Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Beki New York Jets 2 227
Ahogy vége lesz a mostani versenyhétvégének, folytatódik a munka Mogyoródon. A Magyar Nagydíjnak otthont adó Hungaroring átépítési költsége 105 milliárd forint, amelyre megvan a kormánygarancia, azaz a fedezet is Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint.

Ahhoz képest h a pályához nem nyúlnak nem sok ez pöttyet?
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 644
Igazából tavaly év közepe óta egyre zárult az olló, csak baromi nagy volt az előny, amit 2022 végére/2023 elejére kiépítettek (a vicc, hogy 2022 elején még a Ferrari volt
lépéselőnyben).
Jughead
Mit mondtam anno, kiszedették a kocsijukból a szabálytalan fluxuskondenzátort, azóta nem megy nekik a szekér.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Norris persze megint nem bírt nyerni 😔 na mindegy úgy látom itt egy chókert választottam 😏
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Amúgy Horner miért nem szólt be,hogy Max kuss és vezess

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 245
A Red Bull jól belealudt ebbe a fejlesztési versenybe amúgy, Max nem azért próbálkozott ennyire kétségbeesett manőverrel Lewis ellen, mert leszállt nála a vörös köd, hanem mert semmire se ment a gumielőnyével a Merci ellen.

Nehéz lenne megmondani jelenleg, hogy a Merci vagy a Red Bull áll-e a második helyen, mert Perez miatt semmit nem látunk a reális erőviszonyokból.
Jughead
Azóta estek vissza, hogy elindult tőlük kifelé a tudás, ugye?
szaba
Igazából tavaly év közepe óta egyre zárult az olló, csak baromi nagy volt az előny, amit 2022 végére/2023 elejére kiépítettek (a vicc, hogy 2022 elején még a Ferrari volt
lépéselőnyben).

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A Red Bull jól belealudt ebbe a fejlesztési versenybe amúgy, Max nem azért próbálkozott ennyire kétségbeesett manőverrel Lewis ellen, mert leszállt nála a vörös köd, hanem mert semmire se ment a gumielőnyével a Merci ellen.

Nehéz lenne megmondani jelenleg, hogy a Merci vagy a Red Bull áll-e a második helyen, mert Perez miatt semmit nem látunk a reális erőviszonyokból.
Jughead
szaba
Valami olyasmi mert Mekinél is volt RB-s az agytröszt....

Draft

több mint 1 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 105

Jughead
több mint 1 éve
Jövőhét SPA....megint Meki 1-2 nézz ki az RB meg valahogy észbe kell kapni mert ha VB-t akarnak nyerni így nem fognak....

Draft

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 569 — #NoStress
Hosszútávon fontosabb a csapategység mint pár pont, persze ehhez olyan emberek is kellenek. Van még egy csomó verseny, ha jól le tudják ezt kommunikálni csapaton belül, akkor még jól ki is jöhetnek belőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Majd ha kikap 5 ponttal, akkor is így lesz igaz? Ezért nem lesz soha vb egy ilyen kislány.
Eazzy
Igen, akkoris igaz.
Egy döntés helyessége, megítélése a döntéskor rendelkezésre álló infók alapján kerül megítélésre. Nem azon múlik, hogy mi lesz hónapok múlva.
Ez a jelenlegi infók alapján jó döntés volt. Sokkal többet hozhat, mint amit vihetne.
Őszentsége Sobri Jóska
Majd ezt Webberrel is beszéld meg illetve Vettelel.
Eazzy
Ha majd hívnak, akkor mindenképp.
Őszentsége Sobri Jóska
Abba a hívásba engem is csatolj majd be pls 😉
Eazzy
Nem. 😊

több mint 1 éve

Jughead
Meki nagyon betalált az RB meg nagyon mellé lőtt.....

