Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Szép volt CS, nagyon ráérzett. Lehet h Leclerc és Norris viszont jobban járt!
Max csak Norrist figyelje, aztán a Ferrari meg elmegy a naplementébe.
több mint 1 éve
Sainz o.O
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Norris nem biztos, hogy rosszul jár a duplaszélárnyékkal
több mint 1 éve
holland a faxé nem jött ki előbb???csupa bénabéla van előtte, aki simán odacsaphatja és akkor 10. hely
több mint 1 éve
Cuni nyomott egy cumi Cecíliát....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Piastri tényleg csak arra volt jó, hogy azon a pár futamon amikor Verstappen dobogóesélyes sem volt kisegítse őt és Norris-t szivassa le. 😀Pedig azt hinné az ember, hogy Webber haragszik a Red Bull-ra. 😀
Amikor toronymagas esélyes a McLaren szinte mindig betlizik.
Mr.Breaker
Amúgy idén 5-ször tudta megelőzni Verstappent, mind az 5 alkalommal megelőzte Norris-t is. 😀 Ezeken kívül még egyszer tudta megelőzni Norris-t, de akkor mindketten Max mögött voltak.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Mr.Breaker
1 934
Piastri tényleg csak arra volt jó, hogy azon a pár futamon amikor Verstappen dobogóesélyes sem volt kisegítse őt és Norris-t szivassa le. 😀 Amikor toronymagas esélyes a McLaren szinte mindig betlizik.
több mint 1 éve
De igen, de ez már tényleg a vállalhatatlan kategória. Verstappen simán megnyeri az egyénit, csapatban pedig a 3. helyet szerzik meg. Nem számoltam utána, de sokadig Q1-es kiesése már idén egy top autóval.Perez sztem vissza fog vonulni év végén, ez már a nekem kellemetlen kategória kb.nem hosszabbítottak vele 2025-re?
Duff
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
10 pont kène neki futamonként…Verstappen és Norris alaposan ki van segítve a csapattársakkal. 😀Ki ám....
Jughead
Norris arra tud bazírozni,hogy ha nyerne a 2 Ferrari Max előtt legyen
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Perez sztem vissza fog vonulni év végén, ez már a nekem kellemetlen kategória kb.nem hosszabbítottak vele 2025-re?
Duff
több mint 1 éve
Most akkor nem az van hogy Piastri bearazza Norrist?Beárazta....
JéBé
Draft

több mint 1 éve
Perez sztem vissza fog vonulni év végén, ez már a nekem kellemetlen kategória kb.
több mint 1 éve
Most akkor nem az van hogy Piastri bearazza Norrist?De, csak felfelé.
JéBé
több mint 1 éve
Most akkor nem az van hogy Piastri bearazza Norrist?
több mint 1 éve
Verstappen és Norris alaposan ki van segítve a csapattársakkal. 😀Ki ám....
Jughead
Norris arra tud bazírozni,hogy ha nyerne a 2 Ferrari Max előtt legyen
Draft

több mint 1 éve
Perez otthon ezt hogy?
több mint 1 éve
Verstappen és Norris alaposan ki van segítve a csapattársakkal. 😀
több mint 1 éve
szokásos Perez
több mint 1 éve
Szoki PerezMost Piastri is megy vele
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Nem igazából értem az itteni beszélgetést. Köztudomású és ezt minden versenyző megerősíti, hogy britnek lenni óriási előny a Forma-1-ben. Alonso is rengeteget beszélt már erről.
