NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Szerintem nem is kell várni, hogy Russell rögtön első számú legyen és nem látom a problémát, ha továbbra is Hamilton az első csapaton belül. Russellnek azért ez még új lesz és kell bőven tanulnia, bármekkora tehetség is. Neki már az is előrelépés lesz, hogy ha stabilan dobogóért megy és nyer egy-két futamot. Szerintem ez egy tök jó következő lépcsőfok. Remélhetőleg úgyis lesz még 10+ éve VB címért menni.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 169 — "Montoya por favor!"
Naív vagy fiam...
 24.hu/sport/forma-1/2021/09/09/forma-1-lewis-hamilton-george-russell-egyenlo-feltetelek/
empty taxi
Tipikusan mint az NFL-ben mikor az elit qb mellé draftolnak egy jó irányítót, csak az a kérdés, hogy az elit qb meddig óhajt játszani. Itt is simán lehet, hogy az első évében még másodhegedűs lesz, de ha a BLM harcos megszerzi idén is és jövőre a vb címet, visszavonul, máris Russell lesz a number one.
NB2
azt se felejtsük el, hogy lehet arra tippelni hogy Rus egyből jó lesz mert nagyon tehetséges, de igazán nagy nyomás alatt még nem láttuk az F1-ben vezetni, semmi teher nincs rajta a Williamsben és amikor egyszer beugrott, akkor se volt nagyon mivel Bottas helye akkor 2021-re már biztos volt. kevés olyan tehetséges pilóta van mint György, de ki tudja, sokan hullottak már ki

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Naív vagy fiam...
 24.hu/sport/forma-1/2021/09/09/forma-1-lewis-hamilton-george-russell-egyenlo-feltetelek/
empty taxi
Tipikusan mint az NFL-ben mikor az elit qb mellé draftolnak egy jó irányítót, csak az a kérdés, hogy az elit qb meddig óhajt játszani. Itt is simán lehet, hogy az első évében még másodhegedűs lesz, de ha a BLM harcos megszerzi idén is és jövőre a vb címet, visszavonul, máris Russell lesz a number one.
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 962
Naív vagy fiam...
empty taxi
Russell-nek még barnulnia kellene, akkor talán megkapná a médiahátteret is.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Naív vagy fiam...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 406 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Amúgy örülök Albonnak, hogy kap egy 2. esélyt! Tipikus Red Bull áldozat lett!
steelwolf
Azért "áldozatnak" nem nevezném, most is RB pilóta nem engedték el a kezét. A Williams ülést is az RB intézte neki, fizetnek, hogy ott versenyezhessen.
KoporShow
Természetesen a Verstappen elnyomásra gondolok!
több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader
steelwolf
Azért "áldozatnak" nem nevezném, most is RB pilóta nem engedték el a kezét. A Williams ülést is az RB intézte neki, fizetnek, hogy ott versenyezhessen.

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 406 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Albon -> Williams, Latifi marad

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 583
Apropó NextGen, ma és holnap az első "csoportos" tesztet tartják Daytonában, nyolc csapat részvételével, gyakorlatilag mindenki képviselteti magát, aki számít. Remélem lesznek hivatalos videók és fotók a tesztről, ha már a média képviselőit sem engedték be a pályára.
Mikey
Vannak szerencsére képek is és videó is, a rajtszám elhelyezést megszokni időbe fog telleni, viszont az autók hangja... uhh. 😍 A mostaniaké is megbizseregtet, de a NextGené még egy szinttel jobban tetszik így első blikkre.

Nagyon kíváncsi leszek a nyilatkozatokra, hogy Hamlinék mit mondanak a vezethetőségről, meg mindenről is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ma Twitteren komoly NASCAR insiderek bedobták az infót, miszerint a korábban általam is említett LA Coliseumban rendezhetik meg jövőre a szezonnyitó (és tét nélküli) Clasht a daytonai road course helyett két héttel a Daytona 500 előtt.

Na ennek még lenne is realitása, a régi autókat szuperül össze lehetne törni a gokartpályán, és méltó búcsújuk lehetne a NextGen autók bemutatkozása előtt.

