Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
🚨 BREAKING 🚨Raúl Fernández #25 stays at Trackhouse for the next 2 years 🤝
#MotoGP2025
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A sainz -> audi csak nekem olyan egyértelmű többek között a kedves papa miatt?Adná magát, de közben meg mégsem. Audi 26-tól lesz, ami azt jelenti hogy Sainz kidob egy évet a jelenleg tök utolsó csapatnál. És még ha meg is érkezik az Audi valószínűleg akkor is kell nekik pár év mire contenderek lehetnek, Sainz pedig nem szeretne ennyit várni. Én tippem az lenne, hogy előbb írna alá a Albon mellé, mint az Audihoz.
peach
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 1 éve
A sainz -> audi csak nekem olyan egyértelmű többek között a kedves papa miatt?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Binotto-)Audi
több mint 1 éve
Mészáros Sanyi ígért valami nagy bombát 20 perce a mai napra, létezik, hogy Max mégis csak Mercibe megy?Magyar nagydíj után Kiss Norbi pedzegette, h talán nem is Sainz bénítja a pilóta piacot, hanem Verstappen.
Szerk: csak annyi, hogy az Audi lefejezte a vezetést és Binotto az új főnök, kicsit sokat vártam. 😀
Jughead
Meglátjuk 🧐🧐
Szerkesztette: steelwolf
több mint 1 éve
Nagy kár hogy ilyen hülyén, kurtán-furcsán ért véget ez az amúgy szenzációs verseny.
több mint 1 éve
Krosnoff balesetét még másnapi felvételről közvetítve láttam, ha ez mond valamitTényleg jó régóta, mert ha emlékeim nem csalnak '17-ben nyerte az elsőt.Oh my, lászik hogy nem nézek open wheel racinget már egy jó idejeSato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
History will remember his name. pic.twitter.com/k5hsLYgoaH
— NASCAR (@NASCAR) July 21, 2024
Mikey
slowmotion
Mikey
Vagy valamelyik japán pilótának kellett volna megnyerni az Indy 500-at, de azért az elég longshot
slowmotion
Jughead
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
www.origo.hu/sport/f1/2024/07/magyar-nagydij-f1-csapatutasitas-stroll-alonsoEnnek mi ertelme vagy de tenyleg, igy is eleg kinos ez az egesz.
NB2
több mint 1 éve
Tényleg jó régóta, mert ha emlékeim nem csalnak '17-ben nyerte az elsőt.Oh my, lászik hogy nem nézek open wheel racinget már egy jó idejeSato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
Vagy valamelyik japán pilótának kellett volna megnyerni az Indy 500-at, de azért az elég longshot
slowmotion
Jughead
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ebben igazad van. Ez nekem is csak ma reggel esett le mikor szembejött ez a kép.Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Oh my, lászik hogy nem nézek open wheel racinget már egy jó idejeSato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
Jughead
több mint 1 éve
Preece olyan volt, mint egy fodballista, aki időt akar húzni, és visszamászik a pályára ápolást kérni.A versenyek végén nagyon sokszor csinálják ezt, de a tegnapit én sem értettem mert egyből egyértelmű volt hogy Preece nem fog tudni továbbmenni.Inkább a NASCAR, ők nem lengettek sárgát, mikor ez egy random 17. körben bárhol sárga lenne.És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad
slowmotion
zacknorb
Pedig Larson ezt így is, úgy is megnyerte volna, egy újabb re-start után is, annyira gyorsabb volt mindenkinél. Mondjuk azt a fél mezőny lehet nem bírta volna már ki üzemanyaggal.
Mikey
több mint 1 éve
Sato kétszer is megnyerte, szóval annyira nem longshot. 😀Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Viszont Larson kellett ahhoz, hogy több jelentése is legyen.Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
én is furán néztem a végére, főleg, hogy előtte fél órán át álltak pirosbankét dolog lehetséges: kezdődött valami másik műsor vagy nem akarták már az embereket még ott várakoztatni 😊 (egyébként elég kevesen voltak, nyilván tudom, hogy itt a kevés is több mint egy Paks NB1-es meccsén😊 )
néha már arra is sárga jön, ha egy lepke rászáll a pályára és utána köröznek a pc mögött negyedórát (nyilván reklám miatt), most meg direkt megvárták még jöhetett a fehér és zutty vége a versenynek
több mint 1 éve
Nem véletlen, hiszen az eredeti épület építtetője rajongott a japán kultúráért. 😊Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Háttérképgyanús fotó.Ráadásul ebből a szögből pont úgy néz ki a főépület, mint valami japán templom, Larson miatt pláne jól jön ki
Mikey
több mint 1 éve
Háttérképgyanús fotó.History will remember his name. pic.twitter.com/k5hsLYgoaH
több mint 1 éve
Gragsonnak végül egy 9. helyet írtak be, nem tudom mi lehetett ott, de a live timing alapján négyes photo finish, és nyilván ő jött ki a legrosszabbul belőle. Mindegy igazából, a lényeg a Top 10, és az hogy az utolsó négy versenyen így 10., 14., és 9. helyek (meg egy kiesés Poconón), szóval jó hangulatban mehet a kéthetes szünetre ő is és a csapata is. Nagyon remélem hogy az SHR nem fog kiengedni a szezon második felében, és jó eredményeket tudnak majd elérni. Aztán jövőre az addigra már Tier 1-es Ford csapat FRM-nél robbanthat. 😊
több mint 1 éve
A versenyek végén nagyon sokszor csinálják ezt, de a tegnapit én sem értettem mert egyből egyértelmű volt hogy Preece nem fog tudni továbbmenni.Inkább a NASCAR, ők nem lengettek sárgát, mikor ez egy random 17. körben bárhol sárga lenne.És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad
slowmotion
zacknorb
Pedig Larson ezt így is, úgy is megnyerte volna, egy újabb re-start után is, annyira gyorsabb volt mindenkinél. Mondjuk azt a fél mezőny lehet nem bírta volna már ki üzemanyaggal.
több mint 1 éve
Inkább a NASCAR, ők nem lengettek sárgát, mikor ez egy random 17. körben bárhol sárga lenne.És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad
slowmotion
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
És akkor félhivatalosan elismerte hogy jövőre is megpróbálja az Indy 500 - Coke 600 duplát.
több mint 1 éve
És Preese megnyeri Larsonnak.inkább Elliott, ő lökte meg Preece-t
iktriad