NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 851
51
Autó- és motorsportok
www.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/Source : trust me bro
🤣🤣🤣
nagir
Btw, az is terjengett hogy úgy írta alá a saját szerződését, hogy ezt tudatták vele
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
jaja, elég frappáns választ adott a kérdésre (amin ment előtte a szájkarate), hogy jó ötlet volt-e szuperlicencet adni nekiÖregek vagytok 😀 😀Az a szomorú, hogy Räikkönen visszavonulása (is) bennem is ezt az érzést ébreszti. Hát emlékszem hogy gyerekként mennyire is örültem az első versenyén elért pontszerző helyezésének, vagy hogy első McLarenes évében konkrétan elsírtam magam, amikor a francia nagydíjon elbukta az első győzelmét. 13 éves voltam.
Hanni
Régi szép idők, főleg hogy manapság milyen érzelemmentesen követem némelyik kedvenc csapatom meccseit...
Mikey
meg hát ő is britiss, szóval még az sem lesz meg, hogy azért Luis a hazai pilótawww.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/Várható volt, hogy nem fog neki tetszeni, hogy olyan csapattársa lesz, akiben megvan a lehetőség, hogy olyan gyors legyen mint ő, ha nem gyorsabb. Vicces. 😀
🤣🤣🤣
nagir
Mikey
Kellene nekik egy 3. opció, de nem nagyon tudok elérhető pilótát mondani, aki biztosan jobb, mint Bottas és el is fogadja a 2. opciót (egyébként pl. Ocon erre tökéletes lett volna, úgyis Toto pártfogoltja, de ő nem elérhető)
Én amúgy valószínűleg Bottas-szal mennék tovább, mert bár segíteni nem tudja Hamiltont, de legalább nem is hátráltatja.
www.vezess.hu/forma-1/2021/09/02/f1-hamilton-kiborult-amiatt-hogy-russellt-valasztotta-a-mercedes/Várható volt, hogy nem fog neki tetszeni, hogy olyan csapattársa lesz, akiben megvan a lehetőség, hogy olyan gyors legyen mint ő, ha nem gyorsabb. Vicces. 😀
🤣🤣🤣
nagir
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Futamon pedig unalmat látok!
🤣🤣🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...

Madden hates me.
bennem is ez fogalmazódik meg, hogy csapatsport ugye teljesen más. De itt pontosan tudod, hogy ugyanaz a csávó ül most is a verdába, mint akkor. Persze máshogy néznek ki a kocsik, mások a istállók, mások a pályák (hú még mennyire), de a kedvenc megmarad.Öregek vagytok 😀 😀Az a szomorú, hogy Räikkönen visszavonulása (is) bennem is ezt az érzést ébreszti. Hát emlékszem hogy gyerekként mennyire is örültem az első versenyén elért pontszerző helyezésének, vagy hogy első McLarenes évében konkrétan elsírtam magam, amikor a francia nagydíjon elbukta az első győzelmét. 13 éves voltam.
Hanni
Régi szép idők, főleg hogy manapság milyen érzelemmentesen követem némelyik kedvenc csapatom meccseit...
Mikey
Öregek vagytok 😀 😀Az a szomorú, hogy Räikkönen visszavonulása (is) bennem is ezt az érzést ébreszti. Hát emlékszem hogy gyerekként mennyire is örültem az első versenyén elért pontszerző helyezésének, vagy hogy első McLarenes évében konkrétan elsírtam magam, amikor a francia nagydíjon elbukta az első győzelmét. 13 éves voltam.
Hanni
Hát nem tudom. Nekem mind Norris, mind a drive to survive baromi izzadtságszagú. 3 részt bírtam belőle, nekem annyi elég is volt.Wow. Ajánlom a drive to surviveot netflixen, Lando, Russell és Leclerc streamjeit twitchen, meg fogsz lepődni.Nálam Ricciardo, Verstappen és Vettel kivételével az összes az.Sorold fel kérlek a gépeket a jelenlegi mezőnyből.Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
— Formula 1 (@F1) September 1, 2021
Az utolsó szezonjában a kedvenc pályáján, Spaban volt ez a kabaré...
empty taxi
bcsarli
shawnka
bcsarli
shawnka
„History is a set of lies agreed upon.”
Köszi.Wow. Ajánlom a drive to surviveot netflixen, Lando, Russell és Leclerc streamjeit twitchen, meg fogsz lepődni.Nálam Ricciardo, Verstappen és Vettel kivételével az összes az.Sorold fel kérlek a gépeket a jelenlegi mezőnyből.Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
empty taxi
bcsarli
shawnka
bcsarli
shawnka
Azért nem ígérem meg hogy megnézem 😊
Wow. Ajánlom a drive to surviveot netflixen, Lando, Russell és Leclerc streamjeit twitchen, meg fogsz lepődni.Nálam Ricciardo, Verstappen és Vettel kivételével az összes az.Sorold fel kérlek a gépeket a jelenlegi mezőnyből.Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
empty taxi
bcsarli
shawnka
bcsarli
Nálam Ricciardo, Verstappen és Vettel kivételével az összes az.Sorold fel kérlek a gépeket a jelenlegi mezőnyből.Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
empty taxi
bcsarli
shawnka
Nekem Yuki gyanús.Sorold fel kérlek a gépeket a jelenlegi mezőnyből.Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
empty taxi
bcsarli
shawnka
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
Sorold fel kérlek a gépeket a jelenlegi mezőnyből.Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
empty taxi
bcsarli

Madden hates me.
Kár, Egy igazi ember volt a sok gép között.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
empty taxi
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
Na végre.BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ
empty taxi
BREAKING: Kimi Raikkonen announces this will be his final season in #F1 pic.twitter.com/U4m9xMEyzJ

Madden hates me.

Madden hates me.