Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Ó faszom, már megint 2. lett csak.Na Kirkwoodék meg csak összeakadtak a végén. 😮 Carpenter rámászott Kyle-ra, Robb pedig fejen csúszva fejezte be a versenyt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Fú gec, ez itt a leintés után
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jókor érték utol a lekörözendőket, nyolccal a vége előtt.
több mint 1 éve
A picsába, Power megelőzte Palout az utolsó kerékcsere-tankoláskor. 😕Egész futamon kb ennyi történt
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A picsába, Power megelőzte Palout az utolsó kerékcsere-tankoláskor. 😕
több mint 1 éve
Szerintem egy évben egy helyszín belefér duplával. Több nem kell.Bárki bármit mond, a rövid oválos IndyCar versenyeknek van egy megmagyarázhatatlan feelingje, ami mindennél feljebb teszi a képzeletbeli polcon.Mondjuk ez a verseny ma a képzeletbeli polcon van, de ennyit tudok róla elmondani. Nem ez fogja csökkenteni a duplahétvége ellenességemet
Mikey
zacknorb
Ferrucci nagyot versenyzik ma, kíváncsi vagyok meddig bírja mielőtt besokall és kirak valakit.
Féltávnál Palou vezet, de Power picivel gyorsabbnak tűnik.
több mint 1 éve
Bárki bármit mond, a rövid oválos IndyCar versenyeknek van egy megmagyarázhatatlan feelingje, ami mindennél feljebb teszi a képzeletbeli polcon.Mondjuk ez a verseny ma a képzeletbeli polcon van, de ennyit tudok róla elmondani. Nem ez fogja csökkenteni a duplahétvége ellenességemet
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bárki bármit mond, a rövid oválos IndyCar versenyeknek van egy megmagyarázhatatlan feelingje, ami mindennél feljebb teszi a képzeletbeli polcon.
több mint 1 éve
Az érdekesség kedvéért: a mai Leigh Diffey utolsó versenye play-by-play kommentátorként, hiszen ezután olimpia, aztán a NASCAR versenyeken lesz kommentátor. Nagyon várom azt, imádom hallgatni az akcentusával együtt.
több mint 1 éve
Nyilván a Pocono-hegységben. 🤣There's litterally one singular tiny thunderstorm in the entire eastern US and guess where it hit https://t.co/AmDkaIXdM1 pic.twitter.com/uMVICSiaGV
— Asteroid (@Asteroid4914) July 14, 2024
zacknorb
De legalább Iowában szép az idő, és nemsoká kezdődik az IndyCar doubleheader második versenye. Remélem Palou nem dobja ma el a vasat.
több mint 1 éve
There's litterally one singular tiny thunderstorm in the entire eastern US and guess where it hit https://t.co/AmDkaIXdM1 pic.twitter.com/uMVICSiaGV
— Asteroid (@Asteroid4914) July 14, 2024
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Herta bemutatta az év mentését a tegnapi iowai IndyCar versenyen. Valós sebességnél üt nagyot a videó, de csak lassítottat találtam.
SAVE OF THE SEASON!
— NTT INDYCAR SERIES (@IndyCar) July 14, 2024
Unbelievable catch from @ColtonHerta 🤯
📺: #INDYCARatIowa on CNBC and Peacock pic.twitter.com/IT9AcMQ9sR
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Razgatlioglu elég csúnyán odapirított az egész mezőnynek.És akkor pontot tehetünk arra a disputára, nem tudom már ki hozta fel - hogy Toprak nem egy generációs Marquez féle tehetség - mert hogy egyértelműen az.
11,38 mp előnnyel nyert, a második legnagyobb különbségű győzelem a SBK történetében.
Az elmúlt évek gyártói dominanciája után jó végre ilyet látni, hogy a versenyzőtől nyerő a motor, és nem fordítva.
Jan
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Sheldon Creed a pole-ban Poconóban!Vagy ma, vagy soha!
több mint 1 éve
Razgatlioglu elég csúnyán odapirított az egész mezőnynek.11,38 mp előnnyel nyert, a második legnagyobb különbségű győzelem a SBK történetében.
Az elmúlt évek gyártói dominanciája után jó végre ilyet látni, hogy a versenyzőtől nyerő a motor, és nem fordítva.
több mint 1 éve
A chicago-i megint az és hétvégéje lesz szerintem a szezonban.Még az sem biztos, hogy lesz verseny Chicagóban.
Jöhetnének jövőre a truck-ok is.
