Autó- és motorsportok
21 feliratkozó
több mint 2 éve
De mit hittek? Azt, hogy ric majd utoléri az évezredekre lévő Strollt a 10. Helyen? Se neki, se Yukinak esélye se volt pontokra, így meg csak felesleges feszko generálás volt az a helycsere. Miért nem adta vissza a végén? Az egész arról szólt, hogy elmondhassák, h Ric lenyomta a csapattársát (aki amúgy egész végig gyorsabb volt nála). Szóval én abszolút megértem Tsunoda dühét (a faszkodast a levezeto korben mar nem).Nem bírt elmenni Magnussen mellett már körök óta. Nyílván a csapat meg akarta nézni, hogy DannyRic meddig jut a frissebb, gyorsabb gumikkal, ami így már nem derült ki mert ugye Tsunoda jó pár körig nem engedte el. Ennyi, nem kell ebbe belelátni semmit.Yukinak ezt a duhot valahogy magaban kellett volna tartani, de oszinten szolva teljesen megertem, hogy igy felbaszta magat. Megint egesz vegig, a q1tol kezdve vegig gyorsabb volt riccardonal, egeszen "veletlenul" megint ot raktak a szopo strategiara. Vegig a 10. helyen ment Stroll meg Zhou elott, akik aztan ala vagtak. 12. Helyen meg minek csapatutasitas?? Foleg, h riccardo se tudott elorebb menni, es a vegen vissza sem adta a poziciot. Szep lesz a visanal a szezon, ha arrol fog szolni, hogy tudjak benyomni yuki ele a lassabb, es amugy legtulertekeltebb versenyzot, h neki lehessen adni a red bull masik uleset...Tsunada és Ric levezetőkörimádom hogy Yuki ilyen kis pukkancs törpe 😀
www.youtube.com/watch?v=lWVn_pSTXFU
NB2
petey
Duff
Brotesz
Hm 😀 Nálam a túlértékelt azt jelenti, hogy valakinek nagyobb a média/szurkolók/versenytársak/sportvezetők által kapott hypeja, mint a teljesítménye. Mivel Yuki szerintem semmilyen hypeot nem kap semmilyen oldalról, elég wtf dolog túlértékeltnek mondani. Nálam, pont, hogy inkább underrated, mivel pont, hogy az utóbbi 3 csapattársa volt hypeolva inkább. Aztán meg mind a 3nal gyorsabb.Yukinak ezt a duhot valahogy magaban kellett volna tartani, de oszinten szolva teljesen megertem, hogy igy felbaszta magat. Megint egesz vegig, a q1tol kezdve vegig gyorsabb volt riccardonal, egeszen "veletlenul" megint ot raktak a szopo strategiara. Vegig a 10. helyen ment Stroll meg Zhou elott, akik aztan ala vagtak. 12. Helyen meg minek csapatutasitas?? Foleg, h riccardo se tudott elorebb menni, es a vegen vissza sem adta a poziciot. Szep lesz a visanal a szezon, ha arrol fog szolni, hogy tudjak benyomni yuki ele a lassabb, es amugy legtulertekeltebb versenyzot, h neki lehessen adni a red bull masik uleset...Mondjuk nálam a legtúlértékeltebb pilóta versenybe a legnagyobb kihívója pont Tsunoda. Nem értem, hogy ő miért van ilyen magas polcon kezelve.
Duff
dugo93
több mint 2 éve
Aki azt mondja, hogy unalmas volt a tegnapi las vegasi verseny, az mit nézett? Ez minden volt csak unalmas nem.Most néztem meg a harmadik szakaszt, éjjel már képtelen voltam rá.
Kedvenceim 1-2-3-4-6-8, egyértelműen a legjobb eddigi versenyem személyes szempontból. 😁
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Na Jos is beleállt Hornerbe. Túl jól megy, már egymással harcolnak.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Pecco 2026ig a gyári Ducatinál 😎😎😎😎👍🏼👍🏼👍🏼
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Hazai pályája, Xfinityben is nagyon jól ment mindig, engem nem lepett meg.Gragson P6, wooooww!!hát ezt nem láttam jönni.
Mikey
törölt kristof
Talán annak fényében meglepő hogy a három csapattársa a 20. hely után végzett.
több mint 2 éve
Gragson P6, wooooww!!hát ezt nem láttam jönni.
Mikey
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 2 éve
kivétel erősíti a szabálytÉs ez hogy kapcsolódik ahhoz, amit írtam?Hát Loganoék jól elpoénkodtak azon, hogy a Nascarban nincs olyan unalmas verseny, mint a Forma-1-ben, majd rá egy nappal Larson ugyanolyan tükörsima győzelmet aratott, mint Verstappen.Ja. De ez nem lesz így minden egyes versenyen.
(Nyilván a különbség kisebb, de ez a két sorozat közötti különbségből fakad)
Jughead
slowmotion
Jughead
több mint 2 éve
És ez hogy kapcsolódik ahhoz, amit írtam?Hát Loganoék jól elpoénkodtak azon, hogy a Nascarban nincs olyan unalmas verseny, mint a Forma-1-ben, majd rá egy nappal Larson ugyanolyan tükörsima győzelmet aratott, mint Verstappen.Ja. De ez nem lesz így minden egyes versenyen.
Jughead
slowmotion
több mint 2 éve
Hát Loganoék jól elpoénkodtak azon, hogy a Nascarban nincs olyan unalmas verseny, mint a Forma-1-ben, majd rá egy nappal Larson ugyanolyan tükörsima győzelmet aratott, mint Verstappen.Ja. De ez nem lesz így minden egyes versenyen.
