Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
esanders10 Denver Broncos 838
Ekkora pálfordulást versenyzői karrierben pláne ilyen 1-1,5 éves periódusban mint amit Di Giannantonio produkál, szerintem még nem láttam 😀

Pontosítok. Felfelé ívelőből. Kiégések, eltűnések már történtek.

Szerkesztette: esanders10
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 807
Az elmúlt hetek egyik legrosszabbul titokban tartott szerződése is hivatalos immár:
a 18 éves csodakölyök Connor Zilisch, aki a Trackhouse-szal áll egyébként szerződésben, a JR Motorsports #88-as Chevyjét fogja vezetni jövőre az Xfinity Seriesben teljes időben.

Arról egyelőre nincs hír, hogy ezzel öt autóra bővül-e a JRM, vagy maradnak a jelenlegi négynél.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
A legújabb pletykák szerint az átszerveződő Haas Factory Team egyik jövő évi autóját nem más fogja kapni, mint... dobpergésss... Hailie Deegan.

Nagyon sok, szimplán a pénzükért jó autót kapó versenyzőt tudnék mondani, de ez vinné a prímet mind közül.

Mondom mindezt úgy, hogy alapesetben kedvelem Deegant, hiszen még K&N Serieses időszaka óta követem a karrierjét, amihez azért kell egyfajta kitartás. 😀

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 800
Newey Aston Martin....wtf?
ThundersNFL a Paraszt
Mondjuk ezt már hónapok óta mondogatták, engem nem lep meg
zacknorb
Mire Alonso elmegy beernek, klasszikus Alonso.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 539 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Paraszt
Mondjuk ezt már hónapok óta mondogatták, engem nem lep meg

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 566 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Utána meg Verstappent akarja
Te Stroll papa nekem is dobhatnál egy-kêt köteg zöldhasút

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 498 — Steelers fan
Dixon behúzta a hazait.
Ahogy elnézem a hangulatot, nem kis buli van kilátásban. 😊
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 821
Kijárt már neki egy ilyen hetvege.
rob3r7o
mennyivel másképp alakulhatott volna az elmúlt időszak, ha nem sérüléssel kezd a gyári csapatnál, le a kalappal előtte, ahogy onnan visszajött.

és mindössze 49 pont a hátránya Martin mögött... 👀
törölt kristof
Igen, nagy kar, h a tavalyi szezonja gyakorlatilag kiesett.

De remelem a szezon második felében pár győzelem leesik meg, aztán jövőre hátha feljavul a ktm.
rob3r7o
Szerintem harcban lesz a bajnoki címért, nemhogy “csak” leesik neki pár győzelem.

Eddig se a tempójával volt gond, hanem hogy ilyen konstans harmadik sorból indult, meg még hátrébbról.

Most még nyilván örült neki Pecco is, mert pontokat vett el Martintól, de egy pár verseny után szerintem rájön majd Ő is, hogy igazából csak még eggyel több VB riválisa lett 😀 Misanoban két futam is lesz idén. Na ott le fogjuk tenni a hajunkat(nem ugy mint ma) amit a két olasz fog csinálni 😉

MM még aki rosszul járt azzal, hogy Enea összerakta a kvalifikációs játékát. Tovább csökkent a valószínűsége az első Ducatis győzelmének a megszerzésére idén.
Cowboykarcsi90
Legyen így. 😀

Bár én egyelőre megvárom a kovi futamot, h tényleg sikerült e összerakni konstansan az idomerot, nem csak 1 futamos csoda volt. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
rob3r7o
mennyivel másképp alakulhatott volna az elmúlt időszak, ha nem sérüléssel kezd a gyári csapatnál, le a kalappal előtte, ahogy onnan visszajött.

törölt kristof
meg mondjuk ha nem térdepelne le ha a másik olasz van előtte, mert szerintem csak idén legalább 10 ponttal többel lehetne, ha merte volna előzni
de ha Bagnaia van előtte hirtelen nagyon lassú lesz
NB2
Arra azért kiváncsi lennék, h ez a 10 pont hogy jött ki. Csak mert én összesen 1 ilyen alkalomra emlékszem, nem tudom már melyik sprinten nem előzte meg Pecco a 3. helyért. Ez összesen 1 pont.

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 659 — nabege2@yahoo.com
rob3r7o

törölt kristof
meg mondjuk ha nem térdepelne le ha a másik olasz van előtte, mert szerintem csak idén legalább 10 ponttal többel lehetne, ha merte volna előzni
de ha Bagnaia van előtte hirtelen nagyon lassú lesz
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 477 — …not me…Im in my prime!
rob3r7o

törölt kristof

De remelem a szezon második felében pár győzelem leesik meg, aztán jövőre hátha feljavul a ktm.
rob3r7o
Szerintem harcban lesz a bajnoki címért, nemhogy “csak” leesik neki pár győzelem.

Eddig se a tempójával volt gond, hanem hogy ilyen konstans harmadik sorból indult, meg még hátrébbról.

