gondolom időbe telik majd mire ez kiderül. Ha kiderül egyáltalán.Jimmie Johnson anyósa lelőtte a férjét, és a 11 éves unokájukat, majd saját magával is végzett Muskogee-ben ahol éltek. Emiatt Jimmie természetesen nem indul Chicagóban.Aztakurvamindenit….
WTF?!
Mikey
Részvétem neki és a családnak.
Van valami infó hogy miért csinálta a mama?
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
RIP Johnson familyViszont a pályára áttérve, láttam róla iRacing-es gyakorlásokat, hát, ez megtippelhetetlen őrületnek néz ki. És már-már annyira, hogy nem is várós, mert nem lesz jelentős sportértéke. Jövőre jöhet vissza Chicagoland.
több mint 1 éve
Jimmie-nak talán annyi a "szerencséje", hogy az unokaöccse az áldozat, merthogy neki magának két lánya van. de hát tragédiából nincs kicsi, csak nagy és még nagyobb.Jimmie Johnson anyósa lelőtte a férjét, és a 11 éves unokájukat, majd saját magával is végzett Muskogee-ben ahol éltek. Emiatt Jimmie természetesen nem indul Chicagóban.Aztakurvamindenit….
WTF?!
Mikey
Részvétem neki és a családnak.
Van valami infó hogy miért csinálta a mama?
Cowboykarcsi90