Apropó NextGen, ma és holnap az első "csoportos" tesztet tartják Daytonában, nyolc csapat részvételével, gyakorlatilag mindenki képviselteti magát, aki számít. Remélem lesznek hivatalos videók és fotók a tesztről, ha már a média képviselőit sem engedték be a pályára.

több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
A Mercedesnél George lett a soros. Én azért meglepődnék, ha az első szezonjában megverné Hamiltont, meglátjuk.
csipkelli
Hát ameddig Toto ennyire Hamilton mögött áll, addig én sem gondolom, hogy ennek valós esélye lenne. Ahhoz Russell-nek nagyon meggyőző teljesítményt kéne nyújtania ami benne lehet, de első évében én is azt a szerepet látom benne, hogy segítse Lajost a futamokon ahogyan anno '19ben a Ferrari Leclerc-kel tette. Ha nem lett volna a Mercin és Toto-n ekkora külső nyomás még jövőre is vígan a Hamilton-Bottas párossal vágtak volna neki az évnek a nyilatkozatokból ítélve.
Mr.Breaker
Bottas és Russell között az a borzasztóan nagy különbség, hogy Toto éppenséggel Russell menedzsere is. Persze hogy Hamilton mellett áll, hiszen ő az aki hozza a csapatának a komoly eredményeket, amiben amúgy részvényesként is igencsak érdekelt 😀
shawnka
'17ig Bottasnak is ő volt a menedzsere, csak összeférhetetlenség miatt le kellett mondania róla. Gondolom Russellnél is ez lesz a forgatókönyv.
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 590 — Tyrone Creek
A Mercedesnél George lett a soros. Én azért meglepődnék, ha az első szezonjában megverné Hamiltont, meglátjuk.
csipkelli
Hát ameddig Toto ennyire Hamilton mögött áll, addig én sem gondolom, hogy ennek valós esélye lenne. Ahhoz Russell-nek nagyon meggyőző teljesítményt kéne nyújtania ami benne lehet, de első évében én is azt a szerepet látom benne, hogy segítse Lajost a futamokon ahogyan anno '19ben a Ferrari Leclerc-kel tette. Ha nem lett volna a Mercin és Toto-n ekkora külső nyomás még jövőre is vígan a Hamilton-Bottas párossal vágtak volna neki az évnek a nyilatkozatokból ítélve.
Mr.Breaker
Bottas és Russell között az a borzasztóan nagy különbség, hogy Toto éppenséggel Russell menedzsere is. Persze hogy Hamilton mellett áll, hiszen ő az aki hozza a csapatának a komoly eredményeket, amiben amúgy részvényesként is igencsak érdekelt 😀
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 933
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli 4 010
több mint 4 éve
HAMLIN WON AT DARLINGTON!!!

Hahahahaaaaa.

Ez így tökéletes hétvége volt nekem, Gragson nyert idén először Xfinityben, Hamlin nyert idén először Cup Seriesben, Chastain harmadik lett, mindezt a kedvenc pályámon. Áh, imádom.

Larsontól ez a számítógépjátékos megoldás a végén nagyon kemény volt. 😀😀😀

több mint 4 éve
Botlás -> Alfa 2022-től
Heisman
legalább a zászlót nem kell lecserélni 😀
NB2
Csak a vodkát cumisüvegre!
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Botlás -> Alfa 2022-től
Heisman
legalább a zászlót nem kell lecserélni 😀
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 962
Azért van ez a futam, mert Verstappen van. Ennyi. Nem véletlen nem volt itt régóta F1-es futam... Amennyi pénzből felújították azt felhasználtam volna egy másikhoz, ha meg nincs elég pénz indítottam közönségi finanszírozást, biztos összedobták volna.
De ezen a vonalon nézzük az egész naptárat, mi értelme van, meg kéne tartani, mert olyan unalmas a futam hogy csak erre gondolok.