Jughead
több mint 2 éve
Gragson P6, wooooww!!
több mint 2 éve
Hát Loganoék jól elpoénkodtak azon, hogy a Nascarban nincs olyan unalmas verseny, mint a Forma-1-ben, majd rá egy nappal Larson ugyanolyan tükörsima győzelmet aratott, mint Verstappen. (Nyilván a különbség kisebb, de ez a két sorozat közötti különbségből fakad)
több mint 2 éve
azt én se.Yukinak ezt a duhot valahogy magaban kellett volna tartani, de oszinten szolva teljesen megertem, hogy igy felbaszta magat. Megint egesz vegig, a q1tol kezdve vegig gyorsabb volt riccardonal, egeszen "veletlenul" megint ot raktak a szopo strategiara. Vegig a 10. helyen ment Stroll meg Zhou elott, akik aztan ala vagtak. 12. Helyen meg minek csapatutasitas?? Foleg, h riccardo se tudott elorebb menni, es a vegen vissza sem adta a poziciot. Szep lesz a visanal a szezon, ha arrol fog szolni, hogy tudjak benyomni yuki ele a lassabb, es amugy legtulertekeltebb versenyzot, h neki lehessen adni a red bull masik uleset...Mondjuk nálam a legtúlértékeltebb pilóta versenybe a legnagyobb kihívója pont Tsunoda. Nem értem, hogy ő miért van ilyen magas polcon kezelve.
Duff
dugo93
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Yukinak ezt a duhot valahogy magaban kellett volna tartani, de oszinten szolva teljesen megertem, hogy igy felbaszta magat. Megint egesz vegig, a q1tol kezdve vegig gyorsabb volt riccardonal, egeszen "veletlenul" megint ot raktak a szopo strategiara. Vegig a 10. helyen ment Stroll meg Zhou elott, akik aztan ala vagtak. 12. Helyen meg minek csapatutasitas?? Foleg, h riccardo se tudott elorebb menni, es a vegen vissza sem adta a poziciot. Szep lesz a visanal a szezon, ha arrol fog szolni, hogy tudjak benyomni yuki ele a lassabb, es amugy legtulertekeltebb versenyzot, h neki lehessen adni a red bull masik uleset...Mondjuk nálam a legtúlértékeltebb pilóta versenybe a legnagyobb kihívója pont Tsunoda. Nem értem, hogy ő miért van ilyen magas polcon kezelve.
Duff
több mint 2 éve
Ha Larson megnyeri az első 2 részszakaszt, akkor behúzza a versenyt is. Az első háromban:
1. Chevy (Larson), 2. Toyota (Reddick). 3. Ford (Blaney)
A második háromban :
4. Chevy (Chastain - 2 friss gumival). 5. Toyota (Gibbs) 6. Ford (Gragson)
Szép sorminta. 😀 😀 😀 .
több mint 2 éve
Ebben a Larson moveban azért volt Rizikó. #Vegasmusic.youtube.com/watch?v=TbVS-ZuwEfo&si=smFGI2V4iVsFTVRW
több mint 2 éve
Számomra a NASCAR egyik legnagyobb talánya az általános LaJoie imádat. Sosem fogom megérteni.Szimpatikus faszi, masszívan (legalábbis eddig) underdog csapatban. Az ilyeneket szokták kedvelni az emberek 😊
Mikey
több mint 2 éve
Számomra a NASCAR egyik legnagyobb talánya az általános LaJoie imádat. Sosem fogom megérteni.
több mint 2 éve
Larsoné az első szakasz, Gragson végül a 16. helyig jött előre a 30.-ról az utolsó zöld zászlós periódus alatt. Királyság.Lajoie és Chastain szintén Top 8. Nojsz.
Remélem sok-sok hosszú zöld zászlós szakasz lesz a versenyen. 😉
Mikey
több mint 2 éve
Larsoné az első szakasz, Gragson végül a 16. helyig jött előre a 30.-ról az utolsó zöld zászlós periódus alatt. Királyság.Remélem sok-sok hosszú zöld zászlós szakasz lesz a versenyen. 😉
több mint 2 éve
Ahogy Makáék is kiemelték, én likeolom Corey LaJoie-t. És ha már nem Zsombi közvetít, de eszünkbe van azért, rá iszom egy Drinking about yout.
több mint 2 éve
Larson átvette a vezetést, és Gragson is elkezdett előrejönni az elrontott kvali után, már a top 20-ban az első szakasz végéhez közeledve. Eddig jó.
több mint 2 éve
Byron autója meg összeszedett egy szemeteszsákot, mi van itt.Ki is kellett jönni a pitbe miatta.
Mikey
The No. 24 picks up a piece of debris and is forced to pit road. #Pennzoil400 pic.twitter.com/zku4WNMbSb
— NASCAR (@NASCAR) March 3, 2024
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Nem szokványos defekt.Mert nem is defekt volt.
Chris Buescher is done for the day in Vegas. His wheel fell off, which is counterproductive. https://t.co/aoW1P0pxwF pic.twitter.com/x2KcXpLjNC
— FOX: NASCAR (@NASCARONFOX) March 3, 2024
iktriad
Byron autója meg összeszedett egy szemeteszsákot, mi van itt.
több mint 2 éve
Nem szokványos defekt. Chris Buescher is done for the day in Vegas. His wheel fell off, which is counterproductive. https://t.co/aoW1P0pxwF pic.twitter.com/x2KcXpLjNC
— FOX: NASCAR (@NASCARONFOX) March 3, 2024
több mint 2 éve
Tsunada és Ric levezetőkörimádom hogy Yuki ilyen kis pukkancs törpe 😀
www.youtube.com/watch?v=lWVn_pSTXFU
NB2
petey
Szerkesztette: iktriad