NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 836
50
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Igen, ha Hamilton lett volna pole-ban nyilván most azon pörögne a fórum, hogy a mázlista blm kártyás, minden szabályt ráírnak stb stb.Nem kell nekem esni, én idén annak szurkolok h ne Hami legyen a bajnok h MSC rekordját ne döntse meg ezért Verstappen mellett vagyok. Csak jeleztem h ez azért így elég könnyű győzelem volt. Azért Spa sosem az unalmas versenyek köze tartozott úgy rémlik, bmi lehetett volna akar.Ennyi azért bőven kijárt már neki, de igazából ennél több is járna, ha a szezon lefolyását nézzük. Gyakorlatilag hibátlan versenyzéssel se vezeti a pontversenyt, hála két Mercedeses kilökésnek, holott Hamilton hibát hibára halmozva az első továbbra is.Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen versenyEz így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi
Wyatt
Így nulla kockázattal hozott pontokat. Az meg különösen vicces lenne ha a végén ez a 2 sc koros győzelem lenne a mérleg nyelve
csebi
Nem mellesleg, ha már hülye FIA szabályok: Hamilton múltkori kilökése miatt Verstappennek idén még lesz egy 10 helyes rajtbüntetése is…
Jughead
Nyilván örülök, csak érdekes lehet ez még így a végén is, azt jeleztem. Plusz az FIA most azért inkább az rbnek kedvezett ezzel. Feltételezem h szponzori részét is figyelembe vettek, igyis már egy versennyel kevesebb, gondolom amiatt kell pénzt visszafizetni így emiatt a szponzorok nem mutogathatnak h ez is mínusz.
csebi
több mint 4 éve
Nem kell nekem esni, én idén annak szurkolok h ne Hami legyen a bajnok h MSC rekordját ne döntse meg ezért Verstappen mellett vagyok. Csak jeleztem h ez azért így elég könnyű győzelem volt. Azért Spa sosem az unalmas versenyek köze tartozott úgy rémlik, bmi lehetett volna akar.Ennyi azért bőven kijárt már neki, de igazából ennél több is járna, ha a szezon lefolyását nézzük. Gyakorlatilag hibátlan versenyzéssel se vezeti a pontversenyt, hála két Mercedeses kilökésnek, holott Hamilton hibát hibára halmozva az első továbbra is.Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen versenyEz így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi
Wyatt
Így nulla kockázattal hozott pontokat. Az meg különösen vicces lenne ha a végén ez a 2 sc koros győzelem lenne a mérleg nyelve
csebi
Nem mellesleg, ha már hülye FIA szabályok: Hamilton múltkori kilökése miatt Verstappennek idén még lesz egy 10 helyes rajtbüntetése is…
Jughead
Nyilván örülök, csak érdekes lehet ez még így a végén is, azt jeleztem. Plusz az FIA most azért inkább az rbnek kedvezett ezzel. Feltételezem h szponzori részét is figyelembe vettek, igyis már egy versennyel kevesebb, gondolom amiatt kell pénzt visszafizetni így emiatt a szponzorok nem mutogathatnak h ez is mínusz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
En szurkoloi fejjel gondolkozom, netan azzal, hogy mi lesz azzal, aki kiment nem keves penzert eloben megnezni ezt a fost. Az, ami ma tortent, ahogy ez az egesz intezve lett, menedzselve, majd eldontve, az a sportag megcsufolasa volt.Szép gondolkodás, én is együttérzek a szurkolókkal, remélem, hogy kapnak valamiféle kompenzációt.
Egyertelmum, hogy ezt a versenyt maskor meg kellett volna rendezni, tok mindegy, hogy mikor. Az tovabbra is csak kifogas, hogy nem csusztatunk.
Ez az egesz komolytalan volt igy.
