Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 028
Martin megint lassan jött ki a rajtból, ellentétben Pecco-val
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 245
Ocon vajon minek a Haas-nak…
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 456 — Bla, bla, bla
"Az elektromos autózás, olyan mint a hasmenés! Vagy haza érsz vagy nem!!" 😁😁😁
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/438251579_763267369341955_2304912774069048058_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=pgmQ2bkN89cQ7kNvwHvFynZ&_nc_oc=AdmcGMc4zsKuijLL_FzYgjvPDw6Q1cSLo_wIcMEAjOj5AwBQcXO8yn1jSkpTJ1-BeSo&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=eAzo5W-2l_sSqLIoNnmfow&oh=00_AfpT2MFE1dSJiGg4PZpp1ysIr03e-0aNkSZyn78FFY39Hg&oe=69768AA9
751.661 Aufrufe · 11.134 Reaktionen | Varga "Cigány" Zolihoz nem kellenek szavak, neki van bőven! 😎😉 #rally #vargacigányzoltán | Nyirád Racing Center
Varga "Cigány" Zolihoz nem kellenek szavak, neki van bőven! 😎😉 #rally #vargacigányzoltán

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 507
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
Ollie Bearman 2028 Ferrari
steelwolf
Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.
dugo93
16 évesen megnyerte a két legkomolyabb nem FIA szinten szervezett utánpótlás szériát.

17 évesen újoncként 3. lett az F3-as bajnokságban a legjobb Premáskent.

18 évesen 6. lett az F2-ben, de övé volt a legtöbb futamgyőzelem.

18 évesen élete első Forma-1 versenyén minden normális felkészülés nélkül lett 7., mindenidők 3. legfiatalabb pontszerzőjeként.
Jughead
Igen, de ettől azért személy szerint nem esek hasra. 😀

A hypeot egyébként nem rátok értettem, hanem általánosságban.

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 874 — Deion Sanders for president!
Tegnapi Cubs meccsen Kurt Busch énekelt és hát egyre szarabbul néz ki a faszi. Mint egy jó 60-as alkesz.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 501
MM-et először Miller ütötte ki majdnem, utána meg Bradl ment gyök2-vel a gyors íven, így nem tudott gyors kört menni ..
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 522 — Kinek mit intézett a kormánya
Az F3-at már halasztani kellett, ez egy durván esős napnak ígérkezik.
(Lehetne Pesten is ilyen idő)

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 789
Új hibrid hajtás ide vagy oda, Palou nyerte az első edzést a mid-ohiói IndyCar hétvégén.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 181 — Vikings fan
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
steelwolf
Lehet én vagyok vak, de nem értem ezt a hatalmas hypeot a gyerek körül. Nem fog ő eljutni a Ferkáig.
dugo93
16 évesen megnyerte a két legkomolyabb nem FIA szinten szervezett utánpótlás szériát.

18 évesen élete első Forma-1 versenyén minden normális felkészülés nélkül lett 7., mindenidők 3. legfiatalabb pontszerzőjeként.
Jughead
Szóval semmit nem nyert FIA szinten 😛
több mint 1 éve
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
steelwolf
dugo93

Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 181 — Vikings fan
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
steelwolf
dugo93
Én nem hypeolom, ahhoz kellene látni azért többet. Az eddigiek alapján mondjuk a Haasos ülés indokolt és logikus is.
zacknorb
Én sem hypolom. Szimpatikus, tehetséges srácnak tartom, ennyi.
Számomra az F-2-ben, Bortoleto és Aron konzisztensebb teljesítményt nyújtanak, közben a nevük F-1-ben fel se merül.
steelwolf
Mondjuk szerintem ennek az okát mindenki tudja.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 463 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
steelwolf
dugo93
Én nem hypeolom, ahhoz kellene látni azért többet. Az eddigiek alapján mondjuk a Haasos ülés indokolt és logikus is.
zacknorb
Én sem hypolom. Szimpatikus, tehetséges srácnak tartom, ennyi.
Számomra az F-2-ben, Bortoleto és Aron konzisztensebb teljesítményt nyújtanak, közben a nevük F-1-ben fel se merül.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 522 — Kinek mit intézett a kormánya
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
steelwolf
dugo93

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 507
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
steelwolf

több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 501
Ha MM itt sem(egyik legjobb pályája) lesz Pecco és Martin közelében akkor a GP23-nak tényleg lefőtt idénre.
több mint 1 éve

zacknorb
Ez nagyon jól hangzik.
Mikey
S tegyük hozzá, hogy 2010-11 a tandem-era

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

zacknorb
Ez nagyon jól hangzik.

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 463 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ollie Bearman 2025 HAAS
zacknorb
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Stella rinyálása kezd szánalmas lenni, Lando a kedvencem, de ne hülyéskedjünk már. Barcelonában a rajtnál leszorította a fűre Maxot, aki a verseny után csak röhögött ezen, hogy kemény volt Ausztriában kétszer is kivetette Maxet a pályáról, aki elkerülte őt, majd a balesetnél Landonak kellett volna kikerülnie Maxet, de ő nem tágított és ráfázott (megy most egy videó a közösségi médiában, hogy 23-ban Sainz ugyanitt ugyanígy ráhúzta a kormányt Maxre, aki kihúzódott a pályáról a baleset elkerülése érdekében pl.).

Szóval kezd nagyon gyerekes lennie ez.
Jughead
Főleg Norris mai nyilatkozata után vicces ez, aki elmondta, hogy nem volt ez egy nagy dolog, kemény versenyzés volt és ő is engedhetett volna, míg a büntetésre ezt mondta :

“So for what it was, I don’t think it should have been a big penalty at all or even if a penalty at the end of the day, but considering it put me out of the race and took me out of a chance of winning a race it definitely adds a lot more to the facts.”
több mint 1 éve
Ollie Bearman 2025 HAAS

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A hétvégi mid-ohiói versenyen debütál az új hibrid hajtás az IndyCarban.
Érdekes elgondolás szezon közepén bevezetni, kíváncsian várom mennyire fogja megkavarni a mezőnyt, és hogy mennyivel több DNF lesz miatta.

www.indycar.com/News/2024/07/07-01-Hybrid-Intro

több mint 1 éve
Stella rinyálása kezd szánalmas lenni, Lando a kedvencem, de ne hülyéskedjünk már. Barcelonában a rajtnál leszorította a fűre Maxot, aki a verseny után csak röhögött ezen, hogy kemény volt Ausztriában kétszer is kivetette Maxet a pályáról, aki elkerülte őt, majd a balesetnél Landonak kellett volna kikerülnie Maxet, de ő nem tágított és ráfázott (megy most egy videó a közösségi médiában, hogy 23-ban Sainz ugyanitt ugyanígy ráhúzta a kormányt Maxre, aki kihúzódott a pályáról a baleset elkerülése érdekében pl.).

Szóval kezd nagyon gyerekes lennie ez.
több mint 1 éve
NEWS: Carson Hocevar has been fined $50,000 and assessed with the loss of 25 driver points for violating the NASCAR Member Code of Conduct at Nashville Superspeedway.
zacknorb
Visszaesőként ez elég gyenge büntetés.

több mint 1 éve
NEWS: Carson Hocevar has been fined $50,000 and assessed with the loss of 25 driver points for violating the NASCAR Member Code of Conduct at Nashville Superspeedway.

Poloska vagyok.