több mint 1 éve
Ez a manőver csak két kört ért Conner Jonesnak? Simán parkoltatni kellett volna...www.usaracing.hu/2024/10/26/bosszu-nascar-homestead/?fbclid=IwY2xjawGKHo9leHRuA2FlbQIxMQABHQtk3fKGJJjgi3PQF4DE-l5CRApnCUm8zgOhW5dd_b0BGhp6KAaCdd5cBg_aem_0jb9D2FW6dBwfqnsI4Z0lA#google_vignette
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hat amúgy ez a média ellenem van azért kicsit trükkös, mert ugye az angol Sky közvetítésnek worldwide hatása van a nyelv miatt. Ezért annyira nem lehet szurkolni. A holland közvetítéssel gondolom nincs gondja… Csak ezzel az a gond, hogy hivatalosan a Sky-t angolok nézhetik. A másik, meg hogy Davidson 5 percig magyarázta el mi történt teljesen objektíven, és Button versenyzőként rávilágított mint Albon, Sainz, hogy ez direkt van. Ezért mondom hogy vissza kellett kerülni az áldozati szerepbe, vagy ennyire delusional.Igen ebben ez a felbaszo hogy van egy szabaly amivel o evek ota visszael, es a kozvelemeny sincs vele de azert elo kell ezt huzni. 5 eve hollandokkal dolgozom egyutt, ez tokketesen bele illik a roluk kialakitott kepembe.Én nem konkrétan erre gondoltam most. Hanem úgy általanosságban.Nem tudom melyik adót nézi, de mindenki egyetértett azzal hogy Norrisnak a szabályok szerint jár a büntetés, csak azt mondják (a pilótákkal együtt) hogy ez “csalás” hogy ő se veszi be a kanyart. Tipikusan az a fajta rinyálás ami direkt eltereli a témát, pedig beszélhetett erről hosszan több helyen is. Ja és mindig mantrázza hogy mindenki azt gondolhat amit akar, őt nem érdekli. Ez akkor eddig tartott. De amikor Hamilton megcsinálta ezt ellene, akkor 21-ben ki is lökte Monzában.Mint Maxikának? Háát…Es Max lenyilatkozza hogy o nem brit ezert nem er semmit a szava az elozes ugyben.. Fuh.Ebben mondjuk teljesen igaza van, a briteknek azért jóval egyszerűbb a Forma-1-ben.
JéBé
Jughead
Toca
Áldozatszerep hiányzott neki
Heisman nádor
Azért Hamiltonon kívül aki a legtöbbet megengedhette/megengedheti magának az Max. Persze az adott fejőstehén mindig is megkapta ezt, szóval csodálkozni nem kell rajta, de hogy ő puffogjon, az már nagyon vicc kategória.
Toca
JéBé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ó bazmeg Riggs két körrel a vége előtt a második helyről áll ki mert elfogyott az üzemanyaga... 😞Mindez 2024-ben
Enfinger goes back-to-back!
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Igen ebben ez a felbaszo hogy van egy szabaly amivel o evek ota visszael, es a kozvelemeny sincs vele de azert elo kell ezt huzni. 5 eve hollandokkal dolgozom egyutt, ez tokketesen bele illik a roluk kialakitott kepembe.Én nem konkrétan erre gondoltam most. Hanem úgy általanosságban.Nem tudom melyik adót nézi, de mindenki egyetértett azzal hogy Norrisnak a szabályok szerint jár a büntetés, csak azt mondják (a pilótákkal együtt) hogy ez “csalás” hogy ő se veszi be a kanyart. Tipikusan az a fajta rinyálás ami direkt eltereli a témát, pedig beszélhetett erről hosszan több helyen is. Ja és mindig mantrázza hogy mindenki azt gondolhat amit akar, őt nem érdekli. Ez akkor eddig tartott. De amikor Hamilton megcsinálta ezt ellene, akkor 21-ben ki is lökte Monzában.Mint Maxikának? Háát…Es Max lenyilatkozza hogy o nem brit ezert nem er semmit a szava az elozes ugyben.. Fuh.Ebben mondjuk teljesen igaza van, a briteknek azért jóval egyszerűbb a Forma-1-ben.
JéBé
Jughead
Toca
Áldozatszerep hiányzott neki
Heisman nádor
Azért Hamiltonon kívül aki a legtöbbet megengedhette/megengedheti magának az Max. Persze az adott fejőstehén mindig is megkapta ezt, szóval csodálkozni nem kell rajta, de hogy ő puffogjon, az már nagyon vicc kategória.
Toca