Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 477 — …not me…Im in my prime!
“I want say sorry to Alex for my strong words I said. I was very angry” - Pecco

Így szép, így kerek.

Jöhet Misano.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 543 — Kinek mit intézett a kormánya
Miguel Oliveira Pramac-Yamaha, így már csak a másik ülés van, és teljes a 2025 rajtrács

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 543 — Kinek mit intézett a kormánya

2060!!!!!!!!!!

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 808
Egyre biztosabb hogy Truex Jr. indul a jövő évi Daytona 500-on, további nosztalgiafaktor lesz hogy Cole Pearn lesz a crew chief. Valószínűleg az 56-os Camry lesz az övé, mivel "az az ő száma".

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
dawyd728 4 057
 p1race.hu/2024/09/03/valoban-csoda-volt-marc-marquez-menetelese-vagy-szimpla-papirforma/

A GP24 és a végtelen tapadás, de nyilván a 23as ugyanolyan jó..
Egyszer nem volt meg ez a GP24-nél és máris MM siker.
Pep71
Egyébként ki állított olyat, h a GP23 ugyanolyan jó? Szeretném én is kiröhögni.
dawyd728
Itt jó páran miután MM nyert az időmérőn, olvass vissza 😁
Pep71
Én végigolvastam most újra a hsz-eket és továbbra se látom kitől olvastál olyat, h a GP24 ne lenne jobb technika az idei évben. Biztos más fórumok fotelharcosaival való kardozásaiddal keveted össze ezt.
dawyd728
Te voltál az egyik aki írta, másfél éves technikáról beszélni vicc..
Pedig a vasárnapi futam is mondták , h Marquez gépen semmilyen fejlesztést nem kapott idén.

Azért tudott ezen a hétvégén így menni , mert sz.ar volt a pálya tapadása és a GP24-nek nem volt még a korlátlan tapadása a hátsó gumin, ezáltal a pilóták tudasa jobban kijött.
A következő futamtól ugyanolyan hátrányban lesz MM, mint egész évben..
A másik meg cowboykarcsi volt, aki gúnyosan írta, h hát miért lenne szarabb a GP23 mint a 24, de nyilván ő azért mert Pecco fan.
Pep71
 p1race.hu/2024/09/03/valoban-csoda-volt-marc-marquez-menetelese-vagy-szimpla-papirforma/

Pep71
dawyd728
Pep71
Én végigolvastam most újra a hsz-eket és továbbra se látom kitől olvastál olyat, h a GP24 ne lenne jobb technika az idei évben. Biztos más fórumok fotelharcosaival való kardozásaiddal keveted össze ezt.
dawyd728
Pedig a vasárnapi futam is mondták , h Marquez gépen semmilyen fejlesztést nem kapott idén.
Pep71
Te vagy tényleg be vagy rúgva vagy csak 10 év alatt vagy és nem tudod a szavak jelentéstartalmát.
Amit írtam az nem jelenti azt, h szerintem a GP24 ne lenne jobb, mint a GP23, különben miért versenyeztetné a gyári csapat rosszabb technikán a pilótáit, mint a Gresini, bármikor megtehetnék, h lecserélik Pecco és Bastia GP24-ét GP23-ra..
Engem nem érdekel a magyar közvetítésben milyen történetet vázoltak fel.. Leírtam Patterson cikkéről a véleményem. Azt is, h Gigi állítása szerint folyamatosan fejlesztik azt a technikát. Szóval az sem igaz, h 2023 márciusi állapotúak lennének a Gresini és VR46 Ducatik. Nem érik el a GP24 szintjét kb semmilyen pályán, de nem is vannak a 1,5 éves technikai szinten, különben rég lehagyta volna őket az Aprillia és a KTM is.

Azért tudott ezen a hétvégén így menni , mert sz.ar volt a pálya tapadása és a GP24-nek nem volt még a korlátlan tapadása a hátsó gumin, ezáltal a pilóták tudasa jobban kijött.
Szóval azt állítod, h Alex Marquez a mezőny 3. legjobb pilótája, mert ezen a pályán kijött a pilóták közti különbség.. Ezt azért ne nagyon terjeszd..