Most még nyilván örült neki Pecco is, mert pontokat vett el Martintól, de egy pár verseny után szerintem rájön majd Ő is, hogy igazából csak még eggyel több VB riválisa lett 😀 Misanoban két futam is lesz idén. Na ott le fogjuk tenni a hajunkat(nem ugy mint ma) amit a két olasz fog csinálni 😉

MM még aki rosszul járt azzal, hogy Enea összerakta a kvalifikációs játékát. Tovább csökkent a valószínűsége az első Ducatis győzelmének a megszerzésére idén.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
rob3r7o

törölt kristof

több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 270 — Browns GM
rob3r7o

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Bestiaaaaa, micsoda futam és micsoda hetvege! Végre!

több mint 1 éve
Bestia, végre! 😀 na ennyit számít, h végre sikerült összerakni az egykoros tempót is.

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 507
Ez elképesztő, hogy ilyen nevetséges hibán menjen el Pecco gyors köre, nem csoda hogy kiborult.

A másik dologban igaza van, abba kéne hagyni ezt a fasságot, hogy páran összevissza kóvályognak a pályán, hogy majd valaki mögé be tudjanak állni.

Marquez nem is értem min borult ki, maga elé engedte a VR46-osokat, utána meg mutogatott nekik, hogy feltartják. Nem kellett volna annyit taktikázni.
Jan
Én abszolút nem értem ezt. Idén kb minden második alkalommal szívja meg ezzel az időmérőn. Rohadtul kell mindennek klappolnia, hogy 1-2 tizedet nyerjen az ilyen bolyban motorozással, ne pedig bukjon vele 5öt. Rengeteg időmérő ment már el ezen csak idén. Ahelyett, hogy kijönne légüres térbe, vagy legalább 1-2 másodpercre menne az előtte lévőtől...

több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 498 — Steelers fan
Ez elképesztő, hogy ilyen nevetséges hibán menjen el Pecco gyors köre, nem csoda hogy kiborult.

A másik dologban igaza van, abba kéne hagyni ezt a fasságot, hogy páran összevissza kóvályognak a pályán, hogy majd valaki mögé be tudjanak állni.

Marquez nem is értem min borult ki, maga elé engedte a VR46-osokat, utána meg mutogatott nekik, hogy feltartják. Nem kellett volna annyit taktikázni.
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 477 — …not me…Im in my prime!
Tardozzi is kikotyogta, hogy Morbidelli lesz Diggia csapattársa a VR46-nál jövőre. Egy GP24 nyergében.

Fabio viszont egy a Pecco és Marquez által használt GP25el megegyező Ducatit fog megülni. 🙂😎😎👌🏻

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Igen, Montoya lesz az, méghozzá Watkins Glenben. De jó lesz őt (újra) látni a NASCAR-ban, még ha csak egy versenyre is.

több mint 1 éve
Juan Pablo Montoya?

több mint 1 éve
Chadwick végre tényleg az első olyan nő lehet, aki a tehetsége miatt kerül komoly sorozatba.

több mint 1 éve
Ha esetleg valakit érdekel a NASCAR jövője, akkor az alábbi listát érdemes olvasgatnia és ismerkednie a nevekkel.

NASCAR midseason prospect rankings: Corey Heim, Connor Zilisch headline top 20

Lényegében mindenki említve van, aki számít, a sorrenden néhol kicsit tudnék variálni, de igazából az lényegtelen. Meg hát Pockrass kicsit közelebb van a tűzhöz, mint én. 😊

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 800
Na ez kemeny... kellenek az arab futamon 60 fokban gondolom.

www.motorsport.com/f1/news/exclusive-fia-to-trial-fitting-aircon-system-to-f1-cars/10636116/
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 245
Sztem nem ilyen komplikalt ez, tobb top pilota van mint ahany top hely. Az Audinal nem allnak ugy a dolgok ahogy kene, koszonnek el folyamatosan a projektet vivo fejesektol. A Merci sztem fix Antonellvel megy tovabb. Ami szamomra furcsa hogy az RB ules nem lett meg. Vagy nem akart Verstappen mellett megegyszer megegni.
JéBé
Pedig szerintem ő volt az egyetlen, aki nem égett meg Max mellett (Ric még lehet ilyen)
zacknorb
Szerintem az, hogy egy 17 éves srác megverte időmérőkön kicsit, versenyeken meg nagyon azért elég égő volt. Más kérdés, hogy aztán kiderült, hogy ez a 17 éves srác mindenidők egyik legjobbja.
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 917
Sztem nem ilyen komplikalt ez, tobb top pilota van mint ahany top hely. Az Audinal nem allnak ugy a dolgok ahogy kene, koszonnek el folyamatosan a projektet vivo fejesektol. A Merci sztem fix Antonellvel megy tovabb. Ami szamomra furcsa hogy az RB ules nem lett meg. Vagy nem akart Verstappen mellett megegyszer megegni.
JéBé
Pedig szerintem ő volt az egyetlen, aki nem égett meg Max mellett (Ric még lehet ilyen)
zacknorb
De nem férnek meg egymás mellett ezt anno megmutatták a Toro Rossonál.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"