Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 787
Hoppá, Gragson lett az első a tegnapi edzésen. 😲

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 347 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 1 éve
Truex Jr. holnap bejelenti a visszavonulását.
Lassan alig maradnak azok közül, akik akkor is a Cupban mentek, mikor elkezdtem nézni.

Állítólag Briscoe a legesélyesebb a helyére. Nagyon furcsa lenne őt a JGR-nál látni.
Mikey
Te kit raknál be a helyére? Berry? Hocevar? Nemechek? Corey Heim?
iktriad
nemechek miért? szerintem elég gyenge szezont megy a cup-ban, számomra csalódás keltően mondhatni. akartam is már k3érdezni, hogy ennek mi az oka?
peach
Az ótvar fos csapata. Hiába váltottak Toyotára, és van együttműködésük a JGR-ral, nem kérnek adatokat tőlük, mert maguk akarják kitalálni az autót. Hát nem meglepő módon nem megy. 😀

Edit: itt azért jól esik, hogy Gragson mindkét Legacys versenyzőt előzi a bajnokságban. 😊 (Ha nem lenne a 35 pont levonása, akkor ráadásul nagyon simán előzné még Jonest is.)

Szerkesztette: Mikey

több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 15 721 — a new hope (again)
Lassan alig maradnak azok közül, akik akkor is a Cupban mentek, mikor elkezdtem nézni.

Állítólag Briscoe a legesélyesebb a helyére. Nagyon furcsa lenne őt a JGR-nál látni.
Mikey
iktriad
nemechek miért? szerintem elég gyenge szezont megy a cup-ban, számomra csalódás keltően mondhatni. akartam is már k3érdezni, hogy ennek mi az oka?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 473 — …not me…Im in my prime!
Na akkor eddig amit tudunk.

Lenovo Ducati:
Pecco
MM

KTM:
Acosta
Binder

GasGas Tech3:
Bastianini
MVK

Aprilia:
Jorge Martin

A két Gresini, a két Pramacos hely még kiadó. A Pramacnál még ugye annyi csavar kerülhet a történetbe, hogy ott elvileg most már az sem biztos hogy maradnak a Ducatival.

A két VR46 motorosnak asszem ‘25 végéig van szerződése, ezzel együtt már most szóbahozzák mind a kettőjüket az Aprilia másik gyári motorjával. Rivola is azt hangoztatta nem is olyan régen, hogy akarnak egy olasz versenyzőt is.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve

Mikey
iktriad
Heim adná magát, hiszen Toyotás és szponzora is van, de ő elvileg megy a 23XI-hez a harmadik autóba. A többiek szponzor híján esélytelenek (hiába tehetségesek). Briscoe tehetség alapján mindenképp befér a 19-esbe, és a szponzora is megmondta hogy rajtuk nem fog múlni, egyszerűen csak mindig is Forddal ment, és valahogy nehéz őt elképzelni a Toyota zászlóshajójánál. Meglátjuk.

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 347 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Mikey

Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 874 — Deion Sanders for president!
Cadillac eddig komoly hyperpole-on. Bourdais, őt azt hiszem még szezon közben baszták ki a Toro Rossoból 2008-09 körül 😀
Heisman nádor
Elment normálisabb sorozatokba. 😀
Nem akarom lelőni, hátha valaki később nézi meg; de ez az egyik legfurcsább időmérő volt amit valaha láttam.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 412 — "Montoya por favor!"
És jött a Porsche Penske!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 412 — "Montoya por favor!"
Cadillac eddig komoly hyperpole-on. Bourdais, őt azt hiszem még szezon közben baszták ki a Toro Rossoból 2008-09 körül 😀

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 520 — Kinek mit intézett a kormánya
A FOX megvette az IndyCar Series közvetítési jogait, ennek én annyira nem örülök.

Kiadták a jövőévi menetrendet is, a helyszínek maradtak, a sorrend azért változott, az egyetlen különbség hogy a Milwaukee Mile-on az idei dupla helyett csak egy verseny lesz, és az idei All-Star verseny helyszín, a Thermal Club rendes pontszerző verseny lesz.

Minden korábbinál hamarabb, már augusztus 31-én véget ér majd a szezon.
Mikey
2015.08.30-ért véget, eben biztos vagyok, mert másnap költöztem koliba.
Amúgy ha nincs dupla én örülök, Detroit Belle Island még soso okés volt, Milwaukeen már bőven nem

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A FOX megvette az IndyCar Series közvetítési jogait, ennek én annyira nem örülök.

Kiadták a jövőévi menetrendet is, a helyszínek maradtak, a sorrend azért változott, az egyetlen különbség hogy a Milwaukee Mile-on az idei dupla helyett csak egy verseny lesz, és az idei All-Star verseny helyszín, a Thermal Club rendes pontszerző verseny lesz.