A másik meg cowboykarcsi volt, aki gúnyosan írta, h hát miért lenne szarabb a GP23 mint a 24, de nyilván ő azért mert Pecco fan.
Ez sem igaz. Ő sem azt írta. Ő is arra reagált, h itt veled az élen hónapok óta van bizonygatva, h végtelen előnye van a GP24-nek a GP23-al szemben.. Ami nyilván nem igaz, a mértéke tizedekben mérhető/kör, de könnyebb feldolgozni Marquez szurkolóként az elmúlt évek sikertelen időszakát, ha más sem tudja a kedvence sikereit kiélvezni. Nem baj ez, 10 évesen én is ilyen voltam, egy kor után te is kinövöd ezt.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 501

Pep71
dawyd728
Pep71
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728 4 057

Pep71
dawyd728
Pecco

www.motorsport.com/motogp/news/bagnaia-strange-ducati-gp24-has-moved-clear-of-gp23-despite-no-upgrades/10644743/
Jughead
A fórumozókra gondoltam.

Most komolyan egy spanyol tv provokatív kérdéseire te nem adnál időnként sarkos válaszokat? Azoknak, akik a te eredményeidet időről időre el akarják vitatni, míg a spanyoljaikét magasztalni? Ez kb minden ország esetében ugyanígy megy. Nézd meg Alex Marquez mit kapott eddig és mit fog a következő nagydíjig az olaszoktól. Kíváncsi leszek mikor elégeli meg és egy basszátok meg burkolt trollkodást megereszteni..
több mint 1 éve
dawyd728 4 057

Pep71
dawyd728
Pep71
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 874 — Deion Sanders for president!
Már a 'privát' Ferrari is versenyt tud nyerni endurance-ban.
Jöhetne már a köv. szezon.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 245
😕

Mikey
Amúgy a stat utolsó 3 helyezettje eléggé rávilágít arra, hogy ez ennek az érának a sajátja.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 808
😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve

Pep71
dawyd728
több mint 1 éve

Pep71
dawyd728
Pecco

www.motorsport.com/motogp/news/bagnaia-strange-ducati-gp24-has-moved-clear-of-gp23-despite-no-upgrades/10644743/
több mint 1 éve
dawyd728 4 057

Pep71
több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 800
 m.youtube.com/shorts/KY3-p_CsjZQ
Elvileg emiatt ugrott annyit előre a Mclaren, mert ezzel a szárnnyal nagyon jol tudják támadni a kanyarbejáratokat. 25-ben tilthatják be, de akkor sem biztos. A merci is egész jól áll ebben, RB meg a Ferka meg közösen ment panaszkodni az FIA-hoz 😁
Pep71
Amúgy ezek nem hogy már rég be voltak tiltva?
dugo93
Én is úgy emlékszem, hogy pont az RB miatt lett kikezdve. Erre most meg ők vannak hátrányba, érdekes.
Pep71
Mindenfele sulyokkal huzigalja az FIA a szarnyakat hogy ez ne tortenjen meg ami a videon. Nem tudom hogy tudjak meg mindig kijatszani de hat valahogy atment eddig.
több mint 1 éve
Elvileg emiatt ugrott annyit előre a Mclaren, mert ezzel a szárnnyal nagyon jol tudják támadni a kanyarbejáratokat. 25-ben tilthatják be, de akkor sem biztos. A merci is egész jól áll ebben, RB meg a Ferka meg közösen ment panaszkodni az FIA-hoz 😁
Pep71
dugo93
Én is úgy emlékszem, hogy pont az RB miatt lett kikezdve. Erre most meg ők vannak hátrányba, érdekes.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 507
Pep71

