Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Martin többet hibázott, sajna az olasz profin lehozta ezt a versenyt.
több mint 1 éve
Austin Hill versenyt nyert egy non-drafting pályán, vannak még csodák, így Allmendinger után ő a második aki bajnoki esélyesként lesz ott Phoenixben.Weatherman P14, egymás után a második Top 20-as helyezése, végre valami kis pozitívum!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Nem igazából értem az itteni beszélgetést. Köztudomású és ezt minden versenyző megerősíti, hogy britnek lenni óriási előny a Forma-1-ben.Én azt nem értem hogy te mit nem értesz 😊
Alonso is rengeteget beszélt már erről.
Jughead
Abban van a különbség, hogy a briteket vagy a sztárokat támogatják. Az előbbi mellett érvelsz két sértődött ember szubjektív véleményével. Az egyik most kapott egy számára kedvező döntést, és az ő listája is hosszú ahol elmaradtak a büntetések. 2021-ben bármikor elmeszelhették volna ‘erratic driving’-ért. Az F1 modern történetének legnagyobb döntése őt támogatta, nem a britet, mert a show a lényeg. Az egész média odadobná az egyik karját hogy elmondhassa a véleményét, és annyira meghallgatják mint a többi pilótát. Ha akarod, megnézem neked hogy a paddockban hány kérdést tettek fel neki múlt vasárnap és most csütörtökön/pénteken. Ezért os lesz meeting.
A másiknak az tette be a kapát, hogy a 2000-es évek legjobb brit csapatánál egy britet favorizált Ron Dennis. Egyébként azon kívül mindenki is körbeudvarolta a paddockban.
Eddig egy büntetésről nem volt szó, csak hogy sértődött emberek mit mondanak, amikor egyértelműen a munkájuk és az életük miatt érzelmileg teljesen benne vannak. A legnagyobb hátrányuk, hogy nem ez az anyanyelvük. Igen szar a második nyelveden folyamatosan kommunikálni. Igen, nehezebb munkát kapni ha nem ütöd meg a szintet. De ha akkora tehetség vagy, amikor az 1%-ok számítanak a topszinten, nem fognak egy tehetség helyett britet választani. Amikor ez téma volt a káromkodás miatt, mindenki beállt mögé. Mégegyszer leírom, de ez a kommunikációjában az egyértelmű áldozati szerep keresése, miután minden héten elmondja hogy őt nem is érdekli más mit gondol. Ugyanis sok szurkolónak tele van a töke hogy egy loophole-t használ, ami szembe megy a tiszta versenyzéssel. Én nem tudom átérezni amit mond. Alonsonál a 2007-es sebet inkább.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
MM elesik 😕((így azt hiszem sima liba, nyer az olasz és Martin ha nem dobja el 2.
több mint 1 éve
és Martin is lecsúszik 😕
több mint 1 éve
csóri Quarta
több mint 1 éve
Norris nem biztos, hogy rosszul jár a duplaszélárnyékkalYep, itt első helyről indulni nem szerencsés, de nem is volt ez az idő benne a McLarenben (igazából szerintem mondjuk a Ferrariban sem aztán mégis 😀 )
NB2
Sainz elképesztő formában, Leclercet ennyire elverni nem semmi.
több mint 1 éve
Szép volt CS, nagyon ráérzett.Nagy eséllyel csak őt fogja figyelni.....
Lehet h Leclerc és Norris viszont jobban járt!
Max csak Norrist figyelje, aztán a Ferrari meg elmegy a naplementébe.
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Norris nem biztos, hogy rosszul jár a duplaszélárnyékkalHa elbassza a rajtot akkor nemcsak Leclerc hanem a 2 Merci is elkap
NB2
Draft

több mint 1 éve
Szép volt CS, nagyon ráérzett. Lehet h Leclerc és Norris viszont jobban járt!
Max csak Norrist figyelje, aztán a Ferrari meg elmegy a naplementébe.
több mint 1 éve
Sainz o.O
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Norris nem biztos, hogy rosszul jár a duplaszélárnyékkal
több mint 1 éve
holland a faxé nem jött ki előbb???csupa bénabéla van előtte, aki simán odacsaphatja és akkor 10. hely
több mint 1 éve
Cuni nyomott egy cumi Cecíliát....
Draft

több mint 1 éve
Piastri tényleg csak arra volt jó, hogy azon a pár futamon amikor Verstappen dobogóesélyes sem volt kisegítse őt és Norris-t szivassa le. 😀Pedig azt hinné az ember, hogy Webber haragszik a Red Bull-ra. 😀
Amikor toronymagas esélyes a McLaren szinte mindig betlizik.
Mr.Breaker
Amúgy idén 5-ször tudta megelőzni Verstappent, mind az 5 alkalommal megelőzte Norris-t is. 😀 Ezeken kívül még egyszer tudta megelőzni Norris-t, de akkor mindketten Max mögött voltak.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 934
Piastri tényleg csak arra volt jó, hogy azon a pár futamon amikor Verstappen dobogóesélyes sem volt kisegítse őt és Norris-t szivassa le. 😀 Amikor toronymagas esélyes a McLaren szinte mindig betlizik.
több mint 1 éve
De igen, de ez már tényleg a vállalhatatlan kategória. Verstappen simán megnyeri az egyénit, csapatban pedig a 3. helyet szerzik meg. Nem számoltam utána, de sokadig Q1-es kiesése már idén egy top autóval.Perez sztem vissza fog vonulni év végén, ez már a nekem kellemetlen kategória kb.nem hosszabbítottak vele 2025-re?
Duff
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
10 pont kène neki futamonként…Verstappen és Norris alaposan ki van segítve a csapattársakkal. 😀Ki ám....
Jughead
Norris arra tud bazírozni,hogy ha nyerne a 2 Ferrari Max előtt legyen
ThundersNFL a Paraszt
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Perez sztem vissza fog vonulni év végén, ez már a nekem kellemetlen kategória kb.nem hosszabbítottak vele 2025-re?
Duff
több mint 1 éve
Most akkor nem az van hogy Piastri bearazza Norrist?Beárazta....
JéBé
Draft

több mint 1 éve
Perez sztem vissza fog vonulni év végén, ez már a nekem kellemetlen kategória kb.
több mint 1 éve
Most akkor nem az van hogy Piastri bearazza Norrist?De, csak felfelé.
JéBé
több mint 1 éve
Most akkor nem az van hogy Piastri bearazza Norrist?
több mint 1 éve
Verstappen és Norris alaposan ki van segítve a csapattársakkal. 😀Ki ám....
Jughead
Norris arra tud bazírozni,hogy ha nyerne a 2 Ferrari Max előtt legyen
Draft