Maradhat : Sakhir, Barcelona (vagy spanyol nagydíj egy jobb helyen), Monaco, Baku, Spielberg, Silverstone, Hungaroring, Spa, Monza, COTA, Sao Paolo, Montreal, Szingapúr, Suzuka
Tartalék futam : Imola, Portimao, Isztambul (sajnos)
Mehet : Le Castellet, Zandvoort, Sochi, Mexikóváros, Jeddah, Abu Dhabi, Miami, Shanghai, Melbourne
Heisman
Monaconak, Barcelonanak kb ugyanennyi értelme van, ritka unalmas mindkét verseny. De még legalább 3 pálya van aminek hasonló értelme van, mert előzni nem lehet rajta.
kapitnono
Plusz a Hungaroringnek is …
csebi
Hungaroringgel igen kicsit elfogult vagyok mert ott honosult meg az F1 szeretetem, de van történelmi jelentősége, és egész jó futamok voltak mostanában. Kicsit átépíteném, szélesíteném.
Heisman
De nem azért lesznek jó futamok mert olyan a pálya, csak jön vmi őrület. Most Hollandiában nem volt de hasonló események ott is megbolygathatnak, pl egy komolyabb Vettelhez hasonló megpordules vmeik döntött kanyarban.

Sztem komolyan változtatni kellene a vonalbezetesen, nincsen semmi jellegzetessége (vezetőknek, nem nekünk) cserébe igazán komoly előzési lehetőség sincs. De ha őszinték vagyunk akkor jelenlegi formában semmivel sincs több létjogosultsága mint Melbourne.
csebi
Az empty által korábban linkelt cikkben benne van, hogy a célegyenes meghosszabbítására és a pálya bővítésére nincsen lehetőség, mert egy Natura 2000 területet érint és nem kapnának engedélyt.

Csak azért lett döntött kanyar, hogy elméletben a célegyenes rávezetése gyorsabb legyen és ki lehessen jelölni DRS-zónát, ez volt a Liberty egyik feltétele, hogy bekerüljön a versenynaptárba.
több mint 4 éve
Akkor Mazepin mehet is a Mercibe!
steelwolf
És nem is lenne feltűnő hogy mindenkit kiüt, mert ő ezt tudja 😀

több mint 4 éve
Akkor Mazepin mehet is a Mercibe!
több mint 4 éve
Botlás -> Alfa 2022-től

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 978 — Lucas Scott
Azért van ez a futam, mert Verstappen van. Ennyi. Nem véletlen nem volt itt régóta F1-es futam... Amennyi pénzből felújították azt felhasználtam volna egy másikhoz, ha meg nincs elég pénz indítottam közönségi finanszírozást, biztos összedobták volna.
De ezen a vonalon nézzük az egész naptárat, mi értelme van, meg kéne tartani, mert olyan unalmas a futam hogy csak erre gondolok.

Maradhat : Sakhir, Barcelona (vagy spanyol nagydíj egy jobb helyen), Monaco, Baku, Spielberg, Silverstone, Hungaroring, Spa, Monza, COTA, Sao Paolo, Montreal, Szingapúr, Suzuka
Tartalék futam : Imola, Portimao, Isztambul (sajnos)
Mehet : Le Castellet, Zandvoort, Sochi, Mexikóváros, Jeddah, Abu Dhabi, Miami, Shanghai, Melbourne
Heisman
Monaconak, Barcelonanak kb ugyanennyi értelme van, ritka unalmas mindkét verseny. De még legalább 3 pálya van aminek hasonló értelme van, mert előzni nem lehet rajta.
kapitnono
Plusz a Hungaroringnek is …
csebi
Hungaroringgel igen kicsit elfogult vagyok mert ott honosult meg az F1 szeretetem, de van történelmi jelentősége, és egész jó futamok voltak mostanában. Kicsit átépíteném, szélesíteném.
Heisman
De nem azért lesznek jó futamok mert olyan a pálya, csak jön vmi őrület. Most Hollandiában nem volt de hasonló események ott is megbolygathatnak, pl egy komolyabb Vettelhez hasonló megpordules vmeik döntött kanyarban.

Sztem komolyan változtatni kellene a vonalbezetesen, nincsen semmi jellegzetessége (vezetőknek, nem nekünk) cserébe igazán komoly előzési lehetőség sincs. De ha őszinték vagyunk akkor jelenlegi formában semmivel sincs több létjogosultsága mint Melbourne.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.