Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Damn boys, mire ez az arcpirító gyűlölködés?Hát most nem azért, de hanyadil futam sorban ahol elbalfaszkodja magának a győzelmet? De legalábbis megint kurva nehéz helyzetbe hozza magát.
shawnka
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Norris jó arc volt Piastrival, pedig Piastri megint képes lett volna elbaszni, azt nem értem mondjuk hogy Max miért kellett, hogy visszaadja a pozíciót.Mert jogtalan előnyt szerzett?
Jughead
több mint 1 éve
gyors a redbull az egyenesben, de egyszerűen a célegyenesig sokat szed össze
több mint 1 éve
Nem feltétlen komálom Verstappent, de nagyon remélem h levadássza Norrist minél előbb.
több mint 1 éve
Damn boys, mire ez az arcpirító gyűlölködés?
több mint 1 éve
Bazmeg Norris mekkora egy balfasz megint…nem tud rajtolni ez a szerencsétlen…
több mint 1 éve
Norris "ügyes" volt
több mint 1 éve
Azt mondja ez a szőke milf hogy bármit hozhat ez a magyar pálya.Mit?
Vonatozást ha senki nem jön hátulról mibt Hamilton pl anno. Vagy nem esik.
több mint 1 éve
Elég durván jó volt egy az Xfinity maHerbst nagyon nagyot ment az utolsó 15 körben. Mondjuk Almirola majdnem nevető harmadik lett.
SHR őrület, az inga mindkét végén voltak az utolsó körben is, az utolsó 10 körben kétszer.
zacknorb
Nagyon jó verseny volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Toprakra elfogytak a jelzők azt hiszem. Elmebeteg. Nagyon remelem, h egyszer a gp-ben fog kikötni, megnézném mire lenne képes ott.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Elég durván jó volt egy az Xfinity maSHR őrület, az inga mindkét végén voltak az utolsó körben is, az utolsó 10 körben kétszer.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Három év után voltunk kinn a Ringen.Tömegközlekedés dettó. HÉV oda nagyon jól indul, szinte mindig áll 2 is, felváltva megy. Volánbusz is jól meg van szervezve, sok busz, folyton forog.
A programok látványosak voltak, a gp2 verseny fasza volt, f1 időmérő fasza volt, nem volt hőség, volt pici eső is. Nem vészes.
Amivel viszont nem tudunk mit kezdeni, az a kurva sok autó kilogisztikázása a pálya melletti szántóföldekről.
Három évvel ezelőtt sokkal flottabbul ment, most az egyes kanyarnál lévő kapuhoz a legközelebb eső "parkolóból" nem engedték vissza a kocsikat a pályát körülvevő műútra, hanem a szántóföldön keresztül terelték ki (másik irány)
Engem haver reggel a mogyóródi hév megállónál vett fel, én ott hagytam a kocsit, hogy csak az egyikkel menjünk be.
Bejutás kurva gyors, minden jó.
Kijutás kurva gáz. Nagyjából 20 perces várakozás után (tappottat se mentünk előre) inkább visszasétáltam 4 km-t a hévig, amivel nincs is gond, viszont mire beültem a kocsiba, haver hívott kb. 100 méterrel vannak előrébb.
Nem kell őrzött parkoló, meg aszfaltos út mindenhova, csak egy kis szervezettség, hogy lássa a jónép a logikát, és hogy most miért kell szobrozni a kocsiba.
gamerkr
De visszafelé a MÁV… a normális amúgy is járó vonatokra terelik az embert. Vicc hogy nem tudnak indítani, vagy hogy a Hév nem megy Gödöllőről, csak MÁV
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Három év után voltunk kinn a Ringen.A programok látványosak voltak, a gp2 verseny fasza volt, f1 időmérő fasza volt, nem volt hőség, volt pici eső is. Nem vészes.
Amivel viszont nem tudunk mit kezdeni, az a kurva sok autó kilogisztikázása a pálya melletti szántóföldekről.
Három évvel ezelőtt sokkal flottabbul ment, most az egyes kanyarnál lévő kapuhoz a legközelebb eső "parkolóból" nem engedték vissza a kocsikat a pályát körülvevő műútra, hanem a szántóföldön keresztül terelték ki (másik irány)
Engem haver reggel a mogyóródi hév megállónál vett fel, én ott hagytam a kocsit, hogy csak az egyikkel menjünk be.
Bejutás kurva gyors, minden jó.
Kijutás kurva gáz. Nagyjából 20 perces várakozás után (tappottat se mentünk előre) inkább visszasétáltam 4 km-t a hévig, amivel nincs is gond, viszont mire beültem a kocsiba, haver hívott kb. 100 méterrel vannak előrébb.
Nem kell őrzött parkoló, meg aszfaltos út mindenhova, csak egy kis szervezettség, hogy lássa a jónép a logikát, és hogy most miért kell szobrozni a kocsiba.
több mint 1 éve
NEWS: Cole Custer announces he will drive the No. 41 car in the NASCAR Cup Series in 2025 with Haas Factory Team.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Maxnak nincs már gondolom új gumiszettje? Vagy csak spórol holnapra?okos volt, mert neki jutott még melegvíz 😊
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Maxnak nincs már gondolom új gumiszettje? Vagy csak spórol holnapra?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Milyen veretős zene megy a csapatás a pályán 🤣
több mint 1 éve
Akartam is mondani, a 2:13 miatt még újra fog ez indulnitényleg nem értem wégééket, vazze nem tudnak számolni??? legalább 5-6 autó simán felér még lassan is
zacknorb
több mint 1 éve
Na most jon az egy kör baszatáska
több mint 1 éve
Akartam is mondani, a 2:13 miatt még újra fog ez indulni
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Maxnak holnap vért kell pisilni ha nyerni akar
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ejj a holland elkúrta a végét 😕
több mint 1 éve
Hivatalos!!! A rosszul teljesitő Sergio Perez-t Micike váltja a következő szezontól!! Remélem ő lesz az új világbajnok, Ámen.🥰🙏
forrás:
Emberek, akik azt hiszik, hogy az Al által generált képek valódiak Facebook csoport
Poloska vagyok.