Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Az a durva hogy nem egy fos pilóta volt…komoly összeomlás :SVerstappen összetörte....
Eazzy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
azt mondja Wéber Perez egyértelműen kiesik 😊vazze az utolsó ember ütötte ki!
RUS kiesése viszont meglepő
több mint 1 éve
Az a durva hogy nem egy fos pilóta volt…komoly összeomlás :S
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Spa után ennek vége kell, hogy legyen Pereznek.
több mint 1 éve
Perez bazd met
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Perez te világi balfaszPerez xdd
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Perez te világi balfasz
több mint 1 éve
Rossi nem indul a hétvégi torontói IndyCar versenyen, mert eltört a jobb hüvelykujja miután falnak csapta az autót.Pourchaire is baaaaack. 😂😂
Egyelőre nem jelentette be a McLaren hogy kit indít helyette. Mekkora fejvakarás mehet hogy kinek van már szerződése a csapattal, és még kinek nincs. 😀
Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Toprak beteg amit csinál. Erre mást nem lehet írni.Mintha playstationön nyomná easy modeba.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Rossi nem indul a hétvégi torontói IndyCar versenyen, mert eltört a jobb hüvelykujja miután falnak csapta az autót.Egyelőre nem jelentette be a McLaren hogy kit indít helyette. Mekkora fejvakarás mehet hogy kinek van már szerződése a csapattal, és még kinek nincs. 😀
több mint 1 éve
Mercedes pitwall-t is elérte a főszponzoruk jól sikerült patch-e... 😀
Szerkesztette: Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Beírom hátha érdekel valaki mást is. A Panini gyárt motogp kártyákat is, most jött velem szembe a tescoba. Vettem is rögtön 5 csomaggal 😀Ez egy sportszerető ártalom 😊
Én utoljára olyan 8-10 évesen gyűjtöttem kártyát - kosaras kártya ugye - de így 34 éves fejjel ez most ugyanolyan szenvedélyes szerelem mint a akkor volt. 😀😀
Csak sutyiba kell csinálni mert a lányom is bírja a GP-t és egy csomaggal már lenyúlt tőlem. Ráadásul pont azt a packot amibe eddig az egyetlen Peccos kártya volt. 😀
Cowboykarcsi90
Jó hogy írtad, figyelem majd a boltokban hátha 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Beírom hátha érdekel valaki mást is. A Panini gyárt motogp kártyákat is, most jött velem szembe a tescoba. Vettem is rögtön 5 csomaggal 😀akkor ezt most jól nem mondom el a kölköknek, mert még képesek lennének az összes zsebpénzüket elszabni rá. 😕
Én utoljára olyan 8-10 évesen gyűjtöttem kártyát - kosaras kártya ugye - de így 34 éves fejjel ez most ugyanolyan szenvedélyes szerelem mint a akkor volt. 😀😀
Csak sutyiba kell csinálni mert a lányom is bírja a GP-t és egy csomaggal már lenyúlt tőlem. Ráadásul pont azt a packot amibe eddig az egyetlen Peccos kártya volt. 😀
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Beírom hátha érdekel valaki mást is. A Panini gyárt motogp kártyákat is, most jött velem szembe a tescoba. Vettem is rögtön 5 csomaggal 😀Én utoljára olyan 8-10 évesen gyűjtöttem kártyát - kosaras kártya ugye - de így 34 éves fejjel ez most ugyanolyan szenvedélyes szerelem mint a akkor volt. 😀😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Ha már hétvégén Brickyard, Berry az állami hős előtt tiszteleg ezzel az eléggé WTF festéssel.Még mindig jobb, mint LaJoie pár évvel ezelőtti festése. 😀
Nem, nem Richardson, és nem is Flacco báró a hős, de még csak nem is Haliburton.
zacknorb
Ha már SHR. Kicsit belehallgattam ma reggel Harvick podcastjébe, éppen Deeganről beszélgettek. Sosem rejtette véka alá a véleményét Harvick, de érdekes volt hallgatni hogy mennyire szókimondóan kritizálja a Fordot és az SHR-t is. Nyilván teljesen jogosan teszi, hiszen a Ford utánpótlásprogramja kvázi nem létezik, az SHR pedig évek óta vicc kategória, de szokatlan hogy valaki ennyire nyíltan kritizáljon. De pont ezért is bírtam régen is, mert sosem köntörfalazott.
több mint 1 éve
Ha már hétvégén Brickyard, Berry az állami hős előtt tiszteleg ezzel az eléggé WTF festéssel.Nem, nem Richardson, és nem is Flacco báró a hős, de még csak nem is Haliburton.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Ez valószínűleg csak nekem lesz hír, de azért beírom. Jelenlegi formájában biztosan, de valószínűleg végleg megszűnt létezni az Xfinity Seriesben több mint 20 éve állandó résztvevő JD Motorsports. Sosem voltak egy gyenge közepesnél jobb csapat, de az ilyet mindig szomorú látni. És hát többek között náluk bontogatta szárnyait Ross Chastain is, és ért el az ő autójukkal olyan jó eredményeket (ami ebben az esetben konstans Top15-öt, Top20-at jelent, hogy végül '18-ban Chip Ganassi esélyt adott neki, és az első versenyét majdnem megnyerte (Harvick akkor nem volt annyira Happy) a másodikat viszont már ténylegesen meg is nyerte. Ha emlékeim nem csalnak én '16-tól követtem nagyon lelkesen Ross versenyeit, az a piros autó a sárga 4-es rajtszámával örökre nosztalgikus érzéseket fog bennem kelteni. Hiányozni fognak, akármennyire is garbage autóik voltak azóta is...
több mint 1 éve
BREAKING 🚨 The #KazakhstanGP is cancelled and will be replaced by the #EmiliaRomagnaGP from the 20th to the 22nd of September 🏁
#MotoGP
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Chastain is kiszállt.
több mint 1 éve
Hát, Gragson eddig tartott
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát ez nem tartott sokáig Gragsonnak. 😩
több mint 1 éve
Na és akkor a nap fénypontja, let's go racing at the Poconos!And let's fuckin' go no.10 and no.5!
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Atyaég mekkorát repült Robb. Hordágyon viszik el.De mutatja az egyezményes jelet hogy jól van, huh.
Szerkesztette: Mikey