Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 789
Most nézem vissza az esti NXS versenyt. Szerintem ennyire jó első szakaszt még nem láttam, pedig párat már láttam. Larson és SVG szépen gyepálta egymást. És ami egyre ritkábban sikerül, teljesen tisztán tették mindezt.
Mikey
Ez bizony rohadt jó verseny volt, kár hogy nem Larson nyert, de remélem csak azért, mert ma fog. 😛

Connor Mosack P6, Austin Green P10, ezek nagyon szép eredmények, mindketten juthatnának több lehetőséghez is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 789
Most nézem vissza az esti NXS versenyt. Szerintem ennyire jó első szakaszt még nem láttam, pedig párat már láttam. Larson és SVG szépen gyepálta egymást. És ami egyre ritkábban sikerül, teljesen tisztán tették mindezt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 27 656 — nabege2@yahoo.com
Ezek az f3 és f2 versenyek az állandó SC-vel kb élvezhetetlenek
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 463 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Q2 után elkapcsoltam, az amit Leclerc és a Ferrari szenved és balfaszkodik az kriminális.
Nagyon szèpen jött fel a Mercedes, a McLaren már rég lekörözte a Ferrarit.
Botrány, h évek óta ez van.

Sajtóhír szerint jelenleg Newey az Aston felé hajlik, ha ez így van akkor 26-ban meglesz az 5. hely 😄
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 348 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
SVG és Larson szép meccset vív már ma is Chicagoban.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 245
Úgy néz ki, hogy a Red Bullnál is kezd betelni a pohár Perez teljesítményét látva.
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
remélem azért a holland padlólemeze holnapra megjavul
NB2
Elvileg nem lehet hozzányúlni az autókhoz vagy de?
ThundersNFL a Paraszt
Ugyanarra lehet cserélni. Azt nem tudom, új padlólemezt hoztak-e a hétvégén, van-e tartalék.
De egy biztos, a másik autón 😊

m4sport.hu/forma-1/cikk/2024/07/06/verstappen-a-serult-autorol-mar-annak-orultem-hogy-a-q3-ba-jutottam/

Szerk.: van tartalék
csipkelli
Köszönöm az infót 👌👌👌

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
csipkelli 4 010
NB2
ThundersNFL a Paraszt
Ugyanarra lehet cserélni. Azt nem tudom, új padlólemezt hoztak-e a hétvégén, van-e tartalék.
De egy biztos, a másik autón 😊

m4sport.hu/forma-1/cikk/2024/07/06/verstappen-a-serult-autorol-mar-annak-orultem-hogy-a-q3-ba-jutottam/

Szerk.: van tartalék

Szerkesztette: csipkelli
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 565 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
NB2

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 348 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nagyon élem ezt a hirtelen jött Russell reneszánszot. A végén még az F1 újra fun lesz?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Úgy néz ki Hamilton parádés érzékkel vált csapatot.
több mint 1 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 501
Hülk v Albon dobogó?😁
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 522 — Kinek mit intézett a kormánya
Leclerc, 1 hazai győzelemért utána teljes gatya
A soul for a soul

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Bestia miért nem támadja Peccot?? Nincs mögöttük senki és jövőre már nem is Ducatis lesz..vicc
Pep71
pont ezt akartam írni, hogy elég vicces így, mint akinek nem lehet előzni
undorító ez így
NB2
Pecco a bajnoki címért megy, Bestia meg nem, miért hátráltassa a csapattársát?
Jughead
Mert gyorsabb es ez egy versenysport 😃 másrészt végre megmutathatta volna, hogy anno miért érdemelte ki a gyári Ducati ülést..plusz Pecco szinte semmit nem bukott volna, mert Morbidelli nagyon messze volt, ezért 1 helyet bukhatott volna egy sprintfutamon, ez kemény 1 pont...ez Bestia részéről nem verseny volt
Pep71
Versenysport csapatok között. Bestia azért volt a 4. mert nem egy Hondán ül, ugyanis a csapata olyan motort rakott össze, amivel a 4. lehet.
Jughead
Bastia 2 éve baszik bármit csinálni Bagnaia ellen
több mint 1 éve
Bestia miért nem támadja Peccot?? Nincs mögöttük senki és jövőre már nem is Ducatis lesz..vicc
Pep71
undorító ez így
NB2
Jughead
Mert gyorsabb es ez egy versenysport 😃 másrészt végre megmutathatta volna, hogy anno miért érdemelte ki a gyári Ducati ülést..plusz Pecco szinte semmit nem bukott volna, mert Morbidelli nagyon messze volt, ezért 1 helyet bukhatott volna egy sprintfutamon, ez kemény 1 pont...ez Bestia részéről nem verseny volt
Pep71
Versenysport csapatok között. Bestia azért volt a 4. mert nem egy Hondán ül, ugyanis a csapata olyan motort rakott össze, amivel a 4. lehet.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 522 — Kinek mit intézett a kormánya
Perez xdd

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 819
Valszeg futam előtt megbeszélték, h ilyen szituban nem támadják egymást. Nyilván győzelemért menve más lett vna a szitu, de egy sprint 3-4 hely Bestianak sem oszt-szoroz. Így is látta mindenki, hogy gyorsabb volt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Pep71
undorító ez így
NB2
Jughead
több mint 1 éve
Pep71
undorító ez így
NB2
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 028
Martin a rossz rajt után most dominálni tudott, hiba nélkül, jó tempóban, konzisztensen.

Pecco nem volt jó, de tényleg rontja a versenyélményt, ha a gyorsabb, a mezőny második leggyorsabb motorjával Bestia a csapatutasítás miatt nem támadhatja meg.

Oliveirának és a Trackhouse-nak örülök, egy szimpatikus, jó irányú projektnek tűnik.

Vinales a végén bealudt, ezért MM egész jól mentett kárt az elrontott quali után.
Morbidelli meg életében először segített valamelyest Martinnak, ezt többször kellene.
több mint 1 éve
Pep71
undorító ez így
több mint 1 éve
Kár h Miller és Bradl elbaszta MM idomerőjet..Bestia meg h lehet ilyen beszari halvérű ?
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Martin megint lassan jött ki a rajtból, ellentétben Pecco-val
Willie Parker
De azóta MM szinten megy

Poloska vagyok.