Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Igen, fura mert eddig inkább kerulte az RB ezt a keveréket idén. Plusz ebből volt csak új nekik, de tényleg jónak tűnik, érdekes futam az biztos 😄VER-nek kemény keverék, ezek hülyék 😁😁Úgy néz ki azon érzi jobban magát a redbull, még jól is jöhet ki nekik.
Pep71
Tarsi
több mint 1 éve
Azért ott Norris is belehibázott és úgy hangzott, ő döntött a lágy gumi lellett.Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
több mint 1 éve
Hamilton úgy néz ki behúzza, kb 3 év után...
több mint 1 éve
Végtére ugyanaz most. Pl az RB-nél Verstappen kérte a gumikatOktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
Jughead
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..Inkább oktatja a Mercedes és a Red Bull a McLarent.
Eazzy
több mint 1 éve
VER-nek kemény keverék, ezek hülyék 😁😁Úgy néz ki azon érzi jobban magát a redbull, még jól is jöhet ki nekik.
Pep71
több mint 1 éve
Oktatják a világbajnokok a balfasz Norrist ismét..
több mint 1 éve
Miért nem tettek fel közepest? Hihetetlen baszdki.
több mint 1 éve
Bazmeg de elbaszta a cserét Norris…nem tud normálisan nyerni…
több mint 1 éve
VER-nek kemény keverék, ezek hülyék 😁😁
több mint 1 éve
Alonsot a Mercibe jövőre!! 😁
több mint 1 éve
csóri Piastri, hülyék voltak a mekinél bukott volna 2 mp-et, így meg bukott 20-atLett volna az 7 is, de nyilván akkor is jobban megérte volna.
NB2
több mint 1 éve
szokásos Hamilton hiszti: szar a gumi... aztán 4 kör alatt hozott 1 mp-cet Norrison 😊
több mint 1 éve
Az F1-ben 90+%-ban az autó dönti el a VB címet nem a sofőr..ezért szeretem sokkal jobban a MotoGP-t..most h a mclaren a legjobb gép, hirtelen Norris tűnik a legjobb pilótának.. 😁Alonsoról meg senki sem beszél. Ilyen az F1.
Pep71
Megérte Leclercet kikapni 8. helyről erre az interre 😃 csakaszoki ferrari taktikaDe az biztos h elsőként is ők rakják fel a száraz gumit. 🤪
Hanni
Értem h 7. helyről kockáztatni kell, de így kimatekozni?
Ön matematikus? 😆
csóri Piastri, hülyék voltak a mekinél bukott volna 2 mp-et, így meg bukott 20-atFull hülyék, Merci megcsinálta, és igazuk lett. Még sokat kell tanulniuk ifjú Padawan.
NB2
több mint 1 éve
Verstappen iszonyat lassú 😕
több mint 1 éve
csóri Piastri, hülyék voltak a mekinél bukott volna 2 mp-et, így meg bukott 20-atTonkretettek futamat konkretan
NB2
több mint 1 éve
csóri Piastri, hülyék voltak a mekinél bukott volna 2 mp-et, így meg bukott 20-at
több mint 1 éve
Megérte Leclercet kikapni 8. helyről erre az interre 😃 csakaszoki ferrari taktika
több mint 1 éve
Az F1-ben 90+%-ban az autó dönti el a VB címet nem a sofőr..ezért szeretem sokkal jobban a MotoGP-t..most h a mclaren a legjobb gép, hirtelen Norris tűnik a legjobb pilótának.. 😁
több mint 1 éve
Jöhet a kemény a Ferrarira
több mint 1 éve
Akkor az első angol-holland csörte kezdődjön. Állítólag jön az eső, kaotikus futamra számítok.ebből nem lesz holland-angol csata, Verstappen nagyon súlytalan
NB2
több mint 1 éve
Akkor az első angol-holland csörte kezdődjön. Állítólag jön az eső, kaotikus futamra számítok.
több mint 1 éve
Ezek szerint nem jött át a szarkazmusperirónia.| na Martin Ducatiját megint megbuherálták Tardozziék |Szerintem inkább nagyon a határon ment, mert a végére Pecco utolérte volna. Kisajtolta a motort és belehibázott, talán a tapadása sem volt a legjobb már.
Cowboykarcsi90
Kár érte, mert így végleg átrendeződhet a vb, hiszen már neki kell hajtania.
Willie Parker
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
| na Martin Ducatiját megint megbuherálták Tardozziék |Szerintem inkább nagyon a határon ment, mert a végére Pecco utolérte volna. Kisajtolta a motort és belehibázott, talán a tapadása sem volt a legjobb már.
Cowboykarcsi90
Kár érte, mert így végleg átrendeződhet a vb, hiszen már neki kell hajtania.
több mint 1 éve
| na Martin Ducatiját megint megbuherálták Tardozziék |
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!