Minden korábbinál hamarabb, már augusztus 31-én véget ér majd a szezon.

több mint 1 éve
Nincs Toyota a Hyperpole-ban! 😱😱
Az időmérő közvetítésének forgatagában elsikkadt egy fontos tény: a szabályok szerint, aki piros zászlós helyzetet idéz elő, annak minden körét törlik.
Kamui Kobayashi kipördülése tehát sokba került a Toyotának; így mindkét autójuk lemarad a csütörtöki Hyperpole-ról.
zacknorb
ritka gyökér szabály amúgy

több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 818
Tech3 KTM Bestia és Vinales 2025 hivatalos
zacknorb
Újra is brandelik a csapatot, úgy tűnik a GasGas eltűnik, mint névadó szponzor.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 520 — Kinek mit intézett a kormánya
Tech3 KTM Bestia és Vinales 2025 hivatalos

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 818
Vinales elvileg Bestia csapattársa lesz a GasGas-ban. Hat ha ez tényleg összejön elég komoly kis pilóta négyese lesz a ktm-nek.

És ami a másik érdekesség, h ki lesz így vajon Martin csapattársa?

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Világi balfaszok ezek is. Egy versenyt csak kellett volna tartani a régi aszfalton, mielőtt újraaszfaltozzák. De ez még hagyján. Hát mi ez hogy az alsó és a középső (azt is csak félig) ívet aszfaltozták csak újra? Így konkrétan senki nem fog magasan menni. 😀

Azt is ki kéne rúgni, akinek az ötlete volt, és azt is aki jóváhagyta.

több mint 1 éve
Nincs Toyota a Hyperpole-ban! 😱😱
Az időmérő közvetítésének forgatagában elsikkadt egy fontos tény: a szabályok szerint, aki piros zászlós helyzetet idéz elő, annak minden körét törlik.
Kamui Kobayashi kipördülése tehát sokba került a Toyotának; így mindkét autójuk lemarad a csütörtöki Hyperpole-ról.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 027
25 éve
Webber karrierjének leghíresebb momentuma
Érdekesség a képen a lmp győztes BMW LM és nagy kedvencem a gt győztes Viper GTS-R

🤘 gaben 🤘
Élőben iszonyat ijesztő volt nézni, ez volt kb az első alkalom Senna után, h imádkoztam, h élve szálljon ki a roncsból

youtu.be/ZXZaAuyuYmQ?si=WCktTU0_4WRUf9hJ
Willie Parker
A videó Dumbreck versenybalesetét mutatja. (piros tükrök-Webber, kék-Dumbreck)
Webber a gyakorláson dobta a sikán előtt tetőre.
🤘 gaben 🤘
Tudom, Webber elmesélése miatt raktam be.
Szerencsére elmesélhette🙏
több mint 1 éve
25 éve
Érdekesség a képen a lmp győztes BMW LM és nagy kedvencem a gt győztes Viper GTS-R

🤘 gaben 🤘
Élőben iszonyat ijesztő volt nézni, ez volt kb az első alkalom Senna után, h imádkoztam, h élve szálljon ki a roncsból

Willie Parker
A videó Dumbreck versenybalesetét mutatja. (piros tükrök-Webber, kék-Dumbreck)
Webber a gyakorláson dobta a sikán előtt tetőre.

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 17 027
25 éve

🤘 gaben 🤘

több mint 1 éve
Cowboykarcsi90 3 473 — …not me…Im in my prime!
Brett Griffin a Door Bumper Clear c. podcastben azt pedzegette hogy jó esly van arra hogy Gragson az RCR-hoz kerüljön jövőre a Bass Pro Shops pénzével. Ez adná magát annyiból hogy Dillont is támogatják ezer éve és az RCR is három autóra akar bővíteni.

De bazmeg, először Petty, aztán Stewart-Haas, most meg Childress? Komolyan a kedvenc versenyzőm végigjárja a legutáltabb csapataimat?!
Mikey
A másik kettőt megértem, de Petty?
🤘 gaben 🤘
Nem tudom megfogalmazni, miért nem szimpatikus. Egyszerűen nem az.
Mikey
Van ez így. Nekem pl. ilyen Jorge Martin.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Brett Griffin a Door Bumper Clear c. podcastben azt pedzegette hogy jó esly van arra hogy Gragson az RCR-hoz kerüljön jövőre a Bass Pro Shops pénzével. Ez adná magát annyiból hogy Dillont is támogatják ezer éve és az RCR is három autóra akar bővíteni.

De bazmeg, először Petty, aztán Stewart-Haas, most meg Childress? Komolyan a kedvenc versenyzőm végigjárja a legutáltabb csapataimat?!
Mikey
A másik kettőt megértem, de Petty?
🤘 gaben 🤘
Nem tudom megfogalmazni, miért nem szimpatikus. Egyszerűen nem az.

több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 507
25 éve

🤘 gaben 🤘
Történt vele utána is hasonló.
 www.youtube.com/watch?v=ghG2SYVi8tY