Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Na kérem ez verseny volt a javából.A Porsche nem tudom melyik filmet nézte, mert ez 6 autóval harmatgyengére sikerült. Kis hátszéllel, de összességében megérdemelten húzta be a Ferrari, Sajnos az utolsó nagy tűzijátékból a büntetések elmaradása és Toyota gyávasága miatt nem lett semmi.
Jövőre megint jönnek kisebb szabály módosítások, az Aston és talán a Honda is.
Már vágom a centit!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Az vicc, mert Hartley-ék buktak vele majdnem egy percetIgen, 5mp a kiforgatásért.Amúgy ha úgy vesszük az elég drámai volt, hogy a Toyota megmondta hogy behozod a 2. helyen mert ez a munkádFerrarit végül büntették?
zacknorb
Willie Parker
Jan
több mint 1 éve
Igen, 5mp a kiforgatásért.Amúgy ha úgy vesszük az elég drámai volt, hogy a Toyota megmondta hogy behozod a 2. helyen mert ez a munkádFerrarit végül büntették?
zacknorb
Willie Parker
több mint 1 éve
Amúgy ha úgy vesszük az elég drámai volt, hogy a Toyota megmondta hogy behozod a 2. helyen mert ez a munkádFerrarit végül büntették?
zacknorb
több mint 1 éve
Amúgy ha úgy vesszük az elég drámai volt, hogy a Toyota megmondta hogy behozod a 2. helyen mert ez a munkád
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
nem úgy néz ki, hogy lesz dráma
több mint 1 éve
Várom a drámát az 50es Ferrarinál
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eléggè tetszik ez a Le Mans, igaz csak 4 órája kapcsolodtam be!
több mint 1 éve
Fuh, Rozoga ezt a hétvégét nagyon durván ledominálta.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Klasszikus Ferrari, ajtót nem sikerült becsukni 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Ferrarikat már büntetni kellene: egy veszélyes kiengedés, egy kiforgatás és egy nyitott jobb oldali ajtó is van.
több mint 1 éve
Na, az utolsó 4.5 órára hazaértem remélem helyez belém egy kis életet 😀Plusz várom majd az órás nagy összefoglalót hét közben, hogy mi is volt pontosan.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
WSBK superpole: sima Razgatlioglu W.
több mint 1 éve
Az érzés, amikor a kocsid beázik az éjszaka közepén Le Mans-ban.Volt amelyiknek a 'műszerfala' volt csurom vizes.
iktriad
Rossi remélem jövőre ügyesebb társakat kap!
több mint 1 éve
Az érzés, amikor a kocsid beázik az éjszaka közepén Le Mans-ban. For all plumbing problems, do not hesitate to contact @RGrosjean. 👨🔧#LeMans24 #WEC pic.twitter.com/6ZsPuOdWKG
— 24 Hours of Le Mans (@24hoursoflemans) June 16, 2024
több mint 1 éve
BMW, Alpine kuka és a Peugeot is kb.Mire elengedik őket jön az eső
több mint 1 éve
Kubica bazmeg ezt benézte
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Le Mans - Eső első felvonás.....
több mint 1 éve
Larson pole Iowában! ☺️Gragson P23, ehh.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Vale beszáll ................. Vale vezeti a kategóriát😊
több mint 1 éve
Hosszú Gragson interjú a kvali előtt, el sem hiszem. Viszont meglepően jókedvű volt, még ökörködött is a végén, régen volt már ilyen. Remélem az eső nem szól bele a kvaliba és jó eredményt tud elérni.
több mint 1 éve
Na induljon az év versenye.A Peugeot sajna esélytelen, úgyhogy jó lenne Cadillac győzelem. Viszont a végén Porsche lesz az, szinte biztos. Az Aston meg húzza be a gt-t csak úgy poénból.
Hűvös idő, eső, éjszaka!
Fergeteges lesz.
több mint 1 éve
Hatalmas jelentősége nincs, de íme a Le Mans időmérő kategória győztesei:Ki is egyeznék a győzelmükkel.
több mint 1 éve
A tegnapi Truex Jr. bejelentés kapcsán. Amibe én bele sem gondoltam, hogy Heim azért sem esélyes a 19-es autóra, mert Ty Gibbsszel van múltja, és nincsenek jó viszonyban. Gragson ugyanezért nem esélyes, és az insiderek szerint részben emiatt is Briscoe az elsőszámú opciója a JGR-nak.Egyébként MTJ azt mondta hogy nem megy messzire, és jövőre is szeretne indulni Cup és Xfinity versenyeken is, csak nem teljes idősként. Hamlin egyből fel is ajánlotta, hogy csak egy szavába kerül Martinnak, és egy 23XI autó máris készül neki a Daytona 500-ra.