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 414 — "Montoya por favor!"
Egy csapat szempontjából az egyéni cím tökmindegy, nekik az a fontos, hogy a konstruktőri cím meglegyen, minden más csak másodlagos.
ervinator
Ne viccelj már, a konstruktörői fontossága a kanyarban sincs az egyéninek. A csapat szempontjából sem.
dugo93
Az a baj, hogy ez nem így van és ezt több csapatfőnök is lenyilatkozta már. Szurkolói szempontból pont fordítva gondoljuk, de egy csapatvezetőnek az elsődleges, hogy a konstruktőri bajnokságot nyerjék meg. Ha mellé sikerül az egyéni is, az külön öröm.
ervinator
Csak ha az emberek közül kb senkit nem érdekel, akkor a márkának sem az fontos, hogy azt behúzzák. Ferrarinál is mindig így emlegetik, hogy "2007 óta nem nyertek vb-t, bár 2008-ban még a konstruktörői az övék volt". Kis gyógyír, de attól még az emberek tudatában az szerepel, hogy 2007 óta nem lettek bajnokok.
dugo93
Így van, Toto sem örömében csapkodott, hogy megnyerték a 2021-es konstruktőrit, hanem anyázott, mert nem Hamilton nyerte.
vpi
Azért aztán elment bulikázni 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 689
Azért a csapatoknak nagyon nem mindegy a konstruktőri vb, mivel az 1. és 2. között 1x millió dollár különbség van. És persze gazdagok a csapatok, de ez azért szemmel látható mennyiségű pénz.
több mint 1 éve
Igazából ez úgy pontos, hogy a csapatnak az a fontos, hogy úgy legyen egyéni bajnok versenyzője, hogy közben konstruktőrit is nyernek.

Viszont az, hogy egymás mögött lévő versenyzők esetén a második nem támadja az elsőt, vagy elengedi a másodikat nem fáj konstruktőri szempontból, hiszen ugyanannyi a pont, így ezt meg kell húzni az egyéni VB miatt (épp a már említett Toto nyilatkozta, hogy a McLarennek is meg kell húznia ezt és Norris-t priorizálni).

(Monzában amúgy konstruktőri szempontból se jött jól Piastri akciója, de a Hungaroringen és Spa-ban is veszítettek emiatt pozíciót).

Amúgy Piquet után Max lehet a második olyan versenyző, aki kétszer lesz úgy bajnok, hogy nem a csapata nyeri a konstruktőri bajnoki címet, szóval ha így is lesz, legalább családban marad a rekord. 😀
több mint 1 éve

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 800
En is azt gondolom hogy ez csak duma. Minden szponzor tudja hogy az egyeni vb cim 10x annyi megjelenes mint egy 2-3 harmadik hellyel behuzott konstruktori cim. Sporterteke is nagyobb mert a szurkoloknak is az marad meg. Sztem ezt csak azert mondjak hogy megmaradjon a kohezio a csapaton belul egymassal versengo nem csak ket pilota, de azok ket szerelo brigad kozott is. Gyarban dolgozokrol nem is beszelve.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 435 — Patriot
Egy csapat szempontjából az egyéni cím tökmindegy, nekik az a fontos, hogy a konstruktőri cím meglegyen, minden más csak másodlagos.
ervinator
Ne viccelj már, a konstruktörői fontossága a kanyarban sincs az egyéninek. A csapat szempontjából sem.
dugo93
Az a baj, hogy ez nem így van és ezt több csapatfőnök is lenyilatkozta már. Szurkolói szempontból pont fordítva gondoljuk, de egy csapatvezetőnek az elsődleges, hogy a konstruktőri bajnokságot nyerjék meg. Ha mellé sikerül az egyéni is, az külön öröm.
ervinator
Csak ha az emberek közül kb senkit nem érdekel, akkor a márkának sem az fontos, hogy azt behúzzák. Ferrarinál is mindig így emlegetik, hogy "2007 óta nem nyertek vb-t, bár 2008-ban még a konstruktörői az övék volt". Kis gyógyír, de attól még az emberek tudatában az szerepel, hogy 2007 óta nem lettek bajnokok.
dugo93
Így van, Toto sem örömében csapkodott, hogy megnyerték a 2021-es konstruktőrit, hanem anyázott, mert nem Hamilton nyerte.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 507
ervinator
dugo93
ervinator