Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 228
Verstappen a futam során többször is élesen fogalmazott a rádión, de úgy érzi, nem kell bocsánatot kérnie a csapatától. „Nem gondolom, hogy elnézést kellene kérnem. Inkább jobb munkát kellene végeznünk. Nem tudom, miért gondolják úgy az emberek, hogy nem emelheted fel a hangodat a rádióban. Ez egy sport. Ha ez valakinek nem tetszik, egyszerűen maradjon otthon."

A holland a kritikusainak is üzent. „Mindannyian elmehetnek a francba!"

Még ha úgy is gondolom, hogy a verseny elején oltári nagy balfaszság volt visszaadni a helyet, Hamilton ellen Max baszta el a dolgot. Pereztől sok mindenre nem számíthat idén, így a legjobb lenne pofát befogni és csendben tennie a dolgát.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 798
Hamlin, Larson, Blaney az első három az első szakasz végén. Gragson P10 kicsit eltérő taktikával, kíváncsian várom hogy adja ez majd ki a végén.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 531 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a Toronto Indy átment túlélő viadalba, ha be tudsz érni, top10

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
AZTAQ, gigabaleset Torontoban
zacknorb
Meg sem lepődöm hogy Ferrucci volt a nagyon balfasz.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 335 — Lucas Scott
Verstappennek jelenése van a sportfelügyelőknél....
Vajon miért?
ThundersNFL a Paraszt
Hamiltonnal közösen, nyilván az 1-es kanyaros eset miatt
Verstappen egyébként Hamiltont hibáztatja
zacknorb
Vélhetően Max az ausztriai esetekre fog mutogatni, de attól, hogy ő ott kétszer is kitért ilyen esetben, Hamilton nem köteles erre szerintem.
Jughead
Mondjuk az vicces érvelés lett megint, hogy “The Stewards do not consider this to be a typical case of “changing direction under braking” although it is our determination that the driver of Car 44 could have done more to avoid the collision”, de ennek ellenére nem látták hibásnak Lewis-t.
Jughead
Meg az elején h “nem szokványos” íven próbált előzni Verstappen.
Már le lesz írva h hol lehet milyen íven előzni és ha nem akkor büntetés?

Felteszem ha rajt után Verstappen nem rántja el és Norrisszal kocc van akkor vajon az is verseny baleset?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Elliottól ez nagyon csúnyán amatőr hiba volt.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 531 — Kinek mit intézett a kormánya
AZTAQ, gigabaleset Torontoban

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Helyszínről ismerőseim megerősítették, a nézők full vakon voltak

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
THE BRICKYARD 400 IS BAAAACK BITCHEZZZZ!!

több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vajon miért?
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Vélhetően Max az ausztriai esetekre fog mutogatni, de attól, hogy ő ott kétszer is kitért ilyen esetben, Hamilton nem köteles erre szerintem.
Jughead
Mondjuk az vicces érvelés lett megint, hogy “The Stewards do not consider this to be a typical case of “changing direction under braking” although it is our determination that the driver of Car 44 could have done more to avoid the collision”, de ennek ellenére nem látták hibásnak Lewis-t.
Jughead
A bírók nem tartják ezt egy tipikus ’féktávon történő irányváltásnak’, noha úgy vélik, hogy a 44-es autó vezetője többet is tehetett volna az ütközés elkerüléséért.” magyarra fordítva
Ezt mondtam én is,hogy Hamilton sem tett meg mindent az elkerülésért....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 245
Vajon miért?
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Jughead

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Összességében amúgy Max a Red Bull taktikájával nem véletlen volt elégedetlen, hisz gyakorlatilag az volt a taktika, hogy majd előzünk, ami ezen a pályán mindig nagyon nehéz (klasszikus példa 21 Hamilton vs Alonso, mikor Hamilton gumielőnyben a mezőny legjobb autójával ragadt be egy középmezőnybe tartozó Alpine ellen).

