NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
65
10
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Na Acosta-nak ez így lehet bunti lesz.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Faszom. Bestia kicsit tultolta. Kar érte, mert megint elképesztő tempót diktált a végére. Csak megint a futam eleji beragadas. Ha ezek, meg az időmérő nem lenne simán top vb esélyes lenne, de így sajnos nem elég. Sőt, ezzel a bukassal kb ki is szállt a versenyből.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Bagneia nagyon jól jön ki ebből a hétvégéből pontokban, ahhoz képest, h milyen volt a tempója Martinhoz képest. Morbidelli Bestiat meg Bezzet is majdnem kiutotte , Peccot meg simán elengedi 🤣
több mint 1 éve
Elképesztően jó volt ez az Xfinity.Kansas sosem okoz csalódást. 😊
Almirola tempója, Custer festése és támadásai, Chandler Smith védekezése, CONNOR FUCKING ZILLISCH 4. HELY, mind-mind egészen elképesztő volt
zacknorb
Nagyon jó verseny volt végig, bár a srácok a nyilatkozataikkal kicsit túlreagáltak bizonyos dolgokat, mégis tiszta verseny volt.
És végre Creed sem 2. lett. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Bagneia előtt csupa VR46os haver..így nem fog sokat veszteni Martinhoz képest
több mint 1 éve
Ducati enyhén megadta magát 😬 Csóri MM
több mint 1 éve
Acosta elkepeszto , vele senki nem számolt 😁
több mint 1 éve
Bestia - Pecco - MM Martin esik
több mint 1 éve
PecoBestia
MM
Martin
több mint 1 éve
Bastianini - Martin - Bagnaia az én tippem.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Martin v Pecco esik ma? 😁Vagy végre a pályán harcolnak egymás ellen ?
Martin, Bestia, Pecco, Bezz, MM sorrendet tippelek , de úgy is lesz aki bukik.
több mint 1 éve
Elképesztően jó volt ez az Xfinity.Almirola tempója, Custer festése és támadásai, Chandler Smith védekezése, CONNOR FUCKING ZILLISCH 4. HELY, mind-mind egészen elképesztő volt
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Alapjában egyetértek és nem értem aki manapság f1-et néz, de:azért motorversenyen nem nagy kunszt a 3-4 sorból előre jönni 😊Azt hiszem nem véletlen, hogy már tök régóta nem nézek autóversenyt. 😊
próbálnád ezt meg az f1-nél mondjuk Monacoban 😊
NB2
Semmi bajom az F1 fanokkal, de pont Monaco... 1,5-2 órát szánni a hétvégémből arra, hogy megnézzek egy futamot, ahol kb csak akkor lehet előzni, ha az előrébb haladó elkottáz valamit, amúgy önerőből vagy tehetségből semmit nem lehet csinálni... nem az én világom.
Jan
www.youtube.com/watch?v=s54QIq-facE
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Áhh dehogy... 😂😂azért motorversenyen nem nagy kunszt a 3-4 sorból előre jönni 😊MM megint a 13. helyről a második.Ennyi. 😊
Amikor Crafar kérdezte a sprint után hogy hogy hozott össze megint egy ilyen teljesítményt egy ilyen Q2 után, MM válasza:
“Fuck the Q2!”
Szerintem az év szlogene eddig 😀😀
Cowboykarcsi90
A rajtpozíció túlértékelt.
Jan
NB2
Ezért volt tavaly majd húsz éves rekord, hogy Pecco itt Mandalikában a 13. helyről nyert.
Bastianini az egész évet ezzel szenvedi végig, hogy hiába van simán top versenytempója, ha konstans a 6 helytől hátrafele kvalifikálja magát. Mert annyira könnyű előre jönni…
Az elmúlt 2-3 évben a GPvel kapcsolatban folyamatosa az az egyik legnagyobb kritika, hogy az egyre több aero-s bisz-basz miatt teljesen el effegyesdik a széria és egyre nehezebb előzni.
Soha nem volt még ennyira fontos, hogy konstans a második sorba - vagy attól feljebb - kvalifikáld magad, mint a mai GP-ben. Pontosan azért, mert nehéz előzni.
több mint 1 éve
Azt hiszem nem véletlen, hogy már tök régóta nem nézek autóversenyt. 😊azért motorversenyen nem nagy kunszt a 3-4 sorból előre jönni 😊MM megint a 13. helyről a második.Ennyi. 😊
Amikor Crafar kérdezte a sprint után hogy hogy hozott össze megint egy ilyen teljesítményt egy ilyen Q2 után, MM válasza:
“Fuck the Q2!”
Cowboykarcsi90
Jan
NB2
Semmi bajom az F1 fanokkal, de pont Monaco... 1,5-2 órát szánni a hétvégémből arra, hogy megnézzek egy futamot, ahol kb csak akkor lehet előzni, ha az előrébb haladó elkottáz valamit, amúgy önerőből vagy tehetségből semmit nem lehet csinálni... nem az én világom.
több mint 1 éve
Ty Dillon vezeti jövőre a másik Kaulig Racing Chevyt, ami a 31-es helyett a 10-es lesz.Világ bohócai.
több mint 1 éve
azért motorversenyen nem nagy kunszt a 3-4 sorból előre jönni 😊MM megint a 13. helyről a második.Ennyi. 😊
“Fuck the Q2!”
