Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 259 — No one likes us, cause no one like us
Full egyértelmű a Norris hate. Top csapat top pilótája. Ennyi.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Norris nyer 4 tizeddel qualyn utana 20 seccel versenyen = tul jo az auto es fortuna is megmenti😀
JéBé
Kétszer is hibázott nem kicsit....mindkétszer megúszta a defektet.....mert ha nem úszta volna meg akkor kb pontot sem szerez....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 753
Norris nyer 4 tizeddel qualyn utana 20 seccel versenyen = tul jo az auto es fortuna is megmenti😀
JéBé
Kiváncsi lennék, hogy ha egy Perez kaliber lenne a csapattársa és az látszódna, mint az RB-nél az elmúlt időben, akkor milyen lenne a megítélése.
dugo93
Az az igazán vicces az egész számomra felfoghatatlan Norris hate-ben, hogy eközben Piastri agyon van hypeolva aztán eddig 11-6 a versenyeken Norris-nak és 15-3 az időmérőkön.
Jughead
Nagyon egyszerűen megmagyarázható a Norris hate. Csak nézzél föl bármelyik közösségi médiába ahol a csapból is a divat Norris szurkolók ódája zeng, hogy a világ legjobbja miután egy top autóval nagy nehezen sikerült 3 győzelmet szereznie. Minősíthetetlen stílusban szidják a csapatot, Piastrit mindenkit, mert mindenki hibás csak Norris nem, lásd itt is pár oldalal visszább.
Mindemellett számomra rendkívül visszataszító az az újgazdag, elkényeztetett attitűd ami süt róla.
Tarsi
Ha jól fizetett F1 pilóta lennél, nagy valószínűséggel te sem Adios cipőben mennél a következő GP-re a Ryanair-rel.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 878 — a new hope (again)
JéBé
Kiváncsi lennék, hogy ha egy Perez kaliber lenne a csapattársa és az látszódna, mint az RB-nél az elmúlt időben, akkor milyen lenne a megítélése.
dugo93
Az az igazán vicces az egész számomra felfoghatatlan Norris hate-ben, hogy eközben Piastri agyon van hypeolva aztán eddig 11-6 a versenyeken Norris-nak és 15-3 az időmérőkön.
Jughead
Nagyon egyszerűen megmagyarázható a Norris hate. Csak nézzél föl bármelyik közösségi médiába ahol a csapból is a divat Norris szurkolók ódája zeng, hogy a világ legjobbja miután egy top autóval nagy nehezen sikerült 3 győzelmet szereznie. Minősíthetetlen stílusban szidják a csapatot, Piastrit mindenkit, mert mindenki hibás csak Norris nem, lásd itt is pár oldalal visszább.
Mindemellett számomra rendkívül visszataszító az az újgazdag, elkényeztetett attitűd ami süt róla.
Tarsi
Az utolsó bekezdést értem, bár nekem sose jött le ilyennek, pedig évek óta a kedvencem, szóval követem egy ideje.

A másik része igazából az ellenszenved kivetülése, minden versenyző szurkolói ilyenek, csak akik szimpatikusak Neked ott nem érdekelnek ezek a vélemények (az meg hogy a McLaren statégiai részlege elbukta neki a VB címet nagyjából tény).
Jughead
meg az is, hogy a pilóták 90%-a újgazdag fasz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 539
JéBé
dugo93
Jughead
Tarsi
Az utolsó bekezdést értem, bár nekem sose jött le ilyennek, pedig évek óta a kedvencem, szóval követem egy ideje.

A másik része igazából az ellenszenved kivetülése, minden versenyző szurkolói ilyenek, csak akik szimpatikusak Neked ott nem érdekelnek ezek a vélemények (az meg hogy a McLaren statégiai részlege elbukta neki a VB címet nagyjából tény).

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
JéBé
dugo93
Jughead
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 539
JéBé
dugo93
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 550 — …not me…Im in my prime!
Tegnap Quartararonak kifogyott a benzine az utolsó kanyarban, azért esett vissza 2 helyet 😊
NB2
Nagyon örültem én is a franciának, meg persze a Yamahának, hogy van valami fény az alagút végén. Reméljük nem csak egy vonat volt.

Az is megérdemel egy említést szerintem, hogy a SBKban meg Petrucci hozott egy tökéletes hétvégét, mindhárom futamot megnyerve.

Az egyetlen motorversenyző így a motorsportok történetében, aki nyert MotoGP, WSBK, MotoAmerica futamot és megnyerte a a Dakart is. Még egy Suzuka 8 órásra most már rámehetne akkor 😀😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 520 — nabege2@yahoo.com
Tegnap Quartararonak kifogyott a benzine az utolsó kanyarban, azért esett vissza 2 helyet 😊
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 651
Én biztos vagyok benne, hogy legalább az egyikük fog nullázni a hátralévő futamokon.
Tarsi
Mondjuk itt inkább Norrisra fogadnék.
JéBé

több mint 1 éve
JéBé Green Bay Packers 8 045
több mint 1 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 754
Hát a Fortuna 2* is megmentette Norris seggét a futamon....
Szerintem Maxnak legalább 2* valahogy előznie kell Norrist,hogy VB címet védjen
ThundersNFL a Paraszt
29 pontot hozott rajta az előző 6 versenyen. 52 az előnye a maradék 6-ra.
Toca
Én biztos vagyok benne, hogy legalább az egyikük fog nullázni a hátralévő futamokon.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 532 — Vikings fan
ThundersNFL a Paraszt
29 pontot hozott rajta az előző 6 versenyen. 52 az előnye a maradék 6-ra.
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 640 — Patriot
Azért ez így elég cheat, h gyakorlatilag két redbull csapat van, és az egyiket be tudják áldozni egy leggyorsabb körert
Duff
Nem. A cheat az lenne ha mondjuk Tsunodával kiüttetnék Norrist egy lekőrözésnél.

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
ThundersNFL a Paraszt
Szerintem ez nagyon 2009 feeling, és simán megtart Max pár pontot, a riválisok egymást is fogják ütni.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Duff Seattle Seahawks 3 496
Azért ez így elég cheat, h gyakorlatilag két redbull csapat van, és az egyiket be tudják áldozni egy leggyorsabb körert
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 922 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 947 — Így remélem megfelelek nektek.....
Most má lehet örülni 😊
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 520 — nabege2@yahoo.com
RIC A troll
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
Weber nem tudja hogy csak pontszerző kaphat plusz pontot a leggyorsabb körért?
vpi
max elveheti a pontot, szerintem így értette

több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 141
vpi
Ez nekem is új.

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 514 — Lucas Scott
Piastri amennyire spórol, még kinézem belőle, hogy rámegy a leggyorsabb körre, jó csapattárs módjára. 😄😄
Mr.Breaker
VB egyéni dobogóért is számít minden pont

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Mr.Breaker 1 934
Piastri amennyire spórol, még kinézem belőle, hogy rámegy a leggyorsabb körre, jó csapattárs módjára. 😄😄
több mint 1 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 640 — Patriot

Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 926 — Kinek mit intézett a kormánya
Norbi, ha 28 futamból 26ot nyersz mert annyira mindenki felett vagy persze hogy bevállalod, de ez nem az a szitu

Poloska vagyok.
  Felkapott fórum témák