Autó- és motorsportok
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Igen, de ettől azért személy szerint nem esek hasra. 😀16 évesen megnyerte a két legkomolyabb nem FIA szinten szervezett utánpótlás szériát.Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
steelwolf
dugo93
17 évesen újoncként 3. lett az F3-as bajnokságban a legjobb Premáskent.
18 évesen 6. lett az F2-ben, de övé volt a legtöbb futamgyőzelem.
18 évesen élete első Forma-1 versenyén minden normális felkészülés nélkül lett 7., mindenidők 3. legfiatalabb pontszerzőjeként.
Jughead
A hypeot egyébként nem rátok értettem, hanem általánosságban.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
(Lehetne Pesten is ilyen idő)
Poloska vagyok.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Szóval semmit nem nyert FIA szinten 😛16 évesen megnyerte a két legkomolyabb nem FIA szinten szervezett utánpótlás szériát.Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
steelwolf
dugo93
18 évesen élete első Forma-1 versenyén minden normális felkészülés nélkül lett 7., mindenidők 3. legfiatalabb pontszerzőjeként.
Jughead
16 évesen megnyerte a két legkomolyabb nem FIA szinten szervezett utánpótlás szériát.Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
steelwolf
dugo93
Szerkesztette: Jughead
Mondjuk szerintem ennek az okát mindenki tudja.Én sem hypolom. Szimpatikus, tehetséges srácnak tartom, ennyi.Én nem hypeolom, ahhoz kellene látni azért többet. Az eddigiek alapján mondjuk a Haasos ülés indokolt és logikus is.Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
steelwolf
dugo93
zacknorb
Számomra az F-2-ben, Bortoleto és Aron konzisztensebb teljesítményt nyújtanak, közben a nevük F-1-ben fel se merül.
steelwolf
Én sem hypolom. Szimpatikus, tehetséges srácnak tartom, ennyi.Én nem hypeolom, ahhoz kellene látni azért többet. Az eddigiek alapján mondjuk a Haasos ülés indokolt és logikus is.Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
steelwolf
dugo93
zacknorb
Számomra az F-2-ben, Bortoleto és Aron konzisztensebb teljesítményt nyújtanak, közben a nevük F-1-ben fel se merül.
Én nem hypeolom, ahhoz kellene látni azért többet. Az eddigiek alapján mondjuk a Haasos ülés indokolt és logikus is.Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
steelwolf
dugo93
Poloska vagyok.
Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
steelwolf
S tegyük hozzá, hogy 2010-11 a tandem-eraEz nagyon jól hangzik.So far, 2024 has averaged just over 11 different leader PER RACE (11.05)
— Trey Ryan (@TreyRyan99) July 4, 2024
This is currently on track to be the the 3rd most leaders per race in a season in NASCAR history
2011 - 12.75 leaders/race
2010 - 11.42 leaders/race
2024 - 11.05 leaders/race pic.twitter.com/0QLfSjoHtx
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
Ez nagyon jól hangzik.So far, 2024 has averaged just over 11 different leader PER RACE (11.05)
This is currently on track to be the the 3rd most leaders per race in a season in NASCAR history
zacknorb
Ollie Bearman 2025 HAASOllie Bearman 2028 Ferrari
zacknorb
So far, 2024 has averaged just over 11 different leader PER RACE (11.05)
Poloska vagyok.
Stella rinyálása kezd szánalmas lenni, Lando a kedvencem, de ne hülyéskedjünk már. Barcelonában a rajtnál leszorította a fűre Maxot, aki a verseny után csak röhögött ezen, hogy kemény volt Ausztriában kétszer is kivetette Maxet a pályáról, aki elkerülte őt, majd a balesetnél Landonak kellett volna kikerülnie Maxet, de ő nem tágított és ráfázott (megy most egy videó a közösségi médiában, hogy 23-ban Sainz ugyanitt ugyanígy ráhúzta a kormányt Maxre, aki kihúzódott a pályáról a baleset elkerülése érdekében pl.).Főleg Norris mai nyilatkozata után vicces ez, aki elmondta, hogy nem volt ez egy nagy dolog, kemény versenyzés volt és ő is engedhetett volna, míg a büntetésre ezt mondta :
Szóval kezd nagyon gyerekes lennie ez.
Jughead
“So for what it was, I don’t think it should have been a big penalty at all or even if a penalty at the end of the day, but considering it put me out of the race and took me out of a chance of winning a race it definitely adds a lot more to the facts.”
Poloska vagyok.
Érdekes elgondolás szezon közepén bevezetni, kíváncsian várom mennyire fogja megkavarni a mezőnyt, és hogy mennyivel több DNF lesz miatta.
www.indycar.com/News/2024/07/07-01-Hybrid-Intro
Szóval kezd nagyon gyerekes lennie ez.
NEWS: Carson Hocevar has been fined $50,000 and assessed with the loss of 25 driver points for violating the NASCAR Member Code of Conduct at Nashville Superspeedway.Visszaesőként ez elég gyenge büntetés.
zacknorb
Poloska vagyok.