Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Hamilton bárkinek neki mehet büntetlenül....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Már csak azt nem mondták a fejére hogy " ne felejtsd el hogy kitől kapod a fizetésed!"
több mint 1 éve
Palyan sem elozhette volna meg szoval az egyetlen megoldas az volt hogy meglep es akkor hatha elengedik a cseret.
több mint 1 éve
Faszért nem tettem meg a Piastri wint, pedig ezt most pont éreztemMondjuk akkor full ideg lettem volna fix😀
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Lando összetöri a porcelánt idén is. Csak ez most tényleg direkt lesz.
több mint 1 éve
Hát, ebből majdnem egy Talma-Kallio lett
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A verseny előtt elmondták, hogy aki elöl van azé az előny. Ezt elbaszták, mert beszartak Hamiltontól oktalanul. Itt Norris ha nem húzza el, simán visszaelőzhette volna Piastrit.Szánalmas, hogy nem ők vállalnak felelősséget, hanem Norriséval verik a csalánt. Szánalmas.Pontosan miért kellene visszaadni Norrisnak? Lemaradtam arról a sziturólLandót hozták ki korábban, ezért alá tudott vágni Oscarnak. McLaren baszta el.
szaba
shawnka
szaba
több mint 1 éve
És ahogy Abu-Dhabiban 7 pont kell majd Landónak a VB címhez, az patika lesz 😀
több mint 1 éve
Verstappennek meg le kell nyugodnia.... Hamilton ellen várt volna még 1-2 kört és simán megelőzi....Ugyan már egy elhibázott kifékezés volt, láttunk már ilyet arra nem számított, hogy Hamilton reflexei már nem a régiek. 😀
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ez csak Verstappennek jóSzánalmas, hogy nem ők vállalnak felelősséget, hanem Norriséval verik a csalánt. Szánalmas.Pontosan miért kellene visszaadni Norrisnak? Lemaradtam arról a sziturólLandót hozták ki korábban, ezért alá tudott vágni Oscarnak. McLaren baszta el.
szaba
shawnka
szaba
Draft

több mint 1 éve
Ez Barrichello féle dobogó lesz Norrisnak.
több mint 1 éve
Valahol korrekt volt, de óriási hülyeség. Elszoktunk attól, hogy a F1-ben nem érdek alapú döntést hoznak a csapatok...
több mint 1 éve
ha tegnap basztattam Perezt, azért most megdicsérem7. helyre szépen visszajött!
több mint 1 éve
Szánalmas, hogy nem ők vállalnak felelősséget, hanem Norriséval verik a csalánt. Szánalmas.Pontosan miért kellene visszaadni Norrisnak? Lemaradtam arról a sziturólLandót hozták ki korábban, ezért alá tudott vágni Oscarnak. McLaren baszta el.
szaba
shawnka
több mint 1 éve
Verstappennek meg le kell nyugodnia.... Hamilton ellen várt volna még 1-2 kört és simán megelőzi....
Draft

több mint 1 éve
Pontosan miért kellene visszaadni Norrisnak? Lemaradtam arról a sziturólElqurták, nem kicsit, nagyon. Az utóbbi 10 kör rádiózása volt a papaya Ferrari öszödi beszéde
szaba
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Most jön egy 3. piastr hiba?
több mint 1 éve
Pontosan miért kellene visszaadni Norrisnak? Lemaradtam arról a sziturólLandót hozták ki korábban, ezért alá tudott vágni Oscarnak. McLaren baszta el.
szaba
több mint 1 éve
a meki saját magát szopatta meg, csak saját magának köszönheti a drámát
több mint 1 éve
Szánalmas undorító csapat és Norris is egy balfasz.
több mint 1 éve
Pontosan miért kellene visszaadni Norrisnak? Lemaradtam arról a sziturólMert a csapat elbalfaszkodta Piastrinak....
szaba
Draft

több mint 1 éve
Pontosan miért kellene visszaadni Norrisnak? Lemaradtam arról a szituról
több mint 1 éve
ezek azért komoly versenymérnökös üzenetek voltak, mind RedBull, mind McLaren részről 😮
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Big picture. Ezt most oda kell adni Landónak, majd máskor visszakapja Piastri, de egyszerűen túl sokat hozhat Verstappenen.