Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Szerintem 3 és fél körrel a vége előtt még nem volt tiszta a pálya. És mindkét döntés most már szar. Mert már futam közben elbaszták.Nem is azért kell a sztárügyvéd, hogy ezt megállapítsa, hanem, hogy mi legyen erre a szankció. Érvénytelenítik az utolsó kört, mert hülyék voltak? Egyáltalán miért vártak az utolsó előtti körig az elengedésekkel? Volt rá 3.5 körük, hogy a lekörözötteknek megengedjék, hogy visszavegyék a körüket, de valamiért ezt nem tették meg.Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
A másik nehéz dió. Úgy szól a szabály, hogy elengedik a lekörözötteket (mindenkit!), a következő (!) kör végén kimegy a safety car, és folytatják. Hát, ehhez nem kell sztárügyvéd.
csipkelli
Most ment az RB meghallgatni a bírák döntését, 10-15 perc és kiderül mi lesz az ideiglenes döntés, mert az biztos bármilyen döntés is lesz további óvásra lehet számítani. Hivatalos VB végeredményre majd január, februárban számíthatunk.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Megosztott győztes...mindkettő világbajnok!
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Nem is azért kell a sztárügyvéd, hogy ezt megállapítsa, hanem, hogy mi legyen erre a szankció. Érvénytelenítik az utolsó kört, mert hülyék voltak? Egyáltalán miért vártak az utolsó előtti körig az elengedésekkel? Volt rá 3.5 körük, hogy a lekörözötteknek megengedjék, hogy visszavegyék a körüket, de valamiért ezt nem tették meg.Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
A másik nehéz dió. Úgy szól a szabály, hogy elengedik a lekörözötteket (mindenkit!), a következő (!) kör végén kimegy a safety car, és folytatják. Hát, ehhez nem kell sztárügyvéd.
csipkelli
Most ment az RB meghallgatni a bírák döntését, 10-15 perc és kiderül mi lesz az ideiglenes döntés, mert az biztos bármilyen döntés is lesz további óvásra lehet számítani. Hivatalos VB végeredményre majd január, februárban számíthatunk.
több mint 4 éve
Ha most megváltoztatnák az akkori helyben hagyott döntésüket, az szerintem hatalmas lavinát indítana, nem csak most, de későbbiekre nézve is. Bármelyik sportnál. Nem lesz ebből semmi, marad minden! (szerintem)
több mint 4 éve
Ezekről vannak friss infók, vagy merre lehet őket nyomonkövetni?www.bbc.com/sport/live/formula1/54911288
Coolearie
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Ezekről vannak friss infók, vagy merre lehet őket nyomonkövetni?
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Hülyeség volt az egész. Ha elengedik őket 2 körrel a vége előtt a lekörözöttekkel a mezőnyben, lett volna talán 4 másodperc hátránya Maxnak. Onnan simán felér a következő kör közepéig, és lejátszák ugyanezt.Ott fog jönni a RB jogászkodása miszerint 1 kört elhúztak azzal, hogy úgy jön ki az SC, hogy nincs lekörözött elengedés...az a döntés sem lett volna szabályos!Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
csipkelli
clbass
Szerkesztette: csipkelli
több mint 4 éve
Az a baj, hogy nagyon úgy néz ki, az utolsó körnek meg sem kellett volna szabad történnie, mert a szabályok szerint gyakorlatilag SC mögött kellett volna befejezni.Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Totálisan komolytalanná válik akkor az egész cirkusz.
Mr.Breaker
Kampman
És akkor most mit csinálsz? Utolsó előtti kör eredményét veszed figyelembe és akkor Hamika a világbajnok? Semmibe veszed a szabályaid és így hagyod?
Tessék gyorsan beígérni a Mercinek valamit, hogy vonja vissza a fellebbezést, adjanak ki egy mindenki szeret mindenkit nyilatkozatot aztán davai dasvinaia!
több mint 4 éve
Ott fog jönni a RB jogászkodása miszerint 1 kört elhúztak azzal, hogy úgy jön ki az SC, hogy nincs lekörözött elengedés...az a döntés sem lett volna szabályos!Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Azt dobták vissza, hogy Verstappen megelőzte még az újraindítás előtt.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...Totálisan komolytalanná válik akkor az egész cirkusz.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
A RB és a Merci szempontjából van anyagi különbség, hogy ő adja a vilagbajnokot, vagy a lóvé szétosztástását a csapatbajnoki cím befolyásolja?
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Az egyik óvást elutasította az FIA. Az SC-s ügy még terítéken van, Toto aki csak a pályán akarja megvívni a VB csatát, azért biztos ami biztos felfogadta a hétvégére Paul Harris-t. Ő volt az az ügyvéd aki elintézte, hogy felmentsék a City-t az UEFA eltíltástól. Egyre jobban azt érzem, ez a tárgyalóasztalon oda lesz adva Lajosnak...
több mint 4 éve
Nem hiszem hogy régebben felemelőbb beszélgetések voltak a csapatfőnökök és a versenybírák között. Csak régen nem játszották be.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Egyébként igen. Amúgy kudos to nascar, sokat fejlődtek a kamusárgák bedobálásában 😀Green-white-checkered kell itt is, és akkor nincs szájhúzás.Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊Alapból baromságnak tartom hogy véget érhet esetleg egy verseny safety car-ral. Ha utolsó 5 körben jön be a sárga autó a fennmaradó köröket mindenképp lekéne tolni, úgy lenne fair.
