Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 581 — #NoStress
a szabálykönyv amúgy mit ír?
mert ugye volt annak idején valamelyik short tracken, amikor a csávókám kihasználta a kanyarban a falat, és padlógázon autózta körbe a mezőnyt, aztán következő hétre be is tiltották ezt, de ott nem tették semmissé, mert előtte nem volt a szabályok között.
slowmotion
Chastain volt két éve, és szerintem nincs "betiltva", mert megtörténhet akaratlanul is, ha mondjuk beszarik a fék, illetve kockázatos, hogy kontrollt vesztesz és megpördülsz, de ez az autóvezető kockázata.
De ha valóban be van tiltva -úgyis megírja egy hozzáértő- akkor rögtön az a kérdésem, hogy pontosan mi van betiltva? Hozzáérni a falhoz? Hozzáérni x másodpercnél tovább? Célbaérni hozzáérés utan?

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 039 — Cowboys fan
a szabálykönyv amúgy mit ír?
mert ugye volt annak idején valamelyik short tracken, amikor a csávókám kihasználta a kanyarban a falat, és padlógázon autózta körbe a mezőnyt, aztán következő hétre be is tiltották ezt, de ott nem tették semmissé, mert előtte nem volt a szabályok között.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 808
Na, kizárták már Dillont?
Mikey
A korábbi tervek szerint ma született volna döntés arról, hogy lesznek-e (ha igen, akkor milyen) büntetések a richmondi események után. A NASCAR azonban helyi idő szerint kedden délután bejelentette, hogy leghamarabb csak szerdán fognak nyilatkozni az ügyben. Szóval, várunk...
zacknorb
Nagyon gondolkoznak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 543 — Kinek mit intézett a kormánya
Mikey
A korábbi tervek szerint ma született volna döntés arról, hogy lesznek-e (ha igen, akkor milyen) büntetések a richmondi események után. A NASCAR azonban helyi idő szerint kedden délután bejelentette, hogy leghamarabb csak szerdán fognak nyilatkozni az ügyben. Szóval, várunk...

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 543 — Kinek mit intézett a kormánya
BREAKING NEWS: AJ Foyt Racing announces David Malukas Racing has signed a multiyear contract to drive for the team beginning in 2025.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
He's back driving the iconic No. 43! Legacy Motor Club announces a multiyear contract extension with Erik Jones.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 414 — "Montoya por favor!"
Dillon elővette a benne élő Verstappent 😀😀😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 874 — Deion Sanders for president!
Ja és mostanában rengeteg nyilvánvaló hibája van a NASCAR versenybíróinak. Minden téren. Az egyszerű sárga zászlókat sem tudják időben belengetni már, a szombati Truck Series versenyen is hatalmasat hibáztak. Kezd nagyon-nagyon durván kilógni a lóláb.
Mikey
Vagy belengetik piszlicsáré, semmi esetekre.

Amúgy szánalmas, elkeseredett manőver volt.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
unpopular opinion: Nekem tetszett, jól szórakoztam rajta, NASCAR történt.
zacknorb
Az ilyenekért az elmúlt években eltiltások jártak, nem győzelmek és playoff részvételek.
Mikey
Még most is járhat érte, de attól még tetszett
zacknorb
látványos volt, de nem NASCAR-ba való
slowmotion
Ez sehova nem való.
shawnka
roncsderbibe igen, de itt nem azok futnak.
beleállítani a falba valakit akkor sem menő, ha már tele vannak a pályák SAFER barrierekkel, ez nyilvánvaló.

Loganót ugye kérdezték, hogy lehet-e számítani bármilyen válaszra, mert hát Matt Kenseth happened, bár az kicsit más szitu volt (itt a sértett már bent van a következő körben, az elkövető még nem volt, ott a sértett nem volt bent a következőben - nem is jutott tovább -, az elkövető meg igen). ő meg ugye csak annyit mondott, hogy 'wait and see'. meglátjuk.
Hamlin is mondta, hogy megérti, hogy miért csinálta, de azért az ilyen dolgok előbb-utóbb visszaütnek.
több mint 1 éve
zacknorb
Az ilyenekért az elmúlt években eltiltások jártak, nem győzelmek és playoff részvételek.
Mikey
zacknorb
Ezt nagy sajnálattal olvasom.

több mint 1 éve
Ja és mostanában rengeteg nyilvánvaló hibája van a NASCAR versenybíróinak. Minden téren. Az egyszerű sárga zászlókat sem tudják időben belengetni már, a szombati Truck Series versenyen is hatalmasat hibáztak. Kezd nagyon-nagyon durván kilógni a lóláb.

több mint 1 éve
Hamlin és Wolfe (Logano crew chiefje) tökéletesen összefoglalja a véleményemet.
Ha ez érvényes győzelem marad, amivel az amúgy 26. helyen álló Dillon playoff résztvevő lesz, akkor innentől tényleg mindent is szabad.

több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 643 — Tyrone Creek
zacknorb
Mikey
zacknorb
slowmotion
Ez sehova nem való.
több mint 1 éve
zacknorb
Mikey
zacknorb
több mint 1 éve
zacknorb
Mikey

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb
Nem. Az ilyenekért az elmúlt években eltiltások jártak, nem győzelmek és playoff részvételek.

Szerkesztette: Mikey

több mint 1 éve
Na nem, ez nem. Ez totálisan szabálytalan, most megnéztem rendesen, többször. Ilyenért eltiltották még a NASCAR kiskedvencét Elliottot is és a bőrszíne miatt mindig necces (büntetés szempontból) Wallace-t is az elmúlt években. A frontstretchben a jobb oldali quarter panelen kiforgatni Hamlint, ez minősíthetetlen.

Itt a minimum az lenne hogy a győzelmet elvenni és egy versenyre eltiltani Dillont.

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 505 — Amerikai sportok rajongója
Először nagyon sajnáltam Dillont, ez a Nascar igazságtalansága. Majd utána gyűlöltem Dillont, mert ez a Nascar igazságtalansága!
több mint 1 éve
hét nem tudom. az, hogy valakit megtolsz vagy palánkra szorítasz (mint Ryan Newman annak idején Larsont a négyes döntőért), az még belefér, de belefordítani a falba az inkább a roncsderbibe fér bele.

még akkor is, ha ez nem superspeedway.
több mint 1 éve

A mahajnali mayhem magyarul

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
398 körig nem volt sárga. Stenhouse erre elintézi a hosszabbítást. Kyle Busch szerintem kiüti ezért a futam után.
iktriad
Most nem valószínű mert sérült bal csuklóval versenyez. Saját elmondása szerint ha nem lett volna a kéthetes szünet, akkor nem is tudott volna indulni.

több mint 1 éve
ATYA! ÚR! ÉG! Hogy nyerte meg ezt Dillon? (Logano és Hamlin roncsán keresztül.)
iktriad
Nevetséges.
Jughead
Na az ilyet azért simán büntetni kellene még szerintem is.