Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Harvick az idei első back-to-back győztes, haha.Ha valaki nekem ezt mondja egy hónapja, tuti kinevetem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Me and @alo_oficial were once part of a boy band.. 😂 pic.twitter.com/oVoLeHSsZu
— Giancarlo Fisichella (@OfficialFisico) August 14, 2022
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Végre a DIGI Online segítségével ma magyarul követhetem a NASCART.Eddig csak az ingyenes Arena4+nál volt 1-2 alkalmam erre.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
ez a formula-e még mindig borzalmas számomraVárhegyi meg még mindig az ES-nél van, ez is totál fura nekem
több mint 3 éve
Jobb is hogy lemaradtál. ;PA Petty GMS hivatalosan is bejelentette Gragsont.3 perccel lecsúsztam arról hogy beírhassam ide 😊
Mikey
Mondjuk jobb is így mert utoljára ez Piastrinál sikerült, és annak se lett jó vége 😀
Heisman nádor
Direkt nem akartam első felindulásból véleményt írni, mert nagyon befolyásolta volna a Richard Petty iránti ellenszenvem. Mármint nem konkrétan a Petty elleni, hanem amit a néhai hulladék csapata ellen éreztem. Szerencsére mióta a Gallagher család kvázi átvette a csapatot (és Petty csak dísz) látványos a különbség pozitív irányba. Szóval Gallagherék értenek hozzá, és Erik Jones idén kb. a versenyek felében nagyon jól ment, és olykor a legközelebbi élbolyhoz tartozott sebességben, ami jó jel Noah jövőjére nézve. Mivel a top Chevy csapatoknál nincs üres hely, így kézenfekvő volt a #42-es Chevy, és itt a szponzorációval sem lesz gondja a korábban már említett Bass Pro Shops és Black Rifle Coffee miatt, akik gyanítom maradnak jövőre is fő szponzorok. Itt nem kell majd egyből a Top 10-eket szállítania, nyugodtan tanulhat, és Jones személyében egy kifejezetten normális csapattársa lesz, akihez idővel jól lehet majd viszonyítani, hol is tart. Szóval összességében örülök hogy ennél a csapatnál fog versenyezni.
több mint 3 éve
A Petty GMS hivatalosan is bejelentette Gragsont.3 perccel lecsúsztam arról hogy beírhassam ide 😊
Mikey
Mondjuk jobb is így mert utoljára ez Piastrinál sikerült, és annak se lett jó vége 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
A Petty GMS hivatalosan is bejelentette Gragsont.
több mint 3 éve
Jövő héten lesz Räikkönen debütálása is, egyre érdekesebbé válik így a jövő hét.Iceman közben megérkezett Charlotteba, a Trackhouse főhadiszállására.
Mikey
több mint 3 éve
A kétszeres 24 Hours of Le Mans győztes Mike Rockenfeller indul a Spire Motorsports #77-es Chevyjével a jövő heti versenyen Watkins Glenben, ill. az októberi charlotte-i Roval versenyen.Jövő héten lesz Räikkönen debütálása is, egyre érdekesebbé válik így a jövő hét.
több mint 3 éve
hu.motorsport.com/f1/news/teljes-kaosz-az-fia-jovahagyta-piastri-szerzodeset-az-alpine-hoz-es-a-mclarenhez-is-egyarant/10350801azert a FIA nagyon komolyan hajt arra, hogy meg dilettansabb bandanak tunjon akar a FIFA, UEFA mellett is ...
NB2
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Nem láttam még a tegnapi versenyt, de most olvasom hogy Gragson az 5. helyről esett ki egy re-start után, és elvileg nem véletlenül keveredett oda, hanem stabilan elől haladt. Ordítani tudnék. 😤😠Remélem, tanul ebből, és mostantól hogy a hátralevő majdnem összes versenyen indulni fog, össze fog tudni rakni néhány jó befutót is.
Harvick győzelmének amúgy örülök, kijárt már neki.
Szerkesztette: Mikey
több mint 3 éve
Eső miatt csúszik az Indycar és a NASCAR is.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Régen volt utoljára ilyen jó verseny, ráadásul számomra kedves végeredménnyel. Azért még mindig sok az a 49 pont.Quarta azért nagy mákerHa valaki máker itt, az a Yamaha amiért Fabio náluk motorozik.
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Quarta azért nagy máker
több mint 3 éve
Bazmeg Zarco...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
same old Zarco
több mint 3 éve
Hat ha Ric az F1-ben akar maradni kénytelen lesz lemondani a nagy fizurol.Haas ki tudja fizetni a bérét? Plusz miért jó nekik két olyan sofőr akik már kifelé mennek a forma 1bol?A McLaren tárgyal Ricciardóval a szerződésbontásról, hogy Piastrinak helyet csináljon.Hat Ric szurkolóként is azt mondom, hogy a teljesítménye alapján sajnos megérdemli, hogy lapátra kerül. De nekem akkor se áll össze, hogy 2020-ban a Renaultban kb élete szezonját futotta, a McLarenben meg hirtelen elfelejtett vezetni.
Elképesztő mennyire undorító amit művelnek IndyCar és F1 fronton is.
Mikey
Mindenestre szerintem jót fog tenni a váltás neki, meg ha egy Haasba kerül is. Mert ennek a szenvedésnek semmi értelme.
roberto23
Nemzetes és vitézlő csebi
Haas csak egy random tipp volt, de én látnék ráciot az amcsik részéről is.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Haas ki tudja fizetni a bérét? Plusz miért jó nekik két olyan sofőr akik már kifelé mennek a forma 1bol?A McLaren tárgyal Ricciardóval a szerződésbontásról, hogy Piastrinak helyet csináljon.Hat Ric szurkolóként is azt mondom, hogy a teljesítménye alapján sajnos megérdemli, hogy lapátra kerül. De nekem akkor se áll össze, hogy 2020-ban a Renaultban kb élete szezonját futotta, a McLarenben meg hirtelen elfelejtett vezetni.
Elképesztő mennyire undorító amit művelnek IndyCar és F1 fronton is.
Mikey
Mindenestre szerintem jót fog tenni a váltás neki, meg ha egy Haasba kerül is. Mert ennek a szenvedésnek semmi értelme.
roberto23
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Kicsi Gibbs újabb win, remélem Cup Seriesbe is jól fog menni ✌️😁Szerintem erre most hétvégén lesz a legjobb esélye.
adamfaragoo
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Kicsi Gibbs újabb win, remélem Cup Seriesbe is jól fog menni ✌️😁
több mint 3 éve
Ritka az, amikor Xfinityben nem a leggyorsabb nyer, de a mai nap az ilyen. 🤬Ilyenkor bezzeg nincs senki, aki nekivágja a falnak az autót 5 körrel a vége előtt.
több mint 3 éve
Allmendingernek a múltheti után ma is elromlott a hűtőruhája, vagy minek nevezik. Csóri. A Kaulignál valaki nagyon le lesz b*szva holnap.