NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 402 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 165 — "Montoya por favor!"
 www.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/
🤣🤣🤣
nagir
Source : trust me bro
Btw, az is terjengett hogy úgy írta alá a saját szerződését, hogy ezt tudatták vele

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 939 — Cowboys fan
Öregek vagytok 😀 😀
Hanni
Az a szomorú, hogy Räikkönen visszavonulása (is) bennem is ezt az érzést ébreszti. Hát emlékszem hogy gyerekként mennyire is örültem az első versenyén elért pontszerző helyezésének, vagy hogy első McLarenes évében konkrétan elsírtam magam, amikor a francia nagydíjon elbukta az első győzelmét. 13 éves voltam.

Régi szép idők, főleg hogy manapság milyen érzelemmentesen követem némelyik kedvenc csapatom meccseit...
Mikey
jaja, elég frappáns választ adott a kérdésre (amin ment előtte a szájkarate), hogy jó ötlet volt-e szuperlicencet adni neki
több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 939 — Cowboys fan
 www.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/
🤣🤣🤣
nagir
Várható volt, hogy nem fog neki tetszeni, hogy olyan csapattársa lesz, akiben megvan a lehetőség, hogy olyan gyors legyen mint ő, ha nem gyorsabb. Vicces. 😀
Mikey
meg hát ő is britiss, szóval még az sem lesz meg, hogy azért Luis a hazai pilóta
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
Amúgy az a baj a Mercinél, hogy Bottas annyira rossz idén, hogy idén egyszer se tudta megelőzni Verstappent (mondjuj Hamiltonon kívül senki se), így nem tud segíteni neki, viszont Russell meg azért nem fog segíteni Hamiltonnak, mert ő meg nem fogja elfogadni a 2. opció szerepét, szóval nehéz ez.

Kellene nekik egy 3. opció, de nem nagyon tudok elérhető pilótát mondani, aki biztosan jobb, mint Bottas és el is fogadja a 2. opciót (egyébként pl. Ocon erre tökéletes lett volna, úgyis Toto pártfogoltja, de ő nem elérhető)

Én amúgy valószínűleg Bottas-szal mennék tovább, mert bár segíteni nem tudja Hamiltont, de legalább nem is hátráltatja.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 583
🤣🤣🤣
nagir
Várható volt, hogy nem fog neki tetszeni, hogy olyan csapattársa lesz, akiben megvan a lehetőség, hogy olyan gyors legyen mint ő, ha nem gyorsabb. Vicces. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 402 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Időmérőn Leclerc P3-at várok!
Futamon pedig unalmat látok!
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 438 — Bla, bla, bla
🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
 telex.hu/sport/2021/09/03/forma-1-holland-nagydij-zandvoort-dontott-kanyar-f1

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Nem mellesleg Kimi mint személyiség nem sokat változott ez a 20 év alatt, sztem ezért is tudtam én is nagyon kedvelni egész pályafutása alatt.

Madden hates me.
több mint 4 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 564 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Öregek vagytok 😀 😀
Hanni
Az a szomorú, hogy Räikkönen visszavonulása (is) bennem is ezt az érzést ébreszti. Hát emlékszem hogy gyerekként mennyire is örültem az első versenyén elért pontszerző helyezésének, vagy hogy első McLarenes évében konkrétan elsírtam magam, amikor a francia nagydíjon elbukta az első győzelmét. 13 éves voltam.

Régi szép idők, főleg hogy manapság milyen érzelemmentesen követem némelyik kedvenc csapatom meccseit...
Mikey
bennem is ez fogalmazódik meg, hogy csapatsport ugye teljesen más. De itt pontosan tudod, hogy ugyanaz a csávó ül most is a verdába, mint akkor. Persze máshogy néznek ki a kocsik, mások a istállók, mások a pályák (hú még mennyire), de a kedvenc megmarad.

több mint 4 éve
Öregek vagytok 😀 😀
Hanni

több mint 4 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Öregek vagytok 😀 😀
több mint 4 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 757

Az utolsó szezonjában a kedvenc pályáján, Spaban volt ez a kabaré...
empty taxi
Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.
bcsarli
Sorold fel kérlek a gépeket a jelenlegi mezőnyből.
shawnka
Nálam Ricciardo, Verstappen és Vettel kivételével az összes az.
bcsarli
Wow. Ajánlom a drive to surviveot netflixen, Lando, Russell és Leclerc streamjeit twitchen, meg fogsz lepődni.
shawnka
Hát nem tudom. Nekem mind Norris, mind a drive to survive baromi izzadtságszagú. 3 részt bírtam belőle, nekem annyi elég is volt.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 331 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

empty taxi
bcsarli
shawnka
bcsarli
Wow. Ajánlom a drive to surviveot netflixen, Lando, Russell és Leclerc streamjeit twitchen, meg fogsz lepődni.
shawnka
Köszi.
Azért nem ígérem meg hogy megnézem 😊

több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 590 — Tyrone Creek

empty taxi
bcsarli
shawnka
bcsarli
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 331 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

empty taxi
bcsarli
shawnka

több mint 4 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan

empty taxi
bcsarli
shawnka
Nekem Yuki gyanús.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 590 — Tyrone Creek

empty taxi
bcsarli
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve

empty taxi

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve

empty taxi
Na végre.

több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve

Madden hates me.