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
A chicago-i megint az és hétvégéje lesz szerintem a szezonban.Jöhetnének jövőre a truck-ok is.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Kyle Weatherman embarks on his best opportunity of NASCAR career with DGM RacingHa esetleg valakit érdekelnek az underdogok is, nemcsak a sztárok. Nagyjából 3-4 éve követem már Kyle karrierjét, amennyire csak innen a távolból lehet, és amellett hogy nagyon tehetséges, nagyon szimpatikus is, nem véletlenül lett idénre a kedvencem az Xfinity mezőnyből.
Idén sajnos baromi peches éve van, rendszeresen ott lehetne a Top 15-ben pedig, ami egy ilyen kis csapattól nagyszerű eredmény. Remélem a szezon második felében gyakrabban összejön majd.
Aztán hátha 2-3 év múlva egy jobb csapatnál is lehetőséget kap majd, legalább pár versenyre.
több mint 1 éve
NASCAR to give teams tire options at Richmond RacewayNa ez érdekesen hangzik, és jó látni, hogy korábban teljesen elképzelhetetlennek hitt dolgokkal próbálkoznak a jobb versenyélmény eléréséért. Majd kiderül, mennyire válik be (és hogy milyen szabályok lesznek az option tire használatára) de már az örömteli hogy megpróbálják élesben is. És pont Richmondban, ahol a gumikopás jelentős.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
rend utoljára kb max mosley idejében volt, aki abba bukott bele hogy szerette ha seggbe basszák egy dildóval. todt egeret meg kb bárki megnaszhatja, csak nem materiálisan...aztán meg jöttegy korrupt arab....
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Persze, de nem a szurkolók döntenek, amíg így is rekordnyereség van, a csapatok meg jobb szeretik a kiszámítható hétvégéket. A problémát az ő szemszögükből írtam.Ez pont, h mellette szól. Sokkal kisebb valószínűséggel jön ki a tényleges erősorrend, ami így változatossá teszi az amúgy unalomas gp-ket.F1-ben első két évben 3, azóta 6-6 sprint futam van.Tehát jövöre nem lesz minden helyszinen sprint?
zacknorb
Mi az oka? Az F1ben nem jött annyira be? A MotoGPbe pl. szerintem összeségében siker a sprint.
Cowboykarcsi90
A versenyzők utálják, a szurkolók között pedig megosztó, így egyelőre többet nem mernek betenni.
A MotoGP-vel szemben kettő probléma van:
1. Nehezebb előzni, és ha törik az autó, akkor azt másnapra nehéz lehet összerakni, ezért limitált kockázatot vállalnak a versenyzők.
2. Külön időmérő van a sprintre és a versenyre, így valójában egy szabadedzés van a kocsik beállítására.
Jughead
Szurkolók között is érthetetlen mitől megosztó. Gondolom azok utálják leginkább, akik mind a 3 szabadedzést tűkön ülve szeretik követni és véletlenül sem azok, akik mindenen is szeretnek károgni és elégedetlenkedni. Egy SQ>>>P2 és egy SR>>>P3.
Tisztelet minden olyan nézőnek, aki szezononként 20+ P2 és P3 lelkes követője és a sprintek miatt szegények kénytelenek sprint kvalit és versenyt nézni a szabadedzések helyett.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
4 057
Ez pont, h mellette szól. Sokkal kisebb valószínűséggel jön ki a tényleges erősorrend, ami így változatossá teszi az amúgy unalomas gp-ket.F1-ben első két évben 3, azóta 6-6 sprint futam van.Tehát jövöre nem lesz minden helyszinen sprint?
zacknorb
Mi az oka? Az F1ben nem jött annyira be? A MotoGPbe pl. szerintem összeségében siker a sprint.
Cowboykarcsi90
A versenyzők utálják, a szurkolók között pedig megosztó, így egyelőre többet nem mernek betenni.
1. Nehezebb előzni, és ha törik az autó, akkor azt másnapra nehéz lehet összerakni, ezért limitált kockázatot vállalnak a versenyzők.
2. Külön időmérő van a sprintre és a versenyre, így valójában egy szabadedzés van a kocsik beállítására.
Jughead
Szurkolók között is érthetetlen mitől megosztó. Gondolom azok utálják leginkább, akik mind a 3 szabadedzést tűkön ülve szeretik követni és véletlenül sem azok, akik mindenen is szeretnek károgni és elégedetlenkedni. Egy SQ>>>P2 és egy SR>>>P3.
Tisztelet minden olyan nézőnek, aki szezononként 20+ P2 és P3 lelkes követője és a sprintek miatt szegények kénytelenek sprint kvalit és versenyt nézni a szabadedzések helyett.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
F1-ben első két évben 3, azóta 6-6 sprint futam van.Tehát jövöre nem lesz minden helyszinen sprint?
zacknorb
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Tehát jövöre nem lesz minden helyszinen sprint?
zacknorb
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!