Cowboykarcsi90
Jan
több mint 1 éve
MM megint a 13. helyről a második.Ennyi. 😊
“Fuck the Q2!”
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
MM megint a 13. helyről a második.Amikor Crafar kérdezte a sprint után hogy hogy hozott össze megint egy ilyen teljesítményt egy ilyen Q2 után, MM válasza:
“Fuck the Q2!”
több mint 1 éve
Truck Series hozott egy epikus benzinkifogyós utolós 2 kört az első rájátszás kör végére.Most mondjam, hogy én megmondtam? 😊
Kiemelném, hogy a rookie Layne Riggs bár lemaradt a rájátszásról az utolsó 10 versenyen:
3, 28, 5, 25, 30, 5, 5, 1, 1, 2 helyezéseket hozott, kiemelve az eddigi 3 rájátszás futam.
A Front Row új húzóembere lehet a srác pár éven belül.
zacknorb
És ugye a három 25+ helyezésből kettő nem az ő hibája volt.
Azért az FRM-nél nehéz lesz új húzóembernek lenni Gilliland és Gragson mellett. Főleg hogy ugye Zane Smith visszatérése is ott lóg a levegőben.
Azzal hogy jövőre Tier 1 csapat lesznek a Fordnál, a határ a csillagos ég lehet az FRM-nek.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Truck Series hozott egy epikus benzinkifogyós utolós 2 kört az első rájátszás kör végére.Kiemelném, hogy a rookie Layne Riggs bár lemaradt a rájátszásról az utolsó 10 versenyen:
3, 28, 5, 25, 30, 5, 5, 1, 1, 2 helyezéseket hozott, kiemelve az eddigi 3 rájátszás futam.
A Front Row új húzóembere lehet a srác pár éven belül.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
MM kisegítette Peccot, azzal h ameddig tudta tartotta Bestiát. Holnap megint esélyes lesz Ennea a győzelemre.Mondjuk Peccot se mondanám okosnak.
Martin 4 DNF , Pecco 7 DNF idén és MM 3 DNF , de persze Marquez esik mindig 😁😁
Martin tényleg kegyetlen buta , múltkor írta valaki , de teljesen egyetértek vele..mekkora előnye lehetne már.
Pep71
Jovore MM lehet simán tarol
több mint 1 éve
MM kisegítette Peccot, azzal h ameddig tudta tartotta Bestiát. Holnap megint esélyes lesz Ennea a győzelemre.Igazad van abban, h Pecco és Martin mentálisan fejben nincsenek a prime Marquez, Rossi, mint vb aspiránsok szintjén.
Martin 4 DNF , Pecco 7 DNF idén és MM 3 DNF , de persze Marquez esik mindig 😁😁
Martin tényleg kegyetlen buta , múltkor írta valaki , de teljesen egyetértek vele..mekkora előnye lehetne már.
Pep71
Martin különösen mostanában hibázgat sokat, az az esőgumis incidens megzavarhatta (a mait nem láttam), a múltkor viszont Bestiával összeértek, az nem az ő hibája volt.
Viszont teljesen más helyzetben vannak MM-hez és Bestiához képest is.
Marquez az elején dobott el sokat, amivel majdnem kiszállt a vb-ből, nagy hátránya volt és nem is számított előzetes esélyesnek, a többiek hibáiból zárkózik, egy rosszabb motorral nyilván (1-2 pálya kivételével gyengébb gépen).
EBast meg az időmérőket és főleg a szezon közepéig a sprinteket nem tudta összerakni., ezért lett underdog.
Pecco és Martin azonban végig nyélen mennek, mindenki és egymás ellen is, főleg sztem a Pramacnak kell határon mennie a gyári Ducatik ellen, mert máshogy nem bírná a tempót az élen tartani. Ő sztem kockáztatni kényszerülnek amiatt, h a másik ne lépjen el nagyon, emiatt hibáznak. S igen, az én ízlésemnek is többet esnek.
több mint 1 éve
Vajon Bastia előzött volna? 😊Sztem most igen, nagyon nagy tempó előnye volt és ugye most már tudja , hogy jövőre nem Ducatis lesz..
NB2
Plusz, ha a két "nagy" továbbra is ilyen konzisztens lesz esésekben😁, akkor bőven odaérhet még a VB csatába..azért mégiscsak egy gyári GP24-en ül és a versenytempója nagyon jó a legtöbbször, csak az a fránya időmérő ne lenne 😬
Viszont ha Martin holnap nem dobja el, akkor visszahozhajtja a mai pontokat, mert sztem Peccora veszélyes lehet Bestia és Bezzechi is(bár ő mivel 46os lehet inkább védi majd).
több mint 1 éve
Vajon Bastia előzött volna? 😊