Stez
Viszont a kiemelt rész az továbbra sem így működik, nem annyiból áll, hogy rábökök a naptárra egy későbbi időpontra, hogy majd akkor lesz, aztán legyen mindenkinek jó.
több mint 4 éve
Annak de örültem a 8 órás ügyelet után... 😀Régebben voltak azért durván esős futamok, 2000-ben Hockenheim, vagy akár 2006-ban a Hungaroring. Malajziában is többször előfordult. Erről a szigorú biztonsági protokollról azokon a versenyeken szó sem volt.A 2011-es 4 órán át tartó Kanadai Nagydíj után hozták a mostani szabályokat.
Kampman
empty taxi

több mint 4 éve
En szurkoloi fejjel gondolkozom, netan azzal, hogy mi lesz azzal, aki kiment nem keves penzert eloben megnezni ezt a fost. Az, ami ma tortent, ahogy ez az egesz intezve lett, menedzselve, majd eldontve, az a sportag megcsufolasa volt.Szerintem azt lehetett volna máshogy csinálni, hogy ezt a két kört már az elején lefuttatják velük, hogy értékelhető legyen a verseny, aztán utána lehetett volna várakozni.Ne haragudj, de ez a legkisebb mertekig sem indok, hogy az FIA-nak erre nincs protokollja. Akkor amatorok. A verseny elmenedzselese, aztan ez a huzas, ahogy ezt letudtak, az felhaborito.A NASCAR-ban mindig így működött ha jól sejtem, tehát van egy működő protokolljuk ilyen esetekre. A Forma-1-ben nincs, mert ilyen extrém körülmények pár évente vannak.A NASCAR meg tudja oldani. Zandvoort nincs messzebb, mint két random állam között átkamionozni a technikát (ráadásul odaát ugye minden hétvégén van verseny).Lesz 2-szer is 3 hetes szünet, simán beférne valahova!Azért ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy a verseny délutánján eldöntöd, hogy elpakolod későbbre.
steelwolf
Pár szempont:
Jó-e a későbbi időpont a versenypályának.
Belefér-e logisztikailag a csapatoknak, nem feltétlen anyagilag.
Mennyire garantált, hogy októberben/novemberben egy jobb időjárást fogsz ki ugyanezen a pályán.
Én sem örülök, hogy így alakult, de azért itt az átpakolgatásoknak nincs realitása.
Vito
Simán meg lehetett volna csinálni holnap is.
shawnka
Triviális dolog, de itt is írták már, itt például nem hivatásos pályabírók/beavatkozók vannak, nélkülük meg nincs verseny.
Vito
A virus ota havonta modosul a versenynaptar, de Spa eseteben erre nem volt lehetoseg. Hat ez gaz.
Stez
Nem tudom hibáztatni, hogy nincs protokolljuk ha ez a policy, hogy versenyt nem csúsztatunk. Ha téged ez felháborít, szíved joga.
A vírus miatti törléseket/halasztásokat pedig azért lehet tudni előre hetekre/hónapokra, nem a verseny délutánján derül ki, hogy később kéne megrendezni.
Azt is gáznak tartod, hogy a tavalyi ausztrál nagydíj vasárnap reggelén nem tudták megmondani mikor lesz megrendezve, mert a vírus miatt törölve lett?
Vito
Egyertelmum, hogy ezt a versenyt maskor meg kellett volna rendezni, tok mindegy, hogy mikor. Az tovabbra is csak kifogas, hogy nem csusztatunk.
Ez az egesz komolytalan volt igy.
több mint 4 éve
Régebben voltak azért durván esős futamok, 2000-ben Hockenheim, vagy akár 2006-ban a Hungaroring. Malajziában is többször előfordult. Erről a szigorú biztonsági protokollról azokon a versenyeken szó sem volt.A 2011-es 4 órán át tartó Kanadai Nagydíj után hozták a mostani szabályokat.
