Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Provisional dates for the event are the 22nd to the 24th of August 2025.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jövő augusztus MotoGP Magyar nagydíjZSSSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Első helyen töltött körök Szingapúrban:Antonio Giovinazzi - 4
Max Verstappen - 3
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Már várom az első kínait.NEWS: 23XI Racing announces a multiyear contract extension with Bubba Wallace.Sajnos abszolút várható volt.
zacknorb
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
NEWS: 23XI Racing announces a multiyear contract extension with Bubba Wallace.Sajnos abszolút várható volt.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
NEWS: 23XI Racing announces a multiyear contract extension with Bubba Wallace.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
x.com/f1multiviewer/status/1835331158675951966A meki hátsó szárnya DRS aktiválás nélkül is kinyílik egy picit , így nyilván egy kis DRS hatást is létrehoz.
Durva, h mit fejlődtek, tavaly év elején még utolsók voltak, illetve az is érdekes, hogy most ez szabályos 😁
több mint 1 éve
A Fuji 6 órás végeredménye csodásan változatosra sikerült. Alpine, BMW, Peugeot, Lambo az első hatban. A Porsche meg behúzza a szezont aminek megint csak örülök. Fasza kis szezon lesz jövőre.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Palou négy Ganassis szezonjából harmadjára bajnok, hahahahaaaaaaa.Gragson pedig P11, kár hogy éppen lemaradt a Top 10-ről.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mondjuk egy ilyen futam után nem bánom hogy JL már továbbjutott biztosan a 12-be
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Hocevar P3!!!! Az mi már. Igeeeeen! 😀
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 1 éve
Ezt se hittem volna, hogy SVG elrontja
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
beledöglenének ha várnának 4-5 mp-cet????totál feleslegesen jönnek ezek a sárgák
több mint 1 éve
Byron és KeselowskiWatkins Glen
2024
🤝
Alonso és Kimi
Ausztria
2015
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Herta....Hakkinen 2000
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amit a kertésznadrágos bohóclelkész nyomott az Indycar futam előtt, nem semmi. 😀hát sajna Power biztonsági öve gyorsan Consuelat mondott (NONONO Senor Power)
Remélem, hogy a futam jobb lesz.
xrace77
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Amit a kertésznadrágos bohóclelkész nyomott az Indycar futam előtt, nem semmi. 😀 Remélem, hogy a futam jobb lesz.
több mint 1 éve
Fél kör után durván átalakul a playoff képe
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez mindent elmond McLarenről...Ahogy Alex kiállt előlem, el tudtam húzni Maxtól és George-tól, akik sokkal frissebb gumikon voltak. Már agyonhasznált keményeken gyorsabb volt mint Max és George....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Sainz akarta falrapazírozni....nem jött össze neki....Perez tartotta egyenesen Sainz tolta a fal felé minimálisan összeértek....Ez a baj. Amíg az elől haladó hagy helyet maga mellett, márpedig Perez és a fal között volt még bőven, addig az egyenesben szabadon terelhette Sainz. Perez ezt nem fogadta el. Csak magára lehet mérges. Örülhet, ha nem büntetik és versenybalesetnek veszik.
Sainz gondolom arra várt,hogy Perez majd elveszi....rosszul gondolta....
65-35 inkább Sainz volt a balfaszabb kettőjük közül
ThundersNFL a Paraszt
dawyd728
Draft

több mint 1 éve
dawyd728
4 128
Perez tartotta egyenesen Sainz tolta a fal felé minimálisan összeértek....Ez a baj. Amíg az elől haladó hagy helyet maga mellett, márpedig Perez és a fal között volt még bőven, addig az egyenesben szabadon terelhette Sainz. Perez ezt nem fogadta el. Csak magára lehet mérges. Örülhet, ha nem büntetik és versenybalesetnek veszik.
Sainz gondolom arra várt,hogy Perez majd elveszi....rosszul gondolta....
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Perez tartotta egyenesen Sainz tolta a fal felé minimálisan összeértek....Sainz gondolom arra várt,hogy Perez majd elveszi....rosszul gondolta....
Draft