Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Sztem adhato az 5sec Landonak. Inkább az a vicc, hogy tok random osztogattak a buntiket. Pl Sainz tegnap meguszott kettot, a rajtnál meg Max egy kivezetest pl.
több mint 1 éve
Ferka 1-2 megint Maxnek jött jól
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb voltBántóan lassuak voltak
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Perez meg világ bohóca
Draft

több mint 1 éve
Jó döntést hoztak, csak rosszkor. Mondjuk Norris maga is visszaadhatta vna sztem, mert érezhette, h hátrébb volt
több mint 1 éve
Igen de pl régen sóder volt nem aszfalt. Sztem az tisztább volt. Akkor Lando sem előzNem ezt vitatom, hanem magát a szabály létjogosultságát, aki ezt kitalálta soha nem autóversenyzett....Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
Amúgy pont kicsesztek vele. Ha egyből cisszaadatjak vele akkor még megelőzte volna
csebi
dande2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
JajaEz a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
Amúgy pont kicsesztek vele. Ha egyből cisszaadatjak vele akkor még megelőzte volna
csebi
Draft

több mint 1 éve
Hihetetlen, hogy Max kocsija milyen kicseszett széles tud lenni ilyen helyzetekben.ja. mondjuk tisztán továbbra sem lehet megelőzni mert azt csinál amit akar. sőt ha kivezet a pályáról akkor még téged basznak meg. bohóc fia 😂
Hamilton is tudna erről mesélni.
Jughead
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ő lenne az új Hamilton?Ez mi a retek?Maxika javára döntöttek a bírák. Things as usual.
Jughead
vpi
több mint 1 éve
És most tenyleg végül a pályaelhagyás miatt lett megbüntetve... 😀 azt nem értem, hogy mi a faszt kell ezen köröket agyalni. Egyből mondják meg, hogy tesó ez szabálytalan, add vissza és akkor van még három kör megcsinálni.
több mint 1 éve
Nem ezt vitatom, hanem magát a szabály létjogosultságát, aki ezt kitalálta soha nem autóversenyzett....Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
csebi
több mint 1 éve
Ez mi a retek?Maxika javára döntöttek a bírák. Things as usual.
Jughead
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
Ez az #16!!Ferrari 1-2.
több mint 1 éve
Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........Mondjuk itt elég egyértelmű.
dande2
több mint 1 éve
Ez mi a retek?
több mint 1 éve
Ez a pályahatár, szélesítés a világ legidiótább szabálya...........
több mint 1 éve
Perez is egy vicc
több mint 1 éve
És megadta
több mint 1 éve
Persze ot igen. De Lando nem fog kapni sztemAnno ilyenért szerintem már büntették Maxet....Hamilton ellen....Nem hiszem h vusszaadatjakNa, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
csebi
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Anno ilyenért szerintem már büntették Maxet....Hamilton ellen....Nem hiszem h vusszaadatjakNa, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
csebi
Draft

több mint 1 éve
Piastrit miert nem hozzak pluszegypontert?
több mint 1 éve
Nem hiszem h vusszaadatjakNa, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Na, lesz bünti Landonak?Elvileg vissza kellene adnia
zacknorb
Draft