Kampman

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Régebben voltak azért durván esős futamok, 2000-ben Hockenheim, vagy akár 2006-ban a Hungaroring. Malajziában is többször előfordult. Erről a szigorú biztonsági protokollról azokon a versenyeken szó sem volt.A tegnapi eset után szerintem itt fix volt, hogy ha kicsit is karcos, nem engedik el. És nem kicsit volt karcos. Volt itt elég tragédia, inkább az legyen a baj, hogy eláztak a nézők és feleslegesen vártunk
Kampman

több mint 4 éve
Ennyi azért bőven kijárt már neki, de igazából ennél több is járna, ha a szezon lefolyását nézzük. Gyakorlatilag hibátlan versenyzéssel se vezeti a pontversenyt, hála két Mercedeses kilökésnek, holott Hamilton hibát hibára halmozva az első továbbra is.Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen versenyEz így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi
Wyatt
csebi
több mint 4 éve
Szerintem azt lehetett volna máshogy csinálni, hogy ezt a két kört már az elején lefuttatják velük, hogy értékelhető legyen a verseny, aztán utána lehetett volna várakozni.Ne haragudj, de ez a legkisebb mertekig sem indok, hogy az FIA-nak erre nincs protokollja. Akkor amatorok. A verseny elmenedzselese, aztan ez a huzas, ahogy ezt letudtak, az felhaborito.A NASCAR-ban mindig így működött ha jól sejtem, tehát van egy működő protokolljuk ilyen esetekre. A Forma-1-ben nincs, mert ilyen extrém körülmények pár évente vannak.A NASCAR meg tudja oldani. Zandvoort nincs messzebb, mint két random állam között átkamionozni a technikát (ráadásul odaát ugye minden hétvégén van verseny).Lesz 2-szer is 3 hetes szünet, simán beférne valahova!Azért ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy a verseny délutánján eldöntöd, hogy elpakolod későbbre.
steelwolf
Pár szempont:
Mennyire garantált, hogy októberben/novemberben egy jobb időjárást fogsz ki ugyanezen a pályán.
Én sem örülök, hogy így alakult, de azért itt az átpakolgatásoknak nincs realitása.
Vito
shawnka
Triviális dolog, de itt is írták már, itt például nem hivatásos pályabírók/beavatkozók vannak, nélkülük meg nincs verseny.
Vito
A virus ota havonta modosul a versenynaptar, de Spa eseteben erre nem volt lehetoseg. Hat ez gaz.
Stez
Nem tudom hibáztatni, hogy nincs protokolljuk ha ez a policy, hogy versenyt nem csúsztatunk. Ha téged ez felháborít, szíved joga.
A vírus miatti törléseket/halasztásokat pedig azért lehet tudni előre hetekre/hónapokra, nem a verseny délutánján derül ki, hogy később kéne megrendezni.
Azt is gáznak tartod, hogy a tavalyi ausztrál nagydíj vasárnap reggelén nem tudták megmondani mikor lesz megrendezve, mert a vírus miatt törölve lett?
több mint 4 éve
Régebben voltak azért durván esős futamok, 2000-ben Hockenheim, vagy akár 2006-ban a Hungaroring. Malajziában is többször előfordult. Erről a szigorú biztonsági protokollról azokon a versenyeken szó sem volt.
több mint 4 éve
Tekintettel arra, hogy a Merci szárazabb pályára állított kocsival ment, nagyjából nem volt arra valós esély, hogy Hamilton a 2. helynél jobb legyen, így öt pont volt a difi, úgy legalább hét lett volna. Lehet, hogy ez fog dönteni, de akkor annak Hamilton örülne 😊Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen versenyEz így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi
Wyatt
csebi

több mint 4 éve
Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen versenyEz így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi
Wyatt
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ez így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi

több mint 4 éve
Ne haragudj, de ez a legkisebb mertekig sem indok, hogy az FIA-nak erre nincs protokollja. Akkor amatorok. A verseny elmenedzselese, aztan ez a huzas, ahogy ezt letudtak, az felhaborito.A NASCAR-ban mindig így működött ha jól sejtem, tehát van egy működő protokolljuk ilyen esetekre. A Forma-1-ben nincs, mert ilyen extrém körülmények pár évente vannak.A NASCAR meg tudja oldani. Zandvoort nincs messzebb, mint két random állam között átkamionozni a technikát (ráadásul odaát ugye minden hétvégén van verseny).Lesz 2-szer is 3 hetes szünet, simán beférne valahova!Azért ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy a verseny délutánján eldöntöd, hogy elpakolod későbbre.