Végül ez a 4. helyre lett volna elég, amiből 5. lett a bevetődésnek és annak hála, hogy még ütközés is lett a vége.

A McLaren meg lassan felteheti a bohóc maszkot, a Ferrarinál kb. csak annak örülhetnek , hogy sikerül hétről hétre átvenni tőlük a lúzer szerepet.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Vajon miért?
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Visszanézve Max volt a túl vakmerő....ha vár 1-2 kört akkor lehet könnyebben megelőzi mert akkor már Hamilton csúszkált....
Mondjuk Hamilton sem tett meg mindent ,hogy elkerülje az ütközést pedig látta mi fog jönni....
De ez inkább Maxnak hibája...

Draft

több mint 1 éve
Azt a 7 pontott, majd Ausztriában kell keresni.
steelwolf
Ott 18at lehet keresni, mert 2. hely helyett DNF lett
zacknorb
Szerintem meg 3-at, mert 7 helyett 10-et hozott rajta Max.
Jughead
Igaz

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Vajon miért?
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
steelwolf
zacknorb
Szerintem meg 3-at, mert 7 helyett 10-et hozott rajta Max.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Norris persze megint nem bírt nyerni 😔 na mindegy úgy látom itt egy chókert választottam 😏
dande2
Kinek mit intézet a kormánya 😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Most mondta el a fiam hogy hogy történt mindez, elmegy a Mclaren 3,14csába....helyèbe hagynám ott a francba a bandát ahogy van....😡😡😡 (Persze ez nem így működik...tudom....)
több mint 1 éve
Megint az derült ki, hogy Lando túl jó srác ahhoz, hogy világbajnok legyen.
Jughead
Hát fejben még kell fejlődnie. A felcserélt boxkiállás után az első adandó alkalommal visszaengedi Piastrit, és lett volna 20 köre megelőzni a pályán. A tempóból ítélve, amit nyomott a verseny végéig, simán meg is lett volna.
Vitézlő Titoknok tomz
Dehogy, ezen a pályán nem előz két ugyanolyan kocsi, láttad Max se tudott mit kezdeni Hamiltonnal, de még Leclerc-kel is meggyűlt a baja.

Lando kétszer lehetett volna tökös:
- az elején nem udvariaskodik Piastrival (oké, hogy csapattárs, de legalább a helyére tette volna Oscart).
- a végén nem adja vissza a pozíciót.

Egyiket se vállalta be, így a csapattársa húzta be helyette a 25 pontot.
több mint 1 éve
Vajon miért?
ThundersNFL a Paraszt

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
steelwolf

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 464 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 1 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 886 — Keep pounding
Jughead
Hát fejben még kell fejlődnie. A felcserélt boxkiállás után az első adandó alkalommal visszaengedi Piastrit, és lett volna 20 köre megelőzni a pályán. A tempóból ítélve, amit nyomott a verseny végéig, simán meg is lett volna.
Vitézlő Titoknok tomz
Dehogy lett volna.
Soha a büdös életben nem előzte volna meg.
Ezért nem is akarta visszaadni a pozíciót.
Ez egy tükörsima McLaren egy-kettő lett volna, amit elbasztak azzal, hogy felcserélték a kerékcserét.

De nekünk ez jó, legalábbbeszélnek a magyar nagydíjról, mert amúgy sok minden nem történt - na jó, Verstappennek elmentek otthonról.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Ahogy vége lesz a mostani versenyhétvégének, folytatódik a munka Mogyoródon. A Magyar Nagydíjnak otthont adó Hungaroring átépítési költsége 105 milliárd forint, amelyre megvan a kormánygarancia, azaz a fedezet is Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint.

Ahhoz képest h a pályához nem nyúlnak nem sok ez pöttyet?
Beki
Á nincs túlárazva á dehogy

Draft

több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 644
Jughead
több mint 1 éve
Norris persze megint nem bírt nyerni 😔 na mindegy úgy látom itt egy chókert választottam 😏
dande2
Kinek mit intézet a kormánya 😁😁😁

Draft