Mr.Breaker
playmaker90
Mikey
több mint 4 éve
Green-white-checkered kell itt is, és akkor nincs szájhúzás.Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊Alapból baromságnak tartom hogy véget érhet esetleg egy verseny safety car-ral. Ha utolsó 5 körben jön be a sárga autó a fennmaradó köröket mindenképp lekéne tolni, úgy lenne fair.
Mr.Breaker
playmaker90
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szamomra igazabol az FIA tenykedese volt a hab a tortan, ami egesz egyszeruen annyira komolytalanna tette a szememben ezt a sportagat, hogy az valami egeszen elkepeszto. NFL-drukkerekkent allandoan rohogunk azon, amit a ligaban lemuvelnek Goodellek, de azert regen ereztem azt, hogy egy dilettans tarsasag tenyleg ennyire tonkretett volna egy sportagat, mint amennyire az FIA ezt a feggyet. Mondom, ez csak az en velemenyem, szoval biztosan sokaknak tetszett ez az izgalom, a drama, a befejezes, nekem szimplan a korulmenyek egeszen szanalmasak, ahogy eljutottunk odaig, ami.Nekem az a hab a tortán, hogy milyen sok ember szerint az idei volt a best season ever.
Stez
Kivéve a NASCAR insiderek, és néhány versenyző tweetjeit, ők örülnek, hogy nem a NASCAR az, ahol a legszarabbul ítélnek a kétes helyzetekben a versenybírók. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊Alapból baromságnak tartom hogy véget érhet esetleg egy verseny safety car-ral. Ha utolsó 5 körben jön be a sárga autó a fennmaradó köröket mindenképp lekéne tolni, úgy lenne fair.
Mr.Breaker
több mint 4 éve
Mindeközben valahol Finnország felé tartva.Meanwhile, on a private jet high over the Persian Gulf, Kimi Raikkonen briefly lowers a neat vodka from his lips and mutters, "What? The Dutch guy? Okay, whatever."
— Richard Porter (@sniffpetrol) December 12, 2021
több mint 4 éve
Kicsit még csapkodok, de ami még eszembe jutott: nem szeretem Maxikát, mert egy elkényeztetett pszichopata. Nem szeretem Hamikát, mert nem bírom ezt az áldozatszerepet. De hogy a két csapatfőnök hozzájuk képest is mennyire büdös gyökér, az leírhatatlan.Szamomra igazabol az FIA tenykedese volt a hab a tortan, ami egesz egyszeruen annyira komolytalanna tette a szememben ezt a sportagat, hogy az valami egeszen elkepeszto. NFL-drukkerekkent allandoan rohogunk azon, amit a ligaban lemuvelnek Goodellek, de azert regen ereztem azt, hogy egy dilettans tarsasag tenyleg ennyire tonkretett volna egy sportagat, mint amennyire az FIA ezt a feggyet. Mondom, ez csak az en velemenyem, szoval biztosan sokaknak tetszett ez az izgalom, a drama, a befejezes, nekem szimplan a korulmenyek egeszen szanalmasak, ahogy eljutottunk odaig, ami.
Szokol
Teszem hozza, ha Hamilton nyer, akkor pont ugyanezt gondolnam, mert az sem normalis, hogy o rengetegszer milyen helyzetekbol jott ki jol a szovetseg miatt. Oszinten, egesz egyszeruen erthetetlen, hogy az ilyen papiron profiknal ilyenek hogy tortenhetnek meg egyaltalan.
több mint 4 éve
Kicsit még csapkodok, de ami még eszembe jutott: nem szeretem Maxikát, mert egy elkényeztetett pszichopata. Nem szeretem Hamikát, mert nem bírom ezt az áldozatszerepet. De hogy a két csapatfőnök hozzájuk képest is mennyire büdös gyökér, az leírhatatlan.
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Ezt az FIA baszta el csúnyán. Simán el tudták volna engedni a lekörözötteket 1.5 körrel korábban és nincs ilyen pobléma, azért nem fellebbez Toto? Az FIA balfaszsága miatt elvenni Verstappen címét, úgy hogy pályán ő nyert, legyen akkor Totonak a legfelső polcán ez a trófea. #miapályánakarunknyerni 😊
több mint 4 éve
A tehetség az adottság, nem korfüggő.Én is így gondoltam! Hát akkor Alonsot is betettem volna, csak hát ő 40 éves talent! 😀Körülük akkor egyikük sem talent, mindenkinek már több szezon van a háta mögöttEgy 37 éves, 7x világbajnokot talentként kezelni is érdekes. 😛Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
Jughead
Tarsi
steelwolf
több mint 4 éve
Én is így gondoltam! Hát akkor Alonsot is betettem volna, csak hát ő 40 éves talent! 😀Körülük akkor egyikük sem talent, mindenkinek már több szezon van a háta mögöttEgy 37 éves, 7x világbajnokot talentként kezelni is érdekes. 😛Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
Jughead
Tarsi
több mint 4 éve
Körülük akkor egyikük sem talent, mindenkinek már több szezon van a háta mögöttEgy 37 éves, 7x világbajnokot talentként kezelni is érdekes. 😛Sainz nagyot ment, Leclerc balszerencsés volt, főleg év vége fele!Azért Hamiltont nem betenni a top 5-be elég érdekes.
Nálam Top 5 Talent:
-Gasly
-Russell
-Verstappen
-Norris
-Leclerc
steelwolf
Tarsi
Jughead