steelwolf
Pár szempont:
Vito
shawnka
Vito
több mint 4 éve
Ez így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊
több mint 4 éve
Egyetértek, kockulás mellé tök jó volt, és azért amikor 3,5 órája nincs már semmi, akkor is hozni mindig valami témát, amiről beszélnek. Teljesen jó közvetítés volt, én is dicsértem őket közbenJa, de nekem tetszik, amit ez a két srác csinál.Egy kommentator remalma lehet, hogy verseny hijan hogy szolgaltass a nezoknek elegendo informaciot, es tartsd fenn az erdeklodesuket harom-negy oran keresztul.Ez most kivetelesen egy elvezetes, utolso pillanatig izgalmas futam volt. Tetszett. Tokeletes egy delutani szundizashoz.Nekem is idén ez eddig a kedvenc futamom, tele infóval, izgalomalteljes várakozással, teljesen nyilt végkimenetellel.
Stez
Sobri Jóska
Stez
Nincs kedvem elkapcsolni, ideális háttértévézés. Mint egy podcast.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
A NASCAR-ban mindig így működött ha jól sejtem, tehát van egy működő protokolljuk ilyen esetekre. A Forma-1-ben nincs, mert ilyen extrém körülmények pár évente vannak.A NASCAR meg tudja oldani. Zandvoort nincs messzebb, mint két random állam között átkamionozni a technikát (ráadásul odaát ugye minden hétvégén van verseny).Lesz 2-szer is 3 hetes szünet, simán beférne valahova!Azért ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy a verseny délutánján eldöntöd, hogy elpakolod későbbre.
steelwolf
Pár szempont:
Vito
shawnka
több mint 4 éve
pályabírók nélkül?A NASCAR meg tudja oldani. Zandvoort nincs messzebb, mint két random állam között átkamionozni a technikát (ráadásul odaát ugye minden hétvégén van verseny).Lesz 2-szer is 3 hetes szünet, simán beférne valahova!Azért ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy a verseny délutánján eldöntöd, hogy elpakolod későbbre.
steelwolf
Pár szempont:
Vito
shawnka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A NASCAR meg tudja oldani. Zandvoort nincs messzebb, mint két random állam között átkamionozni a technikát (ráadásul odaát ugye minden hétvégén van verseny).Lesz 2-szer is 3 hetes szünet, simán beférne valahova!Azért ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy a verseny délutánján eldöntöd, hogy elpakolod későbbre.
steelwolf
Pár szempont:
Vito
több mint 4 éve
Mazepin leggyorsabb kör, nem kérdéses a tehetsége
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Lesz 2-szer is 3 hetes szünet, simán beférne valahova!Azért ezek nem ilyen egyszerű dolgok, hogy a verseny délutánján eldöntöd, hogy elpakolod későbbre.
steelwolf
Pár szempont:
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Hozta a mai napon is az FIA a már tőlük megszokott töketlenkedést. Nem merték más időpontra tolni a futamot, helyette ment egész délután a fing reszelés aztán megkoronázták azzal, hogy kiküldték 2 körre a mezőnyt, hogy papíron tudják őket értékelni. Hát ez nagyon szánalmasra sikeredett.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Mi ez a kabaré? Ha lefújták a futamot akkor miért megy még a visszaszámlálás?60 perces visszaszámlálást indítottak, toltak 3 kört SC mögött, aztán visszagurultak. Fél pontokat fognak osztani.
r.baggio