Draft

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Hosszútávon fontosabb a csapategység mint pár pont, persze ehhez olyan emberek is kellenek. Van még egy csomó verseny, ha jól le tudják ezt kommunikálni csapaton belül, akkor még jól ki is jöhetnek belőle.
Őszentsége Sobri Jóska
Majd ha kikap 5 ponttal, akkor is így lesz igaz? Ezért nem lesz soha vb egy ilyen kislány.
Eazzy
Igen, akkoris igaz.
Egy döntés helyessége, megítélése a döntéskor rendelkezésre álló infók alapján kerül megítélésre. Nem azon múlik, hogy mi lesz hónapok múlva.
Ez a jelenlegi infók alapján jó döntés volt. Sokkal többet hozhat, mint amit vihetne.
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Őszentsége Sobri Jóska
Abba a hívásba engem is csatolj majd be pls 😉

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Igen, akkoris igaz.
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 7 799
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Ettol lenne kislany? Inkabb Piastri az akitol sokkal hevesebb hisztit vartam volna el. Norris elment a falig, de csak magaval baszott volna ki ha nem enged.
JéBé
Szerintem Piastri egyáltalán nem hisztizett. LEgalábbis a bevágott rádiózásokban nem. Ennél sokkal nagyobb hisztiket hallunk lényegtelen dolgokon.
Tarsi
Szerinte Piastri azért kislány, mert nagyobbat kellett volna rinyálnia
Willie Parker
Ha nem is kislany, de kicsit ennel szerintem gyilkosabban kell hozzaallni ha ki akar valaha noni Norris arnyekabol.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Igen, akkoris igaz.

több mint 1 éve
Verstappennek jelenése van a sportfelügyelőknél....
Vajon miért?

Draft

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 220 — No one likes us, cause no one like us
Szerintem senki nem hisztizett, Eazzy elvtárs szimplán csak rühelli a számára kevéssé férfias Landót 😀
shawnka
Amugy kedvelem is és szurkolok neki, ezért rossz hogy bénázik 🤣

Szerkesztette: Eazzy

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 530 — Kinek mit intézett a kormánya
Nabazdmeg Petibohócminiszter itt is
zacknorb
Minister of foreign AFFAIRS
A külgazdaságit mindenhol így írják, vagy csak nálunk?😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hamilton bárkinek neki mehet büntetlenül....
ThundersNFL a Paraszt
Amikor tartja az ívet és Max hirtelen odarépül?
Ha az első kanyaros szitunál Jung beírta hogy Oscar szabálytalan, akkor ez mi volt? (Versenybaleset, az elején még az sem, egy átlag rajt)
zacknorb
Ha Norris az első helyen nem fordulhat el a pályán, mert nem hagy neki helyet Piastri az szabályos? Szerintem nem, de első kanyarban oké lehet, csapattársak között viszont szerintem nem fér bele.

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 643 — Tyrone Creek
Őszentsége Sobri Jóska
Eazzy
Ettol lenne kislany? Inkabb Piastri az akitol sokkal hevesebb hisztit vartam volna el. Norris elment a falig, de csak magaval baszott volna ki ha nem enged.
JéBé
Szerintem Piastri egyáltalán nem hisztizett. LEgalábbis a bevágott rádiózásokban nem. Ennél sokkal nagyobb hisztiket hallunk lényegtelen dolgokon.
Tarsi
Szerintem senki nem hisztizett, Eazzy elvtárs szimplán csak rühelli a számára kevéssé férfias Landót 😀
több mint 1 éve
Hamilton bárkinek neki mehet büntetlenül....
ThundersNFL a Paraszt
Ekkora iróniát rég olvastam, köszi
szaba
2021 Copse óta rühellem a leginkább....
ThundersNFL a Paraszt
Ja, rühelled? Akkor igazad van.
szaba
Ott akár ölhetett is volna....és utána úgy ünnepelt mintha nem csinált volna semmit.... Ezért emberileg egy FASZ
Végül is a karma év végén visszaadott neki mindent kamatos kamattal.....

Draft

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 530 — Kinek mit intézett a kormánya
Amúgy a helyszínen kb semmit nem éltek át szerintem ebből a radiodramaból

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 917
Gulyás Gerinek nem mondták el hogy kell viselni az öltönyt?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
ozibozi New York Giants 20 571
Azt lenne jó tudni, hogy a rajt után a bírók hagyták volna a hollandot a 2. helyen, vagy nem. Lehet másként alakult volna az egész, de nincs Ha
több mint 1 éve
Nabazdmeg Petibohócminiszter itt is

Poloska vagyok.